Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
Quasi_modo #13473 üzenetére
Én nagyon szeretem a 808-ast, nagyon sokáig volt másodtelefonom. mostanában már csak kivételes alkalmakkor veszem elő - ennek oka pedig nagyon egyszerű: leginkább zenehallgatásra használtam, és nem jó hozzá a fülesem.
Közben átszoktam egy HTC M7-re, ami majdnem hozza azt a hangminőséget, de lehet rajta jobban sorozatot nézni, meg esetenként Youtube-ozni. Mellette a főteló még mindig a Oneoplus 3. Kamerára már inkább azt használom, mert lusta vagyok leüríteni a képeket, onnan meg tudom messengeren, viberen, e-mailen küldeni, a minősége meg gyors megosztásra elég.És bármennyire is jó a 808 kamerája, ha kamerás telefon kell, gyakrabban nyúlok a Kzoom-hoz, mert a 808-nak egy látószöge van, a Kzoom-nak pedig ugye változtatható, ami által a lencse torzítása is változik.
A 808-am meg mnt a másik mellé a gyűjteménybe. Még egy kellene nekem, ami jól megy, csak kopott - de jó, szép az üvege. Van egy piros házam, és akkor meglenne a komplett színskála - fekete, fehér és piros is
(Most az eredetileg fehér telefonom van a piros házban, nagyon szép, de ha egyszer lesz egy harmadik telefon, a fehér visszakapja a fehér házat, a piros meg megy az új telefonra.
)
kameraidőben a OP3-is gyors, tudja a power gomb dupla kattintásra a kamera indítást. Sőt, van mellette manuális mód is, amit a 808 nem tud. Csak nem menti el a beállításokat, mindig alapértékkel indít, ami azért zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- Bluetooth hangszórók
- Politika
- EAFC 25
- Óvodások homokozója
- Milyen autót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest