Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tuzpenge
őstag
A symsmb-vel én is szenvedtem sokat(több verzióval). Sikerült is beállítanom, de másnap már sosem akart csatlakozni a géphez csak 6-8 próbálkozás után.
Én most a wifin keresztüli csatlakozásra, adatmozgatásra (oda-vissza), illetve még a programok telepítésére is, wifin keresztül a DeveloperExpo-t használom és nagyon elégedett vagyok vele. Én ajánlom mindenkinek. -
asadasad22
őstag
jó dolog az a symsmb, a 4-es változat már-már tökéletes, csak eléggé idegesít a kikapcsolhatatlan autostartja és hogy kilépés után nem bontja a kapcsolatot és fut még 4 kis exe file a háttérben.. nemtom, hogy ilyet miért tettek bele..
-
Dexter68
addikt
válasz
sentinel
üzenetére
Ez egy ilyen modell. A telódon csak a fejlécek vannak. De én már leszoktam erről. Az új Gmail-kliens annyira jól működik, hogy a teló sajátját már nem isz használom.
-
sentinel
aktív tag
Sziasztok!
Bekonfigoltam a Gmailt a default email kliensemnek, de ha a telefonról törlést választom, akkor is ott vannak a levelek, csak a szerveressel tudom törölni! Miért nem működik ez a feature?
Köszi
-
GML
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
szerintem állítsd be a tűzfalban a telefonodat is... mmint kivételkén, megbízható eszköznek...
-
GML
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
a vinyó, mi van csatlakoztatva, mint hálózati meghajtó, az full acces van. a dokumentumok, illetve a megosztott dokumentumok mappát azt nem látja...
-
micro
addikt
Olyan időjárás előrejelző programot keresek, ami be tud épülni képenyővédőként mint a Handy Weather, csak ingyenes.
A Foreca sajnos nem tudja képenyővédőt.
-
Dexter68
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Öööö... a számoknak megfelelő szöveges találatokat ugyanúgy megjeleníti.
-
Napfénysüti
nagyúr
T9 Nav-ban hogy lehet átváltani hogy ne csak számokkal tudjak keresni hanem betűkkel is?
-
GML
őstag
válasz
old rocker
üzenetére
háát látni kellene sajna ahhoz a beálllításokat az eee-n meg a többin. oprencerek, bizonságibeállítások a rúteren.. satöbbi. ha gondolod, akkor keress meg prv-ben és keresünk egy alternatívát...
-
GML
őstag
valaki tudja, hogy a symsmb-ben hálózati meghajtót hogyan lehet belevarázsolni az x-plorerbe? tudom, jó a kérdés...
-
GML
őstag
válasz
old rocker
üzenetére
ha jól értem a te notid, meg a feleséged pécéje kacsintgatnak egymásnak, de nem akarják befogadni a nevető harmadikat, az eee-t? vagy az e51-t? vagy épphogy az e51 semmit...
meg mikazokazamazok???
-
GML
őstag
válasz
Dexter68
üzenetére
naszóval symsmb 4.0
én is ott követtem el a nagy hibát, hogy mint az őrül nele akartam menni a hálózat izéjébe. de nem...
először is vezérlőpult -> felhasználói fiókok.
én azt csináltam, hogy mivel az én notimon vista van és nehézkés rá a csatlakozás ezért ugyan azt a logina datot adtam meg, mint a gépen van Felhasználó : vistausername jelszó: vistauserpassword. Ezek után ismételten megpróbáltam a csatlakozni a hálózathoz, és sikerült is. Gondolom, ha több hálózatban is érdeket vagy, akkor szerintem lehet profilozni a hálózatokat, hogy melyik hálózathoz milyen acc.-tal csatlakozz...
ezek után már csak hozzárendeltem a hálózati meghalytónak az egyik vinyóját a notimnak és már kész is van.
Fin -
old rocker
veterán
na, akkor a kolléga úr utána jön hozzánk is....

-
old rocker
veterán
na, ha egyszer azt elmondaná valaki, hogy wlanon hogy lehet (ha lehet) az E51-el hálózathoz csatlakozni. Nálam 2 gép van routerrel hálózatban, az én lakk toppom, meg a feleségem PC-je. Meg alkalmanként a feleségem eeePc-je, de az ezeket csak látja, amazok nem az eeee-t. Nem vesződtem vele.
-
cabii
tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Hali!
Igen, én is használom már hetek óta nem is dugom össze usb-vel vagy kékfoggal a gépet, csak a wlanon és symsmb-n keresztül pakolom a fileokat és a telepítéseket is így csinálom. Kicsi szöszmöszölés után nagyon penge, több hálózaton is kipróbáltam. Ha az a baj, hogy nem látod a servert, akkor próbálj statikus ip-t adni a telefonnak!
És persze írj ha bármi baj van
-
-
asadasad22
őstag
hát ez nem sok..
Changes/improvements made from MCU SW v 210.34.36 to v 220.34.37:
- Camera:
Support for new camera accelerator HW component
- Other:
Support for USB flashing for new combo memory component
- Telephony:
Support for variant configurable spool iconA 210.34.36 pedig:
MCU SW version corrected in the title (200.34.36 ->210.34.36) -
dpetiba
aktív tag
Nekem még mindig nem sikerült megoldani az adatkapcsolati problémám sub-n. Azt írja, hogy valamelyik alkalmazás használja a memórikártyám és emiatt nem engedi. Hogy tudhatnám meg mi az ami használja?
-
myk74
senior tag
Köszönöm nektek!
-
-
myk74
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm szépen!
Más
izikai méretre felbontásra ugye egyforma a 6120c és ennek a e51-nek a kijelzője?De mint ha az e51nagyobb lenne,vagy csak én látom nagyobbnak? -
-
myk74
senior tag
Üdv!
Ha venni akarok mem karit az e51-be a micro sd és a micro sdhc között mi a különbség.
Bocs ha badarságot kérdeztem. -
GML
őstag
milyen progi képes lejátszani a wmv-t?
-
old rocker
veterán
Tegnap letöröltem a két youtube nézegető progit. Addig nem volt vele gond, amíg el nem indítottam egy klipet. Ott aztán nyekk.
-
asadasad22
őstag
egy másik fórumon olvasom, hogy elvileg ma kijött a 220.xx.xx fw, viszont még nem elérhető. meglássuk mi lesz belőle..
-
tuzpenge
őstag
A nokiaprogramokon a mai feltöltések között van egy nagyon jó, és hasznos kis program!
A neve: T9 Nav, és ez már elvileg nem a bugos béta verzió. -
old rocker
veterán
válasz
asadasad22
üzenetére
lásd előbbi offot. Meg a szervizesek nem kapkodják el: uccu, cseréljük ki. Először adnak csere készüléket, felküldik a hibásat Nokiáékhoz, aztán, ha onnan az a válasz jön, nem javítható,na, akkor kicserélik. A szignózással kapcsolatban lehet, hogy kereslek, előre is kösz.
-
old rocker
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Elküldöm, but not yet. Megyek forgatni. Vagy bemásolom egy másik fórumra írt szövegemet.
E51: ezek azok a dolgok, amikkel nem igen tud mit kezdeni. Elviszem a szervizbe , megint resetelik, én kezdhetem elölről a gürizést a progikkal.
Volt régen egy mini lengyel hi-fitorony erősítőm. Nagyon jó hangú készülék volt. Egyszer észrevettem, hogy a hangszín "lesántult" a bal csatornában: onnan kikapta valaki a magasakat. Elvittem a szervizbe -ismerősök is voltak - három nap múlva azzal fogadtak: mielőtt bármit mondanának, hallgassam meg. Hallok most valami különbséget? - Nem. Mi volt a baja? -Ők 3 napig gyötörték, azóta így szól. Semmit nem csináltak vele. Még röhögtek is, elég, ha ezentúl beviszem, beköszönök és elviszem. Hazavittem, egy ki-be kapcsolás után: újra. Rájöttem, ha bizonyos helyeken megütögetem, visszajön a magas. Vagy többször ki-be kapcsolom, és egyszer csak... Kínlódtam vele így még egy darabig, aztán szétszedtem. Elkezdtem kocogtatni a panelt, jgy jutottam el egy triódáig, aminek az egyik lába - nem lötyögött, nem látszott - de nem volt rendesen beforrasztva. Hajszál- kontakthibás volt. De volt már hasonló a Kenwood házimozi erősítővel is. A panelon egy szinte nagyítóval észrevehető repedés volt a nyomtatott áramkörben. -
Criton
veterán
Szia !!
Elvileg mennie kéne minden probléma nélkül. En tegnapelőtt vettem a telcsit és nekem mar a legujabb szoftver volt rajta.
Szerintem nincs olyan külön hogy magyar nyelv. A nyelveket a beallitasok alatt tudod megvaltoztani. Nekem is angol volt mikor bekapcsoltam elösször.
-
L@co
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem E51-es telót. Melyik Frimware-t érdemes felrakni? Most a 100.34.20as van fent. A legújabbat próbáltam felrakni (200.34.36), követtem az utasításokat, de nem frissítette a szoftverét
Valamit nem csináltam jól? Vagy miért írja fél óra után is azt ki h. ne húzzam le a kábelt mert frissít, és kb. 15 perc van hátra.
-
asadasad22
őstag
válasz
old rocker
üzenetére
elég meredeken hangzanak ezek a tünetek, de szerintem ha ennyi baj volt vele, ki tudnád cseréltetni. akik komolyabban használják a telót, lehet, hogy egyszer-kétszer fagyott már, de ilyen dolgokat szerintem nem sokan tapasztaltak, mint te. (itt felteheti a kezét, aki ilyenekkel találkozott). mindenesetre és magamból kiindulva úgy látom, hogy a teló eléggé betonstabil, volt már 100 fölött a programok száma a telómon, volt már, hogy rendszerfileok között is turkáltam, de ilyen nem fordult még elő, szóval ilyen tünetekkel szerintem nyugodt szívvel vihetnéd szervízbe, hogy cseréljék ki az egészet a francba..
az egész szignózás megoldása pedig egy kettő perces művelet gyakorlatilag, és következő resetig nem kell vele foglalkozni, nincs benne rizikó sem, egy pár lépéses leírás csupán az egész, ha valami nem világos benne, szívesen segítek
-
válasz
old rocker
üzenetére
Nem, a Youtube FLV-t (Flash Video) használ.
Némelyik RealPlayer megeszi, pl. az N95-ön lévő... Gyanítom hogy FlashLite 3 kell hozzá, így E51-re marad a Core.Bocs mindenkitől, nem vettem észre, hogy a Chrome eltévedt 100 posttal...
18 óra ébrenlét után, álmosan nem kéne fórumoznom

Főleg nem kellene ilyesmiért új hozzászólást küldened...

[ Módosította: Viktor0610 ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker
üzenetére
Ha már így belejöttél elküldheted priviben. Úgyis érdekelnek ezek a technológiák
Sajnálom hogy te selejtest fogtál ki,nem is próbáltad kicseréltetni a telefont? -
old rocker
veterán
Viszont ha valaki igényli az urak közül, szakszerűen le tudom írni, tulajdonképp miért parasztvakítás, a felhasználók átverése a kábeltévé esetén a "digitális" csomag. Igaz, már annyit finomítottak a reklámon: a háztartásáig digitális formában juttatjuk el a jelet.
-
old rocker
veterán
válasz
asadasad22
üzenetére
Már írtam, nekem ehhez a telefonhoz nem volt valamiért szerencsém. Hogy mi volt eredetileg bugos benne, nem tudom.12 órakor átvettem, 16.20-kor már rohantam a szervizbe vele, mert kikapcsolhatatlan volt és bekapcsolásnál is csak a Nokia logóig jutott. Abban az időben pláne nem volt fent olyan program, amivel bármibe ennyire bele tudtam volna nyúlni, se x-plorer, se más. A beállításokkal vesződtem és tök legális programokat raktam fel rá, amiket megvettem: pl. a font magnifier. Az volt az első, amit felraktam. A szervizelők resetelték. Kezdhettem mindent elölről. Másnap 12 óra tájban ismét ugyanúgy lefagyott. Az akkumulátor kivétele , majd bekapcsolás után ismét a Nokia feliratig jutott. Mérgemben ott hagytam az asztalon, kimentem kajálni. Mire visszajöttem, addig eljutott, hogy írjam be a PIN kódot. Nem emlékszem már a szövegre,mit írt ki, olyasmi volt, mint amikor a számítógépet csökkentett üzemmódban indítják: totál lassú volt az egész, húsz-harminc másodperc alatt töltődött be pl. a névjegyzék. Akkor kínomban én reseteltem, csillag--kereszt stb. Akarom visszatelepíteni a gyári beállítással? Akartam. Most itt tartok. Fogalmam sincs, mi a picsa rejtett baja van; a Handy Shellt nem nagyon kedvelte, le is szedtem róla. Raktam helyette Best Taskmant, azzal, meg a Handy Taskmannal jól elvan.
Kerülöm, hogy felesleges progikat felrakjak rá.Ja, jut eszembe, amikor először lefagyott, előtte kb. egy órával két legális játékot akartam rátölteni a downloaddal. Mindkettővel kiakadt, csak kikapcsolással lehetett kilépni belőle. Tehát nem azt állítom, az E51-es egy instabil, szar konstrukció. Csak azt, hogy -itt, a fórumon is volt, aki hasonlókat említett - Nokiáék is egy bizonyos selejtszázalékkal dolgoznak és én kikaptam egyet.
Tetejében én messze vagyok az olyan szintű felhasználóktól, mint te, de azért azoktól is messze, akik ki-bakapcsolni és telefonálni tudnak rajta, max. sms-t küldeni. A számítógépekkel is így vagyok. Televíziós műsoraimat itthon vágom elő egy laptopon - gyakran olyan szinten, hogy csak a feliratokat, névinzerteket kell a vágómnak rábiggyeszteni. Mert azt nem tanultam meg, de nem is fogom. Sosem voltam zsuga programok telepítésében, pláne, ha krekkelésről volt szó; de nem használom a gépet töredezettség mentesítés, időnkénti vírusirtás, ad aware futtatás - tehát bizonyos szintű karbantartás nélkül. Villon ezt úgy fogalmazta meg - prózai fordításban - nem vagyok bölcs, azonban nem vagyok ostoba egészen.
Nekem pl. a szignózás magas, nincs is energiám foglalkozni vele. Éppen most töröltem le fájó szívvel a forecaweathert, pedig nagyon tetszett. Marad a worldMate. -
asadasad22
őstag
MobiTubia-val megy a youtube egyébként, emtube valószínűleg nem fog már frissülni, már nem fejlesztik, ezért az lehet, hogy ennyi volt

-
asadasad22
őstag
válasz
old rocker
üzenetére
az, hogy a névjegyzék és a napló a ramban marad, teljesen normális. ennek az oka nagyon egyszerű: ami a ramban van, az pillanat alatt előhozható, a 2 együtt alig foglal pár mega ramot, amiből a telefonnak van alaphelyzetben 50 mega szabad. amikor nincs betöltve a ramba, kb 1 másodperc, amíg betölti, míg ha benne van, egy pillanat az egész. akit ez annyira zavar, az 2 dolgot tehet:
-taskmanagerrel kilő minden futó programot, amit akar
-nem az exit gombbal lép kis lo/contacts-ból, hanenm piros gombbal, ekkor valósan be is záródnak és nem maradnak a ramban.
a spontán lelassulós, aksi-ki-be dologhoz: ez abszolút abnormális jelenség, ha valamelyik program használata közben történt, akkor több, mint valószínű, hogy az okozta, ha pedig nem, akkor valami csúnya feltelepített program okozta, így már nehezebb kideríteni, hogy melyik volt az. más oka nemigen lehet, hacsak nem turkáltál bele a rendszerfile-okban, de ilyen esetben inkább halna meg az egész teló, minthogy ilyeneket produkáljon.
egy "egészséges" e51 betonstabil, soha (tényleg soha) nem fagy és villámgyors
-
Dexter68
addikt
-
kortve1
csendes tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Köszi. Sajnos nem igazán használható (nem hajlandó automatikusan csatlakozni, mindig disconnectedet ír ki, pedg minden rendben van a beállításokkal). A MobiWi-t próbáltam, de az sem nagyon nyerő. Kár, hogy csak egy hozzáférési pontot lehet választani pl. az emailnél...
-
kortve1
csendes tag
Sziasztok!
Végig keresgéltem a fórumot, de nem találtam megoldást:
Olyasmit akarok, hogy van itthon, munkahelyen, és még 1-2 helyen wifi, ahol megfordulok.
E-maileket folyamatosan ellenőrzi a tel. wifin keresztül, de csak az itthonin, mert az van beállítva.
Van-e olyan program, ami csinál egy hozzáférési pontot, ami azokat a routereket foglalja magában, amik általam megbízhatóaknak vannak beállítva?Lehet-e külö állítgatás nélkül automatikusan kapcsolódni 4-5 megbízható routerhez?
Köszönöm előre is!
-
Konflikt
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
thx

-
-
Konflikt
addikt
Az ezust e51 akksifedel, es az elolap koruli keret acel. A fekete e51-nel ez hogy alakul, ennel a verzional is acelbol vannak a fent emlitett alkatreszek?
-
rol33
aktív tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A hátlap meg könnyen lejön,de lötyög.Papír alátét segített,de ez olyan illúzióromboló
garban a papír helyett, ragasztanak bele vmi szilikon gumit vagy mit

-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker
üzenetére
Bent maradnak
Engem is zavar hogy manuálisan kell kilőni ezeket.A hátlap meg könnyen lejön,de lötyög.Papír alátét segített,de ez olyan illúzióromboló

-
Dexter68
addikt
válasz
old rocker
üzenetére
6120 Technology: Bluetooth&nails

-
dekac
tag
válasz
old rocker
üzenetére
a névjegyzék és a napló nálam is bentmarad a futó alkalmazások listájában pedig bezártam

-
old rocker
veterán
Nekem tegnap olyat csinált, hogy először lelassult, pl. a névjegyzék fél perc alatt jött be, majd végleg lefagyott és csak akksi-kibe hozta helyre.
Kérdésem: ha egyszer megnyitjátok a névjegyzéket vagy a naplót, majd kiléptek belőle, a taskmanban nálatok is "futó progiként" marad (ott aztán bezárással el helet tüntetni a listából), vagy csak nálam van valami bug? (A 6120-on is ezt csinálja)
-
cabii
tag
Sziasztok!
Van arra valami lehetőség a kikapcsoláson kívül, hogy ha egy task lefagy, nem válaszol, stb, akkor kilőhessem? A Telcsi ment tovább, tudtam használni, de az egyik prg magába roskadt. Kénytelen voltam kikapcs, bekapcs-ot játszani. De ez olyan winfosos megoldás. Nincs valami kill -9 szerü parancs?
Köszi!
Jahh és köszi a xelnexet is, kipróbálom!
Üdv Cabi -
Criton
veterán
Én ma tettem szert egy ilyen telcsire. Nagyon tetszik, főleg a Wlan

A zúgásra mint addig nem lettem figyelmes míg a bnőm meg egykét kollégám nem mondta, hogy zúg a telcsi ( nagyon kicsit hallani ) Boltban 7db ilyen készüléket próbáltak ki és sajnos mindegyik zúgott.De ha az ember a megvilágítás idejét leveszi 5mp -re akkor szinte azonnal elfog tűnni ez a zavaró jelenség.
Valamint nem tudom ki hogyan van vele, de nekem a hátlap felrakása egy rémálom.
Van még egy Nokia 6300 telcsim, a felét se tudja mint ez, de még is egyszerű és semmi hibája....2 éve kb volt egy olyan Logitech hangfal, amin néha rádió csatornák jöttek be

Nokia zúgás, csak a felháborító hogy az ember ezért fizet
de egyébként a telcsi szuper
- szinte mindenre jó -
L@co
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem E51-es telót. Melyik Frimware-t érdemes felrakni? Most a 100.34.20as van fent. A legújabbat próbáltam felrakni (200.34.36), követtem az utasításokat, de nem frissítette a szoftverét
Valamit nem csináltam jól? Vagy miért írja fél óra után is azt ki h. ne húzzam le a kábelt mert frissít, és kb. 15 perc van hátra. -
dpetiba
aktív tag
válasz
old rocker
üzenetére
aha,akkor ez csak a találkozón jön elő,máshol nem találom.
-
Dexter68
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Esetleg megpróbálhatod ezt: Yahoo e-mail app v2
-
Peter1
csendes tag
Sziasztok,
volna egy problémám, remélem, hogy tudtok segíteni. Az E51-es telefonomon nem működik a rezgő hívásjelző funkció, pedig be van kapcsolva. Van valami megoldás erre? Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez mit jelent? Nem a nem fogadott hívás. És ez mindig ott van a telómon!

]

izikai méretre felbontásra ugye egyforma a 6120c és ennek a e51-nek a kijelzője?De mint ha az e51nagyobb lenne,vagy csak én látom nagyobbnak?