Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
parandroid
félisten
válasz bossvico #5225 üzenetére
Ha visszaolvasol, ez a hétvégén dátumvisszaállítgatós bug már többünknek okozott kellemetlen perceket. Az óra tulajdonságainál a 'network operator time' pontot állítsd 'auto-update'-re, ez megoldja.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Symbio
senior tag
válasz bossvico #6099 üzenetére
A FRING nem csak skypeolásra jó, bármely egyéb SIP szolgáltalást be tudsz vele állítani és használni, mint egy voip szolgáltatást (szinte ingyen, ha van szabad wlan): Én pl az InterVoip ( a mobil 0,065 EUR, vonalas 0,005EUR) és a SipDiscount (a vonalas ingyenes) használom. Az oldalaikon minden beállítás részletesen meg van adva.
-
MODERÁTOR
-
old rocker
veterán
válasz bossvico #12330 üzenetére
x#7370# kombináció. De másodszori szoftverfrissítésnél nagyobb valószínűséggel töröl. Vagy bekapcs.gomb, zöld billentyű, csillag és ha jó emlékszem, 3-asegyidejű nyomásával - bekapcsolásnál.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
válasz bossvico #12332 üzenetére
Honnan hova frissítettél? Nekem úgy tűnt, hogy 200-220 között nem törölt, de a 300-as mindent rendesen gyalult nálam.
lazlo8: Ki lehet mindent törölni, de nem mondom meg, ha nem hagysz fel az "egy" szó lerövidítésével Na jó, nem szemétkedek. Indítsd el a böngészőt, Opciók, Személyes adatok törlése.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
old rocker
veterán
válasz bossvico #12332 üzenetére
Amikor a 6120c-tfrissítettem, minden maradt. Amikor az E51-et 200-ról 220-ra frissítettem, minden maradt. Aztán később egyéb okok miatt újra frissítettem - na, akkor mindent törölt.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest