Hirdetés
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szablya
aktív tag
Tipikus Win7 hiba, nálam is előjött már, de valahogy meg is oldottam, ha jól emlékszem

Szal nem a lappal van baj, esetleg amíg megoldod, próbáld visszavenni az órajeleket meg feszültségeket (bár a lapnak bírnia kéne).Először is próbáld meg kilőni msconfigból a megbokrosodott feladatokat.
-
Peter Kiss
őstag
Services-ek között le lehet tiltani ezt a hálózatos valamit, nálam is tiltva van.
-
myteve
tag
válasz
mexicanraven
üzenetére
legyél szives pontos típust mondani, a "modernebb" alaplapokban nem vagyok otthon. ezt is kaptam, bár ez ilyen eléggé low-end.
-
myteve
tag
Súlyosodik. most éppen 3percre befagyott a win, fújogattam az NB-t, most megy.
Diszkrét vga alatt mit értesz? volt már benne sok minden, radeon X600, 3870, 5850, másik oldalról pedig 6600 GT. integrált le van tiltva. Tudom hogy kevés a G31, de elméletben pont bírnia kéne. Ezesetben a kérdés módosul: Milyen lapot vegyek, ami bírja, DDR2, és min. 4 SATA van rajta?
-
malwy
senior tag
gigabyte G31M-ES2C + Q9400? Szép páros. Diszkrét vga-t használsz? Ha igen, le van tiltva az integrált a biosban? Amúgy oké, hogy forró a borda, az összes G31-es piszok meleg. Esetleg megtámogathatod ventivel, pasztázhatod (bár utóbbi nem hűti le, csak jobb lesz a hőátadás=még melegebb borda, hűvösebb chip). A process meg valószínűleg félrekalibrálás áldozata. nézd át winedet.
Egyébként tutira melegszik szegény, mert a magas fsb-jével rendesen kiveszi a prockó a maximumot abból a lapból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- talmida: My Art II.
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a tippet, még nézelődök.