Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Na gyorsan kitöröltem,igazad volt nem kell aggódni
Valóban inkább kérdezek,mint hogy elbarmoljam ezt a remek kis készüléket
Okosabbtól meg nem szégyen tanulni
Jó hogy van ez a fórum sokat segít a felhasználóknak
Köszönöm a segítségedetAmúgy kinek mi a kedvenc témája?
Szívesen fogadok ötleteket szép témákra[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
nagyúr
-
őstag
"If your phone is currently not supported or live outside the U.S., you will be notified as soon as Skyfire is available for your phone type or in your area."
Azaz ha a telefonod jelenleg nem támogatott vagy az USA-n kívül élsz, akkor nem nyert... Ha itt is elérhető lesz, majd értesítenek.
mod: off
[ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
-
attisx
addikt
Ezzel csak annyi a gond, hogy a kész S60-as témákat nem lehet megnyitni/ kicsomagolni a témaszerkesztő programmal és ahogy tudom mással sem, legalábbis még nem találkoztam ilyen alkalmatossággal. Bár ahogy elnéztem a kolléga linkjét a Carbide.ui Theme Edition egy minta témájáról van szó (default nokia ikonokkal), tehát ez esetben mégis megoldhatónak látszik az átalakítás...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
user01
aktív tag
Akkor értelemszerűen a kártyára telepítendő progikat továbbra is egyessével kell majd felrakni. Amúgy én a navigációs progikon kívül szinte mindent a telefon memóriájába telepítek. ~100 MB nagyon sok mindenre elég.
u.i.
Salmi írta SmartNews-on, hogy állítólag a kártyára is lehet vele telepíteni.[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
De valamiért mégsem megy, pedig az online tanúsítvány ellenőrzés ki-re van állítva, meg a szoftvertelepítés is mind-re.
Na mind1, nem is ez a nagy baj, hogy ez nem megy fel. Átnézem PhoenixK hack útmutatóját, csak rájövök hol hibáztam.Kösz a helpet neked is meg PhoenixK-nak is!
Run&Ride
-
user01
aktív tag
Szia Pajoz!
Most én is kipróbáltam ez all file X-plore-t. A C:\privat mappában valóban enged garázdálkodni, viszont a C:\SYS\BIN mappát igaz, hogy meg lehet nyitni és onnan bármit kimásolni, ellenben semmit nem enged belemásolni (pl. installserver.exe), vagy meglévő fájlt szerkeszteni, emiatt a teljes "all file" hozzáférésre nem használható.
Ha nálad nem így van, kérlek tudasd velem! -
old rocker
veterán
Te, én ezt ahandy shell-t háromszor telepítettem fel, maj rövid megfontolás utánugyanannyiszor le is töröltem...
Engem zavart, hogy belépve a menübe, mindig ott találtam magam, ahonnan legutoljára kiléptem. Amúgy pedig állandóan automatikusan "középről" indultam. Ezen kívül a mobiletask jóvoltából összeállítottam egy "kedvencek" listát. Az alap saját készenléti beállításom megfelel. De, van még egy lehetőségem, a myPhone felület, ami az iPhone-t utánozza, az is átszabható, de azt is ritkán használom. A Shell-el ugye létrehoztam még egy profilt. Néha már tovább néztem tovább ostoba pofával a telefont,hogy most akkor hol is vagyok és melyik billentyűvel mit gyorsindítok? mintha egyenesben kikeresem a menüből.
Szóval lehet,hogy az én agyam kapacitása összement a hosszú-hosszú telek folyamán, de nekem ez a"bőség kosara" már zavaró volt.Természetesen nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy én vagyok a hülye, ezért szeretném, ha valaki -pl. te -elmagyarázná nekem, miért jó a Handy Shell? Vagy esetleg én mit nem használtam ki rajta?előre is kösz
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
Kösz; gondolkoztam rajta, hogy még egyszer nekifutok, hátha mégis jó, csak nekem nem jött eddig be. De részint, ahogy téged olvaslak, részint az időjárás jelentés napi megjelenítése miatt most már úgy vagyok vele: mégsem. Ránézek a kijelzőre, és gyakorlatilag tisztában vagyok vele, milyen idő várható, mit kell csinálnom (vagy mit kell sürgősen elfelejtenem), milyen névnap van ... kellennél több?
E51 a király. A 6120C meg a királyfi. Én meg egy hülye. Ennyi telefont szinkronban kezelni...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Dexter68
addikt
„Igazából nem tudok olyan döntő érvet mondani,ami feltétlen szükségessé teszi ezt a progit a funkcionálitásán kívül”
Ööö... milyen érv kell még egy program telepítéséhez, mint a funkcionalitása?Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Dexter68
addikt
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
enddav
aktív tag
Igen, köszi erre gondoltam.
danaudio nem én szeretnék keresni, de amúgy jó kis progi, már pár számot meg is találtam vele, aminek eddig nem tudtam a címét. Asadasad tapintott rá a lényegre, rámjött a nagy volunteer-ezés és hátha tudok valakinek segíteni.[ Szerkesztve ]
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
enddav
aktív tag
-
enddav
aktív tag
Köszi köszi a segítséget, bár nem Vodás vagyok 'Hál Istennek, hanem pannonos, de ez tök mind1.
jokerone. SZVSZ az a legegszerűbb módszer, ha kitörölöd a hozzáférési pontok és kész, vége az egész hercehurcának.
nfsu17 neked meg azért nincs kiírva, hogy ,,nagy seb. csomag-h.férésˇˇ, mert nincs bekapcsolva a 3G-d! Ha átállsz GSM-ről erre, akkkor már ki kell, hogy legyen ott írva.Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
attisx
addikt
-
old rocker
veterán
Hát...pedig az előbb még hörögtem is. A trémobil oldalán megnéztem az aktuális egyenlegem. Azt írta ki,9881 Ft. Két nap alatt!!! Felhívtam az ügyfélszolgálatot, elmondta a nő, hetedikéig a számla zárása miatt ott nem autentikus az adat... Lehet, hogy valamit összezavar a rendszer. (3 éven keresztül eddig nem volt ilyen.) De ha idegesít a dolog, menjek be helyben a márkakereskedésbe, ott 500 Ft-ért ki tudják nekem nyomtatni az aktuálist. Ő nem tud felvilágosítást adni, mert 7-ig nincs adata. Na most, idegesíteni persze, hogy idegesít. Az E51-ből a SIM kártya itt lapul a fiókomban, mégis, állítólag 1051 Ft-ot forgalmaztam vele... De ha itt bemennék a márkakereskedésbe: ő honnan állapítaná meg az adatokat? A seggemből, vagy kiolvasná az ötszázasaimból? Magyar ügyintézés. Elképesztő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest