Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• old rocker
    veterán

Elküldöm, but not yet. Megyek forgatni. Vagy bemásolom egy másik fórumra írt szövegemet.
    E51: ezek azok a dolgok, amikkel nem igen tud mit kezdeni. Elviszem a szervizbe , megint resetelik, én kezdhetem elölről a gürizést a progikkal.
    Volt régen egy mini lengyel hi-fitorony erősítőm. Nagyon jó hangú készülék volt. Egyszer észrevettem, hogy a hangszín "lesántult" a bal csatornában: onnan kikapta valaki a magasakat. Elvittem a szervizbe -ismerősök is voltak - három nap múlva azzal fogadtak: mielőtt bármit mondanának, hallgassam meg. Hallok most valami különbséget? - Nem. Mi volt a baja? -Ők 3 napig gyötörték, azóta így szól. Semmit nem csináltak vele. Még röhögtek is, elég, ha ezentúl beviszem, beköszönök és elviszem. Hazavittem, egy ki-be kapcsolás után: újra. Rájöttem, ha bizonyos helyeken megütögetem, visszajön a magas. Vagy többször ki-be kapcsolom, és egyszer csak... Kínlódtam vele így még egy darabig, aztán szétszedtem. Elkezdtem kocogtatni a panelt, jgy jutottam el egy triódáig, aminek az egyik lába - nem lötyögött, nem látszott - de nem volt rendesen beforrasztva. Hajszál- kontakthibás volt. De volt már hasonló a Kenwood házimozi erősítővel is. A panelon egy szinte nagyítóval észrevehető repedés volt a nyomtatott áramkörben.

Új hozzászólás Aktív témák