- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Imádom ezt az internet szolgáltatót. Egy kisebb számlabefizetési baki, oszt 4 napig no internet. Nem sietnek ezek.
Hogy vagytok?
-
törölt tag
válasz
művésznő4 #26695 üzenetére
Békítő vicc:
Tanárnő pontosan, a részletekre ügyelve diktál:
- Rákosi rossz ember, Gerő is rossz ember. Pont. Kádár jó ember.
Móricka mit írtál? - kérdi.
- Rákosi rossz ember, Gerő is rossz ember, pont Kádár jó ember?Pistike felel történelemből. Kérdi a tanárnő:
- Hol írták alá a függetlenségi nyilatkozatot?
- Hát szerintem biztos a lap alján!Pistikét történelemórán felszólítja a tanár.
- Pistike, mondd meg, mi volt Olaszország államformája a II. világháború alatt!
Pistike nézegeti a térképet, majd bizonytalanul megszólal:
- Háááát... csizma? -
maláj
addikt
na itt vagyok már ne hiányoljatok annyian
-
törölt tag
És velem mi lesz Csajok?!
-
Bling95
őstag
válasz
geprombolo #26676 üzenetére
az nem mondtam hogy a PONTOS évszámot, a 4 milliárd év nálam már évszámnak számít
-
maláj
addikt
válasz
Lady Pingvin #26678 üzenetére
ha a 'zasszonyomnak tetszik akkor nekem is
papucs mód off -
művésznő4
senior tag
válasz
geprombolo #26680 üzenetére
Hihi.
Ilyen férj kell nekem is.
Akivel jóban-rosszban is, de nevetni tudunk.
Még egyszer köszönjük (a másik 2 szép hölgy nevében is) a nevettetést!
-
geprombolo
őstag
válasz
művésznő4 #26677 üzenetére
Szeretek bolond lenni! Ha már gazdag nem lehetek, akkor legalább nevetés közben érezzem jól magam!
Az asszony a babérjaimra tör a frászbúkról másolt beköpésével, de megbüntettem, felolvastam neki a Lali bá' lovas beszólásait, 5 percig fetrengett kínjában
. Így már három szép nő nevetett a Lali bán.
-
művésznő4
senior tag
válasz
Lady Pingvin #26678 üzenetére
Nekem nagyon tetszett!
-
Lady Pingvin
csendes tag
Sziasztok!
Ritkán vagyok, de akkor igyekszem jókat írni nektek, itt egy gyöngyszem:
Lopott kocsival jogsi nélkül vasárnap délután részegen zebrán rendőrt gázolni, majd továbbhajtani rosszat jelent…
Remélem ugyanolyan jól mulattok rajta, mint mi a zurammal. -
művésznő4
senior tag
válasz
geprombolo #26676 üzenetére
Néha olyan kis bolond vagy, de úúúúúúgy szeretem!!!!
-
-
Bling95
őstag
válasz
Geri Bátyó #26673 üzenetére
Azt tudom hogy azóta vannak földrengések mióta a szilárd réteg ( még az évszámot is
)
, viszont ha jól tudom különböző időszakokban a föld más és más részein volt aktív a kéregmozgás. Azért irtam hogy lehetséges hogy akkor épp Japánban nyugivolt.De ehhez tényleg teértesz szóval valszeg én mondok hülyeséget, bevallom a földrajzot nem igazán csípem...
-
maláj
addikt
na mostmár véglegesen felébredtem
-
talmida
Közösségépítő
-
maláj
addikt
felébredtem
-
művésznő4
senior tag
válasz
geprombolo #26659 üzenetére
Ez iszonyú jóóó!!!!
Fú, hallod-e, hogy megnevettettél...
Köszönöm!Drakoo: Sajnálom...
Tudom, hogy mennyit jelentette ez neked és hogy milyen sokat készültél rá..
Fel a fejjel! : ( -
maláj
addikt
válasz
molnarpeter #26665 üzenetére
én olyan szar-szemetet nem nézek
aki szeret az meglep 1 ilyennel : Thermaltake Max 5G
-
Drakoo
tag
buktuk...
-
Drakoo
tag
Most kezdődik a bajnoki meccsünk! Szurkoljatok kérlek
-
Bling95
őstag
válasz
talmida #26654 üzenetére
japánban az első emberek i.e 30 000 körül telepedtek le, kitudja akkor voltak e földrengések.
Viszont ha már egy kultúra kialkul a helyen azt nem lehet alrébb költöztetni, megkell szokni a környezet adottságait, ez jutott nekik eztkell szeretni
Úgyérzem ahhoz képest egész jól megoldották a dolgokatDrakoo: Sajnos az atomtechnológia szükséges rossz, jelenleg nem igazán van jobb alternatíva
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
geprombolo #26659 üzenetére
Köszi viccmester
mp
-
geprombolo
őstag
Lalibá' lovasoktató beszólásai
- Látják azt a csoportot a korlát mellett? Azok nem lovagolni jöttek, hanem magukon röhögni. Úgyhogy szedjék össze magukat!
- Lovat láttak már? És miről ismerték föl? Hogy röfogött? Hát elárulom, az nem az volt. Vagy amikor meglátta magukat, attól félrebeszélt.
- Maguk egy óráért befizettek ötezer forintot. A ló ingyen csinálja. És ahogy magukat elnézem, ő jár rosszabbul.
- A szeme a feje elülső részén található, ezért előrefelé jobban lát. Amelyik minden oldalra egyformán lát, az a vak ló.
- Hátul két lába van, ezekkel fut, elöl kettő, ezekkel fékez, és mind a négy patában végződik. Így lehet megkülönböztetni az asztaltól.
- Mint látják, mindegyik patajára patkót szögeltünk. Ez nagyon praktikus, mert ha valakit megrúg, az nem tud utána reklamálni.
- Látják a ló hátán a nyerget? Őseink alatta puhították a húst. Maguk felette fogják.
- A ló elöl harap, hátul rúg, ezért a közepén szállunk föl rá.
- Segítsen neki, emelje a lábát! Úgy, most lendítse föl! Most egy kicsit pihenjenek, míg én kiröhögöm magam.
- Egyikük szálljon le, vagy maga, vagy a majré!
- Üljön már lazábban! Ahogy így elnézem, a merevgörcs magánál volt ipari tanuló.
- Hogy ül a lovon?! Maga jobboldali?
- Magának hogy áll a lába? Hogy a kedves nagymamától örökölte? Nem létezik, már régen kihalt volna a családjuk.
- Látja ezt a szíjat? Kapaszkodjon bele! Az a fék, de itt mi kantárnak hívjuk. Ha meghúzza, a ló lassít. Ha erősen húzza, a ló megáll. Ha nagyon erősen megrántja, akkor a ló hanyattesik, és maga lesz alatta.
- Ne remegjen már annyira, eltöri a ló gerincét. Mit csodálkozik? Igen, van gerince, nem politikus az!
- Ezt hívják kényszerleszállásnak. Elég alapos talajlazítást végzett!
- Igaza van, a csúcson kell abbahagyni! Tisztelem a tudományos érdeklődését, de abban a susnyásban nem fog találni ritka növényfajt. Majd ha a ló visszafelé jön, megint felszállhat.
- Ahogy látom, maga legalább egy hétig nem fog ülősztrájkot kezdeni.
-
maláj
addikt
megjöttem, úgyhogy már nem kell sírnotok miattam
-
molnarpeter
nagyúr
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Bling95 #26652 üzenetére
Szerintem meg bőven földrengéses volt az már akkor is, mert a Japán szigetcsoport is az ún Pacific Ring of Fire része és ebből következően vulkánikus övezetbe tartozik.
Az 1923-as tokiói földrengésben 140000-en haltak meg.
Igen, California is ugyanebben a gyűrűben van.
Drakoo látom, nem túl jó a kedved.
-
Drakoo
tag
Hát szép estét! Ki vagyok feküdve eddig rohangáltam, 4 ig dogloztam mint a hülye... offf full off és ma lesz a meccs
A nemzetekről megvan a véleményem, az emberekről meg csak annyit akik BÁRMIFÉLE emberre ÉLETVESZÉLYES dolgot akarna létrehozni és felépíteni, működtetni.... sztem első körben állítanám falhoz és magam lőném agyon...
-
talmida
Közösségépítő
válasz
geprombolo #26648 üzenetére
Ne haragudj, de a távol élő népnek több esze is lehetne.
-
talmida
Közösségépítő
válasz
moha21 #26646 üzenetére
OK.
Az is igaz.
De amúgy önmagában sem túl okos ötlet volt egy földrengési zónán építkezni.
geprombolo a másik témához meg csak annyit, hogy tapasztalatom szerint nem eltúlozni szokták, hanem elhallgatni...elbagatelizálni
(példa rá Csernobil, a tavalyi BP olaj ügy, ..és szerintem ez a mostani Japán eset is.) Ez pl nektek eltúlzást jelent?
-
Bling95
őstag
válasz
geprombolo #26644 üzenetére
azért nembizt hogy sugárfertőzésben szeretnék, de tény hogy valszeg most elvannak túlózva a dolgok
-
geprombolo
őstag
válasz
molnarpeter #26643 üzenetére
Most rájöttek, hogy milyen jó rettegésben tartani a népet, azért ijesztgetnek. Nem hiszem, hogy akkora baj lenne, mint amekkorát most mondanak. És különbenis, valamiben meg kell halni, nem?
-
Bling95
őstag
válasz
molnarpeter #26640 üzenetére
Miis tavaly , ugyhogy nemlesz gaz a japcsiknal
-
maláj
addikt
na nemsokára elugrom intézni dolgokat, este leszek
-
Bling95
őstag
válasz
molnarpeter #26636 üzenetére
Ha magyar felirattal nezem akkor a hangra joforman nemis figyelek
-
maláj
addikt
na jó8 csajok
-
maláj
addikt
10 percig még veletek vagyok aztán elhúzódom durmolni
-
maláj
addikt
Men of Honor @ rötölö kláb
akkor film, hogy rögtön visszamászok az ágyba nézni -
Bling95
őstag
válasz
talmida #26628 üzenetére
talmida
Szerinted a hallásos angolt hogyan tudnám gyakorolni? mert pl egy filmet egyáltalán nem értek megjapánról meg tényleg megszívták, de az okosok aztmondják lehet fel fogja lendíteni a gazdaságot ... megoldják a japcsit, bár ez a reaktor tényleg nem kelett volna.
Nagy teruletet pedig csak diktaturaval lehet kormanyozni, a romai birodalomban is bebukott a koztarsasag ahogy oriasi teruleten kelett volna iranyitani
Csernobil meg tényleg gázos, de majd építenek egy másikat vagy nemtudom
más: ÉN MEHETEK CSAJOZNI?
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Drakoo #26593 üzenetére
Igen, Csernobilról én is valami ilyesmit olvastam.
Állitólag 6-os körüli erősségű földrengésekre volt méretezve a japán erőmű...nem 9-es erejűre. Persze szerintem se normális ötlet egy köztudottan földrengéses zónába atomreactort telepíteni.
De azért ne mondj ilyent, hogy nem sajnálod őket.
meg olyant se, hogy csak diktatórikus vezetéssel lehet jól kormányozni.
..és igen, a megfogalmazásokra is vigyázni kell
MINDENKINEK. Nem csak te vagy a hunyó, de a sok viccelődés mindig túlzásba szokott torkollni.
-
Drakoo
tag
Jóéjszakát!
-
törölt tag
válasz
Drakoo #26625 üzenetére
És ezt Ő, vagy én mégis honnan tudhatnánk, hogy ennek mi a pontos jelentése? Elküldhetek úgyis egy embert a fenébe, hogy "nem tartok igényt tovább a társaságodra, mert ez, meg az", de bele is mosolyoghatok a képébe, hogy "bírlak vazze cimbi", közben meg legközelebb be sem engeded, ha csönget, vagy többé le sem sz*rod.
És most idéznék egy nagyon kedves ismerősömtől: "Minden "csak vicceltem" mögött van egy kis igazság, minden "csak elgondolkodtam"-ban van egy kis kíváncsiság, minden "nem tudom" mögött van egy kis tudás - és minden "már nem érdekel" mögött ott lapul egy kis érzelem..."
Kiemeltem a számodra fontos részt.
-
Drakoo
tag
válasz
#21559296 #26624 üzenetére
Akkor csak hogy tudd nálunk a "megyünk csajozni" a megyünk aludni-t jelenti... sajnálom van aki veszi a lapot van aki nem.... és már sok embertől hallottam ezt.... szóval nem csk én "használom" A másik meg nem kell beleszólni az életembe, van elég bajom így is... anyagi stb szóval, tudom hogy kit mivel lehet megbántani... és ha már itt tartunk sztem nem csak nekem kellene szétnézem a házam táján...
-
törölt tag
válasz
Drakoo #26623 üzenetére
"megyünk csajozni??"
1.) Megfogalmazásmód!
2.) Lehet, hogy viccből írtad, de Rékának pl. rosszul esett / eshetett.
3.) Ha ezek után nem esik le, hogy mire gondoltam, akkor sajnállak.Ez a "jó élet bajom van veled". Nem szívesen szólok bele a Ti kettőtök dolgába, de egyes megnyilvánulások rendkívüli módon zavaróak számomra is, úgy, hogy részben már a dolgokat is átlátom. Ha komolyan ennyire poénosnak gondolod az egészet, akkor ki kell ábrándítsalak: pont az a személy nem nevet rajta, akinek jelen pillanatban a legtöbbet számítasz!
Remélem észbe kapsz, mielőtt késő lenne...
-
Bling95
őstag
lemaradtam xD bár kb sejtem mivan
-
művésznő4
senior tag
További kellemes időtöltést mindenkinek...
-
Drakoo
tag
Malájkám megyünk csajozni?? XD
-
törölt tag
Nincs harag természetesen.
De nézd, 19 éves vagyok, tanuló, eddig a kötelező olvasmányokon kívül semmit sem olvastam el, csak ami érdekelt. Nem mondom, hogy nem volt rá időm, mert akkor nagyot hazudnék. Azok is elégnek bizonyultak. Tudok olvasni, tudom az alap dolgokat. Tudom a Himnuszt, a Szózatot, ismerem kb. (!) Magyarország történelmét. Teljesen átlagos, magyar fiatal vagyok, bár néhány dologban rosszabb vagyok, mint néhány embertársam. Majd később lehet, hogy rákapok az olvasásra, de lehet, hogy nem. Emberfüggő. Tízegésztudomisénhány' millió magyar közül nem csak én nem szoktam könyveket bújni.
Én biztos nem csinálok neki külön topicot.
-
danih
veterán
válasz
#21559296 #26602 üzenetére
Elnézést kérek az érintettektől, különösen Wictor-tól.
Nem kell egyébként mindent elolvasni (mindent úgysem fogsz tudni), sokszor elég, ha tudod, mi az, ki az, stb... Az alapvető műveltség "alapja". Hidd el, segíteni fog az élet során meglepő helyzetekben (nem, nem konkrétan Lassie-re gondolok)És nem kell hozzá angolosnak sem lenni. "Bikicsunáj" - nos, ő sem volt angolos
Lehet, érdemes volna a jelenségről kerekíteni egy írást, ahol mindenki kifejtheti a véleményét, és nem művésznő topikját tovább szemetelni, amiért külön elnézést. -
törölt tag
Érdekes, hogy egyetlen betű miatt történt mindez... Másnak a komplett mondatai totálisan magyartalanok, továbbá nyelvtanilag értékelhetetlenek, de itt pl. egyetlen betű zavart... Hmm. Nem tudtam amúgy, hogy az általános műveltség elsajátításához szükséges, hogy elolvassam a Lassie bármelyik részét (már ha van belőle több - feltételezem). Még egy dolog: ráadásul angolos sem vagyok/voltam, honnan tudnám, hogy kell írni?! Na mindegy, amúgy nincs harag, meg ilyenek, csak furcsállom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- alza vélemények - tapasztalatok
- Jövedelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged