Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Skacok!
Ha jól nézem a Nokia online boltjában már kapható az E52. [ITT
Félig jó hír, de mivel úri ember vagyok, nem írom le, hogy mit csináljanak vele ennyiért! Keresztbe!!!!!If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
NGyuri
aktív tag
A szolgáltatói telefonoknak más a product codjuk általában, így egy-egy fw frissítés csak jóval később, az adott szolgáltató jóváhagyása után válik elérhetővé. 5800nál egy haveromnak Vodása volt és ez kb. 1 hónapot késett a függetlenhez képest.
hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
zzola
titán
Litium ion akkuk:
- memóriaeffektus lényegében nincsen
- bármikor rá lehet tölteni
- nem igényel formázást
- az első 3-4 töltés után éri el a maximális kapacitást, de nem szükséges a normál töltési időn túl a töltőn hagyni
- elektronikával rendelkezik, amiben túltöltés elleni védelem, rövidzár elleni védelem található, illetve bizonyos gyártók saját szoftverrel látják el az akkut
-nem szabad túlságosan lemeríteni, mert különben tönkremegy
- ha nem használja, néha elő kell venni, és feltölteni
- mindig feltöltve kell tárolni
-nagy hidegben csökkenhet a kapacitásSzerintem mindenképp érdemes tovább tölteni, hisz a maradék ~5-10% csepptöltéssel töltődik fel...
[ Szerkesztve ]
-
GAgyiXyXy
aktív tag
-
Joe bácsi
őstag
Örülj neki, h. nálad nem sz@r a teló és visszakapcsolás után rezeg. Nekem tényleg nem!!
A f@szér nem lehet elmondani, ha vmi sz@r!!! Azért van a fórum szerintem, de javítsatok ki, ha tévedek!!!!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
old rocker
veterán
Már meg is írtam, vár megjelenésre...
Joe bácsi, mellesleg én nem szereltem fel magam valami szuper világító órával az éjszaka sötétjének esetére, ha felébredek, meg tudjam nézni, hogy kínos életem aznapjának (éjszakájának) hanyadik óráját élem; a video, illetve az LG hard disk rögzítő óráját használnám erre a célra, de azok meglehetősen apróak... mert néha előfordul, hogy hajnalban, még az ébresztés előtt felébredek és meg akarom nézni, mennyi a vekker... Ilyenkor jól jön, hogy a kezem ügyében levő telefont (ha off-line-ba van kapcsolva a best profiles-zal, nem pedig kikapcsolva) megnyomom az oké gombnál és máris vakítóan a szemembe ragyog az idő és a dátum. Blinden by the light zuhanok vissza a párnára...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
Ugyan, fel se vedd... ha az anyámmal létesítendő, a jelenlegi tudományos és jogi álláspont figyelembe vételével perverz, vérfertőző és fajtalannak minősülő, szexuális kapcsolatokra uszító felhívásokat, amelyeket életem során kaptam, figyelembe vettem volna, anyám, ha élne, minden este a bokáig letolt bugyiban várna az ajtóban...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Battlefield 2042
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest