- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
Quasi_modo #13473 üzenetére
Én nagyon szeretem a 808-ast, nagyon sokáig volt másodtelefonom. mostanában már csak kivételes alkalmakkor veszem elő - ennek oka pedig nagyon egyszerű: leginkább zenehallgatásra használtam, és nem jó hozzá a fülesem.
Közben átszoktam egy HTC M7-re, ami majdnem hozza azt a hangminőséget, de lehet rajta jobban sorozatot nézni, meg esetenként Youtube-ozni. Mellette a főteló még mindig a Oneoplus 3. Kamerára már inkább azt használom, mert lusta vagyok leüríteni a képeket, onnan meg tudom messengeren, viberen, e-mailen küldeni, a minősége meg gyors megosztásra elég.És bármennyire is jó a 808 kamerája, ha kamerás telefon kell, gyakrabban nyúlok a Kzoom-hoz, mert a 808-nak egy látószöge van, a Kzoom-nak pedig ugye változtatható, ami által a lencse torzítása is változik.
A 808-am meg mnt a másik mellé a gyűjteménybe. Még egy kellene nekem, ami jól megy, csak kopott - de jó, szép az üvege. Van egy piros házam, és akkor meglenne a komplett színskála - fekete, fehér és piros is
(Most az eredetileg fehér telefonom van a piros házban, nagyon szép, de ha egyszer lesz egy harmadik telefon, a fehér visszakapja a fehér házat, a piros meg megy az új telefonra.
)
kameraidőben a OP3-is gyors, tudja a power gomb dupla kattintásra a kamera indítást. Sőt, van mellette manuális mód is, amit a 808 nem tud. Csak nem menti el a beállításokat, mindig alapértékkel indít, ami azért zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged