- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
11500 - 11401
13602 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
Igen. De a kártya nem.
-
hito
nagyúr
-
koboldozat
senior tag
Egy gyors kérdés a hard resettel kapcsolatban.
A belső memória is formatálásra kerül?? mint a c meghajtó??? -
zorzy4
addikt
-
McLaca
őstag
-
KSparrow
őstag
-
McLaca
őstag
Na igen, az ember általában nem a zsebében tölti a telefont.

Üdv!
-
Quasi_modo
nagyúr
-
McLaca
őstag
-
Jani05
csendes tag
Hivatalos oldal
Innen le lehet tölteni. Teljesen ingyenes az 1.60-as verzió. -
csirke3
csendes tag
N8 fórumban ezt írta baradi kolléga:
"Hu de felhuztam magam. Megint rakerdeztem UK Nokianal, hogy mikor lesz terkep frissites. A valasz az volt, hogy lesz, de nem tudjak, hogy mikor es nezegessem a Nokia weblapjat, oda majd postoljak. Erre mondom, hogy ezt a valaszt mar harmadszor kapom, szoval szeretnem tudni, hogy megis mikor. Erre mondjak, hogy kerdezzem meg Navteq-et, mert rajtuk mulik...
Persze hozzajuk nem talalok kapcsolatot, szoval nem vagyunk beljebb..." -
koboldozat
senior tag
okér értem

ja és hogy is kell am hard resetet csinálnom ha már itt vagyok megkérdezem. -
koboldozat
senior tag
ha csinálok egy hard resetet akkor minden letörlődik a telefonról??
-
Quasi_modo
nagyúr
Újabb kérdés: Hogyan keltsem életre az Xplore-t, mert a naptár visszaállítás ellenére lejárt tanúsítványt ír ki.
-
Quasi_modo
nagyúr
Az SMS-eket húztam le és nem bizt. mentést csináltam. Az áthúzásos módszerrel egy részüket vissza tudtam állítani, viszont amik a saját mappákban voltak, azokat nem.
töredezettségmentesítés flash alapú tárolón: MIVAN!?!?
Kísérleteztem... Kár volt. A kíváncsiság ára egy reset+újratelepítés lett.Más: a térkép frissítés elmaradása nekem is gyanús. Lumiákon nemrég volt. Hmm.
-
süti5
őstag
-
stickrs
senior tag
-
zorzy4
addikt
-
Vikthor
nagyúr
-
Volkov
senior tag
Olyan mod van esetleg, hogy töltés közben rezegjen a telefon?
(Meló helyen végig le kell lennie némítva, s már mulasztottam el hívást, mert a rezgést vártam, míg ma észrevettem, hogy töltőn nem rezeg...
) -
hito
nagyúr
-
novinyul
veterán
-
Kobak77
aktív tag
Én már átéltem ezt. E52-ről költöztem 808-ra. Az S60-nál pedig 2 frissítéssel hamarabb hagyták abba a frissítgetést, szóval nincsenek illúzióim.
Ami esetleg adhat mégis okot pici bizakodásra az az, hogy mintha a WP-n áttértek volna egy "különbözeti" frissítésre. Azaz teljes térképadatbázist egyben nem publikálják újra és újra, hanem a változásokat frissítik csak le. Szerintem erre a Belle nem lehet alkalmas, de ha online módba állítjuk a térképeket, akkor ez is tud frissíteni. (szerk.: "térképek javítása" funkcióra gondolok)
De csak "hangosan" gondolkodtam
. -
McLaca
őstag
Most a biztonsági mentést használtad, és egy .nbu fájlba mentett mindent a suite, vagy külön az sms-eket húztad le a telóról? Előbbi esetben működnie kéne a biztonsági mentés fájlból a visszaállításnak, utóbbi esetben meg "húzd és ejtsd" módszerrel be tudod húzni a gépről a telefonba. Illetve... ez a 7.1.62.1-es verziójú PC suite-ra igaz, az volt ugyanis az utolsó használható. Az újabbakat fel sem rakom már (meg ehhez tartozott olyan usb cable driver, amivel a flashelésnél a végén nem akku kiszedéssel kell a telót újraindítani, meg mintha épp az sms és telefonszám visszaállítással lett volna gond az újabbakban, és azért maradtam a réginél... De már rég volt, nem emlékszem.
).Apropó töredezettségmentesítés flash alapú tárolón: MIVAN!?!?

1.) olyat sosem...
2.) amúgy is minek?
3.) mert nem értelmezhető a töredezettség flash alapú tárolón, hisz' az elérési idő minden blokknál fix, ergo tök mindegy, milyen rendezettségben van egy fájl a tárolón.
4.) az elhasználódását gyorsítja, viszont semmit nem ér, nem gyorsul tőle.Kérdés: másnak is az a gyanúja, hogy az, hogy már nem támogatott a Belle, egyben azt is jelenti, hogy térképfrissítések sem lesznek? Mert tavaly július óta nem frissült...

Üdv!
-
Quasi_modo
nagyúr
Én a PC-re mentettem mindent, nem memkártyára, mert resetet kellett csinálnom. Ugyanis ráeresztettem a memóriára a PC-ről egy töredezettség mentesítést, aminek filesérülés lett az eredménye. A mobil meg elkezdett megkergülni, úgy hogy maradt a reset. Csak most szeretném visszarakni az SMS-eket.
-
KSparrow
őstag
én asszem visszaállításkot bepipáltam, hogy üzenetek meg jegyzetek és jó volt. Fura, hogy az üzeneteket lemenit magának memokarira, de a jegyzeteket nem...
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Jani05
csendes tag
Én Ovi Suitban úgy csináltam meg, hogy kijelöltem az összeset majd egérrel ráhúztam a telefon képére a bal alsó sarokban és akkor volt hajlandó a telóra visszamásolni, sokáig próbálkoztam én is.
-
Quasi_modo
nagyúr
Lementettem az SMS-eket a Nokia Siite-tal. Most viszont nem tudom hogy tegyem vissza őket a mobilra, mert azt mondja, hogy szinkronizálás kész, a mobilon meg nem látom őket.
Tud valaki megoldást? -
novinyul
veterán
-
Kobak77
aktív tag
-
novinyul
veterán
-
mobilefan
aktív tag
Nem beszélek hülyeségeket !
Fóliás,magyar menüs - magyar telefon.
Dobozos stb....Mercedes-Benz-es kivitel is van....1 ember eddig 15k-ért..minden annyit ér amennyiért el lehet adni...de ezek nem érnek 40-50k.... mint ahogy a kész tények is bizonyítják...
Talán egy Nokia C7 ORO még talán - talán fog valamit érni évek múlva...
-
novinyul
veterán
-
mobilefan
aktív tag
-
KSparrow
őstag
hát igen. Ha nincs doboz, akkor most passzold el, ha van, akkor meg inkább rakd el szerintem.
Egy dobozos új telefon nagy pénzt érhet. A 6310i-k is, ami új, és tényleg gyári, az 40-50K körül is mehetnek. (és ezt úgy értem, hogy ennyiért el is viszik. Régebben volt egy hirdetés 200K-ról, azzal nem tudom, mi lett, de az azért irreális érte) Pedig maga a telefon nem egy ritkaság. A 808 az már most kezd az lenni. szóval egy dobozos új később.. hajjaj
-
TommyX_
őstag
-
thom79
tag
Ahányan vagytok annyi félét írtok
persze ez nem baj csak továbbra se nagyon tudom mi tévő legyek, kicsit luxus lenne anyagilag ha megtartanám, szűken beleférne de jah azé nem két ft... -
Quasi_modo
nagyúr
-
stickrs
senior tag
-
zorzy4
addikt
-
thom79
tag
-
KSparrow
őstag
-
thom79
tag
-
zorzy4
addikt
-
KSparrow
őstag
Én azért ebben nem vagyok biztos. Tény, hogy lejjebb fog menni az ára a 808-asoknak mostanáában, mert ugye kijött a 1020, elvileg hamarosan várható egy 50 megapixeles Oppo telefon is, és ugye a 808 rendszere csak leépül. Viszont. Felbontás ide vagy oda, a 808 a nagy szenzorral verhetetlen marad. És több nem lesz belőle, szóval ritka is lesz pár év múlva, mint a fehér holló-avagy fekete, mint a telefon

Ilyen telefon pl a Nokia 2300, ami ma olyan 6-9000 ft körül van, ha van. Persze ez nem az új ára, de a kategóriájához és tudásához képest magas. -
zorzy4
addikt
Talán tudod, hogy ksparrow, novinyúl és én retro teló gyűjtők vagyunk, és talán nem szerénytelenség mondani, a komolyabbik fajtából. Olyan sajnos nincs hogy egy teló többet érjen évek múlva az új árából, kivéve max egy két ki sem adott prototípust, vagy limitállt kadás. Olyan lehet hogy többet ér majd mint a hasonló kategóriájú telefonok. Tehát mai árakon, 8-10 év múlva egy samu s4, vagy egy iphone s4 lesz 10000, akkor ez akár 30000is mert ritka lesz, de nem beszerezhetetlen. Tehát csak úgy elrakni nem érdemes, hacsaknem magadnak.Ha el akarod adni akkor most, vagy használd.
-
MR007RM
addikt
-
thom79
tag
-
novinyul
veterán
-
hito
nagyúr
-
novinyul
veterán
Ennyiért már az is belefér

-
Quasi_modo
nagyúr
-
Vikthor
nagyúr
-
Volkov
senior tag
Nem fb csoport, hanem üzenet, aminek több címzettje van. Egyik symbian app se túl jó hozzá sajna, még keresgélek
Vettem végül egy WH701-et a speedshop-ban, elvileg gyáriként, de 100% hogy ez valami kínai utángyártott szar!
Nagymamám 120 éves sokol rádiója jobban szól mint ez a fos...
Borzalom!
Most töröm a fejem, hogy vigyem vissza (hogy nem gyári, gondolom nem tudom bizonyítani, azzal meg, hogy nem tetszik a hangja, úgyse csinálnak semmit) vagy tegyek rá egy másik fülest.
Csak milyet érdemes?Nincs valakinek eladó a 808-hoz kapott gyári fülese?

-
koboldozat
senior tag
en a sima operat használom avval nekem néhány ncs gond.
Merules gond nekem nincs -
Quasi_modo
nagyúr
-
Vikthor
nagyúr
-
Kolondrum
félisten
Üdv! Nálatok is idegesítően SZAR az opera mini? Nálam is és bnőmnél is azt csinálja, hogy csak tölt és tölt de semmi mást nem csinál. Újra kell próbálni párszor és akkor már kilépésig jó 90%-ban. Wifin és edge-n is ezt csinálja.
A másik dolog akku jellegű. Egyik pillanatról a másikra kezdte el csinálni és azóta így is működik. Fogtam feltöltött a teló és elmentem, ment a net, mail stb. Hazaérek és mit látok? A belle extra buttons F betűt ír ki és nem merült azóta semmit, ami lehetetlen mert mindig csak percekig mutat F-et. Napi rutin, hogy éjjel tölt és reggel bekapcsolom, azaz alapból 9x%-al kapcsol be, de a zizije óta F-et mutat. Sőt ,eddig melóba indulásra 91%-ra merítettem, most meg F-et mutat. Persze merül, de kb úgy, hogy de. 10-re merül ő szerinte 96%-ra, amit eddig alig fél 1 óta alatt csinált bekapcsolás után. Mi a franc lett vele? Estére is egy kb 10-essel többet mutat töltésstégre mint korábban. -
McLaca
őstag
Fb-n attól függ, hogy üzenet, vagy chat, hogy a fogadó fél online-e, és nem kapcsolta-e ki a chatet. Már ha a csoportos üzenetre gondolsz, aminek több címzettje van. Ha egy külön facebook csoportról van szó, aminek a közös üzenőfalát olvasod, azt viszont böngészőben a legegyszerűbb, legáttekinthetőbb és leggyorsabb. Csak azt folyton frissítgetni kell.
Üdv!
-
Polarstar
nagyúr
Közben rájöttem miért is nem fogok venni 808-at... Nincs rajta BBM!

-
Volkov
senior tag
Ok, köszi.
Akkor nézek valami távos fülest.Szenes20 :
bluetooth fülesem van, SE MW600-as, de pont a merülés meg a külön töltögetés miatt térnék vissza a vezetékes megoldásra. Illetve eltört a csipesz rajta.
Anno próbáltam a BH-214-est, de a rádió hiányzott, ezért lett MW600 helyette.
Amúgy rám jár a rúd.
Az MW600-nak eltört a csipesze pár napja (4 éves talán idén).
Illetve még párhuzamosan hordom magammal az iPhone-t (többek közt a net-bank miatt..) erre ma reggel tönkrement a bekapcsoló gombja
. Mármint az iPhone-nak. Szóval most nem lehet se ki, se bekapcsolni, csak le ne merüljön...
Így, bár akaratom ellenére, ma teljes erejében szolgálatba áll a Nokia 808.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja, illetve a facebook chat-ről kiderült, hogy nem is a chat amit használok

Hanem az üzenetek. (baromira otthon vagyok facebook témában...)
Az a baj, hogy benne vagyok egy ilyen közös 5 fős üzenet csoportban, s ott néha beindul a duma.
És bármelyik Nokia vagy sybian klienst néztem eddig, ha 10-nél több új üzenet van, baromi lassan lehet visszaolvasni
-
KSparrow
őstag
-
Szenes20
csendes tag
-
KSparrow
őstag
-
Szenes20
csendes tag
Szia!
Nekem BH-214-es BT headsetem van, azzal használom csak zenére, a 3,5mm-es jackben védő dugó van por ellen, ezzel tudok zeneszámot, hangerőt, felvét és pause-t, viszont lejátszónak a TTPodot használom kifejezetten, azzal lehet rázásra és a teló hangerőgomb hosszan számot váltani akár zsebben is, a Nokia Bubble pedig kijelző feloldás nélkül tudja a gyári lejátszó számait váltani! Ennyi jutott eszembe.
G-mail nálam működik, igaz én kézi szinkronnal használom.
Üdv: Szenes
-
zorzy4
addikt
-
KSparrow
őstag
-
Volkov
senior tag
Ahogy lakom be a telefont, szépen lassan megvan minden de most megint elakadtam. Zene hallgatása közben hogyan lehet számot váltani a telefon elővétele nélkül? Rádió kozben röviden a felvevő gomb. De mi zene közben?
Illetve használ valaki gmail-t? Nekem hiába imap,nem tölti le a gyári kliens az elküldött üzeneteket.
-
McLaca
őstag
Én ezt úgy oldom meg, hogy nem adom el a 808-at.

Úgyis mindig két teló van nálam.Üdv!
-
Vikthor
nagyúr
csak nem...
Addig is egy D7100 vagy D800-al fogom ringatni magamat egyjobbféle obival, tudom tök másvilág meg nem mobilis annyira mint egy teló... -
Quasi_modo
nagyúr
-
Vikthor
nagyúr
fájdalmas búcsút kell mondjak vasárnap 11:00kor... meg kell váljak hőn szeretett 808-asomtól. Sajnos nem tudok vele Wake on WAN funkciót mobilnetről router alatti privát PCre és RDPt sem. Viszont ami már most fáj, az a kamera. De nagyon. Hiába 21 Mp, borzasztó képeket tudok a 808-hoz képest készíteni. Marad a flickr nosztalgiám, amit a 808-al készítettem. Remélem lesz nemsokára androidos 41 MP-s PureView, mert akkor lesz egy eladó Z1.

-
McLaca
őstag
Nem romlik ugyanannyit. Alig fogod észrevenni a különbséget 1:1 nagyításnál, a teljes képet nézve meg egyáltalán nem. Persze ez képtartalomtól (főleg a színek számától) is függ. Nekem van egy 6,75MB-os fotóm, ami tömörítetlenül 96MB. De mivel a jpeg tömörítés statisztikai alapú, és a szem sem tudja a nagyon közeli színárnyalatokat megkülönböztetni, így nyugodtan ki lehet dobni a képi információ 80-90%-át anélkül, hogy számottevően feltűnne.
A korábbi facebook chat témához: nimbuzz. Gyors, jól kezelhető. De előfordult már, hogy nehézkesen jelentkezett be.
Üdv!
-
hito
nagyúr
-
Vikthor
nagyúr
-
hito
nagyúr
Camerapro-val szórakoztam valamelyik nap, érdekes dolgot tapasztaltam:
41Mp-es kép mérete 80%-os minőséggel 3,4MB, 100%-os képminőségű tömörítéssel 32MB (ugyanazt és ugyanúgy fotózva)
Brutál a különbség, majd megnézem, hogy a minőség mennyit romlik. -
mobilefan
aktív tag
-
stickrs
senior tag
-
KSparrow
őstag
úgy van megoldva, hogy egy kis szalagkábel vezeti át a csatlakozóhoz az áramot. Nem nagy cucc, de fura.
-
mobilefan
aktív tag
azért a helyedben kipróbálnám,hogy headsettel szól rendesen.
nekem anno a farmer zsebemben megfeszült valahogy franc se tudja hogy.... és a lényeg,hogy el is cseszte a headset részét,mert nem is szólt egyáltalán... ezt gsm boltba mondták mikor bevittem,hogy elvált-levált benne valami kis sz@r.... ( és le sem ejtettem ! )Érdekes módon a fehérnél volt csak ez,a feketénél semmi baj nem volt.
-
stickrs
senior tag
tegnap kicsit repült a teló..kabátzsebből betonra,még jó hogy tokba hordom,igy semmi baja nem lett
pedig kezdtem parázni a nagy koppanás hallatán. -
Jani05
csendes tag
-
this is life
Ármester
-
Volkov
senior tag
A magyar kiosztás vízszintben is érdekes.
Magyar kiosztásban minek a 'p' mellé az idézőjel?!
Meg az a felső kettőspont..Az a fura, hogy angol-ra állítva jó, ott nincs felesleges karakter. Csak úgy meg nincs magyar javítás...
Szóval olyat szeretnék, mint az angol, de legyen magyar, és 'z' meg 'y' felcserélve.
-
TommyX_
őstag
-
stickrs
senior tag
-
Vikthor
nagyúr
-
Volkov
senior tag
Nem mertem megkérdezni hol kell...
Ennyi idő kellett hogy rájöjjek
már nyomkodtam mindent, de hogy magánál az óra beállításánál kell... 
(régebben mikor még symbian-oztam, talán az n82-nél vagy az n86-nál külön kijelző védő volt analóg ill. digitális órára)Na, a lényeg hogy ez is megvan!

Még egy dolog:
- át lehet kapcsolni a billentyűzetet qwertz-re qwerty-ről? Nagyon zavar. Meg picit kicsi is a mérete, a "-t meg a '-t simán el lehetne onnan pakolni. -
Quasi_modo
nagyúr
-
Volkov
senior tag
Mindkettőtöknek köszi!

-az időjárás app jóóó!
-fb: akkor még keresgélek, nekem a gyári egy csomó mindent nem jelenített meg (képek, linkek, stb) illetve ha nagy duma folyt, akkor nagyon lassan tudok visszalapozni
Próbáltam a gyári mellett a hivatalos fb app-ot is, háát, az se jobb
-patch: ha erre gondoltatok: a smartnew-os akkor letöltve, telepítve, újraindítva, de csak a "Nagy óra" van mint beállítási lehetőség, és a nagy analóg óra jön be...
Vagy van másik patch? -
Quasi_modo
nagyúr
-
KSparrow
őstag
-
Volkov
senior tag
Pár kérdés:
- milyen működő időjárás progi van, ami nem lóg non-stop a neten? Csak akkor ha frissítem?
(widget nem kell feltétlen, csak ha akarom, meg tudjam nézni)-a lock-screen és a screen-saver nagy analóg óráját hogy lehet lecserélni valami digitálisra?
-van valami normális és nem tetű lassú facebook chat app? Sima facebook nem érdekel, csak a chat kellene
Köszi!

-
MC Pite
veterán
-
KSparrow
őstag
-
Jani05
csendes tag
-
KSparrow
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
11500 - 11401
13602 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Titanium Gray Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.06.22. garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- iPhone SE 2020 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4893, 96% AKKSI
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Mert akkor 15eft-l sokkal többet ér.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Mármint az iPhone-nak. Szóval most nem lehet se ki, se bekapcsolni, csak le ne merüljön...