Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• karldergroße

senior tag

Tegnap megvettem a telefont...

Egyelőre ismerkedem vele, alapvetően pozitívak a benyomásaim (ezeket most nem részletezném, mindenki tudja, hogy miért is jó ez a készülék), de azért akad néhány negatívum:
    - A készülék néha akkor is elfordítja a képet, ha nem akarom (pl. ha csak kicsit megdöntöm.)
    - 5310-esem volt előtte, szerintem annak jobb a fülese, tisztábban szól. (itt nem konkrétan a fülhallgatóra, hanem a nyomógombos csatlakozóegységre gondolok).
    - A készülék nem talál GPS-t.
    - Elég nehézkes így SMS-t írni, bár szerintem majd hozzá lehet szokni.
    - A számológépben nincs tudományos módozat
    - A naptár nem tudja (az 5310-es tudta) azt, hogy egy találkozó hetente kétszer (pl. hétfőn és szerdán) ismétlődik. Szinkronizáltam a két készüléket és a második (tehát pl. a szerdai) eltűnt, a hétfői megmaradt.
    - A névjegyzék két vezetéknév esetén a második alapján keres. Tehát pl. Kovács Szabó Ilona az Sz-nél van... ????

A végére egy kérdés:
    A csatlakozó alapján az 5310-es töltője is alkalmas az 5800-hoz, viszont a műszaki paraméterek (pl. áramerősség) nem egyeznek. Árt-e az 5800-nak, ha a munkahelyemen az 5310-es töltőjével töltöm, mert mondjuk nincs kedvem "cipelni" a töltőt?

Köszönöm a válaszokat előre is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés