Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
Én is azt gondolom, hogy egyszerűen egy selejt darabot fogtál ki. Szerintem ha nem tetszik az E52 kösd az ebet a karóhoz, adjanak egy zsírúj E51-et, hisz te azt vettél. Az mondjuk gáz, hogy ezt csak a hatodik szerviz után teszik meg...
Amúgy 1 év után az enyémnek sincs semmi baja, pedig kapja az ívet. Egyedüli probléma a standard hangszóró selyem eltömődése, de ez meg könnyen orvosolható....
Holnap majd jól beletépünk...
-
nagyúr
-
Hugo85
aktív tag
A telefonod nem fog (automatikusan) SIM kártyára menteni sehogy, ennek megvannak az okai, többek között, az, hogy buta a SIM és nem tud egy telefonszámon és egy (elég rövid) névmezőn túl semmi mást tárolni. Amit viszont meg tudsz csinálni, az az, hogy alkalmanként átmásolod a teljes telefonkönyvet a SIM kártyára, bár őszintén szólva ennek nincs sok értelme (az egy névhez csatolt több telefonszámot szétszedi több névjegynek).
Ha a névjegyzékről biztonsági mentést szeretnél csinálni, akkor vagy használd a számítógépet erre (PC Suite) vagy tud olyat a telefon, hogy a névjegyeket felmásolja a memóriakártyára (illetve természetesen ellentétes irányban is képes rá), bár hogy őszinte legyek ezt a funkciót még nem próbáltam.
A zenékhez annyit, hogy amennyiben a memóriakártyán megfelelő mappába másoltad őket (Hangfájlok\Digitális hangok), a zenelejátszónak automatikusan hozzá kellene adnia őket a zenetárhoz.
[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
-
Canonfan
senior tag
Bár inkább kíváncsiságból érdekelne a dolog, mert igazából a hivatalos kliensével megoldódott a youtube kérdés, de elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy a realplayerrel meg lehet-e komolyabb bütykölés nélkül megnyitni az flv videókat, szal hogy a youtube-on kívül, más flash videót tartalmazó oldalaknál is lejátszhatók-e segítségével a videók a gyári böngészőből...
Előre is köszi szépen az infót!
-
Sifre
senior tag
Azt hittem hogy mivel üzleti típus és kicsi a kijelzője, kicsit hosszabb lesz az üzemideje. Na de nem baj, 1 nap végülis elég. Lehet amúgy hogy az akkuja már gyenge. Most néztem, hogy 300 óra beszélgetés van benne
Kíváncsi vagyok, ha kicsit többet beszélek SIP-en, akkor is kibír-e egy napot. Majd kiderül.
-
Canonfan
senior tag
Még egyszer köszi szépen az infót, igen, erre voltam kíváncsi, nekem a t-mobile streaming hozzáférési pontot kellett beállítanom neki, hogy működjön, de így gond nélkül megy, szal most már ez is kipipálva...
Igazad van így a videók hangminősége valóban nem valami nagy szám, szal ha youtube, akkor inkább a youtube kliens, de nézegetésre ettől függetlenül megteszi majd, ha nem akarok kilépni a böngészőből, hogy megnézzek 1 videót...
-
Hugo85
aktív tag
Az elsőre nem tudom a választ, amikor anno mobilneteztem, akkor nekem viszonylag stabil volt a dolog. Voltak néha szakadások, de nem voltak rendszeresek. Indítsd újra a gépet meg a telefont, majd csatlakozz újra, csak ennyit tudok javasolni.
A második kérdésre a válasz: nem lehet. A telefon USB-n csak 3G/HSDPA/EDGE/GPRS modemként tud működni, és a szoftvere nem is nagyon enged mást, így szerintem külső programmal sem oldható meg (Karma erre majd válaszol), de ha meg is oldható, eddig nem oldották meg. A USB 1.1 pedig 11 Mbit-ed tud (papíron, valóságban nem, de 1-nél azért jóval többet), és a telefon tudja az USB 2.0-át is.
#16010 - Az lehet, hogy kicsi az adatforgalom, de már csak a kapcsolat fenntartása, annak a rádiónak a plusz bekapcsolása (HSDPA esetén) is meríti a telefont nem is kicsit. Ezek a magas frekvenciás adók elég sok energiát igényelnek, ugyanis a rövid hullámhosszú sugárzás hatványozottan kisebb távolság alatt elhal.
#16011 - Ugye tudod, hogy ezeknek a hozzáférési pontoknak a használata mobilnetezés? Remélem van mobilnet előfizetésed és/vagy nem számlás a telefonod, különben hónap végén érhet egy csúnya meglepetés. Wifi nekem se működött soha a Realplayer.
[ Szerkesztve ]
-
Akkor én nem egészen értelek a Wifivel kapcsolatban.
Olyat tudsz csinálni, hogy a telefonod csinál egy WLAN hálózatot, amire a gépeddel felcsatlakozol - erre jó például a JoikuSpot nevű alkalmazás.Olyan elvileg tudsz, hogy a számítógéped netjére csatlakozol fel, erre jó az Internet Connection Sharing, de csak Vistától kezdve működik normálisan.
Egyébként passz a szakadozás
“All nothings are not equal.”
-
Hugo85
aktív tag
A telefon tudja a 2.0-át. Ezt persze nem azt jelenti, hogy képes is elérni a 480 Mbit/sec (ami ráadásul, ha minden igaz totál bruttó, és duplex sebességi érték, azaz a fel és letöltés, és mindenféle egyéb csomagok együttes plafonja) értéket minden esetben. Sok mindentől függ ez. A belső memóriáját olvasni például egészen gyorsan tudja, írni már lassabban. A behelyezett memóriakártyával elérhető sebesség az, pedig a kártyától magától is függ (mekkora az elérhető maximum, ez általában olyan 3-4 MB/sec olvasás modernebb kártyáknál, de ezt meg lehet, hogy a telefon nem tudja kiszolgálni).
Ugyanakkor függ a számítógépedtől is, a legtöbb alaplapi USB vezérlő kvázi szoftveres megoldás, így a processzort terheli, és nem igazán képes elérni a maximum sebességet sem, de erre sose jössz rá, mert olyan USB-s eszköz sincs, ami a közelébe kerülne (talán valami SSD).
900 KB az, több, mint 7 Megabit, amit szerintem az USB 1.1-es cuccok nem igazán érnek már el (hiába tud a szabvány 11 megabitet, az mese).
#16014 - Igen főnök, hívtalak!
Egyébként anno még az Acer Liquid teszt fórumában láttam, hogy neked is nagyon megtetszett a kütyü és mintha hajlottál volna az irányba, hogy beszerzel egyet. Abból végül lett valami? Csak mert én is egyre jobban szemezek az androiddal és messze a Liquid a legszimpatikusabb gép ár-érték arányban, aztán ha neked olyan van, mondhatnál pár szót így "fejlesztő szemmel" .
Gyahh, közben látom, hogy Milestone lett a dologból. Benyomások arról?[ Szerkesztve ]
-
Olyat viszont csinálhatsz, hogy keresel egy normálisabb fájlböngészőt (hirtelen nem emlékszem melyik tudja), és közvetlenül bemész a fogadott fájlok közé - végülis a C: vagy E: meghajtón (attól függ mire állítottad) egy privát mappában tárolja az ilyen fájlokat.
Azaz mégis meg lehet oldani
“All nothings are not equal.”
-
Sifre
senior tag
Bocs, most láttam csak, hogy írtál pü-t
Egyelőre inkább passzívan használom a voip-t, még nem telefonálok rajta sokat. Ráadásul nem a szolgáltatóra csatlakozok közvetlenül, hanem a céges voip gateway-re, és a gateway csatlakozik a szolgáltatóra. Tehát a telefonom tulajdonképpen csak egy mellék.
Szolgáltatókból eddig csak a neophone-al és az ephone-al vannak a tapasztalataim. A neophone-al kezdtünk, de egy hónap után (mialatt kiderült hogy állandóan beragadnak a hívások és sokszor nem elérhető a szerverük) átmentünk az ephone-hoz, ami olcsóbb is és eddig még nem volt kimaradás. Éppen ezért más szolgáltatót nem ismerek.
Ephone-nál amúgy 33,9Ft a mobil és asszem 4,9Ft a vezetékes.
[ Szerkesztve ]
-
Sifre
senior tag
Megnéztem a truphone-t, meg még egy másik szolgáltatót, a lowratevoip-t, de a mobil hívás egyiknél se olcsó. Ez utóbbinál volt egy 5000 Ft-os havidíjas csomag, ahol 29,9 Ft-ért lehetett mobilt hívni. De ez a havidíj nekem soknak tűnik...
5 Ft elvileg nem lehet a mobil hívás, mert a mobil szolgáltatók sokkal többet elkérnek a másik szolgáltatótól a hívás átvételéért. Ezért van az hogy legalább 30 Ft-ot kell fizetni, ha mobilt hívsz.
A skypet nem ismerem, de az nem sip-et használ, úgyhogy az e51 gyári kliensével nem tudod használni.
-
-royalflush-
tag
-
sbazsi
veterán
nem szoktál utánanézni, mielőtt zöldségeket irogatsz?
Nokia.hu specifikáció
Videofelvétel formátumai: .mp4 – alapértelmezett (VGA, QVGA) vagy .3gp (QCIF MMS-hez) -
Hugo85
aktív tag
Azért használd, hogy ne terheld túl felesleges hsz-ekkel (főleg ha ilyen rövidek) a rendszert, meg mert itt így szokták. Egy hsz-ben is tudsz többre válaszolni, odaírod a bekezdés elejére, hogy kinek, hányadik hsz-ére válaszolsz abban a bekezdésben. Szerintem megoldható.
A floddolást itt nem szívlelik.[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
Olvastam, hogy volt problémád T-s 3G nettel, állandó szakadozás, van jel, de nincs net Pc Suitetal
Nekem is ugyanez a gond jött elő. Eddig nem csinálta, de most kb 3 napja ez van és marha idegesítő, hogy 1-2-5-10 percenként leszakad.. Megoldódott, rájöttél?Joikuspottal wifin keresztül kapcsolódva nincs gond a nettel, nem szakad. Csak azt nem szeretem annyira, mert outlookot nem tudom használni vele, valamint pár weboldal sem jelenik meg jól (pl Sorozatjunkie).
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
Az eredetileg hozzá kapott kábellel használtam mindig.
Akkor fogalmam sincs mi lehet, de elég idegesítő.. Azóta újraindítottam telefont, gépet, frissítettem PC Suitot. WIn7 alatt használom, bár előtte nem volt baj..Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
Úgy tűnik megoldódott nekem is. Leszedtem a PC Suitot, az összes Nokiás cuccot a gépről, minden telefonos drivert. Felraktam újra az eredetileg hozzá kapott progit, és most több órája megy
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest