Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz papaty22 #19615 üzenetére
Ember, mindenkinek szívesen segítünk, de azért
1. Valamennyire ismerd már meg a telefonodat, ha nincs kezelési utasításod, akkor PDF-ben le lehet tölteni.
2. Mielőtt felteszel egy kérdést, előtte egy picit eröltesd már meg a fantáziádat egy kicsit: szerinted, ha PC-re a Suite-tal csinálsz mentést, de utána elveszik a telefonod, a számítógépedről lojalitásból vesznének el az adataid? Vagy milyen releváns összefüggést látsz a kettő között?Mielőtt megsértődnél: mindig haraptam az olyanokért, amikor olyan kérdéseket tettek fel, jaj, gyerekek, nekem is van egy hete ilyen szép telóm, de hol lehet bekapcsolni?
Egy versenyző egyszer azt kérdezte: hol lehet az automata billentyűzárat feloldani, gyorsan-gyorsan, valaki mondja mán meg...A többiek - és én sem - E52-vel a fenekükben születtek. Megvettem/tük a telefont, elolvasgattuk a kezelési útmutatót, végigbögyörgettük a menüt, megismerkedtünk a telefonnal. Vannak bonyolultabban elérhető beállítások, fifikák, oké, erre van a topik. De azért ne ott kezdjük már, "mielőtt be akarom kapcsolni a telót, belerakjam az akksit?"
Annál is inkább, mert a menüben találsz súgót,animált!! bemutatót, beállítás varázslót,tel.telepítőt; mi kell még? A Sorbonne professzorai?Stopperóra programot külön tudsz letölteni. Csattogós szárnyú, tilitolizós falepkét pedig a piacon lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest