- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csillag5
tag
Sziasztok !!!
Mizu van itt mostanság? Köszönöm a szép üziket amit kaptam édes vagy rombolókám! -
Drakoo
tag
válasz
művésznő4 #25188 üzenetére
Na jó jó.... akkor nem
Mellesleg lassan készül a meglepi, nem tudom mikor tudom megtekinthetővé tenni, sok minden beleszól de ha minden klappol akkor holnap
De nem ígérek semmit
Mellesleg még lesz egy meglepetésem, de azt majd csak később kaphatod meg
XD Tuti örülni fogsz neki
Na Ré dobj fel egy témát
Vajon Wic merre járhat meg Geri?? :S
-
Bling95
őstag
válasz
Geri Bátyó #25179 üzenetére
Ujfajta van nekem , jelenleg a legfrissebb , csak foggalmam sincs milyen ips van benne
-
művésznő4
senior tag
válasz
Drakoo #25184 üzenetére
Jajj, Te... Hát tudod, hogy nem komolyan gondoltad, kis bolond!!!
<3
Hihetetlen szép meglepetés volt, köszönöm! Soha nem fogom elfelejteni!
Csak kár, hogy már alig érezni lassan...
Viszont a párnácskámat azóta a széltől is óvom. (Na meg főleg Orsolyától...
xD)
Igazán jöhetnél máskor is, hogy meglepj ilyenekkel...
Elbírnám viselni..
-
művésznő4
senior tag
válasz
Drakoo #25180 üzenetére
Úgy, bizony, hazaértem!
Kis sunyi, te meg mindent elárulsz!
Drakoo: Na majd tudod mikor tudod azt meg....
szerk: Ha mindent elárulnék, akkor hova lenne a női titokzatos bájam?
Ui.: Amúgy meg nem úszod meg ilyen könnyen, ezért hétfőn még tényleg kapni fogsz!!!
De nem puszit!!!
-
Drakoo
tag
válasz
Geri Bátyó #25179 üzenetére
Szerintem a Ré alig bírja majd elolvasni..
Sztem megjött mert itt a fülemet csiklandozza valami
Nini egy Ré
Ré: Na de Ré akkor 80 vagy 85 vagy 90 ? XD (Mit kapok ezért majd
xD)
Szerk: és b, c, d? XD
Nembaj a szoknyamérettel már előrébb vagyok xDGeri : hogy tudom letesztelni a tápot a legjobban??
-
válasz
Bling95 #25177 üzenetére
Mac-ben nem vagyok otthon, de azt én is tudom, hogy az IPhone az IPS panelt használ.
Őket ismerve az E-IPS nem valószínű, mert az a butított változat. A mostaniak Biztosan IPS panelesek, de valószínűsítem, hogy H-IPS. A régebbieket viszont nem tudom, de szerintem PVA alá nem mentek (tehát TN panel szerintem nem valószínű). A régi, CRT változatokban pedig 120Hz-es képcső volt (ha jól tudom). -
Drakoo
tag
válasz
Geri Bátyó #25174 üzenetére
http://www.edigital.hu/Monitor/Samsung_SyncMaster_931BF_19_LCD_monitor-p26143.html
ilyen a monitrom
Hát majd még odébb van a csere, nekem teljesen megfelel.... az előző 15" os rémség helyett....ráadásul CRT...
-
Bling95
őstag
Itt hónak semmi nyoma
Drakoo, geri: enis ugyvagyok vele hogy inkabb gyujtogetek es valami minosegit veszek ( igaz ez ruhara telefonra orara szal kb mindenre)
Geri! Imac-embe milyen a monitor ? E-IPS?? Es az iphone kepernyoje milyen? Mert azis ips.,
-
válasz
geprombolo #25175 üzenetére
Persze, hogy nem te! Ez Darth Vödör!
Te meg ugyebár egy Jedi mester vagy!
-
válasz
Drakoo #25173 üzenetére
A tiéd is TN+Film. Viszont a 2ms-ot csak úgy tudják elérni, hogy nem 24 (3x8), hanem csak 18 (3x6) bites színmélységgel dolgozik a panel. Ez pedig rontja az amúgy sem túl jó színhűséget. A jobb (PVA, IPS) panel 3x10 bittel számol és abból jelenít meg 24 bitet.
Az a vinyó amiről beszélsz, nem Raptor, hanem Velociraptor! (újabb generáció) Amúgy én is nézegettem már!
De egyelőre elvagyok a 3 db WD RE (raid edition) -vel.
-
Drakoo
tag
válasz
Geri Bátyó #25172 üzenetére
Értek én a monitorokhoz, de valójában inkább a Hardver ami "szakterület" ide oda kötögetek, így úgy kombózok aztán csak kijön valami, tesztelések ezekben otthon vagyok, de ennyire nem mentem bele a monitorokba
hát nem tudom az enyém milyen gyártmány lehet .. .:S de majd utánanézek! Bár tuti hogy valami jófajta mert tesómé volt tőle "vettem" 15 ért, 20-25 között tudta volna eladni.
Bár én nagyon szeretem mert 2ms es válaszidő az nagyon jó
Hallod nincs képed a 3 fejűről xD Amúgy nem mondta Ré, és ha mondta volna is nem jegyeztem meg.. az ilyenek mégis személyes dolgok, és szeretem inkább az érintettől hallani
Mondjuk most gondolkoztam tesonak hogy megmutatom és szeretnék venni egy jófajt a vinyót a rendszernek
Történetesen erről lenne szó :WESTERN DIGITAL WD RAPTOR 300GB (3000BLFS) 10K MEREVLEMEZ
10.000 fordulatszám- 16Mb Belső memória méret- 4.20ms átlagos elérési idő- 3Gb/s átviteli sebesség- 120Mb/s adatátvitel tartósan- 300Gb kapacitás- SATA csatoló felület- 2.5" merevlemez méret(37.375HUF :S )
-
válasz
Drakoo #25171 üzenetére
Hallottam már róla (egész pontosan Enhance), de eddig csak beszállítóként. Gyárt a Cooler Master-nek, a Silverstone-nak, Antec-nek, úgyhogy szerintem nem lehet rossz. Ráadásul van 80+ os tápjuk is.
Az viszont kicsit gyanús, hogy 2 napot ment és 2K-ért eladja!? Mindenképpen kérjél rá 1 hét próbagaranciát!Látom, monitorban nem vagy otthon!
A CRT az CRT (katódsugárcső, alias régi típusú hagyományos) Az LCD-nek van 3 változata: TN+Film (ez a leggyengébb, egyetlen előnye a válaszidő) a VA (ennek vannak különböző változatai, mostanában az s-PVA és a kicsit olcsóbb és "butább" c-PVA), valamint az IPS (ebből most a H-IPS és az E-IPS elterjedt. Ez utóbbi a butított verzió). A két utóbbi kontraszt, színhűség és látószög tekintetében magasan veri a TN panelt és overdrive alkalmazása esetén a válaszidő is rendben van, játékra is alkalmas.Azért ex sógor, mert elváltam (Ré nem mondta?) kb. 1 éve.
Igen, tényleg tetemes méret!
Nem véletlen mondtam, hogy háromfejű!
-
Drakoo
tag
válasz
geprombolo #25170 üzenetére
Na akkor
Geri: Hát igen én is szeretem a minőséget!! Figyelj már te ismersz olyan tápot, hogy : Enchanche (néhány brand gépben is szokott lenni, pl NEC) 400w elv 2 napot ment...
1,5-2 k ért akarják adni... Csak gondoltam itthonra valami normálisat olcsón ... mert nem nagyon van tápom.... TN és Film panel? Az a CRT? XD
Ex sógorod??? Hogy hogy? :S Az tetemes méret xDWic: Társulok ... kivan a hócipőm... Remélem hétfőn nem ilyen időbe dolgozunk majd mert sz*rrá fagyunk az IFA-ban
Ré: Mi ez a khmmm??? Nem annyi? Múltkor mikor csatoltam be akkor ...
geprombolo: Szia! Hát hallod jó egy izé vagy.... Kiabálok neked, ott állsz tőlem kb 4 méterre, de nem figyelsz hogy fényképezlek zseblámpás
(Mellékesen farsang volt az ált. isk-ben nálunk és felmentem fotózni
)
Csibének meg küldök egy GIGAPUSZIT vagy inkább TERRAPUSZIT
(áh dehogy vagyok infós
)
-
maláj
addikt
válasz
Geri Bátyó #25167 üzenetére
az már büntet akkor
-
válasz
Drakoo #25162 üzenetére
Mindig úgy voltam vele, hogy ha nem tudok minőségi cuccot venni, inkább várok és gyűjtögetek még egy kis pénzt.
Monitorból meg már nem vennék TN+Film panelest. Nagyon jól elvagyok ezekkel az overdrive-os s-PVA paneles EIZO-kkal!Az adatokra jól ráhibáztál! Pontosan úgy van, ahogy mondod!
Az ex sógorom felesége 85G (nem elírás!!!!!). Háromfejű szörnyeteg!
-
törölt tag
'szná meg ez a hülye idő!
Már vagy 10-15 centi hó van mindenütt, ráadásul ez a rohadt szél folyton a pofámba nyomja az egészet. Elegem van a télből!
-
Drakoo
tag
válasz
Geri Bátyó #25160 üzenetére
Geri: Nem rossz amúgy
Mondjuk én (tesómé a 24"-os de filmet mindig azon nézek
nekem egy 19"-os Samsung 2ms-es gamer monitorom van
Látom te is szereted az igényesen összeszedett dolgokat. Hát igazából Gerikém ha minden összejön idén meglesz a projector és a kivetítő
) Vásznam már van
Geri ez a magasság súly és életkor akart lenni??A 75B-t értem
Szerintem ez esett le először...
Mondjuk én 80-90 b-c párti vagyok
(
mellékelt ábra
)
maláj: nálunk káposztaleves van
Nagyon veryjó
gyere
Wictor: Bocs hogy tegnap eltűntem csak szar kedvem is lett meg leálltam olvasgatni... aztán így hussssssss elszállt az idő, mikor írtam már sehol nem voltál :S
talmida: Köszi! Igyekszem
Ment PÜ
Ré: Hallod... 11-ig aludtam.... hát jól kiütöttél ezzel a majdnem 7 órás traccspartyval XD Fél 2-től farsang lesz kb 3-4 ig... ott körül érek majd Home. Szóval addig nem leszek itt.
Jelentem hó ellapátolva az északi térségben xD (Sajnos ma az 1. dolog apukám után amit megláttam nem a reggelim volt hanem a hólapát
)
-
maláj
addikt
reggeltet
valaki nem csinálna valami ebédet nekem -
Na, haladjunk szépen sorban.
(#25093) Drakoo : Látom, nagyon büszke vagy a 24"-os LG FullHD monitorodra!
Valahol érthető, de egy kicsit irigykedj te is és pillants rá az adatlapomra!
(#25095) művésznő4:ha már te is tesztelted az én ágyamat...(senki nem gondol rosszra! )
Nincs abban semmi rossz!Nekem elhiheted!
Klemens: Még mindig örülök, hogy újra itt vagy velünk!
Kár, hogy most nekem nincs időm semmire!
Wic, Drakoo, Bling: Részemről 165/50/25 (gondolom a nevét nem kell külön leírni) ezek biztos adatok, de van egy tippelt, ami jó eséllyel igaz is. 75B
További szép napot mindenkinek!
Én most megyek inaktívba (illetve dógonnyi). -
Drakoo
tag
Na jó kitettem magam offjányba.. Jó8!
-
Drakoo
tag
válasz
geprombolo #25144 üzenetére
Jó éjt ... Na Viktor hova lettél Sykpe ?XD
Csináljunkmááááááááááááááááááááááár valamit XD Megdöglünk az unalomtól.....
Ré ötlet? -
Drakoo
tag
válasz
geprombolo #25140 üzenetére
Lassan alvásszag... De kihalt itt minden hát hol vannak a lányok ?? XD
-
geprombolo
őstag
És még egy! Igazi klasszikus!
-
művésznő4
senior tag
Hát gyönyörűek vagytok,mondhatom...
Hagyjatok csak itt, aztán kanizálódjatok....
-
Drakoo
tag
Emberek fogjunk össze
CSináljunk egy CSAK KANOK topicot XD Valaki Skype?
Szerk: Hát hányszor írjak már rád Sykpe-n ?:S
-
maláj
addikt
mandulaműtét - érzékenyebb lelkületűek talán ne nézzék +
szerk: akkor már én is ... -3 kan
-
Bling95
őstag
wic kivánd csak
megmutatom hogykell kezelni
-
törölt tag
Pfffúúú, de szar egy nap volt ez a mai, mindent összevetve...
Ellenségemnek sem kívánnám... -
Drakoo
tag
válasz
Klemens #25100 üzenetére
Uhh Klemens akkor lenne millió kérdésem kocsival kapcsolatban
Mert a jó idő jöttével szeretném kicsit ... hogy is mondjam kipucolni... gondolom segítene... apám ő nem nagyon foglalkozik vele csak beül és menjen... én meg azért szeretném rendben tudni.... képzelheted hogy ha nemrég cseréltem ki benne ÉN a GYÁRI gyertyákat a 16 éves kocsiban.. akkor mennyire jól nézhet ki a motor
Tudnál amúgy majd segíteni? Mondjuk máris lenne egy kérdésem Skype vagy mikid van? A duda nem jó és nem tudom mi lehet a baja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest