Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
Quasi_modo #13479 üzenetére
a definíció változik az idő múlásával - ugyanúgy, ahogy hiába teszi okostelefon kategóriába a Symbian a 808-at vagy a 7650-et, mai szemmel egyik sem több egy elavult rendszernél.
A 808 "manuális" egy programautomatika, ami nagyon hasznos és több volt, mint némelyik kompakt gép, de nem sok olyan extrát hozott, amit egy N8 ne tudott volna - leszámítva persze a PV technológiát.Fotóztam 808-cal, K Zoom-mal, Lumia 920-szal, és OP3-mal is koncertet: minőségben (főleg hang) mindent vert a 808, de a Lumia képstabija annyit dobott a végeredményen, hogy eztán ő lesz a koncertes telefon (meg a 808-ast féltem, egy-egy mosh pit alkalmával le ne essen)
A lényeg, hogy nekem nagyon nagy kedvencem a 808, biztos, hogy örök darab lesz nálam a kamera, a fogása, a hangminősége miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Synology NAS
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest