Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok sracok.
Osszel egy tabletre szeretnek beruhazni (konkretan Nexus 7). Mivel meg nem vagyok milliomos, csak egy csoro egyetemista, ezert a telefonomat, hogy fussa a tabletre eladnam es olcsobb keszulekre valtanek. Peldaul erre a tipusra is gondoltam.
Nektek mi a velemnyetek, ez milyen keszulek a mindennapokban? 1-1,5 eves is aranylag jol megy? Netezesre emnnyire hasznalhato?
Koszonom elore is
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Kabirobi
tag
válasz Sztyepadzso #19696 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Kabirobi #19686 üzenetére
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=lista&nezet=2&rendez=3&irany=1&cat=0&page=1
itt letöltheted, de meg nem mondom, h melyik a jó, ki kell próbálni.
Meg lehet h signózni. ez esetben, nem tudok segíteni, mert az enyém saját szignózású, csak erre a telefonra jó.
de cca 10 perc mindennel. -
FET-MEN
veterán
válasz Joe bácsi #19694 üzenetére
hmm. érdekes. én elhiszem. iphone-ból is kifoghatsz hibásat. bármelyikből. és ez nem is a te hibád. jó hát 100 ezres géptől elvárható hogy jólegyen. és látod abba is van bug. de ha gyenge a hardver droidhoz pl gt540 és társai.. azzal nem lehetett telefonálni..
Iphone 7
-
Joe bácsi
őstag
válasz FET-MEN #19692 üzenetére
Tényleg nem kötöszködésből írom, de pl. a Droiodommal sw-esen nem volt semmi baj a 8 hónap alatt, nem fagyott nem indult újra, meg ilyenek, pedig 98%-ban minden funkcióját kihasználom.
Csak hardveresen van vele most is olyan baj, h. az akksinál vmi érintkező miatt ha jobban pl. megrázom a telót vagy mozgatom, akkor újraindul.Amúgy egy HTC Desire S-ről van szó, ami 100 ropi volt. Szal, nem egy fika Voda droidról beszélgetünk, h. az tényleg egy megbízhatatlan droid.
Ellenben itt is és a Nokiaprogramok fórumon is olyan hibákat olvastam, h. csak na a telóról. Ezért tartok tőle nagyon!
De ha rászánom mégis magam, h. veszek egyet, akkor Old Rockert fogom megkérni, h. ő vegye meg nekem, én adom a kezébe a lóvét, ő meg kiválasztja, h. melyik legyen. Hátha neki szerencséje lesz.
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
válasz FET-MEN #19692 üzenetére
Néztem-néztem és nyomkodtam is, de túl sok és aprók a gombok.
A 2-ik E52-től azért válltam meg, mert pl. jött egy sms, de nem rezgett, nem csipogott, nem villogott a led, h. kaptam vmit. Belementem az sms-ek közé és akkor láttam megdöbbenve, h. pár órával ezelőtt kaptam egy sms-t. Volt alaplap csere és sw frissítés SZERVÍZBEN, de nem javult meg. A teló gyári zsír új volt és független (én csak függetlent veszek mindig). A Trés kártya benne is zsír új volt!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
válasz FET-MEN #19689 üzenetére
Skype akkor tényleg nem megy rajta? És a video chat sem?
Csak azért kérdezem, mert nekem ez nagyon fontos lenne. Lehet beneveznék egy 3-ik ilyen telóra, hátha az jó lenne már végre.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
papaty22
csendes tag
nektek is van hogy lefagy a telo forgataskor ha a giroszkop be van kapcsolva?
ezert kikapcsolva hasznalom -
Joe bácsi
őstag
válasz FET-MEN #19683 üzenetére
Én azt használok, de konkrétan a Droiddal nincs bajom, csak a HTC-vel. Már másodjára van szervízben 8 hónap alatt. (Igaz ez a szám az E52-nél ennyi idő alatt a 4-szerese volt.)
-
Kabirobi
tag
válasz Sztyepadzso #19685 üzenetére
Ez valami program ugye? Esetleg linket tudnál vagy teljes programot küldeni?
Ha igen akkor írj légyszíves privátba mondok egy e-mail címet! -
Kabirobi
tag
El lehet tüntetni valahogy a T-mobil feliratot a kezdőlapról, hülyeséggel minek szennyezni a kijelzőt?!
-
ronda
aktív tag
köszönöm a válaszokat!
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
old rocker
veterán
válasz Sztyepadzso #19679 üzenetére
Nimbuzzt raktam fel, azzal semmi gond. A skype es működik, csak semmilyen nickkel nem lehet nejelentkezni, a bejelentkezésnél kiszáll a programból.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Sztyepadzso
őstag
válasz old rocker #19677 üzenetére
van fringed? Vagy már programod, ami hasonló dolgokat mível? Mert nekem ugyanez volt. Aztán megjavult. Nézd meg gépen, hogy ott megy-e.
Ja, nekem akkor lépett be először, amikor automatikus belépést állítottam be.
Az ég világon semmi értelme, de 1 próbát megér.
A skype verziót meg nem találom, nem tudom megmondani. -
FET-MEN
veterán
válasz old rocker #19675 üzenetére
na grat akkor, megérdemled . na még nem hívott az e52-es csóka, aztmondta ha jönnek errefele rámszól és akkor csere
Iphone 7
-
old rocker
veterán
és amire én sem tudom a választ:
tegnap a céhetest reseteltem. Visszaraktam a cuccaimat. Minden f@sza rajta, csak a skype nem. Nem enged bejelentkezni. Gondolkodik egy darabig, majd kilép. Új nicket lehet vele regelni, de ha kilépek, újra bejelentkezni nem lehet vele, kilép a programból. Vagy hússzor ,töröltem le és telepítettem újra, hiába.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Sztyepadzso
őstag
szia!
Van multitask. Ellenben a skype s60-ra való verziója nem támogatja a videochatet,hiába előlapi kamera. De a fring nevű alk. Támogatja, viszont csak másik fring user-rel és a skypeot nem.
Jó telefon, de testre kell szabni az old rocker által leírt appokkal, ld. 1 oldallal hátrébb. -
ronda
aktív tag
köszi a gyors válaszokat! és fut is háttérben (mint droidnál multitask), vagy csak addig megy amíg a "képernyőn van" mint a WP-s telefonokon?
-
FET-MEN
veterán
válasz old rocker #19672 üzenetére
ennyi. jók a nokiák is. nem kell ide droid.
mi ez a közösségépítő ??
Iphone 7
-
old rocker
veterán
-
ronda
aktív tag
üdv! egy kollégám ilyen telefont szeretne. fut rajta a skype háttérben? lehet vele rendesen beszélni, nem lassú az adatátviteli sebessége?
-
sentinel
aktív tag
Nokia navigációban ha áttekintésbe nézem az utat, nem lehet sehogy sem balra-jobbra-fel mozogni, csak pontról pontra léptetni az utat az elejétől a végéig?
Másik amit kérdeztem a Nokia Live chaten hogy a kedvencek alatt megjelenik kisbetűvel, és futóbetűkkel egy km. Ez légvonalban mért távolságot mutat a jelenlegi pozim és a kedvenceim között, jól sejtettem! Mert rendes úton többnek kellene lennie, itt csak egy kb távolságot ír légvonalban.
-
old rocker
veterán
válasz knyitogato #19666 üzenetére
Lehet, hogy annyi pénzért már autós töltőt is kapsz...
Secu: elképzelhető. Frissítés vagy reset...
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
S3cu
tag
Sziasztok, mostanság néha (heti talán 1x-2x) csinál olyat a telefonom, hogy egyszer csak kiírja, hogy pin kód..nem ér hozzá semmi, nem merül le, csak újraindul..ez szoftver probléma lehet?
No Bass. No Fun.
-
knyitogato
őstag
válasz old rocker #19665 üzenetére
Mert nincs a közelben Autó, útközben, stb. Sokszor folyamatos mozgásban vagyok olyankor. Köszi, megnézem!
-
old rocker
veterán
válasz knyitogato #19660 üzenetére
A Nokia oldalán nézd meg, az az akksi arra való, hogy töltsék vele a kisebbeket. De változatlanul nem értem: amikor wifi hotspotnak használod, miért nem dugod töltőre?
-
Earl_Muttley
őstag
Megrendeltem egy 2,5 dolláros tokot, majd beszámolok.
Nem rossz, az eladó korrektnek tűnik
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
PofaJenö
senior tag
Ez ha igazi akkor létezik, de elég gyanús [link]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
crwn
senior tag
Látva a mezőnyt - érintősek, szépek, okosak, drágák - ennél jobb teljesítményre beállított akkumulátor felhasználás nem igen van. De ha se elég....
-
knyitogato
őstag
válasz old rocker #19659 üzenetére
Tehát nagyobb nincs? Kár.
-
old rocker
veterán
válasz knyitogato #19658 üzenetére
Van egy univerzális nagy akksi, de minek? Az is 1500 mA-res. Töltőre dugod és kész.
-
knyitogato
őstag
Köszi mindenkinek a segítséget, hozzászólást. Majd jelzek, ha megszűnik a probléma
Más kérdés: már utánatúrtam, de nagyon találtam megfelelőt: van kifejezetten ehhez a telefonhoz jó, nagyobb akksi? Wifi hotspotként is használom, és nem ártana több nafta.
-
PofaJenö
senior tag
válasz knyitogato #19654 üzenetére
hali
itt is van infó lehet hogy van közte ami jó neked is [link]
bár nem biztosLumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
old rocker
veterán
válasz knyitogato #19654 üzenetére
Nincs mit, még az az ötletem van, hogy telepítsd újra a postafiókot...
-
knyitogato
őstag
válasz old rocker #19653 üzenetére
Köszi az infót. Hát, meglátjuk Végül is, ha nem csinál kárt, nem akarja pl folyamatosan ugyanazt a levelet elküldeni, ezzel forgalmat generálva, akkor nem zavar. Bug és kész...
-
old rocker
veterán
válasz knyitogato #19651 üzenetére
Egyszer ilyenem is volt, vagy frissítés, vagy valami művelet után tűnt el, már nem tudom.
-
knyitogato
őstag
válasz ro_bert17 #19642 üzenetére
Nem maradt sehol semmi nyoma...azóta is ott a jel, hard reset után eltűnt, de a biztonsági mentés visszaállítása után újra megjelent
old rocker: Hmmm. Nálam viszont ez nem az érkező levél, tehát a kis boríték, hanem olyan, mint amikor kimenő (tehát éppen küldés alatt lévő) üzenet van
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz old rocker #19648 üzenetére
Szia!
köszi, mindent kikapcsoltam, úgy ahogy mondtad, de még így is elindítja a csomagkapcsolt adat kapcsolatot, méghozzá a Voda MMS-e
Ha kikapcsolom az aktív kapcsolatoknál, akkor is néhány perc után vissza kapcsolja magát! -
old rocker
veterán
válasz dpetibane #19647 üzenetére
Pedig azt csak akkor csinálja, ha nem jelentkeztél be... Egyébként a telefonon a legegyszerűbb bejelentkezni az oviba és letölteni a programot. Lényeg, hogy regisztrált fiókod legyen. A fizetős appoknál a free a kipróbálási időszakra "free" (vagy lite).
-
old rocker
veterán
válasz chipi-85 #19646 üzenetére
Nem ismerem az alkalmazást, viszont a csatlakozás/kapcsolat/célok - opciók/alapértelmezett kapcsolat: mindig kérdez legyen a beállítás, csomagadatban csomagkapcsolt ha szükséges, wlanban saját wlan elérhetősége: soha, Internetkapcsolat teremtés: kérdezzen rá mindig.
-
dpetibane
tag
válasz old rocker #19634 üzenetére
Egy hülye kérdés: de bejelentkezés után miért nem tudok letölteni akár free alkalmazást a store-ból? Nekem szürke mindkét menü (számítógépre, mobilra letöltés). Hiába választom ki a Nokiám típusát, akkor is :s
Amúgy a Remind me free és a fizetős között mi a különbség?
-
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki Whats App nevezetű programot?
(ingyen sms, hívás, stb)
Tudna valaki segíteni, hogy be lehet állítani, hogy ne használja folyamatosan a 3G-t, és a WiFi-t?
Ha fel van telepítve a program, akkor non-stop megy a WiFi is, és a 3G is. Ki lehet ezt kapcsolni, hogy csak akkor menjen ha használom a programot? -
old rocker
veterán
válasz knyitogato #19641 üzenetére
Nekem a gyári levelezővel a gémélen, ha van érkező levél, mindig ott marad a kis jel, hiába töröltem ki mindent. A második be-kilépésig.
-
old rocker
veterán
válasz Sztyepadzso #19639 üzenetére
Nem szidtam, csak megállapítottam, hogy nekem gyakorta fagyiztatta a telefonomat és jelentősen megnövelte a bebootolási időt. Ugyanakkor úgy nélem, amik bonyolítják a phone torhot - morse - azt nay valószínűséggel sosem fogom - de te sem - használni. (Hacsak nem vagy tengerész.)
Ami meg a frankót illeti, sosem álljtottam, hogy csalhatatlan vagyok; de 3 év tapasztalata az E52-vel csak jelent valamit.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
válasz papaty22 #19638 üzenetére
Nincs gond, nem kell komolyan venni, inkább viccnek szoktam szánni ... egyedül a pc-n törlődik-e a névjegyzéked-től dobtam el egy picit az agyam... Inkább kérdezz, mint kinyírd valamivel a telefont.:-)
-
ro_bert17
őstag
válasz knyitogato #19641 üzenetére
Most akkor végül is csak egy pillanatnyi "elmezavar" volt?
Az eredeti levelezésben nem maradt semmi a postázandók közt? (most lehet hülyeséget mondam, mert mobilról nem használok exchange-t) -
Sztyepadzso
őstag
Elfelejtettem 2 dolgot:
1. Alapból nem lehet, azt tudom, de van-e olyan program ill. a 091.-es szoft nem teszi-e lehetővé hogy alapértelmezetté tegyem az Opera Mini-t? Régebbi vagy/és 1,2,3,5-ös symbianos telefonok lehetővé tették.
2. AKI használ ezen a telefonon T9-et az hogy boldogul vele? Mert aki szerette ezen telefon előtt, az tudja, mire gondolok. Okosság?
Köszönöm. -
Sztyepadzso
őstag
válasz PofaJenö #19636 üzenetére
Én nem értem, hogy miért szidjátok a PhoneTorchot. Nekem tök jól működik, az hogy valamikor lefagy, az benne van(álomvizsga előtt hetekig használtam, minden éjszaka a tájékozódásra), de nekem még nem volt olyan programom, ami nem.
Akinek porblémája van a szignózással,az valahol találhat tőlem egy linket itt, ami elmondja azt a módot, ahogy a linkben szereplő verziót szignózni kell.
/ez egy díjnyertes mondat volt/@old rocker:
lassan kell egy txt-t csinálnod, amiben elmondod a frankót az összes beállításról meg programról.Na de jóéjszakát!
-
papaty22
csendes tag
tudom hogy en is azok koze tartozom aki eleg sokat kerdezett, es eleg egyszeru dolgokat de nekem meg ezek is bonyolultak voltak csutortok ota bongeszem a telefont volt amire rajottem es ezekre pedig nem, sajnalom, es ezen az oldalon adodott csak hogy megkerdezzem
-
PofaJenö
senior tag
válasz old rocker #19634 üzenetére
A Forcea Weather Free engem átvert mert egyszer csak kérte a licencet,kb 3-4 hónapig használtam.Azóta át álltam World Traveller-re és az jó is .
Lámpának használom az EasyLight nevűt nagyon jó nem fagyassza le a telót (csak kell net kapcsolat,de az minimális )
A Font Magnifier nekem meg alapból a telón volt ,lehet hogy Független azért .Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
FET-MEN
veterán
-
old rocker
veterán
válasz FET-MEN #19633 üzenetére
Javasolt programok, részben az ovi store-ból beszerezhetők. Van, amelyik ingyomos, van, amelyik fizetős - általában nem kibírhatatlan összegek. Részletes leírásba nem mennék bele, google a barátod.
Font magnifier, ha kicsinek találod a betűket. Ovi, kb. 605 Ft
remind me, vagy best reminder. Ovi, 205-400 Ft? Nem fogadott hívásokra, meg nem nyitott SMS-re figyelmeztető program. (Hang, fény, meghatározott időnként. A remind me-vel elmaradott e-mailekre is be lehet állítani - ne, mert meghülyül tőle a telefon. E-mail: disabled.)
Best blacklist Ovi, ha akarod, hogy időnként valakik ne hívhassanak fel. 205 Ft?
Best profile. Ovi. 205 Ft?, alap program. Meghatározhatod, pl. 22.33-kor a telefon váltson off-lineba, majd 5.50-kor vissza, amibe akarod. Ezt napokra szétszedve variálhatod. Szinkronizálható a naptárral, azaz találkozó esetén az általad definiált írásjegyet - pl. pontot - észlelve meghatározott üzemmódba vált át. Találkozó végén, ha akarod, visszaállít. Egyes üzemmódokhoz alkalmazás indítása is rendelhető.
Led torch vagy valamelyik variánsa, 205 Ft, a kamera ledjével lehet világítani. Csak a phone torchot nem javaslom. Lásd lejjebb.
Best birthday . Ovi. 205 Ft. Születésnap-nyilvántartó, naptárral, névjegyzékkel szinkronizálható.
Foreca Weather Free, a legjobb időjárás jósda, mivel ingyomos, reklámok vannak rajta. Vagy beéred az itt és mosttal és a world travellerrel.Az oviban vásárolt progik előnye (regisztrálni kell), hogy töbször Í(3X) letöltheted őket, más telefonra is. (Nem IMEI számhoz kötik, az ovi jelszavadhoz.)
Én vásároltam még rá smart settingset és handy taskmant, érdemes.
Ha e-maileket fogadsz a mobillal, ne sajnáld a ProfiMailért a 6 rugót. A memória kártyára tudod vele - üzenetbeállítástól függetlenül fogadni a leveleket, mellékletet kezel, egyben file kezelő is. Két csatlakozási pontot lehet vele beállítani, pl. 1 wifi és a trénet. Nyelv, szín, betűméret a beállításoknál. (Először angolul jelenik meg, de magyarra át lehet állítani. Tools.) Több fiókot kezel egyszerre, mint egy pécés levelező program.
Ezen kívül természetesen opera mini böngészéshez, ingyenes, az oviból, skypee, stb.
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
-
old rocker
veterán
válasz FET-MEN #19630 üzenetére
Próba ki-be kapcsolás, hogy bootol, próba hívás, tisztán hallasz-e, tisztán hallanak-e. (Saját SIM kártyával.)
Ha nem fagy, jó lehet hallani, nem szaggat, torzít hívás közben,esetleg még azt is megnézni, töltésre reagál-e, akkor haza, hard reset, szoftver frissítés és telepítés. Gondolom, a névjegyzékedet és a naptárt lementetted. Mást ne tölts rá vissza, ill. a könyvjelzőket, a van.
Majd leírom, mit érdemes rá felrakni.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
ro_bert17
őstag
válasz FET-MEN #19630 üzenetére
Lövésem sincs mennyibe kerül egy használt 5800, de Te nagyon jól jársz. Én személy szerint olyan vagyok mint dulifuli, ki nem állhatom a tapis mobilokat.
Ne recsegjen-ropogjon nagyon. Ki-be kapcsolás. Telefon beszéd, hallgatás próba (kihangosítva is). Rádugni töltőre egy pillanatra. Én nagyjából ezekre figyelnék oda. -
knyitogato
őstag
válasz knyitogato #19596 üzenetére
Valaki erre?
-
FET-MEN
veterán
válasz old rocker #19626 üzenetére
használt, karcmentes
mire kell odafigyelni ennél?[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
na úgytűnik sikerül egyet beszereznem, ezüst független
Iphone 7
-
old rocker
veterán
válasz papaty22 #19615 üzenetére
Ember, mindenkinek szívesen segítünk, de azért
1. Valamennyire ismerd már meg a telefonodat, ha nincs kezelési utasításod, akkor PDF-ben le lehet tölteni.
2. Mielőtt felteszel egy kérdést, előtte egy picit eröltesd már meg a fantáziádat egy kicsit: szerinted, ha PC-re a Suite-tal csinálsz mentést, de utána elveszik a telefonod, a számítógépedről lojalitásból vesznének el az adataid? Vagy milyen releváns összefüggést látsz a kettő között?Mielőtt megsértődnél: mindig haraptam az olyanokért, amikor olyan kérdéseket tettek fel, jaj, gyerekek, nekem is van egy hete ilyen szép telóm, de hol lehet bekapcsolni?
Egy versenyző egyszer azt kérdezte: hol lehet az automata billentyűzárat feloldani, gyorsan-gyorsan, valaki mondja mán meg...A többiek - és én sem - E52-vel a fenekükben születtek. Megvettem/tük a telefont, elolvasgattuk a kezelési útmutatót, végigbögyörgettük a menüt, megismerkedtünk a telefonnal. Vannak bonyolultabban elérhető beállítások, fifikák, oké, erre van a topik. De azért ne ott kezdjük már, "mielőtt be akarom kapcsolni a telót, belerakjam az akksit?"
Annál is inkább, mert a menüben találsz súgót,animált!! bemutatót, beállítás varázslót,tel.telepítőt; mi kell még? A Sorbonne professzorai?Stopperóra programot külön tudsz letölteni. Csattogós szárnyú, tilitolizós falepkét pedig a piacon lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz Apollyon #19622 üzenetére
Hozzáteszem: érdemesebb - szerintem - a lényegesen egyszerűbb LedTorch-ot választani. Igaz, csak start/stop-ot tudja, nem cifrázza morse kódolással, kijelző vagy led választási lehetőséggel, de megbízható, nem fagy, nem rázza a lábát...
Az én telefonomon legalábbis sok problémám volt a phonetorch-csal. A legutolsónak bootolt be, amikor már azt hittem, minden a helyén. Időnként magától is belefagyott, de, ha "ráindítottam" egy programot, akkor tutti. Emezzel semmi gond és ha nem akarsz morzézni, minek bonyolítani?A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
papaty22
csendes tag
es a vakut lampakent nem lehet hasznalni?
es a stopper orat hol talalom? -
papaty22
csendes tag
de most h atmasoltam a tel szamokat a kartyan ugye mar nem lessz meg? vagy igen?
mert akkor ha lemerulok es at teszem mas telob a kartyat a szamok nem lesznek rajta -
papaty22
csendes tag
angolul van
(es kiprobaltam nm melegszik a telo hosszas beszelgetes kozben sem) -
papaty22
csendes tag
es hol lehet felmasolni a kartyarol a telora a tel.szamokat ?
-
papaty22
csendes tag
es letoltottem a nokia suite es tudom a nevjegyzeket szinkronizalni, pl elveszitem a telot akkor a szamitogepen meglesznek a telefon szamok?
-
MODERÁTOR
-
papaty22
csendes tag
es nektek is egyszeru a telefon konyvben az adatok listaja nev/ telefonszam,
nem lehet tobb adatott tarolni a nevhez pl email cim hejseg stb?
(igaz a simkartyn vannak tarolva a telefonszamok) -
sentinel
aktív tag
válasz Earl_Muttley #19599 üzenetére
Ki lehet fogni utángyártottat, de hidd el hogy nem olyan mint a gyári Nokia. Nekem is volt E51-en utángyártott, nem rossz, de pl a hangja is a telónak sokkal dobozosabb volt. Most vettem speedshopnál eredeti Nokia fekete előlapot, teljesen jó, mintha új telefonom lenne. És szerintem nem túl drága sem.
-
papaty22
csendes tag
csak sima opera mini van a telomon, a mini next az ujabb?
es a gps hogy tudom hasznalni ingyen, lehet olyasmit ?
le van toltve az orszag terkepe -
papaty22
csendes tag
koszi a valaszokat sokat segitettetek most kaptam a telefont
nektek kb meddig birja a telo napi 2 3 oranyi hasznalattal?
es az a nevjegyes dolog nektek is ugy van ? -
papaty22
csendes tag
koszi megtalaltam, es majd ha akarok netes elofizetest akkor kell ezen valtoztassak?
-
papaty22
csendes tag
azt hol kell atkapcsolni most 3g van amit nm is hasznalok
-
papaty22
csendes tag
hol tudom beallitani a gyorshivo nev-szam parositasokat?
nem talalom?
hol talalom a stopper orat?
es miert van az ha valakit felhivok es leteszem mindig lessz egy kis jel hogy fut a naplo alkalmazas (nincs bezarva)
es nektek is melegszik hivas kozben a keszulek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest