- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
most rákölt 6500-at, és van egy e51-es telefonja. ha eladja, sztm 10-15 között simán el tudja, bár nem láttam róla képeket, akkor még 10-15 ráköltéssel van egy új telefonja, garanciával.
voda 845-ösöket újonnan, "nem vált be" felirattal ennyiért árulják itt is a hardverapron. -
sbazsi
veterán
megcsináltatom a nokiásokkal, 6500 ft lesz
megéri
a telefon 15-20 körüli áron mozog. ráköltöd a harmadát. és akkor még az akksi, meg egyebek a régiek.voda 845 sztm egy teljesen jó cucc. igaz nem csúcs telefon, de ezért a pénzért nagyon jó kis készülék. én a helyedben inkább eladnám olyan állapotban, ahogy van, és vennék egy voda 845-öt.
bár javaslom azért menj be egy voda boltba, és tapicskold meg, hogy tetszik, mennyire tartod használhatónak az érintőkijelzőjét. sms írás, meg ilyenek.
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
gyárinak látszó akksi 3,64 usd. ezt árulják itthon 2-3k-ért gyáriként.
gyári akksi 19,4 usd majdnem ennyiért van itthon is -
sbazsi
veterán
eladás előtt hogy érdemes "formázni", hogy még véletlen se lehessen visszaállítani semmit a egy e51-esen

-
sbazsi
veterán
hogy is kell az e51 névjegyzéket a Google fiókba szinkronizalni?
-
sbazsi
veterán
van valakinek (jó
) tapasztalata ebay-en vásárolt e51 akksival?
5-6 ezret nem adnék érte, tartalék telefonba kellene.
a mostani nagyon fel van púposodva, már szinte fel sem tudom tenni a hátlapot, és amikor aktivan használtam kb-1-2 hónappal ezelőtt, akkor egyszer sikerült kb 5 óra alatt teljesen lemeríteni.(asszem futott 1-2 progi, meg ment a wifi)
mennyit bírnak ezek az ebay-es akksik? -
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
bárhol átverhetnek...
-
sbazsi
veterán
nem szoktál utánanézni, mielőtt zöldségeket irogatsz?
Nokia.hu specifikáció
Videofelvétel formátumai: .mp4 – alapértelmezett (VGA, QVGA) vagy .3gp (QCIF MMS-hez) -
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
na hát ez az. most mindenestre itt a ph árul valaki 3k-ért, írtam neki.
meglátjuk. nem sürgős, még az is benne van, hogy inkább eladom a telefont, és veszek egy e52-t.erre most 15 felett kéne ráköltenem.
ha találok jó árban e52-t, akkor arra mondjuk a dupláját kellene. de az elvileg tartosabb, garis biznisz lenne...
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
igazából nekem is van már utódja, egy 5800 személyében, csak az most szervízben van, így ezt használom. az akksi néha 12-15 órára lemerül, ezért az a legneccesebb. (ilyen persze sokat megy a wifi/wap...)
a ház annyira nem vészes, a halk hangszóró miatt gondoltam, de akkor hagyom a francba.
Merthogy néha alig hallok valamit, és sokan írják, hogy tisztítani kell azt a vackot a fém, és az üveg között. na meg a kijelző sem százas már...
de nem fogok tizenezret költeni egy 20-at érő telefonra, hogy tartalék legyen.
-
sbazsi
veterán
ebay-el semmi gond, max a termékkel.

5800 képernyővédő fólia 50 Ft.
és megérkezett. mint eddig minden más...a termékek minőségére vagyok kíváncsi
-
sbazsi
veterán
e51 akksi ebay
erről mi a véleményetek? gyári/nem gyári?
valamint készülékházat érdemes ebayen venni?
free shipping van, 8 usd egy egész ház.
csak a minőség a kérdés.itthon egy akksi kerül kb 6-9-be, a házat nem is néztem, de azt is nagyjából ide saccolom.
-
sbazsi
veterán
az e51-esem igencsak gyorsan merül. tartalék teló volt, most használatba került. 100-as soft van rajta.
mennyivel bírja tovább, ha frissítem? 
-
sbazsi
veterán
kezd haldokolni a telefonom?
mostanság azt csinálja, hogy a háttérképet elfelejti.
a memóriakártyán vannak a képek, onnan beállítom, és egy idő után eltűnik.
vagy memkari csere kell?
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
egyékbént a gyári témát le lehet valahonnan tölteni? 1-2 ikont lecserélnék benne, de alapvetően meghagynám, mert szeretem.
-
sbazsi
veterán
mik a "must have" progik jelenleg a telóra?
avagy kinek mi(k) a kedvence(i)
akár játék, akár app. -
sbazsi
veterán
nekem a köv problémáim voltak: pl ha nem kapcsoltam be a bill-zárt, akkor a zsebembe mindig mást csinált. hol felhívott valakit, hogy elindult az igo, és akksit zabált, hol pedig bekapcsolt az ébresztő. Amit hajnali 5-kor vettem észre, hogy csipog.
rájöttem, hogy nekem kell a bill nyomáspontja. a telepített progiba lévő vibra visszajelzés nem elég.
az e51-ből két dolgot hiányolok ahhoz képest, az egyik a gps, ami tulképp megoldható külső hardverrel, de akkor már inkább veszek egy pna-t, a másik pedig egy nagy kijelző. de az meg a telefon méretét növelné. -
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
hát ez az, hogy beírtam a keresőbe, hogy 300.
és nem tudom, hogy érdemes-e.
van aki akksi problémát ír11081 hsz alapján nem tudom melyik lenne nélkülözhetetlen.
attól tartok, hogy a jól belakott telómat újra be kell lakni, telepítgeni, és mindent újra megcsinálni.
meg hogy ezt-azt nem fogok tudni visszatenni... -
sbazsi
veterán
egy kérdés a softokkal kapcs.
nekem most 100.34.20
2007.09.29
soft van.
a teló független.van egy másik is, abban 200.34.36
2008.04.24 szoft vanelőbbi független, utóbbi vodafone-os.
érdemes valamelyiket frissíteni? ha igen, mire? milyen előnyök/hátrányok várhatók.
a 100-as szoft max 2 napot bír (éjjel bekapcsolva), a másik 3-4 napot bír, éjjel kikapcs. -
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
hogyan leeht törölni manuálisan egy programot, amit sima törléssel nem leheT?
megkérdezi, hogy valóban törölni akarom, majd:
eltávolítás sikertelen -
sbazsi
veterán
A blue dots témából megvan valakinek ez eredeti háttérkép?
kicsit át akarom desingolni, de csak azt az egy képet. a téma tetszik, mást nem akarok változtatni. -
sbazsi
veterán
Tudja valaki miért nem zárja le a billt a best keylocker progi?
ha fut, és lezárom, akkor kiadja a hangot amit a progiban beállítok.
de magától nem zárja le.
-
sbazsi
veterán
Valóban nem jelenti azt. De az, hogy az egyik dologgal trükköznek, akkor nem tudhatom, hogy mivel trükköznek még. Tudod, akinek picit sáros a keze...
Ez a különbözeti adózás meg egyes egyedül az adott gsm boltnak jó, mert olcsóbb tud lenni, és a sok ****-t csak az ár érdekli.
Kiváncsian várom mikor száll rájuk az apeh, vagy legalábbis mikor módosítják a jogszabályt...
Mert hogy ebben tuti bűzlik valami, az biztos. Ha nem igy lenne, akkor a szórakoztatóelektronika/számítástechnika, vagy egyéb iparágak miért nem vetették be maguknak?Továbbá azt se felejtsük el, hogy az igy be nem fizetett adót valahol meg kell keresnie az államnak, lehet, hogy pont a Te vagy az én adómmal. Vagy esetleg leépítéssel/korházbezárással...
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
hogy kell kivenni a memóriakártyát?
-
sbazsi
veterán
Sima wap-om van. mobil internet külön huawei kártyával van.
opera alatt simán megy minden site.
tehát vásároltam már vaterán/teszveszen a telefonon.de a gmail nem sikerült belőni.
és a kérdés arra vonatkozott, hogy a telefon saját levelező programját be lehet-e lőni gmail előfizetésre, ha csak wapom van. -
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
megvan a kicsike.

néhány kérdés: skype, msn, stb-hez fring kell, vagy valami más?
ahhoz, hogy a telefonon rendesen menjena gmail, mit kell csinálni? tehát a teló szoftverével akarom használni? vagy ne is próbálkozzak?még éjjel töltenem kell, és venni bele memkarit.
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
Véleményem? Onnan rendelsz, ami Neked szimpatikus.
Én olyan helyen nem veszek telefont, ahol trükköznek.Igen, a 70 mindenért szimpatikusabb, mint a 80 - 90.
Azt magyarázza már meg nekem valaki, hogy miért kizárólag mobilboltok jogosultak különbözeti adózásra?? (legalábbis máshol nem találkoztam ilyennel)
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
és ez mennyire legális?
miért csak telefonoknál találkozni ilyennel?
továbbá ha külföldröl hozzák be szükreimportként, hogy adnak hozzá magyar nokia garit?
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
Hol lehet kapni hivatalos, Nokia garanciával?
Vagy tudja valaki, hogy mikortól? -
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
Rendes, Nokia garival lehet már valahol kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) tapasztalata ebay-en vásárolt e51 akksival?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mennyivel bírja tovább, ha frissítem?