- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
#32839680 #301 üzenetére
"De egy évente kétévente kukában végző készülékbe kell pazarolni a RAM-ot mert megtehetjük, meg egy 280 ezres készülékbe miért ne? Akár akkor is ha totál felesleges."
Na ezzel pont nem értek egyet. Ne landoljon a kukában. Átvitt értelemben se. Engem egyre jobban nyomaszt a sok szemét, amit termelünk. Persze ebből egy átlag ember semmit sem lát (sajnos, mert akkor talán még érdekelné is), de attól még ez nem lesz fenntartható...
Az igazi pazarlás amúgy a bányászat. Engem mérhetetlenül idegesít... Sőt, időnként egy kicsit az is zavar, hogy már otthon is TFLOPS-os teljesítményeket használnak arra az emberek, hogy optimalizálatlan bughalmazokkal játszhassanak, amiknek a grafikája még így is hagy kívánnivalót maga után. RAM-ból valahol sohasem elég. Nem baj az, ha nem kell mindig minden programnak újraindulnia, hanem akár több memóriaigényesebb is elfér egymás mellett. Nekem G4-em van, 3 giga RAM-mal, de nagyon sok esetben még az is kevésnek mutatkozik. Lehet, hogy csak szarul optimalizálták, de engem elsősorban a végeredmény érdekel, az meg nem az igazi.
#303: Completely agree
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest