Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Olvastam, hogy volt problémád T-s 3G nettel, állandó szakadozás, van jel, de nincs net Pc Suitetal
Nekem is ugyanez a gond jött elő. Eddig nem csinálta, de most kb 3 napja ez van és marha idegesítő, hogy 1-2-5-10 percenként leszakad.. Megoldódott, rájöttél?Joikuspottal wifin keresztül kapcsolódva nincs gond a nettel, nem szakad. Csak azt nem szeretem annyira, mert outlookot nem tudom használni vele, valamint pár weboldal sem jelenik meg jól (pl Sorozatjunkie).
-
Hugo85
aktív tag
Azért használd, hogy ne terheld túl felesleges hsz-ekkel (főleg ha ilyen rövidek) a rendszert, meg mert itt így szokták. Egy hsz-ben is tudsz többre válaszolni, odaírod a bekezdés elejére, hogy kinek, hányadik hsz-ére válaszolsz abban a bekezdésben. Szerintem megoldható.
A floddolást itt nem szívlelik. -
sbazsi
veterán
nem szoktál utánanézni, mielőtt zöldségeket irogatsz?
Nokia.hu specifikáció
Videofelvétel formátumai: .mp4 – alapértelmezett (VGA, QVGA) vagy .3gp (QCIF MMS-hez) -
Sifre
senior tag
Megnéztem a truphone-t, meg még egy másik szolgáltatót, a lowratevoip-t, de a mobil hívás egyiknél se olcsó. Ez utóbbinál volt egy 5000 Ft-os havidíjas csomag, ahol 29,9 Ft-ért lehetett mobilt hívni. De ez a havidíj nekem soknak tűnik...
5 Ft elvileg nem lehet a mobil hívás, mert a mobil szolgáltatók sokkal többet elkérnek a másik szolgáltatótól a hívás átvételéért. Ezért van az hogy legalább 30 Ft-ot kell fizetni, ha mobilt hívsz.
A skypet nem ismerem, de az nem sip-et használ, úgyhogy az e51 gyári kliensével nem tudod használni.
-
Sifre
senior tag
Bocs, most láttam csak, hogy írtál pü-t
Egyelőre inkább passzívan használom a voip-t, még nem telefonálok rajta sokat. Ráadásul nem a szolgáltatóra csatlakozok közvetlenül, hanem a céges voip gateway-re, és a gateway csatlakozik a szolgáltatóra. Tehát a telefonom tulajdonképpen csak egy mellék.
Szolgáltatókból eddig csak a neophone-al és az ephone-al vannak a tapasztalataim. A neophone-al kezdtünk, de egy hónap után (mialatt kiderült hogy állandóan beragadnak a hívások és sokszor nem elérhető a szerverük) átmentünk az ephone-hoz, ami olcsóbb is és eddig még nem volt kimaradás. Éppen ezért más szolgáltatót nem ismerek.
Ephone-nál amúgy 33,9Ft a mobil és asszem 4,9Ft a vezetékes.
-
Olyat viszont csinálhatsz, hogy keresel egy normálisabb fájlböngészőt (hirtelen nem emlékszem melyik tudja), és közvetlenül bemész a fogadott fájlok közé - végülis a C: vagy E: meghajtón (attól függ mire állítottad) egy privát mappában tárolja az ilyen fájlokat.
Azaz mégis meg lehet oldani
-
Hugo85
aktív tag
A telefon tudja a 2.0-át. Ezt persze nem azt jelenti, hogy képes is elérni a 480 Mbit/sec (ami ráadásul, ha minden igaz totál bruttó, és duplex sebességi érték, azaz a fel és letöltés, és mindenféle egyéb csomagok együttes plafonja) értéket minden esetben. Sok mindentől függ ez. A belső memóriáját olvasni például egészen gyorsan tudja, írni már lassabban. A behelyezett memóriakártyával elérhető sebesség az, pedig a kártyától magától is függ (mekkora az elérhető maximum, ez általában olyan 3-4 MB/sec olvasás modernebb kártyáknál, de ezt meg lehet, hogy a telefon nem tudja kiszolgálni).
Ugyanakkor függ a számítógépedtől is, a legtöbb alaplapi USB vezérlő kvázi szoftveres megoldás, így a processzort terheli, és nem igazán képes elérni a maximum sebességet sem, de erre sose jössz rá, mert olyan USB-s eszköz sincs, ami a közelébe kerülne (talán valami SSD).
900 KB az, több, mint 7 Megabit, amit szerintem az USB 1.1-es cuccok nem igazán érnek már el (hiába tud a szabvány 11 megabitet, az mese).
#16014 - Igen főnök, hívtalak!
Egyébként anno még az Acer Liquid teszt fórumában láttam, hogy neked is nagyon megtetszett a kütyü és mintha hajlottál volna az irányba, hogy beszerzel egyet. Abból végül lett valami? Csak mert én is egyre jobban szemezek az androiddal és messze a Liquid a legszimpatikusabb gép ár-érték arányban, aztán ha neked olyan van, mondhatnál pár szót így "fejlesztő szemmel".
Gyahh, közben látom, hogy Milestone lett a dologból. Benyomások arról? -
Akkor én nem egészen értelek a Wifivel kapcsolatban.
Olyat tudsz csinálni, hogy a telefonod csinál egy WLAN hálózatot, amire a gépeddel felcsatlakozol - erre jó például a JoikuSpot nevű alkalmazás.Olyan elvileg tudsz, hogy a számítógéped netjére csatlakozol fel, erre jó az Internet Connection Sharing, de csak Vistától kezdve működik normálisan.
Egyébként passz a szakadozás
-
Hugo85
aktív tag
Az elsőre nem tudom a választ, amikor anno mobilneteztem, akkor nekem viszonylag stabil volt a dolog. Voltak néha szakadások, de nem voltak rendszeresek. Indítsd újra a gépet meg a telefont, majd csatlakozz újra, csak ennyit tudok javasolni.
A második kérdésre a válasz: nem lehet. A telefon USB-n csak 3G/HSDPA/EDGE/GPRS modemként tud működni, és a szoftvere nem is nagyon enged mást, így szerintem külső programmal sem oldható meg (Karma erre majd válaszol), de ha meg is oldható, eddig nem oldották meg. A USB 1.1 pedig 11 Mbit-ed tud (papíron, valóságban nem, de 1-nél azért jóval többet), és a telefon tudja az USB 2.0-át is.
#16010 - Az lehet, hogy kicsi az adatforgalom, de már csak a kapcsolat fenntartása, annak a rádiónak a plusz bekapcsolása (HSDPA esetén) is meríti a telefont nem is kicsit. Ezek a magas frekvenciás adók elég sok energiát igényelnek, ugyanis a rövid hullámhosszú sugárzás hatványozottan kisebb távolság alatt elhal.
#16011 - Ugye tudod, hogy ezeknek a hozzáférési pontoknak a használata mobilnetezés? Remélem van mobilnet előfizetésed és/vagy nem számlás a telefonod, különben hónap végén érhet egy csúnya meglepetés. Wifi nekem se működött soha a Realplayer.
-
Canonfan
senior tag
Még egyszer köszi szépen az infót,
igen, erre voltam kíváncsi,
nekem a t-mobile streaming hozzáférési pontot kellett beállítanom neki, hogy működjön, de így gond nélkül megy, szal most már ez is kipipálva...
Igazad van így a videók hangminősége valóban nem valami nagy szám, szal ha youtube, akkor inkább a youtube kliens, de nézegetésre ettől függetlenül megteszi majd, ha nem akarok kilépni a böngészőből, hogy megnézzek 1 videót...
-
Sifre
senior tag
Azt hittem hogy mivel üzleti típus és kicsi a kijelzője, kicsit hosszabb lesz az üzemideje. Na de nem baj, 1 nap végülis elég. Lehet amúgy hogy az akkuja már gyenge. Most néztem, hogy 300 óra beszélgetés van benne
Kíváncsi vagyok, ha kicsit többet beszélek SIP-en, akkor is kibír-e egy napot. Majd kiderül.
-
Canonfan
senior tag
Bár inkább kíváncsiságból érdekelne a dolog, mert igazából a hivatalos kliensével megoldódott a youtube kérdés,
de elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy a realplayerrel meg lehet-e komolyabb bütykölés nélkül megnyitni az flv videókat, szal hogy a youtube-on kívül, más flash videót tartalmazó oldalaknál is lejátszhatók-e segítségével a videók a gyári böngészőből...
Előre is köszi szépen az infót!
-
Hugo85
aktív tag
A telefonod nem fog (automatikusan) SIM kártyára menteni sehogy, ennek megvannak az okai, többek között, az, hogy buta a SIM és nem tud egy telefonszámon és egy (elég rövid) névmezőn túl semmi mást tárolni. Amit viszont meg tudsz csinálni, az az, hogy alkalmanként átmásolod a teljes telefonkönyvet a SIM kártyára, bár őszintén szólva ennek nincs sok értelme (az egy névhez csatolt több telefonszámot szétszedi több névjegynek).
Ha a névjegyzékről biztonsági mentést szeretnél csinálni, akkor vagy használd a számítógépet erre (PC Suite) vagy tud olyat a telefon, hogy a névjegyeket felmásolja a memóriakártyára (illetve természetesen ellentétes irányban is képes rá), bár hogy őszinte legyek ezt a funkciót még nem próbáltam.
A zenékhez annyit, hogy amennyiben a memóriakártyán megfelelő mappába másoltad őket (Hangfájlok\Digitális hangok), a zenelejátszónak automatikusan hozzá kellene adnia őket a zenetárhoz.
-
t_a_m_a_s
addikt
Én is azt gondolom, hogy egyszerűen egy selejt darabot fogtál ki. Szerintem ha nem tetszik az E52 kösd az ebet a karóhoz, adjanak egy zsírúj E51-et, hisz te azt vettél. Az mondjuk gáz, hogy ezt csak a hatodik szerviz után teszik meg...
Amúgy 1 év után az enyémnek sincs semmi baja, pedig kapja az ívet. Egyedüli probléma a standard hangszóró selyem eltömődése, de ez meg könnyen orvosolható....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia E50 utódja olyan telefon, ami méltó az előd szellemiségéhez.
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- World of Tanks - MMO
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest