- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
geprombolo #24799 üzenetére
Nem vagy lemaradva semmiről! Személyes kérésem volt Művésznő felé, hogy írja le az egyik versemet a saját kezével.
-
geprombolo
őstag
válasz
Geri Bátyó #24798 üzenetére
Milyen versről van szó? Kicsit le vagyok maradva.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
művésznő4 #24787 üzenetére
Sok(k) a munka és ha az nincs, kapok valami más "izgalmasat" a nyakamba. Tegnap a melegvíz főnyomócsövet cserélték ki a házban (pincétől a padlásig) és azt csak az én lakásomon keresztül lehetett megoldani. Utána romeltakarítás következett (pénteken még jönnek a másik csövet cserélni), aztán Démon is feltolta a képét, pedig mondtam neki, hogy a kedd nem jó. Na, mindegy. Mire jött, pont végeztem a takarítással, csak hulla fáradt voltam. Hétfőn a húgom anyukája is nálam aludt, úgyhogy hétfőn vele beszélgettem. Már elég rég voltam náluk, volt mit bepótolni. A hétvégét végigmelóztam (ezt mintha említettem volna), de ma is megyek az öregekhez a következő adagért. Nem fogok unatkozni, mert megint 3-4 napom lesz megcsinálni egy 2-3 hetes melót. Szúnyoglánnyal is érdekesen alakulnak a dolgok. Meg Bettivel is. Meg amúgy is.
Mi van a verssel? Mindenki csak ígérgeti, de senkitől sem kaptam még meg. Nem olyan sürgős, de lassan jó lenne.
-
maláj
addikt
válasz
geprombolo #24796 üzenetére
még csak átküldtem a leírásokat a kollégának
majd ha lesz 1 szabad óránk akkor nekiesünk -
maláj
addikt
na csicsikáljunk akkor
jó8 -
művésznő4
senior tag
válasz
#21559296 #24792 üzenetére
Jaj értem. Okés. Csak nem értettem...
Nem szoktál így, minden szó nélkül.
Akkor jó éjszakát!Mert nem állt szándékomban most sokáig maradni skypon. Csak felnéztem. Inkább logoutra írogattam. Úgyis egyre ritkábban jut rá időm. Még most fogom befejezni a tanulást is...
-
-
művésznő4
senior tag
Nagy valószínűséggel ezt sem fogjátok megkapni - ahogyan skypon sem kap meg senki, semmit, de azért leírom hogy még egy ilyen borzalmas estét,mint a mai...
Órák óta a skype előtt szobrozok, hogy történjen már valami, de ez az idióta csak ki-be jelentkezget...
s közben senkinek sem jelzi, ha írok és nekem se mutatja a többieket.
Aaaaahhhh.....
( Most már megverek valakit...
Na jó, nem...
-
törölt tag
válasz
Drakoo #24756 üzenetére
Barackosat szeretem inkább, azt is csak Nestea-ből. Nem kell tanulni elvileg, nem voltam ma suliban, alaposan elaludtam, meg alapból beteg vagyok, nem biztos, hogy holnap be tudok menni.
Réka, ha erre jársz. Én folyamatosan válaszolok arra, amit Skype-on írsz, nem értem, miért nem látod és nem reagálsz rá...
-
Bling95
őstag
én meg nem teázok
kakajóó foreva
-
Drakoo
tag
válasz
#21559296 #24751 üzenetére
Wic te is teázol mosT?? XD
Művésznő ugrál skype-n
Nem tudom ki hogy van vele de annyira baró ez az új MMORPG amit csináltak.... 500 játszható tank van benne ... gyáááááááááááá... komolyan annyira jó és részletes hogy eldobom magam
Lassan már lesz a német vonalon egy Tigrisem
-
maláj
addikt
melóból hazaértem és melózok újra
-
Bling95
őstag
unaaattkkoooozzooookk, edzésre akarok menni
-
Művésznő! És persze mindenki más! Erre jártam.
-
Drakoo
tag
Öcsém hogy ti milyen hülyék vagytok xD
-
maláj
addikt
válasz
runner 125 #24723 üzenetére
Wiki a mi közös szexrabszolgánk a 'zasszonnyal
-
törölt tag
válasz
runner 125 #24723 üzenetére
Az őrangyalod. És most kickban, mielőtt elfajul a szitu.
-
művésznő4
senior tag
válasz
Drakoo #24710 üzenetére
Jaj, tényleg.
Köszönöm szépen a 'zajándékot.
Nagyon Valentinos.Örültem neki. <3
Az utolsó hozzászólásoddal pedig nagyon egyet tudok érteni. Bennem is ugyanez fogalmazódott meg, csak még nem volt időm kifejteni.
Ha szeretsz valakit, akkor minden vele együtt töltött nap, óra perc, pillanat felér egy egész Valentin nappal... -
Drakoo
tag
Valentin napról csak annyit tudok mondani, hogy ha valakit szeretsz igazán akkor vagy minden napotok "Valentin nap" vagy nem kell nektek a Valentin nap!
-
maláj
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honda topik
- Tesla topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged