Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Klaus Duran
üzenetére
HDD-től én is szeretnék megválni, de egyelőre nem tudok... 1.25 TB-nyi SSD van a gépben most, de legalább egy 2 terás kellene még mellé, az meg azért nem ocó, akárhová is mennek lefelé az árak (NAS nem opció, ezért a gépen kell elférnem).
Az a Pure Rock egy fasza hűtő amúgy, teljesen hangtalan, mégis teszi a dolgát. Utólag féltem, hogy benéztem (azt is
), mert rendelés után láttam, hogy nem írták az AM4 támogatást, meg netszerte azt találtam, hogy bár felmegy rá, de csak 90 fokkal elfordítva és akkor venti elhelyezéstől függően felfelé vagy lefelé fújja a levegőt, a mostani házam tetején meg nincs rács. Ehhez képest teljesen normálisan kell beszerelni. Legalábbis az új lapomon nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), mert rendelés után láttam, hogy nem írták az AM4 támogatást, meg netszerte azt találtam, hogy bár felmegy rá, de csak 90 fokkal elfordítva és akkor venti elhelyezéstől függően felfelé vagy lefelé fújja a levegőt, a mostani házam tetején meg nincs rács. Ehhez képest teljesen normálisan kell beszerelni. Legalábbis az új lapomon nem volt gond.