- weiss: Filmzene hasonlóság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
10700 - 10601
13602 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
Nálam a QuasarMx, vagy a gyári. Többet próbáltam, mindig a QuasarMx nyert.
-
TommyX_
őstag
-
McLaca
őstag
-
TommyX_
őstag
Le tudod írni, hogy hol találtad azt a "jelerősítést"?
@MR007RM
Np-n találtam egy szignós verziót a ttpod-ból, csak kérdés, működik-e Belle-n
(ezt írta hozzá, aki feltöltötte:
"Ez szignózott, telepítés után ha megnyitja az alkalmazást akkor zárd be és másold a resource mappát oda ahova telepítetted a programot, ajánlott az E: -re telepíteni, ha bemásolod magyar lesz, témákat letudsz tölteni az oldalrol is! a betutipus másolása után telo ujraindítása!") -
McLaca
őstag
Nos, ismeretlen eredetű adatforgalmazás probléma úgy tűnik, megoldva: nincs ugyanis probléma. Egyszerűen menstruál időnként a Belle, és méri azt, ami nincs. Kb. 5× tapasztaltam a misztikus 10-15MB-os letöltést úgy, hogy nem futott semmi, és a telefon mérése a szolgáltatóéhoz képest kb. ennyivel is tért el (60-70MB, fejből írom). Nem sok, de akkor is bosszantott volna, hogy önálló életet él a telefon, de nem, mert egyszerűen csak félremért. Normálisan 5MB-on belül van az eltérés a telefon és a szolgáltató mérése közt (legalábbis FP1-en még úgy volt).
Apropó, a Belle extra buttonsban hozzá lehet adni egy "jelerősítés" nevezetű valamit az egyik gyorsindítóhoz, de nem indul, rendszerhibával visszadobja a telefon. Valaki tudja, mi a bánat lehet ez?

Üdv!
-
MR007RM
addikt
Gyári a rendszerem, így van amiből kimaradok.

-
koboldozat
senior tag
-
Quasi_modo
nagyúr
-
TommyX_
őstag
Én amit linkeltem nem rég tesztsort, ott leírtam hogy miknél nem működött a beletekerés.
Jó lenne esetleg, ha le tudnád írni pü-ben, hogy Nálad milyen tulajdonságú filmeknél volt jó a beletekerés.
-
Quasi_modo
nagyúr
-
TommyX_
őstag
Igazad van, de mondjuk a videolejátszásnál nem egyedi hiba, hanem ez mindegyiknél ilyen.
Van a környezetembe olyan N8, amin még Anna szoftver van, meg ugye van egy N8-am amin Belle FP1 van és itt a 808 Belle FP2-vel. Na már most, amíg Anna szoftveren bele tudtál pörgetni a filmbe (úgyhogy a lejátszás nem állt meg), addig az Belles N8 és 808-on nem működik ez.
Persze a dvdrippeknél nincs gond, a bdripeknél fordul elő a legjobban. -
zorzy4
addikt
Nálam se a második hívásfogadással, se a videólejátszással nem volt gond. Előfodúlhatnak egydi hibák, de szerintem ez a avi fájlok miatt lehet. Nem hiszek a szándékos butítás összeesküvés elméletben.
-
Kobak77
aktív tag
Új Situations verzió jött ki, és most ingyenesen le is tölthető!
-
koboldozat
senior tag
-
MR007RM
addikt
Volt már nekem is ilyen. Ilyenkor a reteszt szoktam bögdösni. Képernyőzár be és ki aztán már fel tudom venni. Igen beragadt, de gyors nyomkodás és megoldódik. Persze attól még hiba a hiba, viszont én a symbiant sose fogom hibáztatni mert a hülye Nokia miszter Ellllllllop elintézte.
Azt akarták hogy minél szarabb legyen pl videólejátszás Anna és Belle összehasonlítás. Momentán jól megy a kedvenc és van egy új zenelejátszóm, ami minden álmomat felülmúlja így a végnapokban.
Nem mondom meg melyik! Hehe.....keressetek rá. 
És igen még mindig enyém a legjobb kamera.
(És csak mosolygok a többieken) rajtatok kívül. 
-
Quasi_modo
nagyúr
-
zorzy4
addikt
-
süti5
őstag
Szerintem mindegy, hogy én indítottam, vagy fogadtam az első hívást, de nem pár másodpercig nem tudom felvenni a másodikat hanem nem tudom felvenni, tök mindegy meddig csörget. Metrón mondjuk szoktam örülni neki, hogy csöngök mint a barom és semmit se tudok tenni, mintha fagyna.... de a billzárat kipróbálom, lehet azt kell pluszban feloldani.
-
McLaca
őstag
Az első hívást te indítottad, vagy azt is fogadtad? Ill. a hívás utáni jelentés aktív?
Mert arra tudok gondolni, hogy lezárt kijelzőnél a hívás után, amíg a jelentés nem jelenik meg (pár mp.), addig gyakorlatilag semmire nem reagál, mert a kijelző végül is zárva van, csak aktív. De ki fogom próbálni, kíváncsi vagyok.
Üdv!
-
KSparrow
őstag
-
süti5
őstag
-
Vikthor
nagyúr
-
Vikthor
nagyúr
-
Nick no.1
aktív tag
-
süti5
őstag
Van egy hiba a telóban, ami egyre jobban idegesít. Ha hívás közben vagyok és hívnak, azt kijelzi, viszont ha leteszem az éppen aktív hívást, elkezd csörögni a teló és nem tudom fogadni a hívást. Egyszerűen hiába nyomom meg a képernyőn a zöld vagy a manuál zöld gombot, nem veszi fel, csak csörög. Ma játszotta el huszadjára. Nektek van ezzel gond?
-
Kolondrum
félisten
-
Kobak77
aktív tag
Számomra ilyen témaválasztásnál inkább hátrány a jó kamera... túl sokat és részletesen mutat
.szerk.: töltés témához: nálunk a nappaliban egy samsung töltő van, alapból a raspberry megy vele. Na, ha arra dugom a 808-at, mondjuk kikapcsolt állapotban, akkor nem tudom bekapcsolni. Tölt, de nem reagál semmire. Ha bekapcsolva dugom rá, akkor meg semmi baja.
-
crane75
senior tag
-
Kolondrum
félisten
-
sadboy
aktív tag
-
stickrs
senior tag
-
zorzy4
addikt
-
stickrs
senior tag
-
Quasi_modo
nagyúr
-
thom79
tag
-
Kolondrum
félisten
Fiúk! Bnőm mondta, hogy ha nálam tölti a telefonját akkor meghülyül az érintő és valóban. Otthon nem és ugyan olyan töltővel töltjük. Nekem is megőrül ha töltőn van, de én nem találkozok a hibával mert éjjel 12:30-tól 4-ig tölti majd lekapcsol az időzítő. Napközben meg soha nem kell. Nálatok is előjött már ez? Mintha az rémlene, hogy ez volt már itt téma.
-
novinyul
veterán
Csak még béta állapotban van.
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Vikthor
nagyúr
-
attisx
addikt
-
KSparrow
őstag
-
Dhampir
félisten
Pont ezért agyaltam már a korábbiakban többször is az N9-ről, bár én nem vagyok programozó, csak egy szimpla Marslakó.

Csak az egyiket linkelem:
Figaro itt
(#10651) Vikthor
A Mars bolygó teli van hasonlóakkal, itt egy cikk
A PureView leleplezte volna!

-
MR007RM
addikt
-
MR007RM
addikt
"Nem tartom nagy sikernek a Jolla nyitását és sajnos ezen is érzem az elnyomást. No nem azért, mert szar, hanem azért meg irigyek!"
Szóval nekem van egy kollégám, aki ért is a telefonokhoz nem úgy mint én, és ő most egy N9-et nézett ki, de nagyon a Sailfish rendszer miatt. Én tök hülye vagyok hozzá, de ő bizony programozgat is + fórumozgat itten bizonyos topikokban
. Azt mondja(bocs ha hülyeséget mondok), hogy az is olyan mint a symbian, natív kódos és kurva gyors. Ügye linux alapú, de nem úgy mint az android, mert nincs az a nyavalyás fordítóprogram, emulator stb........ és így nem kell neki erős hardver. Állítólag magát a rendszert elkészítik úgy, hogy több típusú telefonra rá lehet majd rakni, amelyiket támogatja. Multithreading-et, meg minden jót támogat ami csak kell, és sok androidos appot lehet majd használni. Hát én nagyon felizgultam erre. A következő telómat Jolla mester fogja megszabni az már biztos. A videók amiket eddig láttam a rendszerrről lenyűgöznek. A hülye Nokia hogy merte ezt dobni, mikor tudta előbb-utóbb mindenki erre fog bukni.
Hát még egy PV kamerával.

Jolla bizony vissza fogja hozni a Nokia régi dicsőségét, csak idő kérdése.
Engem megvett kilóra.
És nagyon szimpatikus a csávó. -
McLaca
őstag
-
KSparrow
őstag
-
Polarstar
nagyúr
-
Kolondrum
félisten
Pár napja kollégám a kezembe adta a Sony Z1-es kis tepsijét. Hát én komolyan mondom kerestem benne a must have érzést, de nem volt meg. Jellemtelen, átlagos, és üres.
Több mint 150k volt, de ha nekemvágnák menne fel netre eladni.
Ezt csak ide merem beírni, mert máshol flame lenne, mert nem értenék.
Ja és a fényképek, hát azt nem álltam meg nevetés nélkül.
Ennyibe kerül és ennyit tud? Különbet fingok. -
crane75
senior tag
Ne tudjátok meg,hányan köveztek meg anno az N8 topicban, amikor azt mondtam,hogy ha igazán ki akarják használni az N8-at, downgrade kell neki. Sokkal jobb képeket lőtt, klafa volt a mail,stabilabb,gyorsabb volt az egész cucc. De ez már a múlt...főleg nekünk, akik még kitartunk itt a, Symbian lassan süllyedő maradványai mellett.
-
sadboy
aktív tag
-
sadboy
aktív tag
-
Polarstar
nagyúr
Nekem van egy határozott érzésem, hogy a Bélában lévő szoft szinte szándékosan akadályozza a független, korlátlan működést.
Kövezzetek meg, de volt már a szoftveres akadályozásra is nemzetközi példa, így ezt sem tartom kizártnak.
Amióta amerikai ráhatás van, érezhető egyfajta irányított butítás.
Most mondanák szokás szerint egy kacifántos 2 mondatos cifrát, de akkor 1 hétig kizárnának.

Nem tartom nagy sikernek a Jolla nyitását és sajnos ezen is érzem az elnyomást. No nem azért, mert szar, hanem azért meg irigyek!
-
TommyX_
őstag
Konkrétan a Belle szoftvertől nem "szeret" bizonyos divx-eket.
Nálam ilyen nem volt még, viszont olyan sokszor, hogy nem lehet belepörgetni a filmbe, mert ha bele akarnál, akkor meg áll a kép/hang és nem csinál semmit.
Itt csináltam egy tesztet.
Igaz itt N8-on van a teszt, de az most mindegy, mert 808-on is ugyanez a helyzet. -
stickrs
senior tag
tietek se szereti a divx-eket? már többször előfordult h megállt a kép,a hang meg ment tovább..meg hasonló furcsaságok
mkv-nál meg semmi gond.. -
N808
csendes tag
Sokat nyúztam a telót az elmúlt napokban, már jóval kevesebb az életlen kép
Tényleg jobb a helyzet 8 megapixelen. Eseteleg tudtok valami olyan appot amivel panorámázni is lehet?Szívesen benne lennék egy fotózós találkozóban, de inkább tavasszal, március-április körül. Budapest és vonzáskörzete jöhet nálam szóba.
-
McLaca
őstag
Ismét 12MB letöltés, ismét csak a mailkliens fut... Kezd idegesíteni. Jó netmonitor/tűzfalprogi ötlet valakinek?
Üdv!
-
KSparrow
őstag
-
MR007RM
addikt
-
KSparrow
őstag
-
törölt tag
-
MR007RM
addikt
-
KSparrow
őstag
Egyébként én is 808-cal és DSLR-rel szoktam fotózni, de lassan ott tartunk, hogy a Nikont már szinte eő se veszem, mindenre ott a 808. Persze ebben az is közre játszik, hogy a 808 mindig nálam van, rendesen fotózni elmenni meg nincs időm. De nagyon hiányzik, azt meg kell valljam.
A nyáron egyéként, mikor Angliában, Plymuthban nyaraltam, többször volt, hogy nyakamban lógott a nagy gép, és a 808-cal fotóztam inkább. (általában mikor nem akartam objektívet cserélni).
De ha Pesti vagy, akkor elmehetnnk valamerre majd a jövő héten. Meg ez úgy a többieknek is szól, kéne egy 808 tali, a múltkoriból ugye nem lett semmi... Két ünnep között? -
McLaca
őstag
Ha rögtön tövig nyomod az exponáló gombot, akkor fókuszál és lő. Persze itt is be lehet mozdulni. Viszont saját tapasztalatom, hogy képstabi nélkül az 1/33-at még ki lehet tartani bemozdulás nélkül. Lehet, hogy neked hozzászokott a kezed a DSLR-ek súlyához (nekem meg a kompaktokéhoz
), és hozzá kell szokni a kisebb súlyhoz (könnyebben berázza a kézremegés a könnyebb kütyüt).Üdv!
-
MR007RM
addikt
-
N808
csendes tag
-
Quasi_modo
nagyúr
-
sadboy
aktív tag
Erős napfényben, nd szűrő kötelező, és mondjuk ha fehér virágot akarsz fényképezni akkor az expo.korrekció mehet akár -1-ig. élesség akár +2. Egyébként a camerapro-t érdemes kipróbálni részletesebben állítható mint a gyári kameraprogram. Inkább pureview módban 8 megapixelen használd ha éles képet akarsz.
-
N808
csendes tag
-
N808
csendes tag
Köszönöm a tippeket. Megosztanátok velem, általában milyen beállításokat használtok?
Én legutóbb így állítottam be:Vaku: Automata
Expozíció korrekció: -0,3
ISO: Automata
Színtelítettség: 1
Kontraszt: 1
Élesség: 2
Színtónus: élénk
Rögzítési mód: normál
Képarány: 16:9
JPG minőség: szuperfinom
Kivágás: Teljes felbontás
Képstabilizálás: be
Élességjelző fény: beÁltalában jobban sikerülnek a vakus képek. Az az igazság, hogy amikor jól sikerül a kép akkor az valóban szemet gyönyörködtető, tehát látom milyen amikor jó, viszont mellette meg ott van jó néhány kép, ami ugyanazon beállítások mellett életlenre sikerül. Nem nagyon életlen, csak olyan éppenhogy zavaróan.
-
sadboy
aktív tag
Képstabilizátor csak a videora vonatkozik, sőtétben nem 100%-os az autofocus, egyébként csak annyira mozdul be amennyire remeg a kezed, élességet lehet állítani, ja meg persze nem mindegy a felbontás max felbontáson ne várj tűéles képet. Ha fényképezésnél nem babrálod manuálisan a fókusz pontot akkor fényképezésnél fokuszál és fényképez. De szerintem ezekre magától is rájön az ember. Ja és ez nem DSLR!!!!
-
KSparrow
őstag
-
N808
csendes tag
Automatában is és K1-ben próbálgattam még különböző beállításokkal. Az exponáló gombról kezdek leszokni, mert úgy érzem a gombnyomással is berázom a telefont, de csak az érntőképernyőt használva is sok kép lesz életlen. Talán ha olyan beállítás lenne benne, ami a fókuszálással együtt exponál is, azzal jobb lenne az eredmény, de ilyen lehetőséget nem találtam.
-
koboldozat
senior tag
-
N808
csendes tag
Sziasztok!
Friss 808 tulaj vagyok és szeretnék tanácsot kérni a fotós témában. Azt tapasztaltam, hogy kézből lőtt fotóim gyakran életlenek. Nektek nincs ilyen problémátok?
A gyári szoftvert használom bekapcsolt képstabilizátorral. Namost vagy az ebben lévő képstabilizátor nem ér sokat, vagy valamit rosszul csinálok. Úgy érzem az exponálás is kicsit lomha.Vagy túl nagyok az elvárásaim? DSLR-hez vagyok szokva, ahol képstabilizátort bekapcsolva és záridőt állítva nem okoz problémát az éles képek készítése. Vagy nem a gyári kameraszoftvert használjátok? Mit ajánlanátok, ha nem a gyárit?
Előre is köszi a segítséget. -
Quasi_modo
nagyúr
-
novinyul
veterán
Azért ne ess túlzásokba! Nem annyira tragikus a helyzet wp fronton,már egész használható a rendszer.
-
Quasi_modo
nagyúr
-
MR007RM
addikt
És kiderülne hogy woland_y2k vagy Glenda lenne az, akik titkoltan, de élnek-halnak ezért a telefonért és annak rendszeréért.
Én meg már egy éve kedvencemet egy lumia 920-at viszek magammal mindenhova.
Ez a világ annyira kiszámíthatatlan, vagy csak nekem látszik néha pofon egyszerűnek?. 
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Polarstar
nagyúr
Ha már Jolla mobil... Mivel megy a droid azon - menni fog a Sunyi külső kamera akármije a programmal. Már voltal kisérletek ezzel a objektív modullal BB10 alatt. Ment.
Jollával is menni fog.
Szerintem nagyjából két év, hogy a 808 tudásával egyenértékű mobil modulok jöjjenek ki.
Ja! Jut eszembe, ha már itt vagyok!

Tegnap bementem a balhét kiverni egy ismeretlen számla tétellel kapcsolatban a T-hez.
Az egyik szervízes emberkénél 808 volt. A másiknál fekete Z10....
Csak annyit fűztek hozzá ehhez a nagy-nagy ájfon mizériához, meg csamcsung reklám vízfolyáshoz egy szóban összefoglalva: "Ájfonfaszom..."
-
KSparrow
őstag
-
Quasi_modo
nagyúr
-
attisx
addikt
"Ha beépítenek egy ütős kamerát is."
Beépíteni se kell feltétlenül. Az "Other Half" koncepciónak pont az a lényege, hogy különböző spéci hátlapokkal tovább bővíthető az alapkészülék funkcionalitása, pl.: jobb kamera, kicsúsztatható fizikai billentyűzet, stb.
-
Quasi_modo
nagyúr
-
McLaca
őstag
Kamerának marad a 808, "igazi" okostelónak lesz jó a Jolla. Évek óta két telefonnal járok.
Üdv!
-
Quasi_modo
nagyúr
-
McLaca
őstag
Ha ez nekem szólt, ahhoz kicsit sokallom a 12MB-ot.
Amit netről szed a telefon, az a műholdak ephemeris és almanac adatai, mert úgy kicsit gyorsabb, mint a többezer km-re lévő műhold gyenge jeléből letölteni magáról a holdról. A hálózatalapú helymeghatározás pedig cellainfót használ, szóval ez biztosan nem okozhat ennyit, itt valami beakad. Főleg, mert az utóbbi időben amikor nem használom a telefont, csak a háttérben fut a mail kliens, kilövöm a 3G-t, és EDGE-en megy a net - a fogyasztás miatt. És többször tapasztaltam már, hogy hosszú idő után aktív kapcsolat ellenére eltűnik a net a telóról, a kapcsolatkezelőben látom a két hálózati célt egyszerre csatlakozva (T-mobile-nál 'internet' és 'wnw' apn-ek kapcsolatai), mindkettőnél 0B a fogadott és pár kB a küldött adat, és a naplóban ott egy korábban lezárt netkapcsolat a 10-12MB-tal (csak a mailkliens futott, nem neteztem előtte), szóval valami nem kóser. Ezután le is kell lőni a netet, és újra kapcsolódni, csak akkor tudok forgalmazni.
Legfeljebb keresek valami netmonitort, vagy tűzfal-szerű progit.Dhampir: olvastam. Szomorúan. Így öntökön szúrni magát egy cégnek példás. Nem a kivásárlásra gondolok, hanem előtte a töketlenkedésre és a meego kidobására.
De szerencsére itt a Jolla. Mivel most egyhamar nem cserélek telefont az új 808 miatt, így addigra kiforrhatja magát az ex-Nokia új kütyüje. A Nokia filozófia is megmarad és az Android appok is futni fognak. Ez nekem így pont jó lesz.Üdv!
-
Vikthor
nagyúr
-
KSparrow
őstag
Ja közben rájöttem, mire eheti a netet:
Nem tudom miért, de időnként gondol egyet, és keresi, merre járok. (lehet az időjárást akarja frissíteni, milyen rendes
) Hiába van offline-ra téve a navigáció, a hálózat alapú és a kiegészített GPS is be va kapcsolva, így a netet is használja pozicionálásra, csak épp térképet nem tölt le. Szerintem ez lehet a bűnös 
-
KSparrow
őstag
-
süti5
őstag
Én meg azt ajánlom, hogy tényleg csak akkor vegyél hozzá tokot ha félted nagyon, én tok nélkül használom minden nap több mint egy éve és semmi baja nincsen. Annyi, hogy vigyázok rá, mindig üres zsebembe teszem, nehogy karcolódjon pénzektől vagy kulcstól.
Eddig ez a legjobb minőségű műanyagból készült telóm, a feliratok is állják a strapát, nem kopnak le.
Nekem pl. zsebbe felesleges lett volna a gyári tok, mert azért növeli a méretét, viszont nyilván ha kültéri erős használatnak van kitéve, kell a tok. -
stickrs
senior tag
-
MR007RM
addikt
Nekem ilyen van. Vastag(pozitív értelemben), puha, kellemes tapintású. Főleg a kameravédő miatt vettem. Ja igen és amiatt is ez kellett, mert a legjobban ez tetszett az összes variáns közül. Gyönyörű.

Nálam nem porosodik. Jó a szegély a kijelző körül. Abszolút védelem. A tokból nem nagyon szoktam kivenni.
Eredeti utolsó igazi Nokia az eredeti hozzá készült tokkal együtt. Így teljes.

-
KSparrow
őstag
Nekem ilyen volt, azaz van.
A tok nagyon jó, egy-két dolgot leszámítva:
1: a hátlap kemény, ami jó mert véd, de az oldalán a gumi fél év után elvált
2: a kamerát védi a kupak, de porosodni hajlamos (az egész tok) takarítani ajánlott, mert a bejutó por kikoptathatja
3: a kupak miatt nem lehet egy kézzel fotózni, pl biciklizéskor, mert nem tudod egy kézzel visszatenni (lenyitni egyszerű, meg könnyű, de pont nem annyira, hogy kioldana magától)
4: a kupakot hozzákötötték a tokhoz, ami jó, mert nem hagyod el, de a kis zsinór kikoptatja a telefon sarkát a kapcsolódási pontnál
5: hogy valami jót is mondjak: a kupak használható állványtartónak, mint ami volt N86-on, és akartak a 96-ba tenni (csak ott már nem lett oyan stabil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
10700 - 10601
13602 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hát még egy PV kamerával.
Ennyibe kerül és ennyit tud? Különbet fingok.