Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cnckane
tag
válasz z0d1AK #12190 üzenetére
Ezzel igen: [link]
Én fülhallgatót keresek, főleg zenélésre, szeretném, hogy jó hangzású legyen, mély hangok hallhatóak legyenek benne, kellően hangos, nem energiazabáló és talán a legfontosabb, hogy legyen rajta előre, vissza, lejátszás, szünet gomb, mint az N-serieshez adott headseten.
-
sekli
addikt
válasz z0d1AK #12194 üzenetére
legolcsóbban 1.99 ért van, plussz 2.5 a posta ([link])
Általában ami egy euró, arra licitálni kell, és nem járt még le a licit ([link]) ugyan ez most egy €, de még van három nap a licitből, és mivel DHL-lel akarja küldeni, az plussz hét €...
egyébként igazad van teljesen, külföldön jóval olcsóbbak a műszaki cikkek...
mod: na látom lassú voltam, de add még hozzáá a nemzetközi átutalást, meg, hogy bekenyarodsz a bankodba, meg a drágább postát Magyarországra, meg, hogy még esetleg el is mész a postára érte... szerintem ennél nem éri meg...
[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
válasz z0d1AK #12347 üzenetére
egyszer-kéccer jól jön a füles. vezetés közben, vagy nagyon ritkán melóban.... de előfordul a télben is, amikor beöltözik az ember, mint eszkimó és amikor meg jön egy call, akkor meg csomagolhatja ki magát, mint móricka a dzsíájdzsót karácsokor, hogy felvegye a telefont, miután konstatálta, ogy a gomb, maximum, mint hibaforrás van jelen...
hozzáteszem, hogy nincs semmilyen biztonsági beállítás a telefonon(e.g. bizt billzár, kóddal lakattal, meg ujjlenyomattal véde, mert MINEK?) -
cabii
tag
válasz z0d1AK #12360 üzenetére
Énnekem csak wlan-ról sikerült leszedni készülékeket. De free wlan van már szinte mindenhol. Dunapláza, estend, stb. Próba cseresznye
Más.
Kinéztem egy FujitsumiSiemens U9200-as notit, de 100e-ért csak celeron 540-es procival árulják, egy helyen 190eFt-ért T8xxx es procival árulják. A Kettő között kéne árban és teljesítményben. A Trémobilos T5750 proccal jó lenne, de ott csak előfizetéssel, és szerintem sokkal drágábban adják /pl e51 hűséggel 60eFt / Szóval ilyen 5750 -es vagy 3200 es procival jó lenne. Honnan lehetne szerezni???Linux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
Szólista
senior tag
válasz z0d1AK #12508 üzenetére
Otthon is frissithetsz,nem vész el a garancia.A Nokia oldalán le van irva,hogy miként.
Elötte csinálj egy biztonsági mentést!
[szoftverfrissités]Nem vagyok normális. Na és?!
-
válasz z0d1AK #12531 üzenetére
Itt találsz egy SIS csomagot, ami berakja Neked.
“All nothings are not equal.”
-
válasz z0d1AK #12534 üzenetére
"KErrCorrupt (-20) Some media is not formatted properly, or links between sections of it have been corrupted."
Ez most sajnos kapásból több mindent jelenthet, lehet hogy a zenetár sérült meg valamiért, de akár az is, hogy hibás zene van a telefonodon Most mennyi zene van rajta?
-
válasz z0d1AK #12536 üzenetére
Létezik... Az a komponens, ami a zeneadatbázist kezeli, legendába illően gyenge, teljesítményben és strapabírásban egyaránt. A legegyszerűbb a telefon leformázása lenne, bár lehet hogy kézzel is ki lehetne törölgetni az adatbázist... Át kell túrnom a telefonom nekem is hozzá, úgyhogy azt majd csak később tudom mondani, mit kell letörölni, ha ezt választod.
-
-
válasz z0d1AK #12544 üzenetére
Megvan!!!
A C:\Private\100012a5\DBS_101FE031_mcv5.mpd fájlban van a zenelejátszó adatbázisa. Ezt kell letörölnöd fájlkezelővel, majd újraindítanod a telefont.A törléshez vagy AllFiles és TCB jogokkal rendelkező fájlböngésző kell, vagy a ROMPatcher Disable Caps opciója, ezután az X-Plore/Y-Browser és minden más egyszerű fájlkezelő is be tud menni oda.
-
válasz z0d1AK #12552 üzenetére
Dehogy nincs. Csak védi a Platform Security
Azért mondtam, hogy kell a ROMPatcher (a HelloOX rakja fel) vagy egy erős jogokkal rendelkező fájlkezelő (aminek telepítéséhez szintén kell a HelloOX).Vagy ha régi szoftvered van (ezt írd meg légyszi), lehet hogy a HelloCarbide is elég.
-
válasz z0d1AK #12554 üzenetére
Mit csináltál? A HelloCarbide nem szignózik . A szoftver verziódat meg nem írtad meg.
Amit viszont megpróbálhatsz: újraindítod a telefont, elindítod az X-Plore-t, átváltasz a HelloCarbide-ra, első menüpont, vissza X-Plore-ra, és törölsz. Ennek így mennie kéne, legalábbis 220-as firmware-ig.
[ Szerkesztve ]
-
válasz z0d1AK #12565 üzenetére
Szinte biztos, hogy a leformázása meg fogja oldani
Nem tudom hogy E51-en hogy van (most nincs memóriakártyám), de pl. az N78-as a C:-n és a memóriakártyán is csinált adatbázist (az adott meghajtón lévő dolgokról). Persze azóta új harvestert írtak.“All nothings are not equal.”
-
pepe0419
tag
-
cabii
tag
válasz z0d1AK #12571 üzenetére
Hali, Én garmin tx vagy xt? 4 et használok Nokia GPS nmodullal 3w? Tökéletesen megy. Mintha kellett volna hozzá valami okosítás, de már nem emléxem mi. A garmin telepítőjében le volt írva, hogy mit kell még tenni. Valami SW.UNL vagy UML filet kellett a garmin könyvtárba másolni
Linux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
pepe0419
tag
válasz z0d1AK #12583 üzenetére
javaslom, hogy töltsd le ezt a fájlt, minden kérdésedre kaphatsz választ
[ Szerkesztve ]
A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni.
-
spedyboy
senior tag
válasz z0d1AK #12745 üzenetére
én is pontosan ugyanezt csinátam és ugyenezt produkálta telo...
valakinek esetleg vmi 5lete hogy mivel lehetne mégis? most kiprobálom a landscape progit kiváncsi vagyok...
-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
spedyboy
senior tag
válasz z0d1AK #12748 üzenetére
igen nekem is nagyonjó lenne ha eltudnám forgatni a képet
de sajnos ez a progi se jo... feltoltam v 10 félét ( kenyeret héját bélét )
de 1se volt jo:S volt ameik felment és elforgatta a képet akkor amikor a progiban bent vok ha kilépek ( ugy h nem zárombe természetesen) és nyomom a "c"-t semit se csináll sajnos...valakinek valami 5let? e65 re van nem igaz h erre nincs...
-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
válasz z0d1AK #12866 üzenetére
A PSP-nek másmilyen dugója van, mint az Nokiáknak (amaz nagyobb), úgyhogy nem
De a Nokia is gyárt ilyen kábelt, CA-100-nak hívják pl. Meg van olyan is, ami adatot is visz, de annak nem tudom a számát hirtelen. Volt már róla szó a topikban.[ Szerkesztve ]
-
sekli
addikt
válasz z0d1AK #12868 üzenetére
mennyiért adod a ca-100-at...?
egyébként szerintem simán lehet forrasztani egy ilyen kábelt, ami kettéágazik mini usb-re és töltőre... Pont ma csináltattam meg egy ismerősömmel, hogy a 2.5-es füles végét levágattam, rárakattam egy 3.5-ös jack-et, plussz még egy kábelre egy 2.5-ös apát és egy 3.5-ös anyát rakattam... anyagköltség ~300Ft...
-
8nemesis8
veterán
válasz z0d1AK #12878 üzenetére
Jó kis írás.
Egyébknt van benne valami, hogy talán túlságosan elszigeteli a Nokis az egyes kategóriákat, mint pl.:Üzleti telefonok, multimédiás, ...
Lehetne kombinálni őket.De akkor is azt mondom, még mindig ők gyártják a legmegbízhatóbb készülékeket, legalábbis nekem eddig nem volt velük bajom.
-
cabii
tag
válasz z0d1AK #12878 üzenetére
Egyetértek, de akkor is úgy érzem, hogy eddigi telóim közül messze ez az e51 a legjobb. és pl néhány hibájával eddig én nem szembesültem
Azért jó kis írás, csak ne ez alapján döntön valaki, mert attól, hogy Te leírtad az igazat a nokiáról, a töbi telcsi talán még szarabb...Linux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest