- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Amúgy tetszik a színe, nekem is Milano Red van.
-
hhenry
őstag
Honda,Honda,Honda
-
tboldi
nagyúr
Várunk friss kürtőskaláccsal a Honda topikban.
-
Egy MX5 után elég sokminden unalmas lehet.
A 6G-hez képest nekem is az, de nem akartam még egyszer 20+ éves autót (jó, akartam volna, kupét, de vagy a tulaj hülye vagy az autó szar és nincs választék). Azért ez lépeget is, jobban megy, mint a régi, persze nem rakéta, de az érdi emelkedő ezen már nem fog ki 5-ben. 1.4-et nem akartam, mert az szerintem kevés már ehhez a bódéhoz. Szerencsére az enyém is rozsdamentes.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Én idén nyáron váltottam le az MX-5-ömet egy rozsdamentes EP1-re. Véleményem szerint egy elég unalmas autó, nem szereti, ha forgatják, nincs benne semmi lelkesedés, de eddigi tapasztalataim alapján végtelenül megbízható, és nagyon jó állapotban van a kasztni. Valamint jól pakolható, és keveset is fogaszt (6 liter/100km). Szóval A-ból B-be biztonságban, és takarékosan elvisz bármikor.
Nem hiszem hogy bármikor is meg fogom szeretni, de megvásárlásakor is végig az ésszerűség volt az elsődleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Garis! Csere Beszámítás! Acer Predator Helios 16! I9 13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD!
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó! Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest