- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#26681856 #47 üzenetére
A tényeket írom. Arról a legkevésbé sem tehetek, hogy az AMD architektúrája más, mint az Intelé.
Magát a perelést teljesen alaptalannak tartom mindkét oldalról. Azt sem értem igazán, hogy mit perelnek. Az AMD-nél látszik az oldalon, hogy mindkét bejegyzés ugyanazt írja, míg az Intelnél igazából nem tudom, hogy mit akarnak elérni. Új procikat? Azok is érintettek. Illetve jogilag az Intel aktuális mikrokódja szépen egyensúlyozik, így szerintem nem lehet rajta fogást találni.
Az alkalmazhatóság az elméletre vonatkozik. A nagyon nehéz pedig arra, hogy a gyakorlatban még nem létezik olyan implementáció, ami ellen a proci nem védi meg hardveresen magát. Lehet, hogy sosem lesz, de az is lehet, hogy egyszer elkészül. Ezt még az AMD sem tudja biztosan, viszont maga probléma nekik annyira egyszerűen kezelhető, hogy megéri már az elméletet is bezárni, így magától a támadásmintától védeni a hardvert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i7 8700 Box
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest