- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
boush
tag
válasz
Ricardo #6997 üzenetére
Megkérdeztem, hogy miért nem indul újra a gari, azt mondták, hogy a fődarabra egy év a garancia, így mivel az enyém már két éves, arra nem szól. Tényleg nem értem ezt, de mindegy is.
Panel: a Nokiás gyerek mondta, hogy kicserélik garanciában, nem a munkadíj, hanem az egész cucc garis. Lehet az egész ház nem tartozik ez alá, ez a két rész azonban garisan lesz cserélve.
De a telefon meglepően gyors, bár én ugye egy százas szoftról váltottam. -
pilsner
aktív tag
"alsó kopott panelt, vmint a navi gombot cserélni akarom. Meg is csinálják gariban"
Ezt hogyhogy? Mit értesz az alatt, hogy csinálják gariban? Megvetted a panelt meg a gombsort, és a munka volt ingyenes, vagy adták neked a részeket is ingyen? Mert akkor rohanok, és cserélek egy fekete házra, ha igen -
Teemu
tag
Sziasztok
Kisebb problémám akadt a telefonommal.
Egy hete vásároltam a T-mobile-tól 400-as szofttal. Azt hiszem nokia maps 2.0 volt rajta. Az első használat során kipróbáltam a gps-t. Tök gyorsan talált holdakat és meg is mutatta, hogy hol vagyok. Azóta még egyszer-kétszer használtam, majd tegnap lefrissítettem valami újabb verzióra (elvileg 3.03-as), olyasmi külsőre mint amilyen a 5230-ban van. Visszatöltöttem rá a Magyarország, Finnország térképet is Ovi suite-n keresztül. Nah azóta nem talál holdakat! (Rengeteget vártam.) A térképek megvannak, de nem akar pozícionálni. Én amiatt szedtem le az 2.0-át, mert csak így akarta felrakni a Finnország térképet. Tudtuk valami megoldást? Előre is köszi. -
boush
tag
Visszakaptam a telómat! Fődarab csere volt, azaz van egy tökúj telefonom régi házban. De persze nem volt ám zökkenőmentes a dolog. Elhozom a T-ből és a kocsiban látom, hogy szarul van összeillesztve, pedig a hivatalos Nokia szervizben volt. Visszavittem, megcsinálták a T-ben. Ma bevittem a Nokiához, mert az alsó kopott panelt, vmint a navi gombot cserélni akarom. Meg is csinálják gariban, de mivel új fődarabot kaptam más lett az IMEI szám is, de azt a Nokiás srác nem találta még a rendszerben. Felmentem a T-be, mondom miért e probléma? Hát mert még nem zárták le a munkalapot. Mondom akkor kérem zárják le. Hát azt nem lehet, mert csak hétfőn van szerviz. Beszartam.
Mindegy, hétfőn viszem vissza a Nokiába, hogy kicseréljék a dolgokat.
Tehát lesz egy új telefonom, csak a gari már nem érvényes, mert az új fődarabra már nem él. Ezt sem értem, de őszintén szólva rászarok. -
chinymie
csendes tag
válasz
YAS-dude #6991 üzenetére
hm... akkor ez lehet a baj... 400as szoftver van rajta...
Jadro: Igen, köszönöm, nem mindig veszem észre
De egyébként a probléma továbbra is fenn áll, csak két napra visszamenően őrzi az adatokat. Vagy megint rosszul látok vmit?Ricardo: Erről vmit még anno a tesztben is írtak, hogy nem lehet vele 10 percnél hosszabb videót nézni, vagy ilyesmi... De azt reméltem másik programmal működhetne.
-
YAS-dude
őstag
válasz
chinymie #6986 üzenetére
"én már hallom azt, aki a vonal másik végén,amikor felveszi a telefont, de engem csak egy kis csúszással hallanak. Ez másoknál is így van?"
Állítólag régi (v400.x.x előtti) firmware verziók hibája volt ez, nem lehet hogy frissítened kéne? (*#0000* kiírja az aktuális szoftververziót)
-
chinymie
csendes tag
Sziasztok!
Észrevettem, hogy ha hívnak vagy én hívok vkit, én már hallom azt, aki a vonal másik végén,amikor felveszi a telefont, de engem csak egy kis csúszással hallanak. Ez másoknál is így van? Vagy csak az én telómnak van vmi baja?
Még egy kérdés: be lehet rajta állítani, hogy a hívásnaplóban ne csak a legutóbbi hívásokat jegyezze meg, hanem mindent addig, amíg mondjuk én nem törlöm a listát?
És még egy: ha filmet nézek rajta tizenegynéhány perc után elkezd akadozni a video. A telefon nem képes lejátszani hosszabb videókat vagy a program nem jó, amit használok (RealPlayer, ami gyárilag rajta volt)? Ha progival van gond, tudnátok ajánlani másikat?
Köszönöm! -
vackor22
csendes tag
Rádugtam az E71-em az autósrádió AUX bemenetére, szólt is, de nagyon halkan. Teljesen fel kell tekerni a hangerőt a rádión, hogy lehessen hallani v.mit... Viszont haverom 3250-ével tökéletesen működött a dolog... Találkozott már v.ki hasonlóval?
-
pilsner
aktív tag
válasz
redXIII #6980 üzenetére
Ha van telepítve valami olyan program, ami felül tudja bírálni a billentyűzár kombinációt (pl. SmartSettings), akkor ott érdemes megnézni, nem lett-e beállítva valamilyen más érték az alapértelmezetten kívül. Ha nem, akkor érdemes hard reset-tel próbálkozni. Felmerült bennem, hogy valami gond lehet a billentyűkkel, az érzékelő is lehetne hibás, de mivel ugyanaz a kombináció zárja és nyitja és te azt írtad, hogy csak nyitni nem lehet, így inkább szoftveres gond lehet.
-
pilsner
aktív tag
Lewisboy: olyan a zenehallgatás rajta, mint egy zenelejátszón. jó, főleg a füles határozza meg, ha abból van egy jobb, akkor szépen fog szólni. a 2,5 jack meg nem kopik jobban, ez hülyeség. ha be van dugva, akkor némítja, és az üzemmódnak megfelelően fog jelezni a fülesen keresztül, illetve rezeg.
Vicmusz: menj be a t-hez, és kérd meg őket, hogy állítsák be, ha már egyszer kitalálták ezt.
redXIII: "Have you tried turning it off and on again?"
-
redXIII
senior tag
Sziasztok.
Az 1ik ismerösömnek megbolondult a telója.Pontosabban nem lehet kioldani a billentyüzárat.Van valami ötletetek? -
Vicmusz
csendes tag
Helló.
Elmondaná valaki, hogy hogy kell megcsinálni Nokia E71-re a Facebook-ot? Mert t-mobilos vagyok, de nem akar kapcsolódni hozzá. A Wlan hálózatot keresi mindig, de fogalmam sincs hogy kellene beállítani.
Köszi előre is
-
Lewisboy
csendes tag
Hali!
Köszi a választ! Akkor még annyi érdekelne, hogy magáról a zenehallgatásról a telón , mik a tapasztalatok?
Én úgytudom, hogy a 2,5 jack bemenetek hamar kopnak a ki-be húzogatástól. Ha folyamatosan bevan dugva a jack akkor némítja a telót?
-
Lewisboy
csendes tag
-
Ricardo
titán
válasz
Lewisboy #6968 üzenetére
Hivatalosan 8Gigáig bővíthető, de azt is olvastuk, hogy ez nem szentírás.
Rengeteg app van. Az igazi kérdés hogy te mit akarsz?chinymie: Nekem sem régóta van. Nem is tudtam hogy ez külön beállítás.
-
chinymie
csendes tag
válasz
Ricardo #6967 üzenetére
Igen, ez is történt. Jól értetted. Nem is tudtam, h ki lehet kapcsolni, sztem nem is kapcsoltam ki, de nemtom... Mindenesetre ki volt kapcsolva, és vissza lehetett kapcsolni. Csak nem tudtam, hogy hívják ezt a funkciót, és ezért nem tudtam megkeresni a beállítások között.
-
Lewisboy
csendes tag
Hali!
Kérdéseim lennének a telóval kapcsolatba, mivel sikerültmegkaparintanom 1 példányt
Hogyan viselkedik a Memóriakártyákkal? Mennyit kezel fagyás nélkül , milyet érdemes bele venni?Másik kérdésem lenne , hgoy miylen applokat tudtok ajánlani hozzá (Játék stb)
Köszi A válaszokat előre is
-
chinymie
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van az e71-esemmel, hogy amikor a kezdőképernyőn elkezdem beírni a nevet, amit fel szeretnék hívni, nem adja ki a lehetőségeket a telefonkönyvből. Nem tudom mit csináltam vele, mert nemigen állítgattam rajta semmit mostanában... Tudnátok segíteni, hogy vajon mitől van ez, és hogyan lehet visszaállítani a funkciót?
Köszönöm -
pilsner
aktív tag
Sógoromat sikeresen lebeszéltem az ájfónról egy E72 javára. Most forgattam meg, átvizsgáltam kicsit tüzetesebben, ha nem jön ki egy "E73" akkor megvan a következő telefon, ha véletlenül a mostani meghalna.
-
Potyi70
tag
válasz
BloodyEddie #6954 üzenetére
-
Dottore
addikt
válasz
Komplett házat a gumi takarók miatt ne is vegyél mert nem tartozéka. Az eredetinek legalábbis nem.
-
YAS-dude
őstag
válasz
tmilan1989 #6953 üzenetére
Hello! Tényleg olyan könnyű.
-
Ricardo
titán
válasz
Talán használt mobilosnál, vagy olyan helyen ahol használt alkatrészeket is forgalmaznak. Ha szerencséd van, akad egy halott készülék amiről átmenthető.
-
BloodyEddie
őstag
Van ötletetek, honnan szerezhetnék E71hez alkatrészt? Konkrétan az oldalsó gumipöcökre gondolok, ami az adatcsatit és a microsd-t védi, de nem akarok miatta egy komplett új házat venni.
-
tmilan1989
csendes tag
Hello!
Kockázatos átírni a product code-ot? Még nem csináltam ilyet, de nem tűnik nehéznek! Garancia már nincs a telefonomra, tehát a garancia vesztés engem nem érint! Tényleg olyan könnyű mint amilyennek kinéz?
Köszii : ) -
boush
tag
válasz
Ricardo #6948 üzenetére
Szervizben van. Ráírattam a jegyzőkönyvre, hogy cserét kérek. 8-10 nap és meglátjuk mi lesz. Lehet teljes belső csere. Nekem mindegy, csak jó legyen. Mivel első szerviz után levittem a nokia márkaüzletbe, mert tisztíttatni akartam, a srác mondta, hogy mekkora gáz, hogy ki sem tisztították a szervizben. Szvsz ki sem nyitották. Bekapcs, jé ez megy, kikapcs, vissza. Ennyi volt.
-
Joachim21
őstag
Nemrég kaptam cégtől egy E71-es telefont, és képtelen vagyok az exchange szerverrel összehozni, hogy lássam az e-mailjaimat. valaki tud esetleg vmit erről, hogy mi a trükkje, vagy van vmi speciális spéci program a Mail for exchange-en kívül ami használható?
Köszi előre is a válaszokat.
-
Jadro
veterán
válasz
jaszy76 #6944 üzenetére
Ismerős a helyzet.
Márciusban akartam lecserélni, vettem egy Pulse-t. Ott elrebegtem egy imát hogy nem adtam el. Utána jött az Omnia2, akkor volt egy megingásom, de hasonló okokból mint Te, nem adtam el én sem. Egy hete vettem Samu Wave-et és most mondom azt hogy már nem kell biztonsági tartaléknak az E71. Ez tudja rendesen és hasonló minősgében azt ami nekem kell. Eladni nem volt szívem azon az áron amit adnának érte, úgyhogy családban maradt, öcsém használja nagy örömmel.
-
jaszy76
aktív tag
Áruló vagyok. Holnaptól egy androidos tapis teló tulaja leszek. Gondolkodtam, hogy mi legyen az E71 sorsa, de annyira hozzám nőtt, hogy szvsz megmarad. Nézegettem használtan az árakat, siralmas. Megkímélt, karcmentes, független stb. De annyi pénzért, amennyiért el tudnám adni, nem adom. Meg aztán az is lehet, hogy 2 hét után kivágom a tapist.
-
Keksz
senior tag
Na, elkezdik a full qwerty utódokat gyártani?
Bár elég műanyag, gyenge kinézet. És kár hogy nem Androidos :-Dhttp://www.telefonguru.hu/hir/HTC_Trophy_friss_hirek_2010-9-6
-
Ricardo
titán
Van olyan oldal ahol magyarul össze van foglalva hogy melyik szoftver milyen újítást hozott? Most jutottam egy ilyen telefonhoz (eddig nem követtem a frissítéseket erre a készülékre), és mindenhol csak azt látom hogy az előzőhöz képest mit fejlődött. Kicsit nehéz végigkövetni
A kereső meg rengeteg szoftverrel kapcsolatos találatot dob ki.
Előre is köszönöm. -
Ricardo
titán
Mivel garanciában csinálják, így kötelesek adni egy újat ha nem tudják megjavítani. Kíváncsian várom a fejleményeket. Bosszantó hogy ugyanúgy visszaküldik hibásan. Gondolom felment "antena hibával" azt megnézték, és nem volt rossz. A többi már nem érdekelte őket. Ezt azért sem értem, mert a hiba marad, így megint náluk fog kikötni a telefon, így még azt sem lehet mondani hogy munkát spóroltak volna ezzel a húzással.
-
footy
addikt
Ti berendelnétek ezt a headsetet? Nokia BH-216
Elég csábító ennyiért és az értékelésnél meg vannak elégedve a cuccal. -
boush
tag
válasz
YAS-dude #6914 üzenetére
Uraim, meghalt a telefonom. Najó kissé pontosítok: két év használat után az antenna megadta magát, elveszti a jelet, vagy mutatja de nem érnek el. Ezért szervizbe vittem, gariban még megcsinálják. T-s a szerviz, elképzelhető, hogy befrissítik a jó öreg 100-as szoftomat?
Kaptam egy cserekészüléket, persze nem E71-et, így most újból izgalmas az írás:-).Hát mit mondjak, kegyetlen szar:-)
Mindezt csak azért írtam le, mert lassan lassan az ős usereknek is két éves lesz a telója, szal ez előfordulhat. Természetesen ha megjavítják használom továbbra is, nem kell más! -
YAS-dude
őstag
válasz
tmilan1989 #6913 üzenetére
Ahogy mondod, az NSU egy régebbi szoftver, külön, csak update-hez, az Ovi Suite pedig újabb és magában foglal mindent, backup, sw update, map loader, stb. És rendesen megy win7-en. Nekem semmi bajom vele, hiba nélkül teszi a dolgát.
-
tmilan1989
csendes tag
Hello!
Valaki meg tudja mondani, hogy mi a különbség a Nokia Ovi Suite és a Nokia Software Updater között? Szoftvert akarok frissíteni, de itt elakadtam. Szerintem ugyan az a kettő, csak az Ovi Suite-ban benne van az updater is, mivel ez újabb program.
Köszi! -
Keksz
senior tag
válasz
runner 125 #6906 üzenetére
Hehe :-D
Én is azt néztem, "válasza #50 üzenetére" -
tmilan1989
csendes tag
Sziasztok!
Az imént volt egy hozzászólás, hogy a telefon szoftver frissítése után nem magyar nyelv jött ki (ázsiai). Én is szeretnék frissíteni, mert 300as a szoftverem, de nagyon nem vagyojk megelégedve vele, mert mindig lefagy mikor hívnak és felveszem. Milyen product kódnak kell lennie az aksin, ha azt akarom, hogy a telefonom magyar legyen? Az enyém 0567045!
Ez európai ha jól láttam, de a nyelvek között magyar nem volt!
Tudna valaki segíteni?
Köszi előre is! : ) -
burasu4
senior tag
válasz
Bathory Peti #6905 üzenetére
Kicsit le vagy maradva...mert azóta a lejobbak egyike.
-
Dottore
addikt
válasz
Időcsapda.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Időutazó powaa.
Azt ugye vágod, h egy 2 éves hsz.-ra reagáltál? -
válasz
runner 125 #6902 üzenetére
tehát friss telepités "állapotba" kapom vissza a telót?
-
a "hard reset" pontosan mit csinál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest