Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t_a_m_a_s #16263 üzenetére
Valóban segített a rezgés elfelejtésén az újraindítás, csak én eddig a PhoNetInfo-ból indítottam újra, úgy látszik ez kevés volt.
A hívás közbeni fagyással ennél a telónál nem találkoztam, de a régebbi 6670-nél igen.
Nekem nincs bajom a 400-as verzióval, de jöhetne már valami frissítés hozzá, azért lenne mit javítani, meg finomhangolni.
Vajon várható még? -
Canonfan
senior tag
válasz
t_a_m_a_s #16094 üzenetére
Én a díjcsomagváltáskor aktiváltattam a mobile tv-t is, szerintem jópofa, de én eddig párszor ha használtam...
Képre amúgy nem rossz, éles, és nem pixeles, legalábbis azok a csatornák, amiket eddig próbáltam, de hosszabb ideig még sose néztem...
Mondjuk szerintem nem gond, ha aktiválva van és nem használod, mert végülis a díjcsomag része... -
Sylo
tag
válasz
t_a_m_a_s #16079 üzenetére
Nekem 500 mega adatforgalmam lehet egy hónapban mer én S es media mania -ba vagyok.
youtube zok telefonon alkalmanként, webezek, skype olok. MSN stb elég sokmindent egyszóval. Alkalomadtán még a laposhoz is hozzácsatlakoztatom a telefont és úgy netezek nem szoktam túllépni az adatforgalmat. [500 MB] -
attisx
addikt
válasz
t_a_m_a_s #16077 üzenetére
Benne foglalt belföldi adatforgalom = magyar T-mobile hálózatán belül, többlet díj felszámolása nélkül leforgalmazható adatmennyiség. Tehát bármilyen oldal megnyitható.
A PH! főoldal kb. 500KB, Opera Minivel pedig 100KB körül. Skype-ot nem tudom, de biztos jó pár óra beszélgetés belefér.
-
-royalflush-
tag
válasz
t_a_m_a_s #16067 üzenetére
szerintem jobban járnál a gyári skype progival ,ugyanis létezik hivatalos mobil verzió.itt letöltheted
továbbá kézi hálózatválsztás(beállítás mindíg rákérdez),kiválasztod az elérhető állomások közül amelyik szimpatikus és csatlakozol.skype felhasználónév és jelszó.enjoy -
-
Sifre
senior tag
-
rootkiller
őstag
válasz
t_a_m_a_s #15941 üzenetére
Csak tiszta izé, hogy amibe minden ikon benne van, azért pézt kér, ami nekem meg nincs ilyenre.
Mondjuk találtam magamnak: Type-NS Pink, ennek az ikonok nélküli verziója bejövős. -
nfsu17
veterán
-
mogyesz
aktív tag
válasz
t_a_m_a_s #15458 üzenetére
Én 2 módszert szoktam: van flakonos tisztító - PC-hez, márkát nem írok, mert reklám -, vagy konyhai mosogatószer ami zsíroldó. Rápöttyintem, ujjaimmal megdörzsizem, várok kicsit, újra dörzsi, újra várok, dörzsi, majd csap alatt kimosom. Ez utóbbit óvatosan, vigyázva, h a lefolyó be legyen dugva (vagy extrém óvatosaknak lavórban ajánlatos), ha esetleg elengeded, ne menjen a csatornába :-))
-
-
-
Nordik
őstag
válasz
t_a_m_a_s #15045 üzenetére
Értem, köszi.
Beállítottam 2 órára, mert ha végtelenre állítom és mondjuk éjjel volt egy nem fogadott hívásom, akkor elég sokáig villogna még feleslegesen. Ami azért már rendesen megterhelné az akksit. Így pedig csak 2 óráig villog, de óránként ígyis-úgyis ránézek a telóra napközben. -
Hovi
aktív tag
válasz
t_a_m_a_s #14764 üzenetére
Otthon én is wifin szoktam nézni a leveleket + egy két dolgot amíg lerendezem a dolgom a mellékhelységben.
De nekem még sosem akart átmenni a wifiről a fizetős mobilnetre! SOHA! Nincs szétbarmolva semmilyen beállítás, csak annyi van megadva, hogy mindig kérdezze meg hogy mivel akarok csatlakozni. Van időjárás progi is. Annak a default hozzáférése a wifi. Ha ne leli, akkor csendben marad. Nem frissít.
Szóval szerintem nem kell annyira tartani attól hogy csak "úgy" átmegy a fizetős netre. De ha mégis, akkor pedig látod, mert kiírja hogy csatlakozás T-MOBILE NET vagy akármi használatával.
Nincs igazam? Vagy csak még nem jártam pórul? -
-
-
Pajoz
őstag
válasz
t_a_m_a_s #14515 üzenetére
Tapasztalatom nincs,de elvileg össze lehet hozni a dolgot.Ha jól értelmezem csak egy 3.5ös jack átalakító kell hozzá.De talán megy USB kábellel is.
Bár a legegyszerűbbnek az tűnik,hogy beledugod a memkarit. -
bossvico
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia E50 utódja olyan telefon, ami méltó az előd szellemiségéhez.
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest