- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amúgy nem olyan régen magamat is kiröhögtem, amikor felkenődtem egy fotocellás üvegajtóra. Na ez legalább olyan mókás volt, sőt. Kívülről ilyesmit látni sokkal viccesebb.
-
törölt tag
Minap sétálok az egyik bevásárlóközpontból kifelé, egyik oldali kijárata egy két felé is nyitható üvegajtó, amit alul lehet lezárni, bizonyára mindenki számára ismerős (lengőajtó, vagy hogy hívják). Sétálok kifelé, odaérek az ajtóhoz, szokásos lendülettel tenyér a fogantyúra, nagy lökés, durr, neki az üvegnek egész testtel. Ott volt a gond, hogy 18 óra után történt ez és az egyik, bevásárlóközponton belüli kisebb bolt eladója alul lezárta az üvegajtót távozás után. Laza anyázás után elindultam a másik kijárat felé. Nem kicsit volt égő momentum.
Következtetés: utálom az energiaitalt.
-
EmberXY
veterán
Ezt én is megnéztem volna..., nem sikerülhet minden elsőre, ráadásul zenét hallgatni és gondolkodni együtt nem egyszerű, hiszen ahhoz memória is kellene. (nem a férfiakra gondolok természetesen)
Egyébként én már 3 hónapja sikeresen leszoktam az energiaitalról, helyette rászoktam a kávéra meg a kólára.
-
JetiRulez
őstag
Az Árkád aluljáró-részében vannak bizony érdekes formák, még ha nem is "állandó lakosok".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ma reggel melóba jövet kicsit (nagyon) álmos voltam, így gondoltam jó lesz bekukkantani az Árkádba, valami frissítő...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest