Új hozzászólás Aktív témák
-
firstman3333
tag
válasz
Peti870 #13499 üzenetére
Nekem fent van ez a hack a telepítések erejéig,így esetleg csak telepített összetevő hibát dob néha. Mivel sajna nem tudtam megjeleníteni a digit órát, így nekem is kellet valami progi és a qoosavert raktam fel.(Nem egészen értem hogy te mit szeretnél megjeleníteni a lezárt képen)
-
Peti870
csendes tag
Üdv! Olyan képernyővédő van 808-ra ami kihasználja az OLED kijelző adta lehetőségeket? Úgy értem mint pl a gyári analóg óra ami mindig világít. Pl valamilyen gifre gondolok amit be lehetne tenni.
Vannak ilyenek? -
asr27
tag
Sziasztok! 808-on lehet valahogy képernyőképet készíteni?
-
Peti870
csendes tag
válasz
firstman3333 #13489 üzenetére
Pl sokat fotózol, és videózol vele
+ térképek
Ez furcsa, elsőnek hazánk térképeket szedtem le, és volt hang egyből. Milyen alkalmazásaid vannak? Az enyémen is csak egy Scam van hogy tudjam magamat szelfizni, alig használtam, viszont lehet használni persze a normál kamerát is 41mpx-es full felbontásban
Plusz a Bubble level.
Viszont hangnyomás mérő program vajon létezik rá?
-
firstman3333
tag
válasz
Peti870 #13487 üzenetére
Ugyan mitől telne meg?
Letöltöttem egyébként hazánk térképét,viszont hangot azt már nem tudtam hozzá leszedni. Az n8-on minden ment faszául,ezért simán csak átmásoltam a beszédhangos irányítás mappáját és csodálatosan üzemel. Időbe telt mire sikerült a 808-at olyan használhatóvá tenni mint amilyen az n8-volt. Nem kínzom őket egyébként mindenféle alkalmazásokkal,az n8 alatt tökéletesen kiéltem magam ilyen szempontból. Mindössze a számomra legfontosabb alkalmazások vannak rajta na meg néhány játék amiket nem is szoktam használni...
-
KSparrow
őstag
Sziasztok!
ha minden igaz, hamarosan (már csak jövőre, hehe) jön hozzám egy halott 808-as, megállt a tulaj kezében. A burkolat nagyon szép, és a Nokia logóig eljut, szóval remélem menthető - (mikor az enyém megállt, és végül garanciában cseréltték, akkor se kép, se hang nem volt). Nemrég egy 5800-t sikerült megmentenem,
dobozos volt, de indításra csak rezgett, mint a bolond.Viszont láttam egyet jófogáson most, ami hibás, a vibra nem megy. Nekem is ugyanez a hiba jött elő, két telefonon is (azon, ami a javítás után megállt, illetve utána a cseredarabon is). Nem olyan egyszerű a javítáa, a vibrát és a vezérlőt is cserélték, hangolták a szervizben, amiből a vibra ugye teljesen biztos, hogy forrasztott. Szóval vigyázzatok vele.
-
Peti870
csendes tag
válasz
firstman3333 #13486 üzenetére
Még mielőtt nagyon betelne a belső memóriád, habár pár hét alatt nemhiszem
Töltsd le a navihoz a szükséges térképeket, wifi kapcsolattal működik csak a letöltés. -
TommyX_
őstag
válasz
firstman3333 #13483 üzenetére
Elvileg ha ezt telepíted és újraindítod a telefont, akkor jó lesz a digitális óra is.
-
firstman3333
tag
Sziasztok! Végre bekerültem a 808 tulajok körébe. ( Tudom hogy kissé megkésve...
) Van még valaki aki foglalkozik ezeknek a készülékeknek a lelki világával? Tudom hogy sok dolog már nem fog működni rajtuk,nálam egy N8-at váltott most le. Például érdekelne hogy hogyan lehet megjeleníteni lezárt állapotban a digitális órát,mivel nekem csak az analóg megy és gondolom valami rendszerhiba miatt nem működik a másik...
-
Nimda
addikt
Sziasztok!
Használtan szeretnék venni egy ilyen telót, elsősorban a kamera miatt.Mit kell néznem, mire kell vigyáznom mielőtt megveszem?Van valamilyen gyenge pontja?
-
KSparrow
őstag
válasz
Quasi_modo #13479 üzenetére
a definíció változik az idő múlásával - ugyanúgy, ahogy hiába teszi okostelefon kategóriába a Symbian a 808-at vagy a 7650-et, mai szemmel egyik sem több egy elavult rendszernél.
A 808 "manuális" egy programautomatika, ami nagyon hasznos és több volt, mint némelyik kompakt gép, de nem sok olyan extrát hozott, amit egy N8 ne tudott volna - leszámítva persze a PV technológiát.Fotóztam 808-cal, K Zoom-mal, Lumia 920-szal, és OP3-mal is koncertet: minőségben (főleg hang) mindent vert a 808, de a Lumia képstabija annyit dobott a végeredményen, hogy eztán ő lesz a koncertes telefon (meg a 808-ast féltem, egy-egy mosh pit alkalmával le ne essen)
A lényeg, hogy nekem nagyon nagy kedvencem a 808, biztos, hogy örök darab lesz nálam a kamera, a fogása, a hangminősége miatt.
-
tkiceg
csendes tag
Az olyan esetekben mikor tanusítvány lejárat miatt nem enged telepíteni, a dátum visszaálítás segíteni fog. Ha feltelepült utána meg beállítod a rendes dátumot. Bár nekem delight rendszer van rajta, azzal sose voltak ilyen problémáim. A többi app amit felsoroltál felejtős, egyedül a facebookra van egy java alapú alternatíva, facebook mobile qt a neve talán. Letöltheted az applist áruházból.
-
KSparrow
őstag
válasz
Quasi_modo #13475 üzenetére
Nekem ne mondd, automatán sose használtam, csak a kreatívban. De a manuális az nem az, hogy állítok a színtelítettségen, hanem hogy az ISO után beállítom pl. a záridőt
vagy a K zoom esetén akár két állásban a rekeszt. És a záridő nem áll meg 2,7 mp-nél (vagy Lumiáknál ugye 4 mp), hanem elmegy 30-ig, adott esetben (külön app, oneplus one, android 5) akár 64 másodpercig is.
-
McLaca
őstag
válasz
Quasi_modo #13473 üzenetére
2013 őszén került hozzám, azóta ugyanaz a rendszer van rajta, sosem húztam újra. Vannak appok bőven és a Belle extra buttons is fut rajta.
Manuális módhoz egy gondolat: zársebességet nem lehet állítani rajta, csak expókorrekcióval lehet játszani, meg az ND szűrővel.
Üdv
-
KSparrow
őstag
válasz
Quasi_modo #13473 üzenetére
Én nagyon szeretem a 808-ast, nagyon sokáig volt másodtelefonom. mostanában már csak kivételes alkalmakkor veszem elő - ennek oka pedig nagyon egyszerű: leginkább zenehallgatásra használtam, és nem jó hozzá a fülesem.
Közben átszoktam egy HTC M7-re, ami majdnem hozza azt a hangminőséget, de lehet rajta jobban sorozatot nézni, meg esetenként Youtube-ozni. Mellette a főteló még mindig a Oneoplus 3. Kamerára már inkább azt használom, mert lusta vagyok leüríteni a képeket, onnan meg tudom messengeren, viberen, e-mailen küldeni, a minősége meg gyors megosztásra elég.És bármennyire is jó a 808 kamerája, ha kamerás telefon kell, gyakrabban nyúlok a Kzoom-hoz, mert a 808-nak egy látószöge van, a Kzoom-nak pedig ugye változtatható, ami által a lencse torzítása is változik.
A 808-am meg mnt a másik mellé a gyűjteménybe. Még egy kellene nekem, ami jól megy, csak kopott - de jó, szép az üvege. Van egy piros házam, és akkor meglenne a komplett színskála - fekete, fehér és piros is
(Most az eredetileg fehér telefonom van a piros házban, nagyon szép, de ha egyszer lesz egy harmadik telefon, a fehér visszakapja a fehér házat, a piros meg megy az új telefonra.
)
kameraidőben a OP3-is gyors, tudja a power gomb dupla kattintásra a kamera indítást. Sőt, van mellette manuális mód is, amit a 808 nem tud. Csak nem menti el a beállításokat, mindig alapértékkel indít, ami azért zavaró.
-
McLaca
őstag
Viberhez nokia fiók kellett, ami már nem megy, így a viber sem.
Whatsappot nem használtam rajta, arról nincs infóm. FB messengert meg valamilyen (talán) java-szerű appon belül tudtam-tudok használni mai napig, de elég nyögvenyelős, viszont működik.
E-mail hozzáadása kérdéses, azzal az utóbbi időkben mindig voltak gondok, hol ment, hol nem. Volt korábban téma a topicban. Talán még abban is volt összefüggés, hogy van-e a telefonban SIM kártya.Quasi_modo: most méricskéltem kicsit. Arra gondolok, amikor lezárt kijelzővel beleállsz az exponáló gombba. Így nekem 3mp-en belül elkészítette a képet. Ha nincs lezárva a kijelző, ugyanez a manőver 2mp. Ha csak a kamerát akarom indítani, az exponáló megnyomása után 1mp-cel van élőképem nyitott, 1,5mp-cel lezárt kijelzővel. De utóbbinál is összehozza időnként 1mp alatt.
A G3 kijelzőjét kinyitni több mint 3mp... De a kamera app is csak akkor indul el 1mp alatt, ha épp előtte tettem háttérbe és nem indítottam más erőforrásigényes appot. 2GB RAM és 3,5 éves modell, de azért ez gáz, hogy az egymagos 1,3GHz-es, 0,5MB RAM-os, Symbianos teló lekörözi egy 41Mpixeles szenzorral.
Üdv!
-
Badni
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
A telefonon újratelepítése után adódott néhány probléma.(113.010.1508)
A probléma az, hogy nem akar futni a Belle Extra Buttons v4.0.
A telepítés leáll azzal, hogy a tanúsítvány lejárt.
Ezzel lehet valamit kezdeni? Valahogy meghackelni?Illetve, ha új email fiókot akarok beállítani, leáll azzal, hogy nem sikerült csatlakozni a levelezési kiszolgálóhoz. Ez mit jelent pontosan? Nokiáék leállítottak a szervert és ennyi?
Legutóbbi újrahúzáskora, cirka egy éve még simán be tudtam állítani a gmailt.Van olyan, akinek viber vagy facebook messenger fut a telefonon?
Van lehetőség olyan app működtetésére valahogy, aminek a támogatását már leállították erre a telefonra?
Gondolok itt pl. a whatsapp-ra.Köszi!
-
McLaca
őstag
válasz
Quasi_modo #13467 üzenetére
G3, snapi 801-gyel. jól megpakolva appokkal. Nagyon cserés már, de nem találok megfelelő utódot. 808 viszont marad.
Üdv!
-
McLaca
őstag
Nekem mai napig második telefonom, és mai napig jobb a telefonhangszórója, mint a fő telómé. És mai napig gyorsabban elindul a kamerája az exponáló nyomva tartásával, mint az androidos telón a "gyors"indítás. Múltkor pedig a zoomját tudtam remekül kihasználni, mert a droidossal egyszerűen nem látszott, ami kellett. Ja, és koncertre is mai napig a 808-at vinném a mikrofonjai miatt (is)...
Üdv!
-
Tufako
tag
válasz
RaiDani #13462 üzenetére
Én gondolkodok, mert vettem DSLR gépet, napokban hirdetem meg Vaterán a Nokiámat, de nem létszükséglet az eladás, csak sajnálom a fiókban tartani. Napokban csináltam egy próbaképet, a minőség és felbontás továbbra is kiváló. Annyit hozzá kell tennem, hogy a vakumodulnak valami baja van, a vaku nem működik, amúgy meg hibátlan, megkímélt állapotú, fóliázva van. s tokban. Jár hozzá mini állvány és gyári állványmenetes telefontartó. Ha megtalálom, akkor van még egy plusz tok is.
-
tkiceg
csendes tag
Mai nap vettem elő a fiókból, 1-2 hónapja nem láttam már. Már csak ránézni is öröm
Be is kapcsoltam, nyomkodtam kicsit, kameráztam is, biztos ami biztos. Még mindig ütős ez a kamera mobil kategóriában! -
RaiDani
tag
Sziasztok!
Ha valaki gondolkodik a 808-asa eladásában, szívesen megvásárolnám tőle. Sajnos eladtam az enyémet és azóta se voltam/vagyok elégedett egyik telefonom kamerás képességeivel sem. -
süti5
őstag
Köszi mindkettőtöknek, most intézem a nagyítót, mert nincs itthon
-
Peti870
csendes tag
Üdv!
Mikor vettem tavaly akkor nekem eleve rossz volt a töltőcsatija.
Nagyítóval megnézve a töltőcsatiban lévő kis réz lábak átfedték egymást. Ezeket tűvel hoztam egyenesbe, azóta jó. Lehet neked is csak ez a baja
Érdemesebb nem túl pászos töltőt használni, hogy a nagyon vékony rázlábakat ne vigye magával.
-
süti5
őstag
Sziasztok, rég jártam itt, meg van még a teló, most anyám használja
Illetve használná csak nem működik, mivel a töltőcsatlakozónál besz*rt. Tud valaki megbízható szereldét, nem aranyáron, Pesten? Köszi. -
Peti870
csendes tag
Most vettem észre egy pár dolgot a 808-ban. Ha hosszan klikkelünk a kijelzőre, majd webeszköz hozzáadásra kattintunk, akkor órából 6 fajtát is kitehetünk a háttérbe
legjobb amelyik szöveges, jó nagy kani betűkkel írja ki
-
tantaun
csendes tag
Van itt olyan, aki készített már rompatcher modokat Symbian Bellére?
Az ilyen "Bekapcsolja az FM rádiót offline módban?" típusú kérdéseket szeretném kikapcsolni, de nem tudom hogyan kell, mert a régebbi modok közül csak néhány működik Bellén.
Ha most Delight CFW van a telefonon, azt Phoenix-el le tudom cserélni az azonos verziószámú gyári FW-re? -
KSparrow
őstag
válasz
Quasi_modo #13451 üzenetére
Én elégedett vagyok a oneplus 3-mal. Nem egy 808, nem tükörreflexes, de sötétben is korrekt képe van, van manuális mód, és a telefonos képeket általában viberen/fb Messengeren használom, nem gépen.
A Samsung galaxy k zoom-ak sincs rossz képe, most egy nyaralást letudtam ezzel a 2-vel, 808 nélkül. Persze nálam volt a DSLR gép, az volt a fő eszköz. -
-
sadboy
aktív tag
Őszintén szólva fogalmam sincs milyen telefonom lesz a 808 után kamerában minden újabb telefon csalódás.
-
Peti870
csendes tag
Tud Valaki olyan programot N808 ra, amivel lehet videóchatelni facebookon?
-
Dhampir
félisten
válasz
KSparrow #13426 üzenetére
Egy fotós srác itt egy Honor 8 mobilt tesztel.
-
Badni
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap újrahúztam a Symbiant a telefonon.(113.010.1508)
A probléma az, hogy nem akar futni a Belle Extra Buttons v4.0.
A telepítés leáll azzal, hogy a tanúsítvány lejárt.
Ezzel mit lehet kezdeni?Illetve, ha új email fiókot akarok beállítani, leáll azzal, hogy nem sikerült csatlakozni a levelezési kiszolgálóhoz. Ez mit jelent pontosan? Nokiáék leállítottak valamit?
Legutóbbi újrahúzáskora, cirka egy éve még simán be tudtam állítani a gmailt.Van olyan, akinek viber vagy facebook messenger fut a telefonon?
Végül pedig az Opera Mini-t valaki meg tudná osztani velem? -> Szerk: megoldódott!Köszi!
Szerk:
Ja, a whatsappot is csak úgy tudtam feltelepíteni, hogy átállítottam a dátumot a készüléken 2012-re, majd mikor lefutott a telepítő, és megtalálta a frissített whatsapp telepítőt, akkor vissza kellett állítanom, hogy feltelepüljön. -
asr27
tag
Kipróbáltam, semmi baja az új akkunak. Töltés után, 2 és fél napig telét mutatott az akku ikonja, utána ment le egy csíkot, ha benne hagytam volna, 6-7-8 napig biztos bírta volna töltés nélkül.
-
KSparrow
őstag
válasz
Quasi_modo #13441 üzenetére
Én tegnap bedugtam töltőre egy NMT hálózatos Benefon MAX készüléket (1993). 2009 óta van nálam, azóta tuti nem volt töltve, előtte is évekig állt. Azért most dugtam be, mert most találtam töltőt. Ni-CD Akku, simán röffent
Persze, nyilván a lítiumos akkukal másképp kell bánni -
McLaca
őstag
válasz
Quasi_modo #13437 üzenetére
Ha 70%-ra töltve hűvös helyre teszi, akkor két év nem probléma. Már ha rátölt fél évente, de sosem tele.
Üdv!
-
asr27
tag
válasz
Quasi_modo #13437 üzenetére
Kb 1 éve vettem, mert gondoltam, már úgysem sokáig lehet majd kapni. De semmi baja, 2x lett belerakva a telefonba, kipróbálásra.
-
-
asr27
tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, nekem van egy teljesen új állapotú, fóliás 808, eladó.
Körülbelül két éve kettőt is vettem belőle, és az egyiket soha nem használtam, csak ki lett próbálva vásárláskor és bent volt a szekrénybe, mint tartalék mobil. Úgy döntöttem megválnék tőle!
Továbbá egy teljesen új, gyári akkumulátort is tudok hozzá adni pluszban! -
Peti870
csendes tag
válasz
calocsay #13433 üzenetére
Valószínű de szinte 100% hogy még egy ilyen jó telefon mint a 808 már nem lesz. Ahogy látom mostanság a parasztvakítás netovábbja a kijelző felbontás, illetve magok-ramok szaporodása.
Mellesleg mi van akkor ha valaki tegyem azt (gyártó) 16 magosként árulja a telefont, közbe meg mondjuk 2 lenne benne? Ha átírják úgy mint a kamu memóriakártyák kapacitását. A sebesség növekedést meg mondjuk úgy oldják meg hogy jobb szoftvert írnak? 100e emberből szerintem egy sem venné észre. A paraszt meg örülne.
-
calocsay
tag
Bárcsak a mai napig lenne Symbian rendszerű telefon, egy világ renddel megbízhatóbban működtek, mint a mai androidok! Halandzsázik a cikk az elavult architektúráról, de a mai napig úgy teszi a dolgát, hogy öröm nézni. Vissza tekintve az elmúlt 10 évre, a Symbian rendszert messze stabilabb és megbízhatóbb rendszernek tartom, mint a mai spy Os rendszereket. A legtöbb ismerősöm újra vissza tért régebbi típusokra, mert megbízhatóbbak. Ez a Nokia 808 még most is rommá alázza a legmenőbb telefonokat, amikért arcatlanul 300 ezret is elkérnek. Vicc.
-
Peti870
csendes tag
-
Jelenleg ezt a 41 megapixeles kamerát a xenon vakujával a HTC 10-be látnám szívesen. 808 óta nem volt ilyen jó telóm mint a HTC 10. Persze annak a kamerája fasorban sincs a 808hoz képest, de minden másban námberván.
-
-
Peti870
csendes tag
Üdv! Tud valaki olyan videó felvevő programot, amiben lehet állítani az fps-t? Mondjuk 60, vagy még nagyobb kellene.
-
KSparrow
őstag
válasz
MC Pite #13422 üzenetére
Kapcsolási rajzon nézd meg, melyik a töltésvezérlő IC, és lehet azt kell cserélni. Bár akkor lehet, látná a gép.
-
Peti870
csendes tag
válasz
KSparrow #13420 üzenetére
Igen úgy tűnik, de amúgy is jobban szeretem az analógot. Nekem van egy esti halk profilom, ahol a csengőhang kb 4 es fokozaton van. Tudom lehetne némán is, na de....
Szerintem a gps-e is elég frankó, főleg hogy a világ szinte bármely részére ingyen és azonnal lehet térképet letölteni. Bár kérdéses, hogy a térképeket frissítik e. -
KSparrow
őstag
válasz
Peti870 #13419 üzenetére
Akkor az óra gond lehet neked ott is előjött. Nekem a 1507-es FW-s telefonon simán megy, nagyon szeret(t)em. Mivel az makulátlan, elraktam, és a 1508-as FW-t használtam egy darabig. Saját profilt nem állítottam be: mikor 808-at használtam, elég volt egy általános meg egy néma, ha meg nagyon nem akartam, hogy zavarjanak, ott volt az offline. Most OP3-mal annyival jobb a helyzet, hogy van rezgés, prioritás, teljesen néma is offline előtt. Ugyanakkor már másra használom valamelyest a telefont, és vannak olyan funkciók, amiket nem tudnék letenni, és épp emiatt nem váltok vissza 808-ra se. Szomorú, de ez van. Persze tartom, hogy zenére és kamerára verhetetlen.
-
Peti870
csendes tag
válasz
KSparrow #13418 üzenetére
Igen tudom, a második mikrofon a hdmi kimenet mellett van. Vettem már fel jó pár élőzenét én is vele, és megdöbbentő amit az a két apró mikrofon tud. Szél zaj ellen szeretnék rá külső mikit csatlakoztatni, azt talán könnyebben lehetne védeni a szél zaja ellen.
Nekem a digitális óra igazából analóg, viszont olyankor nincs másodperc, és dátum kiírás benne. Kijelzővédő beállításoknál a nagy órát használva idő után az óra képe nem olvad bele a kijelzőbe?Amit viszont hiányolok még az E90 után, hogy ha megadok egy új profilt, az a piros gomb lenyomása után nem jön fel, csak a gyáriak úgy mint: Néma, Offline stb... Ez a 1508 ban is így van?
FW: Digitálisra állítva az órát az előbb 12:00-nél állt be a mutató, majd újból próbálkozva mutató sem volt az egyébként analóg órán
-
KSparrow
őstag
válasz
Peti870 #13417 üzenetére
A telefonban alapból sztereó mikrofon van, a Rich Recording pedig 120 DB-ig torzításmentes. Élzenés étteremben fel akartam venni a zenét, de mikor visszahallgattam, nem csak a zene volt kristálytiszta, hanem a beszélgetés is, aminek a felét nem hallottam élőben.
Én azt mondanám, hogy ne válts, ha 1507-es FW-d van. Apróság, de nekem a 1507-tel simán jól megy a digitális óra, mint kijelzővédő, ellenben a másik telefonon, amin a 1508-as van, csak az analóg óra jelenik meg, valamit mókolni kellene, hogy a digitális is menjen jól. És ha meggoldolod magad, nincs downgrade.
-
Peti870
csendes tag
Üdv! Tudja valaki hogyan lehetne egy sztereó mikrofont rákötni a telefonra? A 3.5 jack aljzaton on próbáltam de semmi, mondjuk meg is lepődtem volna
Az új szofvter egyébként miben más mint a 1507-es? Fagyások terén jobb?
-
Sikerült a fw újrahúzás.
Köszönöm a segítségeteket! -
-
KSparrow
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #13413 üzenetére
Phoenix elvileg XP-re lett kitalálva, nekem 64 bites Windows 7-tel gond nélkül megy.
-
válasz
McLaca #12829 üzenetére
Win10, fw flash, pár sornyi gördülés után hirtelen nálam is bekövetkezik a kékhalál...
Kompatibilitási módban, XP/Win7 opcióval se működött.
Szerencsére mielőtt a phoenix bármi módosítást végrehajtana a telón, megtörténik ak*vaidegesítő rendszerhiba, szóval a kicsike még jól van.
Hétvégén megpróbálom az XP-s gépemen a fw újrahúzást. -
-
-
Badni
csendes tag
válasz
Dr. 444Hertz #13409 üzenetére
Elvileg megvan:
https://drive.google.com/file/d/0B0Qw1FAb8z6ZYnkzOVNETTJLZWc/view?usp=sharing
Működik?
-
-
Badni
csendes tag
válasz
Dr. 444Hertz #13407 üzenetére
Nekem megvan, elkezdtem feltölteni google drive-ra. Ha kész lesz, megosztom.
-
Valakinek megvan a gyári 113.010.1508.C00.01-es firmware?
(FP2, 059M970, RM-807)
Ha igen, valahogy meg tudná osztani velem?
Ezer hála -
-
MC Pite
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #13402 üzenetére
Fw újrarakás?
Többiek: nem volt váladztási lehetőség, szifon a céges tartalommal. Telefonnak körülményes/lassú, másra nem nagyon használom, így csak bosszant, evvan.
-
KSparrow
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #13402 üzenetére
Írtam PÜ-t.
-
A telóm előző tulaja elfelejtette a biztonsági kódot, ezért nem tudom végrehajtani a FR-et.
Tudtok esetleg valami szoftver újrahúzást vagy egyéb megoldást?
Sose volt Symbian készülékem, szóval ne haragudjatok, ha primitívnek tűnik a kérdés
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest