- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
6800 - 6701
17092 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzs-hu
csendes tag
Hali!
Nem tudtam végigolvasni - elég hosszú a topic - így kérdezném: van lehetőség "t-mobile-talanítani" a telot? Most vettem t-mobilnál egyet... Egy firmware frissítés segítene neki esetleg? (igaz, a legújabb van benne)
Előre is köszi a segítséget. -
Joe bácsi
őstag
-
Shodan
őstag
-
kisgyerek87
csendes tag
-
Mr. Teddy
őstag
-
Shodan
őstag
eszközök-beállítások-alkalmazások-alkalmazás kezelő:
szoftvertelepítés:mind
online tanúsítv.ellen.: ki -
Shodan
őstag
Nem és nem. Most direkt megnéztem mégegyszer és nem tudom magamra erőltetni a sennheisert. Ebbe több a magas, de az is olyan érces, meg talán a közép minimálisan jobb, de a mély az tuti hogy a másikon jobb.
Lehet hogy valami normálisabb mp3 lejátszóval szebben szól, de az e51ehez a headmusic nyerő ,ahhoz a zenéhez amit én hallgatok. -
kisgyerek87
csendes tag
-
Joe bácsi
őstag
-
kisgyerek87
csendes tag
hy! nokia e51 nem tudom felrakni a témákat, tudna nekem valaki segíteni???
-
Shodan
őstag
Nem vagyok se süket, se nem rossz a hallásom. Nem vagyok egy hangszaki, de azt tudom hogy mit hallok.
A CX300 tuti hogy eredeti, és normálisan van a fülemben. Több méretű gumival is próbáltam, sőt a headmusicot most a sennheiser gumijával hallgatom.
Annyit mondok hogy az eq-ban a mélyet le kell vennem az utóbbinál, és a mély valóban mély, mintha fejhallgatóval hallgatnám.
Még a cx300nál akárhova teszem nem lesz olyan hangzása.
A gyári lejátszót használom, lcg akárhogy állítottam halkabb volt és nem is szólt olyan jól. -
Napfénysüti
nagyúr
-
chatran
őstag
Hello! Arra gondolsz amelyik a Plázában van? Tegnap fölhívtam őket 59990 rudi. A MM is kilőve, azok szemét módon 65-ért adják.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
pinkypinky
tag
-
danaudio
aktív tag
akkor már én is beszállok a szavazásba.
előre megjegyezném hogy nagyon objektíven és nyitott szemmel nézem a dolgokat, ahogy az talán néhány hszből is kiderül, nem hat rám a hype meg hasonlók, de ha mp3 lejátszó akkor ipod... nem tudnék elképzelni mást a kezemben, már sokat nézegettem, hallgattam, de ezt a kezelhetőséget semmi nem hozta...most még ipod hiányban szenvedek, mert eladtam, tudván hogy jön új gen, de sanszos hogy most touch lesz belőle, 2.1 szoftal egy rutin hack után sokmindent lehet kezdeni...sajnos E51-emet már nem tudom tovább hackelni, amit lehetett az mind megvan
-
Magnum_
nagyúr
-
Vtwo
őstag
-
Joe bácsi
őstag
Nem értelek. Az első 2 mondatod a teló mellett szólt, a 3-ik meg ellene, hogy azon hallgassunk zenét. 
chatran: Hát akkor oda sem fogok költözni. Már 3 nagy város ki van lőve az országban. Sajnos...
Rendeld meg netről (pl.: xxlgsm) és nincs macera. Én is onnan vettem, de telefonon fixáld le, hogy akkor mennyit is fogsz fizetni a futárnak (mert a neten nem egyértelmű és megvezettek engem).
Persze, már van egy ideje kamera nélküli is. -
chatran
őstag
Ennyi a mai telefonvásárlási szándékom története:
Először benéztem a Photo-Hall-ba, természetesen nem volt, hiába ígérték mára. Majd a jövő héten mondta a cseppet sem segítőkész egy ideje a borotvát nélkülöző arcú eladó úr.
Na mondom akkor kimegyek az ósanba, gondolván, hogy nekik biztosan van egy halommal mivel hirdetik az akciós újságban. Még szép. hogy csak a kiállított darab volt, egyébként feketében. Valahogy nem szimpik az utolsó darabok ezért otthagytam. Amúgy is leszerepelt már az az áruház nem egyszer, ott sem fogok soha mobilt venni.
Na mostmár nem sok választásom maradt, miután visszajöttem a városba, a Távírda utca felé vettem az irányt. Voltam mindhárom mobilboltban, mondanom sem kell egyikben sem jártam szerencsével. Ugyan mindegyikük ad el E51-est 2 év garival, de csak rendelésre. Leghamarabb keddre lenne itt a cucc. Egyikben viszont megkérdezték, hogy a kemerás v az anélüli kellene, kellemes meglapatés, nem is tudtam, hogy itthon lehet azt a verziót is kapni.
Na ennyit a mai mobilvásárlásomról, Fehérvár ismét leszerepelt ilyen téren. Amúgy is egy nagy 0 ez a város. Kerüljétek el messzire. -
Clain
tag
Szerintetek melyik lenne jobb ?
akg 324p vagy sennheiser cx300 ??

-
Murderer69
őstag
most erre mit mondjak nem volt rossz az N78 sem zene ügyileg csak gyúrhatnának egy picit a csomagolásra is mert ez a nyekergős szutyok gyűjtős cover egy kalap sz@rt sem ér szerettem az n78 is de klasszisokkal jobb minőségü az e51....
-
Vtwo
őstag
Az MP3 lejátszóknak kezd leáldozni,akkor árzuhanásuk van mint ide Nagykáta.
Egyre jobbak a telók zeneileg,szinte már alap az MP3,rádió,.memókari.
És elég macárás állandóan kikapni a fülest,előbányászni és felvenni a telót(pláne a tömött BKV-n). -
Joe bácsi
őstag
Félre értettél. Nekem nem Mp3 lejátszó kell, hanem a telóra vmi lejátszó progi az LCG-én kívül. Ahogy fórumtárs írta, van nála jobb progi is.
-
pinkypinky
tag
Jaja, iszonyat durván néz ki.
Meghallgatom ha megjön.MP3-ból hangminőségre legjobbak a Creative-ok és a Sony-k. Tudásra, kezelhetőségre iPod Touch-ot választanék.
Bár ezt a szegmenst simán meg lehetne ölni, ha elkezdenének jó hangminőségű telefonokat gyártani.
Bár ahogy hallom, az újabb N-es Nokiákba elég komoly hangcsipek kerültek, meg az LG is licenszelt valami mobilos Dolby majrét. Persze ez utóbbiba túl sok bizalmamat nem fektetem.
De egy ilyesmi Nokiát meghallgatnék, ki tudja...Bár neked kell eldöntened hogy mire költöd a pénzed. Kell-e átlagosnál jobb hangminőség, kell-e a jó kezelhetőség, hallgatsz-e e-bookokat vagy mixeket (nem mindegyik mp3 playában gyorsul a tekerés exponenciálisan fájl hosszától függően, mint a mi telónkban...).
Szóval kicsit járj utána.

-
Murderer69
őstag
én inkább a Microsoft Zune-ra szavaznék mármint 2. generációs....

-
Murderer69
őstag
nah jah én mondjuk egy 1000-est tervezek

-
asadasad22
őstag
-
Joe bácsi
őstag
Normálisat írtam. 
-
pinkypinky
tag
Murderer: természetesen igazad van. Jó a Creative is, én is néztem anno, csak amit mondani akartam, hogy nem ugyanaz a hangja a kettőnek (a folxvágen motorjai se minden egyes autóban teljesítenek olyan jól, amelyikekbe belerámolják őket).
Nameg a 2 év gari se piskóta...Az AKG 601: nagyon harsány volt, olyannyira, hogy a részletgazdagság ellenére is letettem róla, egy fél óra múltán már fárasztotta a fülemet a magastartománya. Úgyhogy ez lett helyette: [link]

Shodan: a tesztednél valamelyik tényező nagyom nem stimmelt (pl. a márka, az eredetiség, a körülmények, a füled, az időjárás),
nem tudom mi, ha ilyen eredményt hozott.
Remélem eredeti a fülesed és nem vertek át téged (is) az újkori magyar kereskedelem gyöngyszemei...Szerk: a kép az E51-el készült, csak hogy valami ON is legyen...

-
Joe bácsi
őstag
-
asadasad22
őstag
ott valami egészen biztosan nem stimmel. amire gondolni tudok:
-hamisat vettél (ennek a típusnak az esetében ennek komoly esélye van, ha nem elég hivatalos helyen vetted)
-egyszerűen csak nem helyezted fel megfelelően (sok ilyennel is lehetett találkozni a megfelelő topicban, egyszerűen nem nyomták be eléggé, szinte kiesett a fülükből, aztán csodálkoztak, hogy miért nincs elég basszus, stb)
-egyszerűen csak süket vagy
mindenesetre a cx300 egészen biztosan nincs túlhájpolva, gyakorlatilag az első komolyabb hangzású füles volt a kategóriájában, és a mai napig az egyik legjobb vételnek számít annak, aki tényleg jó hangzást akar, nem túlságosan drágán.
Murderer69: igen, a saját topicjában annakidején ki lett tárgyalva, az eredeti gyártó elvileg egy Foster nevű japán cég, és ugyanezt használja Sennheiser cx300 és a Creative ep-635 is. elvileg, aztán valaki szerint teljesen ugyanaz a kettő, valaki szerint a cx300 mégiscsak szebben szól.
-
Mr. Teddy
őstag
-
Murderer69
őstag
1 nem gyárban
2 tényleg jó a cucc de beláthatod hogy agyon van sztárolva
3 és útközben tökéletesen megfelel egy ep-635 is
4 ha tényleg élvezhető hangzást akarsz elérni vegyél egy AKG K- 601 na az a füles nem a cx300 ennyi![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Shodan
őstag
-
pinkypinky
tag
Jééézusom.....

Szerk.: Murderer: Jah, én azt hittem a gyárban dolgozol.

Shodan, így van, raklap kaki a füles, mi is csak felvágásból vettük.

-
Mr. Teddy
őstag
-
Shodan
őstag
-
Magnum_
nagyúr
-
Mr. Teddy
őstag
-
Shodan
őstag
Nekem is van most egy cx300 2,5ös, de akkor ti még nem tudjátok mi az a jó...ez csak agyon van hypolva.
A 10ezer forintos headmusic 850 mp3 lejatszó fülesével, átalakítóval, sokkal szebben szól .Pont tegnap tesztelgettem.Valami iszonyat brutál, már keresgéltem, hogy lehet e valahol külön kapni, de sajnos nem
doki13

-
Murderer69
őstag
-
doki13
aktív tag
E-51hez mijen fülest ajánlotok???
-
pinkypinky
tag
Ha ugyanaz mindkettő akkor a hangja hogyhogy nem?
Úgy vettem, hogy meghallgattam mindkettőt, hát ha valakinek ugyan az, akkor gratulálok.

Meg ha belemegy valaki valami hamisítottba, akkor az az ő baja, mivel pl. Sennheiserekhez csak akkor jár a 2 év gyártói gari, ha legál helyen veszed, ergó hivatalos beszállítótól kapják. Ja, és mondanom sem kell, fülesnél mennyit ér az a plusz egy év... Ha meg valaki b3sz0patja magát 2 ezer forint árkülönbségért, az meg is érdemli.

-
pethYeti
addikt
-
Murderer69
őstag
-
Clain
tag
köszi az infókat !
nagyon jók vannak !
Főleg a "molbilarsenal"
Ajánlották még a CX300 at ! szerintetek az mien ? -
Murderer69
őstag
-
attisx
addikt
Ugyan nincs nagy választék, de legalább igényes munkák...

-
Symbio
senior tag
-
Murderer69
őstag
-
Clain
tag
JAJ , lelkes újonc lettem !
Köszi a válaszokat előre is !

-
Clain
tag
ja és honnan tudok leszedni hozzá témákat ?
-
Clain
tag
sziasztok !
1 hete E51 tulaj vagyok !
Nagyon jó tella,deh nekem kicsit halk a headsete zenehallgatásra !
Ti milyen fülessel használjátok ? (amivel egy kis hangerőt is ki lehet csikarni
) -
Symbio
senior tag
-
chatran
őstag
Már csak azon gondolkodom, hogy ezüst v fekete legyen. Gondolom minőségbeli különbségek nincsenek, csak a festés más. Vagy a fekete elkezd kopni?
-
Murderer69
őstag
-
chatran
őstag
Köszi a tippekért! Az eurotelnek érdekes a honlapja, 3 éve nem volt frissítve
A mobilvilágnál csak 1 évet adnak, de azért még rákérdezek. Majd kimegyek az ósanhoz is, ha máshol nem kapok 2 év garival. -
Murderer69
őstag
-
Magnum_
nagyúr
-
Vtwo
őstag
-
chatran
őstag
-
Vtwo
őstag
Sufni garis telót én nem vennék,mindenképpen Nokia garival vedd !
49990- a Phothall-nál,2év gyári garval,ami nem sokkal több a sufni.gsm áraknál. -
Magnum_
nagyúr
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy hol érdemes ezt a telefont megvenni? Néztem pár helyen, volt ahol 1, máshol 2 év garanciát adtak rá. Mindenképpen ragaszkodjak a 2 év garihoz?
-
user01
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
jaaah, így már tényleg korrekt : ), csak a linkben csupa olyan ikon volt moddolva látható, amik alap ikonok, nem tudtam hogy a pluszban telepítettek zömének is megvan az ikonja...így jó

-
Joe bácsi
őstag
A ROM patch és a Caps On/Off között van-e különbség, vagy ugyan azt a célt szolgálja mind a kettő?
-
Joe bácsi
őstag
Naggggyon köszönöm!!!

(Miután felcsesztem magam, h. nem ment fel a Pico, le sem esett, h. .sis-t csak telóról tudok telepíteni. Pedig régebben csináltam már .sis telepítést.)
-
pinkypinky
tag
Félreértesz, vagy én voltam ködös.
Maga a téma cserélte ki az ikonokat. Iroda, Súgó mappát is. X-plore-t, Tomtom-ot, csomó built-in ikonja van a témának.
JoeBácsi: én azt hittem, alapból telóról telepítesz... Csak mert ajánlott.
http://emu-russia.km.ru/default.php?a=roms&sid=gen&l=en
Na itt vannak ABC-be szedve a gammák. Pl. rátolod magad az 'S'-re ott lesznek a Sonic játékok.
Amúgy Picodrive-ban a törlés gombnál van egy menü. Ott tudod beállítani a hangot, gombokat, menteni, betölteni játékállást, egyebek...
Ha visszalépsz a főoldalra, egyéb játékkonzolokhoz is találsz romokat.
De bármi kell, google: 'konzolmárka rom emu download', és az igényesebb torrentoldalakon is találhatsz. D****oid pl.
-
Magnum_
nagyúr
nagyon szépen köszönöm az infot!

-
asadasad22
őstag
-
Joe bácsi
őstag
A Picodrive.....sis nem támogatott fájl. Ezt írja ki.
De megoldottam kis segítséggel. Felmásoltam a memo kártyára és onnan telepítettem.
A játékoknak meg csináltam egy könyvtárat a karira és a Picodrive megnyitása után onnan load-om őket és mennek. A hangot ki tudom vhol kapcsolni játék közben? Elég fura za irányításuk. A navi gombal előre és lövés/ugrás, a jobb és bal funkció gombok meg az ugrás.Tudnál segíteni egy kicsit, h. mit írjak be google-ba, h. kiadjon a telóra Sega játékokat? (nem tudok angolul)

-
danaudio
aktív tag
hát nemtom, én tuti nem szánnék időt ikonok cserélgetésére : P, ezzel az armanival meg az a baj, hogy sok ikont nem így jelenít meg szürkén, hiába a téma, és akkor már hülyén néz ki a néhány színes ikon...
-
pinkypinky
tag
-
rol33
aktív tag
"szürke Armani téma"
megnézhetném? linket plz..
-
danaudio
aktív tag
-
Symbio
senior tag
-
enddav
aktív tag
-
pinkypinky
tag
-
Salmi
tag
-
Magnum_
nagyúr
vkinek van olyan dukenukem vagy doom verzioja, amit lehet telepiteni, és az enyémen is megy? nosztalgiáznék

-
pinkypinky
tag
-
Joe bácsi
őstag
Nem támogatott kiterjesztés vagy mifene.
A PcSuiteban az Alkalmazáskezelőben nem látja a .bin-t.

-
pinkypinky
tag
-
Magnum_
nagyúr
-
TokLac
senior tag
Szép napot!
Útnak indítottam egy új symbian-al kapcsolatos levelezőlistát. Symbian Pro Hungary. A Symbian-ról felsőfokon, 3rd-től! Infók, ötletek, fájlok. Tudástár mindenkinek. Szigorúan csak symbiannal kapcsolatos emailezés! Nem symbian tartalmú chat tilos! A lista tagok hozzáférhetnek a tárhelyhez ahol sok-sok minden található folyamatos frissítésben.
Gmail címmel jelenkezni itt(nem gmailos cím esetén keress meg):
[link] -
Joe bácsi
őstag
Letöltöttem ezt: Picodrive_v0.70.sis (ez a legújabb)
Nem tudom telepíteni a telóra.
Leszedtem pár gamet is, de azok ".bin" kiterjesztésűek. Hm???
-
hudyfiu
senior tag
Ha usb-vel van összekötve a gép + a teló akkor át lehet küldeni a netet a telóra?
Most nincs wifim de kellene a telefonra net. -
pinkypinky
tag
-
Magnum_
nagyúr
basszus, erre nem is gondoltam! nem rossz ötlet

-
Joe bácsi
őstag
Pontos nevet és címet tudnál adni?

Saint_ : Hát, akkor nem értem. Nálam működik így a dolog. Nekem ezt írja ki, ha megnyitom az oldalt: Opera Mini 4.1
A készülékhez a következő verziót ajánljuk:
Töltsd le az Opera Minit!Lehet az E71-re még nincs új Opera?

-
pinkypinky
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
6800 - 6701
17092 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudom melyik éri meg jobban, hallgasd meg őket.

Nem értelek. Az első 2 mondatod a teló mellett szólt, a 3-ik meg ellene, hogy azon hallgassunk zenét.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(csak ajánlás képp steel black 2.0 blue)