Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zlika
aktív tag
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Én is most dobtam össze egy új gépet és az alaplapon nem spóroltam. Egy Asus x470-es lett, egyelőre R5 1600x-el, a jó néhány éves i7es laptopomat bizony rendesen odaveri ez a config (bár csak multicore teszteket csináltam). Én is 970evo-t vettem ssd-nek hasít az is mint a vaddisznó.
Aztán ha növekednek az igények majd bele pattintok valami újabb procit, elvileg elég sokáig marad az AM4 platform a pirosaknál. (Talán még egy processzor gelerációt elbír ezután?) -
Cucuska2
addikt
válasz
Klaus Duran
üzenetére
De miért 650W-os a táp és miért X470 és miért 970 EVO?
Mindegyikből legalább 10 ezer forintot le tudsz faragni, ha nem többet. (400-450W körüli táppal, B450-nel, és egy Kingston/Adata PCIE SSD-vel, esetleg ha 1700-at veszel, akkor még 10-et) -
válasz
Klaus Duran
üzenetére
HDD-től én is szeretnék megválni, de egyelőre nem tudok... 1.25 TB-nyi SSD van a gépben most, de legalább egy 2 terás kellene még mellé, az meg azért nem ocó, akárhová is mennek lefelé az árak (NAS nem opció, ezért a gépen kell elférnem).
Az a Pure Rock egy fasza hűtő amúgy, teljesen hangtalan, mégis teszi a dolgát. Utólag féltem, hogy benéztem (azt is
), mert rendelés után láttam, hogy nem írták az AM4 támogatást, meg netszerte azt találtam, hogy bár felmegy rá, de csak 90 fokkal elfordítva és akkor venti elhelyezéstől függően felfelé vagy lefelé fújja a levegőt, a mostani házam tetején meg nincs rács. Ehhez képest teljesen normálisan kell beszerelni. Legalábbis az új lapomon nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán ha növekednek az igények majd bele pattintok valami újabb procit, elvileg elég sokáig marad az AM4 platform a pirosaknál. (Talán még egy processzor gelerációt elbír ezután?)