- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Amúgy tetszik a színe, nekem is Milano Red van.
-
hhenry
őstag
Honda,Honda,Honda
-
tboldi
nagyúr
Várunk friss kürtőskaláccsal a Honda topikban.
-
Egy MX5 után elég sokminden unalmas lehet.
A 6G-hez képest nekem is az, de nem akartam még egyszer 20+ éves autót (jó, akartam volna, kupét, de vagy a tulaj hülye vagy az autó szar és nincs választék). Azért ez lépeget is, jobban megy, mint a régi, persze nem rakéta, de az érdi emelkedő ezen már nem fog ki 5-ben. 1.4-et nem akartam, mert az szerintem kevés már ehhez a bódéhoz. Szerencsére az enyém is rozsdamentes.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Én idén nyáron váltottam le az MX-5-ömet egy rozsdamentes EP1-re. Véleményem szerint egy elég unalmas autó, nem szereti, ha forgatják, nincs benne semmi lelkesedés, de eddigi tapasztalataim alapján végtelenül megbízható, és nagyon jó állapotban van a kasztni. Valamint jól pakolható, és keveset is fogaszt (6 liter/100km). Szóval A-ból B-be biztonságban, és takarékosan elvisz bármikor.
Nem hiszem hogy bármikor is meg fogom szeretni, de megvásárlásakor is végig az ésszerűség volt az elsődleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest