- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Klaus Duran #5 üzenetére
HDD-től én is szeretnék megválni, de egyelőre nem tudok... 1.25 TB-nyi SSD van a gépben most, de legalább egy 2 terás kellene még mellé, az meg azért nem ocó, akárhová is mennek lefelé az árak (NAS nem opció, ezért a gépen kell elférnem).
Az a Pure Rock egy fasza hűtő amúgy, teljesen hangtalan, mégis teszi a dolgát. Utólag féltem, hogy benéztem (azt is
), mert rendelés után láttam, hogy nem írták az AM4 támogatást, meg netszerte azt találtam, hogy bár felmegy rá, de csak 90 fokkal elfordítva és akkor venti elhelyezéstől függően felfelé vagy lefelé fújja a levegőt, a mostani házam tetején meg nincs rács. Ehhez képest teljesen normálisan kell beszerelni. Legalábbis az új lapomon nem volt gond.
-
Megmértem. Van különbség. Idle 55W vs 65W, oké, nem vészes (de az állítás igaz). 100% load alatt 95W vs 145W azért az már látszik.
Persze játék alatt nem kap ennyit, mert nincs ami kihasználja, ha meg tényleg dolgozik, ám legyen. De ahhoz képest, hogy az i5 77W-osnak volt mondva, ez meg 65-nek, elég érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózatokról alaposan
- PlayStation 5
- Windows 11
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged