Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Klaus Duran
üzenetére
HDD-től én is szeretnék megválni, de egyelőre nem tudok... 1.25 TB-nyi SSD van a gépben most, de legalább egy 2 terás kellene még mellé, az meg azért nem ocó, akárhová is mennek lefelé az árak (NAS nem opció, ezért a gépen kell elférnem).
Az a Pure Rock egy fasza hűtő amúgy, teljesen hangtalan, mégis teszi a dolgát. Utólag féltem, hogy benéztem (azt is
), mert rendelés után láttam, hogy nem írták az AM4 támogatást, meg netszerte azt találtam, hogy bár felmegy rá, de csak 90 fokkal elfordítva és akkor venti elhelyezéstől függően felfelé vagy lefelé fújja a levegőt, a mostani házam tetején meg nincs rács. Ehhez képest teljesen normálisan kell beszerelni. Legalábbis az új lapomon nem volt gond. -
Megmértem. Van különbség. Idle 55W vs 65W, oké, nem vészes (de az állítás igaz). 100% load alatt 95W vs 145W azért az már látszik.
Persze játék alatt nem kap ennyit, mert nincs ami kihasználja, ha meg tényleg dolgozik, ám legyen. De ahhoz képest, hogy az i5 77W-osnak volt mondva, ez meg 65-nek, elég érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- alza vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- HP 65W töltő eladó
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), mert rendelés után láttam, hogy nem írták az AM4 támogatást, meg netszerte azt találtam, hogy bár felmegy rá, de csak 90 fokkal elfordítva és akkor venti elhelyezéstől függően felfelé vagy lefelé fújja a levegőt, a mostani házam tetején meg nincs rács. Ehhez képest teljesen normálisan kell beszerelni. Legalábbis az új lapomon nem volt gond.