Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, nagyjából egyetértünk

mondjuk nekem nem életstílus már egyik ilyen eszköz sem, mindig az tetszik, aminek a tudása jobban illik az igényeimhez. de ennek a telefonnak a tudását más gyártótól már egy ideje meg lehet vásárolni (pl. több HTC is van hasonló), azokkal szemben legfeljebb a márkanév adhat pluszt.okos67: igen, el tudom olvasni
sajnos nem kint élek (még), csak látogatóban voltam a kínai újév alatt. -
törölt tag
Hong Kongban például január 21 óta kapható, saját szememmel láttam. de ha nem hiszed el, akkor itt egy link: [link]
mondjuk az itteni ár (3380hkd ~ 106ezer huf) elég drága érte szerintem.egyébként én is szeretem a Motorolát, volt egy E2-esem, azóta is az az egyik kedvencem, csak apukám elkunyerálta. de az a helyzet, hogy paraméterekre sajnos el van maradva a Moto mostnaában. egy-két telefont kivéve még mindig alig van okostelefonjuk, és azokban is rendre hiányzik a wifi vagy a 3G, vagy mindkettő. az a linuxos rendszer, amit az A szérián használtak több modellben, az fantasztikus, ha fejlesztették volna, akkor simán konkurálhattak volna a wimo-val. de az a helyzet, hogy évek alatt (kb az A780-tól kezdve) semmit nem tettek hozzá, pedig azóta hány év eltelt...
és a legszomorúbb, hogy nem kéne a szomszédba menni jó ötletekért: [link]
-
törölt tag
-
törölt tag
ez a telefon annyira régi, hogy már egy ideje kapható, azt hittem, valami jobbat hoztak érintőkijelzővel...

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Trollok komolyan
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- SSD kibeszélő
- Milyen házat vegyek?
- Suzuki topik
- Konteó topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest