- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesix
senior tag
nem tudjátok , hogy lehet az E51 re rágyógyítani az N79 képnézegetőjét? N79 képnézegető
vagy vmi ehhez hasonló normális képnézegető programot....
Ti mit használtok?
köszi -
GML
őstag
gyépéseknek való hekket tudtok mondani? Egy FlexLM-mel védett progit 2 perc alatt török fel pécén, de a teló....
Köfi -
visionbp
tag
válasz
laszi84 #7995 üzenetére
Kicsit bonyolultan oldja meg az ACM, de ha ilyen sorrendben csinálod, pár perc alatt végzel vele. (Onnan tudom, hogy egy profilt az elején legalább négyszer meg kellett csinálnom.)
1. A Lists-ben készítesz egy olyan listát, amire azokat veszed fel, akiknek a hívását fogadni akarod, a listának meg adsz egy nevet.
2. Eldöntöd, hogy a többieknek és a magánszámoknak foglaltat akarsz jeleztetni vagy üzenetrögzítőt. Ha üz.rögz., akkor a Greetings-ben felveszel egy kimenő üzenetet és adsz neki egy nevet.
3. Ez után csinálsz egy profilt, hogy "éjszaka", vagy "hétvége".
4. A profilban az Active Mode-nál "Accept from white list".
5. Active list: az a lista, amit összeraktál elsőre.
6. A rejtett számokat visszautasításra állítod.
7. Default action: üz.rögz. vagy foglalt.
8. Ha üz.rögz., akkor megadod azt a kimenő üzenetet, amit felvettél.
9. Scheduler-ben beállítod, hogy ez a profil mikor kapcsoljon be, és mikor ki.Ez gáznak tűnhet, de különben tök egyszerű. Csak azért írtam így le, mert nem tudom, mennyire vagy jártas az ACM-ben...
-
laszi84
tag
Üdv!
Sikerült végre a hack!
Az Advanced Call Manager-rel lehet olyan csinálni, hogy éjszaka és hétvégén csak adott számokról tudjanak hívni? És hogy ezt automatikusan csinálja, tehát ne nekem keljen állítgatni....
Köszi!
-
válasz
asadasad22 #7992 üzenetére
Ömmm.
Hacsak mostanában nem változtattak policy-t, a Last.fm kliensek teljes hosszában, normál MP3 minőségben játsszák le a számokatPersze regisztrálás után. Sok jó zenét találtam már vele
-
Dexter68
addikt
válasz
asadasad22 #7992 üzenetére
Én meló közben 99.99999%-ban a gépről hallgatom a zenét. A kliens szépen végignyomja a számokat, mitha rádiót hallgatnék (végülis ez egy internetes rádió). Nekem is van külön lejátszóm, de amióta megvan az E51, azóta szinte csak sporthoz használom... meg a kocsiban.
-
asadasad22
őstag
válasz
Dexter68 #7991 üzenetére
hogy érted azt, hogy nyomja a hasonló típusú zenéket? ott helyben csak 30 másodperces részletet lehet lejátszani, azt is rossz minőségben, ezért maximum azt tudja kiírni, hogy mit ajánl, nem?
a fő probléma pedig nálam ott kezdődik, hogy zenét gépen a legritkábban hallgatok, erre külön lejátszót használok, innentől kezdve az egész dolognak nem sok értelme van nálam -
Dexter68
addikt
válasz
asadasad22 #7990 üzenetére
Hát azt nem úgy kell, hogy belépsz, és megmondod, hogy épp mit hallgatsz a konyhában
Van egy kliens asztali gépre, illetve, hogy ne legyen off, a telefonra is.
A lényeg, hogy beleírod azt, hogy mit szeretnél hallgatni (pl tageknél, hogy brazil jazz, vagy Artistnál, hogy Joao Gilberto) és onnantól kezdve nyomja neked a hasonló típusú zenéket. Van pluginje mindenféle zenelejátszóhoz, ami arra jó, hogy figyeli, hogy egyébként miket hallgatsz és feltérképezi az ízlésedet, hogy tuti neked tetsző zenéket szolgáltasson. Asszem. -
enddav
aktív tag
-
GML
őstag
A backupugye csak a teendőkre névlistára, meg ilyenekre vonatkozik. a telepített progikra nem... ugyi?
-
krazi
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a képernyővédőt (jelen esetben nekem az óra és a dátum) hogyan lehet lecserélni üres, azaz kikapcsolt képernyőre?
-
chatran
őstag
Sziasztok! Ha egy 240x320-as képet háttérnek akarok berakni, be lehet azt állítani, hogy teljes képernyős legyen és a két csík ne zavarjon be?
-
pleti
csendes tag
Helló! Neophone-t sikerült valakinek regisztrációra bírnia e51-en? VoipDiscount simán regisztrál, de a N eophone sehogy nem akar.
-
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #7975 üzenetére
Mostanában ugyan kevesebbet telepítek, viszont rákaptam a mobblerre
Ez egy last.fm kliens persze wlanon keresztül
Meg persze tesztelem a böngészőket... Operamini, sima opera for s60, UCweb6, Skyfire... eddig az operamini jön be a legjobban sima böngészésre, de ha flash-kezelés is kell, akkor skyfire nagykirály.
Meg amikor az utcán vagyok, folyton azt sasolom, hogy merre vannak szabad wifik(majd biztos leszokom róla)
Egyébként azért nem ismerek rád, mert rövid időn belül ez a harmadik avatarod -
old rocker
veterán
válasz
Dexter68 #7972 üzenetére
Ha jól emlékszem, 30 sec-re van állítva az energia takarékos üzemmód. Mondjuk én egyébként 22-23 óra tájékán ki szoktam kapcsolni éjszakára. A telefonáláson kívül zenehallgatásra használom, néha azon nézem meg, vannak-e a postafiókjaimban emilek, érdemes-e bekapcsolni a lakk toppot. A programtelepítések és beállítások nagyjából befejeződtek, tehát nem nyomkodom annyit: így jó lesz ... nem, amúgy mégis jobb volt.
Google mapot ritkán szoktam nézegetni; igaz, a múltkor a Nokia Map-on Brüsszelt kotorásztuk, merre megy az asszony kiküldetésbe - na, akkor szürcsölte a naftát. De bármit csinálok vele, legrosszabb esetben két naponta dugom meg. A telefont... -
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #7958 üzenetére
(Újabban alig lehet rád ismerni
) A 3-4 napot milyen beállításokkal/használattal éred el? Én naponta töltöm. Ma volt a csúcs, úgyfelejtettem a google-mapsot (wlan-nál energiatakarékos mód persze kikapcsolva
) úgyhogy délben csipogott, hogy fájront van.
-
bb78
csendes tag
válasz
old rocker #7957 üzenetére
old rocker! Köszi, így már oké! Bár reménykedtem valami más pc-s megoldásról (pl: oxigen ha jól tudom a nevét a proginak).
-
cabii
tag
válasz
old rocker #7968 üzenetére
Huhhh akkor nem olvasok rá, mert ha megissza a sörömet morc leszek
, és valahova elkeveredtek a nevergreen lemezeim. Nehéz lesz felvenni a régi morc külsőt ;) szal a sör maradjon csak nekem ;)
-
pinkypinky
tag
Órajelet csökkenteni lehet a procikon, hardveresen nincs akadálya. Ez ilyen symbian betegség, hogy mindig maxon megy, Windows-on ez meg lett oldva elég ügyesen. Talán majd egyszer nálunk is. Bár Asdasdasd22-vel egyet tudok érteni, ezek a procik alacsony fogyasztásúak, mert igazából teljesítményt nem produkálnak a mai magokhoz viszonyítva.
-
cabii
tag
válasz
Joe bácsi #7962 üzenetére
Joe bácsi:"Másodszor pedig a SE-od RÉGI(!!!!) volt és azokat nem 1-1,5 évre tervezték (sem az akksijukat). " Ezt hogy érted? 3,5 évig használtam, illetve most is használom azt a telot, teljesen jó. Remélem, ezt a Nokiát sem 1,5 évre tervezték, mert akkor nagyon mérges leszek rá
)
Old rocker: Aham, és segített valamit? ;)
asadasad22:aham, köszi, hát akkor marad így minden a régibenDe ez legalább nagyjából megválaszolta az elképzelésemet
Köszi mindenkinek a használható és a jópofa hsz-eket -
asadasad22
őstag
én nem tudok róla, hogy létezne rá mód. viszont van egy olyan tippem, hogy ez a proci úgy lett megtervezve, hogy hiába jár folyamatosan max fordulatszámon, üresjáratban nagyon keveset fogyaszt mégis, míg ha valóban használod, akkor tényleg merül. ugyanúgy, ahogy önmagában a netkapcsolat sem fogyaszt sokat, ha nem töltesz rajta semmit, folyamatos töltés mellett viszont szívja rendesen az aksit. asszem N82 az új fw óta elvileg intelligens módon szabályozza a proci órajelét, ezért jelentősen megnőtt a készenléti ideje, de abban másfajta proci van, szóval egy ilyen megoldás ezzel a procival nem biztos, hogy sokat segítene.
-
Joe bácsi
őstag
Először is a 4-5 nap NAGYON is JÓ!!! Örülj, h. ezek az új ketyerék ennyit bírnak. Másodszor pedig a SE-od RÉGI(!!!!) volt és azokat nem 1-1,5 évre tervezték (sem az akksijukat).
Harmadszor pedig tudtommal nem lehet nagyobb kapacitásút venni bele.
Negyedszer pedig nem lehet levenni a procit, h. nem a csúcson járjon. -
cabii
tag
válasz
asadasad22 #7956 üzenetére
Hmmmm pont ez a 369MHz az ami foglalkoztat. amikor alszik a teló, akkor minek megy ennyivel? nem lehet valahogy rávenni, hogy ilyen helyzetekben lejjebb vegye a fordulatszámot?
-
cabii
tag
válasz
dpetiba #7954 üzenetére
Nyugodtan rakhatsz fel jar állományokat is. Játékoknál figyelj a felbontásra, ha nem akarsz egészen piciben játszani, vagy szétesett képekben szenvedni. sis-eknél sokszor jártam úgy, hogy ez az oprendszer nem támogatta a feltelepítést.Szal a verziókban is érdemes válogatni
-
old rocker
veterán
válasz
asadasad22 #7956 üzenetére
ja. 6120C: átlag kétnaponta töltöm. E51: 3-4 naponta.
-
old rocker
veterán
A PC Suittal tudod szinkronizálni a telefon gyári és a PC Outlook naptárját. Bocs, de nem tudom, mi benne neked a bonyolult, sepillanat alatt lehet az Outlook 2003-nál újabb kiadású naptárba emlékeztetőt, találkozót stb. írni. Újabb 3 perc a PC Suite-al a szinkronizálás, csak a paramétereket ne felejts megadni, azaz beállítani, mindkét irányban, csak a telefonon, csak az Outlook naptárban akarsz frissíteni. Fontos: add meg az intervallumot, mert ha pl. egy évre visszamenőleg szinkronizálsz, könnyen megeshet, pl. a szülinapok duplázva lesznek.
A telefonon egyébként a gyári, "beépített" naptár tökéletesen megfelelne egy átlag embernek, én a születésnapok hiányos adattartama miatt (nincs hány éves, mikor született csak a tény: ma van a feleség szülinapja!) felraktam (vásároltam, kb. 2600 Ft. a Papyros nevezetű naptárt. Ergonómiailag hagy maga után némi kívánni valót, de a hiányolt adattárolás megtalálható és emellett kicsit szélesebb repertoárt kínál, milyen emlékeztetőt akarok, emlékeztetőként kategóriákkal bővítve, amit akát egyéni ízlésednek megfelelően bővíthetsz, ikonnal, színnel stb. láthatsz el.
Pl.
Téma: tennivaló.
Anyóst párnával megfojtani. Helyszín: lefekvés után, az ágyban. Dátum, óra, perc. Ismétlődik-e? (ha ügyes vagy, nem.) Hangjelzés: igen-nem. Mikor. Kategória: no category, jótétemény az emberiséggel, találkozó, párnacsata, gyilkosság stb.A gyári naptár és a Papyros kommunikál egymással, azaz, amit bejegyzel az egyikbe, megjelenik a másikban is. Értelemszerűen a feljegyzéseket, emlékeztetőket a színesebb repertoár és a gyöngécskébb kinézet ellenére a Papyros Calendáriumban érdemes bejegyezni. Outlook naptár szinkronizálásnál meg tök mindegy, mindkettőben elvégzi.
-
asadasad22
őstag
erre jó pontosan, hogy mérd a teló fogyasztását, lehet, hogy valamit használva többet, eszik, mint gondolnád. 4-5 nap az nem vészes szerintem, egy ilyen kategóriás telcsi ritkán bír többet, elég csak a folyamatosan 369MHz-en pörgő procira gondolni. E71 állítólag eléggé jól bírja a gyűrődést, annak mondjuk másfélszer erősebb is az aksija. nagyobb kapacítású aksi hivatalos szerintem biztosan nincs, még ennek is örülni lehet, ugyanis ugyanez van a (volt) csúcs N82-ben is, amikor árban közelebb állt a teló a 6120c-hez, amiben ugyanilyen proci van, az aksi pedig gyengébb, az mégsokkalhamarabb lemerül, pedig alapból spórol és nem mutatja az időt/dátumot készenlétben, kikapcsol a képernyője.
-
dpetiba
aktív tag
Hello!!
A .jar fájlokat is le lehet tölteni? vagy csak a .sis-el próbálkozzak az alkalmazásoknál?
-
cabii
tag
válasz
kw3v865 #7922 üzenetére
Szia,
feltettem ezt a Nokia Energy Profiler nevü prg-t, de nem igazán tudom, hogy mire jó? Az oké, hogy méri a telcsi aktuális fogyasztását, de ettől még nem fog kevesebbet fogyasztani... Vagy csökkenti a proci fogyasztását valahogy? Vagy én értettem félre valamit, és nem erre való? Egyébként én igazán óvatosan használom, és 4-5 napot szokott csak bírnia régi SE-m több mint egy hetet bírt. Hiába, kicsit más a két telo, de ezt a fogyasztásos dolgot komolyan sajnálom. Tényleg, lehet venni bele nagyobb kapacitású akksit?
-
Joe bácsi
őstag
válasz
visionbp #7949 üzenetére
Ezt tudtam. És ezt is. Azért ennyire ismerem már a telóm.
Nálam mindig rákérdezre van állítva.
Ha egy e-mailben kapok egy linket azt nem tudja megnyitni, mert az MMS beállítással akarja megnyitni. Meg vmiért az otthoni routeremet meg kell vele kerestetnem. Pár hete még benne volt a listában és nem kellett állandóan kerestetnem. -
bb78
csendes tag
Sziasztok! Milyen naptár programot érdemes használni? Számítógépen szerkesztett jegyzeteket szeretnék a telefonra vinni. a Nokia PC Suit nem rendelkezik ilyennnel, az outlook meg szerintem bonyolult! Ötletek?
-
jeni
félisten
válasz
old rocker #7941 üzenetére
Köszi
Igazán nem nekem kell,hanem az ismerősőmnek.Az elöző N70-es telója vizet kapott igy kényszerből vette az E51-t.De miért azt vette máig sem értem -
old rocker
veterán
-
Joe bácsi
őstag
Azzal lehet valamit kezdeni,h. ha a telón nézem meg az e-mailjeimet a beállított gmailes postafiókomban, akkor rákérdezzen, h. mivel akarok kapcsolódni a netre, ha kapok egy netes linket? Nekem mindig az mms beállításokkal akar kapcsolódni.
-
jeni
félisten
Szia
Tud valaki a nokia E51-re valami symbian alkalmazás amely a betü méreteket illetve a garfikát megnagyobbitja a telóban?Ami van benne az a gyári menűben,kicsinek tartom a megszokott symbian telókhoz képest. -
dpetiba
aktív tag
Hello,
tanácsot szeretnék kérni a tapasztaltabbaktól, hogy E51-re honnan tudok letölteni ingyenes/fizetős alkalmazásokat?
Valami hasonlóra gondolok:
- szótárak (angol magyar, stb)
- játékok (ezt sem tudom, hogy itt csak fizetősek vannak?)És további hasznos kis progikra szeretnék javaslatot kérni, ami gyakorlatilag bármi lehet...
Köszi
-
BudTerence
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
A problémám az, hogy a telefon névjegyzékében, ha teszem azt, a "j" betűvel kezdődő vezetéknevű emberekre szeretnék rákeresni (leütöm a j betűt), először az összes olyan ember ugrik fel, akinek a keresztneve kezdődik ezzel a betűvel.
Ez akkor is így van, ha az illető teljes neve a "Vezetéknév" mezőben van és így független attól, hogy van beállítva a nézet.Elég idegesítő, amikor teszem azt, egy "Pal"-lal kezdődő vezetéknévre keresnék, és először az összes "Pál" keresztnevű jelenik meg kereséskor.
Tapasztalta ezt esetleg valaki rajtamkívül, vagy tudna tanácsot adni?
Előre is köszönöm!
-
old rocker
veterán
válasz
asadasad22 #7925 üzenetére
Köszi. Akkor frissítsen a rosseb... Amióta panaszkodtam rá, azóta nem is száll el a drága...
-
asadasad22
őstag
válasz
kw3v865 #7922 üzenetére
ez a wifi természete, nem a telefon hibája. rengeteg dologtól függ a wifi hatótávja, és ha az utcán mászkálsz nyitott háló után, nem éppen kiszámíthatóak a viszonyok, ezenkívül bármilyen védelme is lehet a hálózatoknak, ami alapból kizárja, hogy rájuk tudj kapcsolódni..
-
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #7918 üzenetére
eddig valahányszor frissítettem, minden elveszett, szóval jobb, ha erre készülsz fel..
-
enddav
aktív tag
Egy PH! nagyúr azért szvsz tudhatná, hogy ezeket az akksikat nem kell/lehet formázni, annyi az egész, hogy az első pár töltés után éri el a maximális kapacitását.
kw3v865: Ez velem is mostanában egyre gyakrabban fordul elő, régebben nem volt jellemző. De én arra gondolok, atóól hogy a teló nyitottnak írja a hálót, attól még MAC-szűrés lehet rajta és esetleg azért nem tudunk rámenni. De régebben azt hiszem hogy az ilyenekre is rá tudott kapcsolódni, csak az "átjáró nem válaszol" szöveg fogadott. Ez kicsit piszkálja nekem is a csőröm, mivel sokat netezek, de mind1, remélem majd jön az új szoft és megoldja ezt.
Kbali: De akkor is lehet frissíteni, max annyi, hogy a frissítés után nem lesz rajta magyar nyelv, de ezt ezt egy product code átírással meg lehet oldani. -
Igen. Régiónként és szolgáltatónként különbözőek a Product Code-ok, és a szolgáltatók döntik el, mikor engedik át az új verziókat
. Részemről azt mondom, hogy az anyjukat - szeretem ha az én kezemben van az irányítás, pláne ha fizetek érte.
Szerencsére lehet módosítani (lehet hogy garanciavesztéssel jár, nem tudom és nem is érdekel), így elég sok javítást kaphat az ember: lista.
-
kw3v865
senior tag
Az enyémnek is hasonló problémái vannak. A wifi idegesít a legjobban. A tied is azt írja ki, hogy WLAN hálózat nem található, mikor netezni akarsz wifi-n? Nagyon idegesít. Csak 1-2 hálóhoz tudok csatlakozni, pedig sok nyitott routert talál a teló. Na meg az is előfordul nálam, hogy rányomok a keresésre, de nem talál egyet se, megint rányomok, és akkor már megtalálja (közben nem mozdulok el). Érthetetlen.
Az üzemidő nálam azért nem olyan vészes, 2 napot kibír egy töltéssel. Tedd fel a Nokia Energy Profiler progit és nézd meg hogy alakul a teló fogyasztása, jó kis progi érdemes felrakni. Majd én is megnézem, mennyit fogyaszt az enyém (készenléti állapotban) és összehasonlíthatjuk. -
old rocker
veterán
-
old rocker
veterán
válasz
asadasad22 #7904 üzenetére
Figyu; szerinted, ha PC Suite-al frissítem a meglevő 200-ast; a feltelepített programok utána fognak működni? A 6233-al, illetve a 6120C-vl ár csináltam, de ott a frissítés után minden a"helyén" maradt.
-
-
mahatma
aktív tag
Fura:
- mert nekem amikor csak 20 percet beszélek rajta, 4 napig is bírja, wifi, játék, minden nélkül
- első emeleten bekapcsolom a wifit, és 2. emeleti routerre tudok kapcsolodni és netezni, paneltömbbenez valami egyedi hiba lehet nálad, bár ez annyira nem hiszem hogy vigasztalna
-
Kbali
nagyúr
Ez azt jelenti, hogy nincs külön Pannon szoft, hanem frissítéskor felmegy rá mindig a legfrissebb?
Vodánál voltak korábban gondjaim E61-gyel.
Az enyémen 100.34.20-as verzió van, 2007-09-29-es - ez, ha jól emlékszem, elég régi, van újabb is.
Érdemes frissíteni, javít valamit az új szoft? -
GML
őstag
Na végre itt vagyok. átrágtam magam az eddigieken.
tapasztalatok:
-merül (1,5 nap alatt teljesen lemerült, úgy, hogy se wifi se 3g, se háessdépáéa nem volt beállítva. és kb 20 percet beszéltem rajta)
-egy kicsit szar a wifi( a rúter mellett ülök és azt mondja, hogy a kapcsolat bontva (nincs beállítva az energiatakarékos mód)
a pixelhiba utáni szoftverfrissítéssel buktam a memóriakártyán tárolt adatokat kérte a jelszót, amit nem állítottam be.miért van az, hogy ha nem állítok be jelszót, akkor is kér? és valyon mi lehet az?)
egy kicsit csalódás, de a map az eddig tetsik. hogyan tudom rábírni,. hogy navigáljon GPS nélkül offline módban? -
goldnarmz
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném bővíteni az adattárolási mennyiséget az e51-emen.
Ha egy ilyen beletennék a telefonba, belassulna?
Sandisk Micro Secure Digital HC (SDHC) 4GB
Előre is köszi:
gold -
dekac
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az ébresztő hangot le lehet cserélni az E51-nél? Nagyon zavaró ilyen prittyegésre ébredni (emlékeztető részt használom ébresztésre , óra menüpont).
Ha igen , akkor hogyan? Mert már picit zavar , hogy sehol sem találom
(ez az első NOKIÁM szóval bocsi ha kicsit láma a kérdés)
előre is köszi a válaszokat
-
laszi84
tag
válasz
PhoenixK #7894 üzenetére
köszi az infót. Ugyanezt szerettem volna csinálni, de mikor elindítom a hellocardibe programot csak egy üzit ír ki, arra yes-t nyomok és utána a teló semmit nem hajlandó elindítani. Állítólag azért mert nagyon új rajta a software és még nincs normális hack. Szétbarmolni meg nem akarnám. Milyen legális lehetőségek léteznek programok telepítésére?
-
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #7901 üzenetére
a frissítéssel is lehetnek problémák..
E90/E66/E71 is kapott a közelmúltban frissítést, mi mikor kapunk már? -
old rocker
veterán
Sőt: a Pannon a készülékek beszélgetési ideje vonatkozásában is a legkorrektebb ... érdemesebb folyamatosan beszélgetni, pl. az E66-on
Nokia E66
funkcióktulajdonságok
* Súly: 121 g
* Hosszúság (magasság): 107 mm
* Szélesség: 49 mm
* Vastagság: 14 mm
* Kijelző szélessége: 240 px
* Kijelző magassága: 320 px
* Beszélgetési idő: 264 óra
* Készenléti idő: 7 óra
* Beszélgetési idő 3G: 336 óra
* Készenléti idő 3G: 3 óraHa nem beszél, 3G-n 3 óra alatt elszáll a töltés; míg ha beszél, akár 336 órán át bírja! LOL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!