- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbush
tag
XDA-n azt írják, kint van.
Videó róla. Most látom, már linkeltek egy másikat korábban is.
Sajnos ennél többet nem tudok én sem :-(
Moleculez: Videó fent. A 835 azért, mert akkor kezdték fejleszteni, de ez engem a legkevésbé sem zavar. Annak örülök, hogy nem MTK. Ha a 9-esnél nem is lehet feljebb lépni, még akkor is jópár évre meglenne a telefonom.
Az oldalukon előrendelhető státuszban van 649 euróért, én vagyok a 4968. sorszámúCinemazealot: Annál nem, de sokkal kényelmesebb, mint az érintőn gépelni. Továbbá a témaindító cikkben szereplőn szerintem csak valamilyen felületre letéve lehet kényelmesen gépelni (ha a Palmtopokból, pl. HP Jornada indulok ki), ezt a fajtát (ami kb. egy az egyben az E7 mechanikája; nagyjából ugyanaz a csapat tervezte ezt is, amelyik az E7-esben levőt) pedig kézben tartva is jó használni. Nekem volt 9210, E90, N900, E7, és a mai napig hiányzik, úgyhogy nekem ebben a telefonban benne van minden, ami számomra szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Opel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest