- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz
Neurotoxin #8295 üzenetére
A youtube klippek asszem avi formátumban vannak. A telefon RealPlayere avit nem tud lejátszani, csak a CorePlayer.
-
válasz
Neurotoxin #8295 üzenetére
Szinte minden Symbianos telefon témájában előkerült, hogy mindenki ezt kapja.
Én annyit tudtam vele tenni, hogy átváltottam CorePlayerre -
Neurotoxin
őstag
Az imént próbáltam emTube-al videót letölteni/megnyitni a youtuberól.A következö hibaüzenetet kapom:"nem támogatott formátum/érvénytelen fájltípus." Vki találkozott a hibával?Elképzelhetö,h változtattak a youtube formátumán?A nokiaprogramok.hu-n már létezik egy topic"Emtube hiba"alatt,de egyenlöre még ott sincs megoldás.
-
enddav
aktív tag
-
Symbio
senior tag
válasz
asadasad22 #8291 üzenetére
Akkor én ügyesebb vagyok, szinte mindig eltalálja, mit is akarok
(vagy csak kevesebb hasonló nevű embert hívok)
-
-
asadasad22
őstag
Skyfire-tól pont most jött mail, ebből a ránk vonatkozó rész:
News For Symbian 0.6 Users: We'll be upgrading you to Skyfire 0.8 Beta soon - please stay tuned.info a 0.8-ról:
What’s new in Skyfire 0.8 Beta:
Skyfire 0.8 Beta has been under development for the past 4 months, integrating more than 1000 fixes
and enhancements. The major focus of this release was to enhance usability, make the experience
smoother, increase responsiveness, and improve audio and video quality.
Contextual Zoom: Let’s you simply and quickly get to exactly where you want to be on the page.
Skyfire’s zooming capability has been improved, and now the camera corners feature shows you a
match with major screen elements within its view.
• Super Bar: Use our handy new SuperBar to perform a search or enter a URL from a single field – it’s
a great time and space saver that is easily accessible.
• Content sharing: You can now share web content by SMS. We even make the URL short enough
that it will fit easily into a SMS text message. Especially useful for the really long URL’s used by many
sites. You can now also share Skyfire itself with friends by SMS or email.
• Faster application launch: Skyfire launches much more quickly so you to get your content quicker.
• Video and audio: We’ve improved the quality of both video and audio, so you can enjoy a smoother
playback experience.
• Reconnect ‐ Skyfire will automatically reconnect, so you don’t need to restart when your wireless
connection is dropped.
• Default browser: Now you can set Skyfire as your default browser. Clicking Web links in SMS or
Email messages will automatically start Skyfire.
• Enhanced text entry allows you to more easily complete web forms right within a page. First you
can enter the text right on the page. Plus you automatically move to the next form element (text
field, list, radio button, or checkbox) after you have made a form entry using the ‘OK’ or ‘Enter’ keys.
• Content download: Allows you to download images and other content from most web pages.
• Home screen integration: Allows you to add a Skyfire search and URL bar to your Windows Mobile
Today screen, so you can enter what you are looking for right away without first starting Skyfire.
• Mobile site support: If a website also has a mobile version, Skyfire can optionally hint to you about
the availability of a mobile alternative. With the new mobile site indicator, you’ll get a quick link to
access the mobile version – then you can decide if you want the mobile or full website.
• Bookmarks have been significantly enhanced – giving you much better control.
• Additionally we enhanced the start page: have the top news items accessible immediately via a
headline widget. -
asadasad22
őstag
válasz
danaudio #8287 üzenetére
ilyet próbáltam én is, de sosem jött össze, sokkal pontosabb hangok kellenek annál, hogy csak úgy fel lehessen énekelni, szerintem az eredeti előadó sem tudná úgy elénekelni élőben, hogy felismerje. mondjuk egy mosógéppel lehet, hogy sikeresebb lennék, és találna rá valamilyen techno számot
-
danaudio
aktív tag
-
dpetiba
aktív tag
Hello,
valaki el tudná nekem magyarázni, hogy a hanghívás hogy is működik? Mert a kézikönyv azt írja, hogy a HANG gombot kell nyomni hosszan (szembeállva a telóval bal gomb). De nekem ott mindig a hangrögzítő jön elő, hívni nemtudok!! Nem tudom aktiválni a hanghívást...
-
Dexter68
addikt
-
Pajoz
őstag
Nem tudom a dal címét
Erre gondolsz? -
enddav
aktív tag
Már előre elnézést kérek, mert óriási OFF lesz, de hátha vki tud nekem segíteni.
Na te hát azt a zenei fórumot keresem, ameikben azt írhatjuk le, hogy láttunk vagy hallottunk valahol egy számot, de nem tudjuk a címét. Esetleg ha valaki tudná a fórum pontos címét, akkor azt nagyon megköszönném. És még1szer elnézést az OFF-ért
-
Bandika14
csendes tag
válasz
asadasad22 #8276 üzenetére
kell hozzá all files hack és ennyi, nem??
-
Bandika14
csendes tag
Valaki tud nekem segiteni abban hogy LCG jukebox-ból meik verzió müködik tökéletesen??
Köszi -
asadasad22
őstag
most egy nagyon egyszerű megoldást fogok javasolni erre a problémára: ne kapcsold ki a telefont, soha
máris megszabadulsz sok gondtól. valamiért ezek a telefonok nem szeretik, ha kikapcsolják őket. relatív lassan kapcsolnak be, nem emlékeztetnek, esetenként eétévesztik a dátumot.. tedd a telót offline-ra, ha az a cél, hogy ne zavarjanak
-
Kbali
nagyúr
válasz
old rocker #8269 üzenetére
OK, csak nem az élcelődést vettem le, ezért tettem a saját hsz-em végére smile-et.
Volt már S60-as telefonom (E61), de elfelejtettem már, hogy miket tudott. Azért a querty bill-t visszasírom. -
old rocker
veterán
Nem kritikának szántam, csak viccelődtem. Vagy viccelődve kritizáltam. Vagy kritizálva viccelődtem. Na, mindegy.
Az aktív készenlét csak az aznapit írja ki. A 6233 naptárilag sokkal felhasználóbarátabb volt, ezt aláírom. Amikor bekapcsoltál, akkor dudált. Sőt: ha valakit fel akartál hívni, volt külön hívás emlékeztető lehetőség, ami a telefonszámot automatikusan felkínálta felhívásra. Lehetett a szundi időtartamát állítani. Kijelezte a szülinapoknál azt, amihez most külön programot használok. Ha az aktív készenléthez még külön ikonsort használtál,jóformán a menű tájékára se kellett menned. A zenelejátszója egész jó volt. És ezzel el is tűntek az előnyök.
Én nem tudok ilyen programot, de én csak egy középmezőnyös júzer vagyok. Ha nincs, akkor kénytelen leszel magadtól megsasolni, elmulasztottál-e valamit. Valamit valamiért. Az S60-nak másmilyen előnyei vannak. És az sokkal több és komolyabb.
(Csaka betűméret jut eszembe: a 6233-on meg lehetett tőle veszni. Estefele már csak olvasó szemüveggel tudtam hesszelni. És ott semmi Font Magnifier...) -
danaudio
aktív tag
válasz
asadasad22 #8223 üzenetére
woah, nagyon tuti grafikája van ennek a One-nak, meg baromijó effektek...teljesen visszahozza a jó öreg tekkenes és virtual fightos feelinget, csak messzemenően jobb grafikával
csak arra nem jöttem rá, hogy tényleg csak egy ütés és egy rúgás van, vagy ez a demo verzió miatt? : P
-
"(azon kívül, hogy lelassítja a gépet, és minden fájlmozgást hálózati protokollok szerint közvetít a telefonhoz és a telefon-cén lévő adatok között még nem sikerült kiigazodni)"
A zárójeles részt mégis honnan veszed? Nem hálózati protokollokkal kommunikál
... A PC-Suite API-ján keresztül másolja a fájlokat, ugyanaz, mintha a Phone Browsert használnád. Csak ráillesztették a TC-re. Nem lassít semmit, sőt, sokkal praktikusabb és gyorsabb mint a sajátgépből játszani.
Az, hogy nem sikerült kiigazodnod rajta, az pláne nem a plugin hibája."mikor a memkarin mindent meg lehet nézni adat módban a többire meg xfiles...."
Neked lehet hogy nem praktikus. Ez egy use case. Ha nem tetszik nem kell használni.Nekem életmentő, mivel egy kapcsolattal tudom a frissen lefordított programot feltenni (Application Installer), és naplófájlokat olvasni ill. szerkesztgetni másokat, anélkül, hogy mass storage-be kéne lépnem, lehúznom a telefont, elnavigálni oda, feltenni a progit, futtatni, visszadugni, és ismételni ad nauseam. Amíg PC Suite-ban van a telefon, az OS is és én is látom a memóriakártyát.
-
dpetiba
aktív tag
Hello,
nem jó, de mivel lent írtam, hogy valami fogja a karim és nem tudok adatkapcsolatiba csatlakozni, ezért valamit csak ki kell találni. Már format is volt a karimnak, de még mindig nem engedi hazsnálni az adatkapcsolatim. Az a szörnyű, hogy tesómnak ugyanez a baja és nem találok rá megoldást sehol, pedig külföldi fórumokon is néztem már...
-
Kbali
nagyúr
válasz
old rocker #8262 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert az aktív készenlét már nem írja ki a lejárt időpontot minden bejegyzéstípusnál. Az ismétlődést arra lehet beállítani, hogy naponta vagy hetente, stb... nem pedig azt, hogy elmulasztás esetén mikor.
Számomra azért is kérdés, mert az S40-es szoft. (Nokia 6230, 6233, 6280) ezt csont nélkül tudta (bekapcskor azzal kezdte, hogy jelezte, mit mulasztottam el), meg az általad említett szülinapot is.
Az sem tetszik, hogyha bekapcsolt állapotban elmulasztok egy jelzést, akkor van szundi automatikusan 5 perc múlva, majd ugyanúgy eltűnik a kijelzés, mintha nem is lett volna. Ja - a gyári 5 perces szundi sem módosítható, mint az előbb említett készülékekben.Ezek engem! idegesítenek, ezért is keresek megoldást, nem kritikát azért, mert engem! zavar
-
old rocker
veterán
A naptár program az általad megadott időpontban figyelmeztet.
Persze, ha 8 órára álljtod be a hangjelzést és 11 órakor felkelve kapcsolod be a telefont, akkor max. kiírja, ha belenézel a naptáradba, hogy 1-vagykét jelzés elmulasztva az időeltolódás miatt...
Azt meg be lehet állítani a naptárakban, ha jól emlékszem, hogy törölje-e a lejártakat, vagy pl. egy hónappal az aktualitás után.De egyébként - bocs - nem értelek. Van aktív készenlét, ahol kiírja a listát a képernyőre. Egy gombnyomással el lehet jutni közvetlenül a naptárba, ahol meg tudod nézni az egész napodat. A fentiek szerint van hangjezéses emlékeztetés. Be lehet állítani ismétlődőre. Mit akarsz még? Rázza meg fél óránként a vállad: kis gazdám, elvitted a nagyinak a lekváros bödönt? Voltál a főnöknél megbeszélésen? Mert ezek fel vannak ám jegyezve bennem, reggel csipogtam is...
Én felraktam egyébként egy Papyros nevezetű naptárati s, mert a szülinapoknál a gyári nem informál arról, hogy az adott szülinapos melyik évben született és hány éves. Ezt ugyan viszonylag könnyen ki lehetne számolni, nem is ez hiányzik, de ha nem tudom, Mancika 1978-ban vagy 73-ban született, akkor két ismeretlenből nehéz kiszámítani egy harmadikat.
Nos, ezzel a naptárral -bár ergonómiailag sokkal szarabb, mint a gyári, a feladatokat még jobban tudod paraméterezni és kategóriákat ad hozzá. A kategóriákhoz színt és piktogramot rendelhetsz hozzá.Gyárit, persze, szóval olyan nincs, hogy 21 órakor khm. randi Julcsikával és négy láb a paplan alatt piktogram. Egyébként is iszonyatosan bolha, bár a betűméretek változtathatók. -
Kbali
nagyúr
Olyan progit tud valaki, ami pl.: figyelmeztet bekapcsolás után, hogy van elmulasztott emlékeztetőm, találkozó, stb? Nekem legalábbis nem figyelmeztet és el is tűnik az adott napi naptárból a "lejárt" bejegyzés.
-
Pajoz
őstag
válasz
old rocker #8234 üzenetére
Arról nem beszélve,hogy memóriafaló progi.Főleg 6120on.
-
tuzpenge
őstag
válasz
old rocker #8252 üzenetére
Ok. Köszi! Megnézem.
-
Qru
MODERÁTOR
Elviettem egy zug mobil boltba, kicsavarta a srác a csavarokat és kipucolta. Azóta tökéletes. Tényleg tiszta retek volt belül a telefon.
mod:
bb78: Nálam kicsit megkopott ahol a körmöm hozzáér a navigomb króm részéhez. De sztem az nem rozsda, csak elszineződés. Az a gomb is műanyag...
-
bb78
csendes tag
Sziasztok! ilyen tokot keresek, de csak 6300-hoz találok itthon, csak ebayen találtam külföldről, de onnan meg több a szállítása mint az ára. Nem vett/használ valaki ilyet?
Navi gomb kopása (mintha rozsdásodna) másnál is előfordul?
-
tuzpenge
őstag
válasz
asadasad22 #8243 üzenetére
Ok. Köszi! Ezt a bemásolósat mintha már néztem volna a nokiaprogramokon, csak azért nem tetszett mert azt írták akkor még hogy az összes többi naptárbejegyzés elveszik. Vagy ez már nem az a fajta file?
-
GML
őstag
válasz
dpetiba #8246 üzenetére
"Továbbá ha használom a Nokia File system plugint Totalcommander alatt ott sem tudok lecsatlakoztatni, mert azt írja, hogy használja eszköz, de bezártam mindent! Ez miért van?"
Hát talán azért, mert hálózati elemként látja a telefont. tahát, ha azt akarod, hogy ne legyen a hálón, húz ki a dugót. (esetleg válaszd le, bár nem próbáltam) én drasztikus szoktam lenni. ha szerintem vége a kommunikációknak, akkor kitépem a gépből és kész.
csak azt nem értem, ohy miért jó az a tcmd plugin (azon kívül, hogy lelassítja a gépet, és minden fájlmozgást hálózati protokollok szerint közvetít a telefonhoz és a telefon-cén lévő adatok között még nem sikerült kiigazodni), mikor a memkarin mindent meg lehet nézni adat módban a többire meg xfiles.... -
old rocker
veterán
válasz
dpetiba #8246 üzenetére
Én csak kilépek belőle és kihúzom a kábelt. De ha nem lépek ki, hanem kihúzom,akkor is max.annyit ír ki, hogy megszakadt a kapcsolat. Semmi dörgedelem, hogy na, ezt jól elkúrtad, adatvesztéstörtént, megsérülhetett,stb. Egyébként, ha ilyenkor megpróbálod ugyanazt, mintha adatátviteli módban csatlakoztál volna, tehát lezárni a kapcsolatot, nem tudod, mert kiírja, x.cuccot még használja, nem lehet kiléptetni. Tehát nyugodtan kihúzhatod, ha PC Suite üzemmódban vagy csatlakoztatva.
a másik passz.
-
dpetiba
aktív tag
Hello,
Ha sima PC Suitot használok usb-n , akkor kell a végén bontani, vagy csak lehúzza az ember? Nem találok rá ilyen bontási lehetőséget.
Továbbá ha használom a Nokia File system plugint Totalcommander alatt ott sem tudok lecsatlakoztatni, mert azt írja, hogy használja eszköz, de bezártam mindent! Ez miért van?
Köszi
-
old rocker
veterán
Akit esetleg ehelyt is érdekel: most frissítettem a 6120C 3.83-as szoftverét, megjelent a 6.01-es. Programok, beállítások stb. maradtak. Különbség? Talán egy ici-picit gyorsabb lett a telefon.
(Most mérem az időt, leküldtem tejért meg kifliért. Eddig jó.) -
old rocker
veterán
válasz
asadasad22 #8243 üzenetére
ja, igen, nem voltam egész szabatos. File.
-
-
agyhalal
aktív tag
Szevasztok!
Próbálta már valaki a wifin keresztüli nyomtatást? MInden próbálkozásomra Csatlakozási hiba a válasz. -
tuzpenge
őstag
válasz
old rocker #8240 üzenetére
És megmondod mi a progi neve?
-
old rocker
veterán
válasz
tuzpenge #8238 üzenetére
Arra egy külön progi van, amit a számítógépen futtatva (Outlook és PC Suite kompatibilis), majd az Outlookkal szinkronizálva a telefont minden napra kiírja, milyen névnap van.
Hasznos dolog, egy hátulütővel: a naptárban - ha használod a tennivalóid feljegyzésére - minden napnál lesz jelzés. Első ránézésre tehát nem tudod olyan könnyen megállapítani, hétfőn-kedden nincs dolgom, szerdán van valami, mi is ez, vissza kell vinnem a nagypapának a tölcséres puskáját, stb. -
tuzpenge
őstag
válasz
A névnapokat hogy jelenited meg a kijelzön?
-
Symbio
senior tag
válasz
zajongo #8232 üzenetére
Ha be van kapcsolva a Készenléti állapot, akkor logikus, hogy navigálás a funkció (mert különben nem tudod használni a készenlétit).
Ha nincs bekapcsolva, akkor Menü - Eszközök - Beállítások - Általános - Testreszabás - Készenléti állapot - Hivatkozások és ott van az összes gomb.
Lemondok a Nobel díjról.
(senki nem kapott kezelésit a telóhoz, vagy csak problémát jelent az olvasás)
-
old rocker
veterán
válasz
Napfénysüti #8228 üzenetére
Szerintem egyik telefon sem közelítimeg a 6230i strapabíróságát. Egy alkalommal a budin már csak a zsebkendőmet akartam elővenni. (Neeeem, csak az orrom akartam kifújni...)Épp annyi időm volt, hogy a csobbanást felfogjam, egy tizedmásodpercre még gyönyörködhettem, milyen szépen világít a vécé alján a víz -ami világíthatott a telón, minden kigyulladt - majd életem egyik leggyorsabb mozdulatával nyúltam könyékig a csésze lefolyójába és kaptam ki a szivárvány minden színében világító dlágaszágomat. Még azt is kibírta, hogy leöblítettem, utána kezdett elhervadni. Hátlap le, akksi, SIM ki. 14 óráig hagytam száradni, utána még átfújtam a hajszárító középső fokozatával, visszahelyeztem a SIM kártyát, akkumulátort, ráadtam a gyújtást, izgalmamban majdnem gázt adtam - de a 6230i kifogástalanul működött tovább.
Több szempontból persze nagy szerencsém volt:
1. A budink rendszeresen és jól van tisztán tartva.
2. Csak vizelni voltam, nem kaksizni.
3. Totál lehúztam a budit, tehát víz és vizeletcsere után esett az akció.Ezért nem haboztam egy pillanatig sem a telefon után vetni magam.(Nem úgy, mint a bicskám után. Volt egy Smith&Wesson gyártmányú bicskám. Éppen a tűréshatáron levő pengehosszúsággal. Gyönyörű darab volt, mindenki irigyelte tőlem. Allah is.
Törökországban voltunk busszal. Már nem emlékszem, melyik határátkelőnél mentünk könnyíteni, kinek mi volt a baja. Aki már járt az ilyen korszerű helyen, tudja, hogy középen van egy lyuk, oda bombázhatsz, ha beleilleszted a talpad a két előre gyártott kő lábnyomba és fölébe guggolsz. Végeztem az adminisztrációval és éppen a gatyámat kezdtem vertikálisan a fenekem irányába húzni ... amikor... Na, annyit még tudni kell, hogy a Smith&Wesson bicskának frankó, derékszíjon viselhető bőrtokja is volt, mindig ott és abban viseltem. Csak ez alkalommal nem volt a tok teteje rendesen lepatentolva...
Amikor a ronda csattanást hallottam, már tudtam (jó súlya is volt), hogy a bicska csúszott ki a tokból és esett le. Annyi időm volt csak, hogy hátra és lenézzek;így még a pupillám rémült tágulata rögzítette azt a lehangoló látványt, ahogy a Smith&Wesson bicska tovább csúszott és egy hangos csobbanással eltűnt a kerek lyuk zavaros levében. A szívem vérzett, de nem nyúltam utána. Soha nem lesz olyan bicskám és azóta utálom Allahot is.) -
8nemesis8
veterán
válasz
Multitasking a javából.....
Bocs az OFFért -
old rocker
veterán
Kösz; gondolkoztam rajta, hogy még egyszer nekifutok, hátha mégis jó, csak nekem nem jött eddig be. De részint, ahogy téged olvaslak, részint az időjárás jelentés napi megjelenítése miatt most már úgy vagyok vele: mégsem. Ránézek a kijelzőre, és gyakorlatilag tisztában vagyok vele, milyen idő várható, mit kell csinálnom (vagy mit kell sürgősen elfelejtenem), milyen névnap van ... kellennél több?
E51 a király. A 6120C meg a királyfi. Én meg egy hülye. Ennyi telefont szinkronban kezelni...
-
zajongo
csendes tag
csövi
itt van egy ilyen kurva okos telefon
csak az aki megtalálná benne azt hogy a navigációs gombokhoz hogy lehet funkciókat állítani azt nóbel díjra jelöltetem
segíjetek és szmájlival hálálom
-
Pajoz
őstag
válasz
old rocker #8205 üzenetére
Igazából nem tudok olyan döntő érvet mondani,ami feltétlen szükségessé teszi ezt a progit a funkcionálitásán kívül .Nekem is ugyanazok a "kínjaim" vele,mint neked (menü).
Nem rég formáztam a telót,kártya csere miatt.Nem is raktam fel a progit csak a napokba kijött egy új verzió és ezt löktem fel.Kivi voltam mi az újítás benne? -
biega
aktív tag
Sziasztok!
PC-n keresztül szeretném a naptárbejegyzéseket létrehozni/módosítani, de ahogy nézem a PC Suite ezt nem tudja.
Milyen progival lehet ezt normálisan megcsinálni (ezért nem tervezem MS Outlook vásárlását)? -
GML
őstag
valaki tudna nekem segíteni garmin xt ügyben???
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker #8227 üzenetére
Ja és ha leejted annyira nem kell félni,ebben nincs csúszómechanika ami plusszba tönkremenjen
Metaxa nálunk is kedvelt ünnepekkor
-
old rocker
veterán
válasz
Napfénysüti #8225 üzenetére
Érdemes ide járni. Tök megnyugtattatok. A francnak kell E 51 helyett E 66.
-
old rocker
veterán
válasz
asadasad22 #8222 üzenetére
Hát,nem könnyen szánom rá magam, -mármint a fórum jellegétől némileg eltérő fogalmazásra - mert volt már 1-2 úrias fórumozó, aki nehézményezte, minek pofázok annyit és annyiszor. Én meg, bizonyos vonatkozásokban érzékenyebb vagyok, mint nagymama a nehéz napokban, még a menopauza előtt és kénytelen voltam még inkább nem mobilokhoz és műszaki dolgokhoz jól korreláló választ adni... Pedig, aki tud nevetni ... na, mindegy. Szóval örülök a meglátásodnak, le van szarva azE66-os, rajtam nem fognak a témobilisek nyerészkedni, amikor van egy fasza E51-em. Mellesleg: Dexter, az a vödör ripótör program marha jó. Az aktuális időjárás-reportot beilleszti a naptárba; a naptár meg, az aktuális jegyzetekkel együtt, vagy aktuális jegyzenként kipakolja az aktív készenlét képernyőre.
Tök jó: többet nem fogok lemenni a biciklimhez havazásban a feleségem otthonkájában. Csak ránézek a telefonomra és tudom, ha így lemegyek, lefagy a tököm.Visszatérve azE66-ra, ha lesz pénzem, és a tököm se fagy le addig a biciklin - különben bizonyos ellenszolgáltatások eleve lehetetlenné tételével irrelevánsá válik az asszonynál a pedálozás - (tőtöttkáposztát meg a bisztróban is ehetök) akkor esetleg!! veszek neki egy pannonos hűségeskü meghosszabbítós konstrukciós E66-ot.
(Vagy inkább Metaxát, abból úgyis megkínál...)
Jó nekem már a 6120 meg az E51... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker #8198 üzenetére
Könnyebb és talán kicsit kompaktabb az E51
-
asadasad22
őstag
-
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #8215 üzenetére
jó ezeket olvasni, mindig viszel egy kis színt az ember szürke hétköznapjaiba
egyébként az talán megnyugtat kicsit, hogy az E66-nak az aksija eléggé gyenge pontja. részben emiatt én inkább az E71-et próbálnám ki. ha olyanom lenne, valószínűleg mégidegesebb lennék, amikor majd jön az első fém házas, letisztult, Eseries touch modell. szóval én személyszerint úgy vagyok a dologgal, hogy ha ingyen van nagyon olcsón nem lesz alkalmam lecserélni jobbra, nem is fogom lecserélni jobbra jóideig ezt a telefont -
old rocker
veterán
Tudom... a feleségem pannonos, szemezgetek is egy kicsit az oldallal, meg játszom a gondolattal, hogy meglepem vele karácsonyra...
Aztán én meg nézem sóvárogva.a telefonját.
Csak több probléma van. A feleségema 6131-nek a birtokában (azt is én vettem neki) rohadtul nem respektálja az S60 rendszert. Elég furcsán méregetett, amikor Dexter segítségének köszönhetően fél éjszakát a telóim fölött gubbasztva telepítgettem...
A másik probléma: a gazdasági válság, ami ... na mindegy, nem akarok itt politizálni, de jókor jött, a remekbe szabott gazdasági poihisztor politikusaink regnálása alatt...Lehet, hogy örülök, ha fára, szaloncukorra meg töltött káposztára telik. A gyereknek meg megmondom, ma este szenteste van, ezért nem váglak jól pofán, amiért tegnap kiborítottad a sörömet, ez a karácsonyi ajándék...
A harmadik: ha megveszem a feleségemnek és nézem a telóját vágyakozva, még arra sem tudok gondolni, nem baj, mert ha esetleg ő előbb .... khm. szóval,hogy esetleg öröklöm az E66-ot, amit oly önzetlenül vettem neki. Ugyanis 15 évvel fiatalabb nálam és a matematikai valószínűség ez esetben igencsak szignifikánsan be szokott jönni. -
Qru
MODERÁTOR
Hát ez ugye attól is függ, hogy milyen alkalmazások vannak fent, mekkora temp rész kell neki(k). De sztem az össztárhely max 10% biztos hogy elég.
mod:
MLaca: Én is kitakarítanám, de még nem sikerült levennem az előlapot.
Elvileg 6-os torx kell hozzá. Megpróbálok szerválni egyet... Ezért nem viném szervízbe.
-
MLaca
őstag
az e51 kijelzője mocskosul porosodik belülről.
-
GML
őstag
válasz
old rocker #8208 üzenetére
sajna az e66 qrvajókis telefónia... fáj is a fejem nekem is miatta... és már alig 60 lenne nekem a pannonnál.... frakkk
-
GML
őstag
tényleg. map-ból, ill navik közül mit és melyiket érdemes feltenni, ami esetleg offline navigál. e.g nem kell hozzá göpösö.
-
old rocker
veterán
Tudom, hogy kijött, és most már a tébilinél is kapható... ezért szívom egy kicsit a fogam, miért nem vártam két hónapot. És ezért bízom abban, egyszercsak egy kőkemény, őszinte bejegyzés érkezik: sose sajnáld, az e66 sokkal rosszabb, mert állandóan lefagy, egy nap alatt kipurcan az aksi... vagy valami hasonló
Nekem lett volna kedvem otthagyni érte hetvenet ... ha lenne annyi zsetonom, hogy megtehetném
de azok a lottós hülyék évek óta képtelenek eltalálni a tyúkszaros öt számomat ... aszemük állna meg, mint a sülthalé.
Igaz, akkor E90-et vennék. -
old rocker
veterán
Te, én ezt ahandy shell-t háromszor telepítettem fel, maj rövid megfontolás utánugyanannyiszor le is töröltem...
Engem zavart, hogy belépve a menübe, mindig ott találtam magam, ahonnan legutoljára kiléptem. Amúgy pedig állandóan automatikusan "középről" indultam. Ezen kívül a mobiletask jóvoltából összeállítottam egy "kedvencek" listát. Az alap saját készenléti beállításom megfelel. De, van még egy lehetőségem, a myPhone felület, ami az iPhone-t utánozza, az is átszabható, de azt is ritkán használom. A Shell-el ugye létrehoztam még egy profilt. Néha már tovább néztem tovább ostoba pofával a telefont,hogy most akkor hol is vagyok és melyik billentyűvel mit gyorsindítok? mintha egyenesben kikeresem a menüből.
Szóval lehet,hogy az én agyam kapacitása összement a hosszú-hosszú telek folyamán, de nekem ez a"bőség kosara" már zavaró volt.Természetesen nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy én vagyok a hülye, ezért szeretném, ha valaki -pl. te -elmagyarázná nekem, miért jó a Handy Shell? Vagy esetleg én mit nem használtam ki rajta?előre is kösz
-
GML
őstag
Old, azt hiszem, hogy Te írtl vmi ajánlott rendszermemóriáról, hogy mennyi maradjon...
-
GML
őstag
válasz
old rocker #8198 üzenetére
El kell, hogy keserítselek, mert az e66 már kijött
kb 1 hónapja én is azt akartam venni, csak valahogy nem votl kedvem 70-et otthagyni a boltban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Gyúrósok ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest