- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Az egy dolog, hogy nem egyezik a véleményünk, ettől még nem muszáj haragudnunk egymásra.
"Ami pedig a bizonyítási eljárást illeti, már megtörtént. A védelem dolga, hogy ha tud, találjon felmentő körülményt. 1 év bőven elég hozzá."
Tehát a bűnösre már rábizonyították tettét.
Lauda: Az ügyvédnek lehet, hogy sok melója van, de van kiszolgáló személyzete, bojtárjai. Ha 1 év alatt sem találnak felmentő körülményt, nincs értelme tovább halasztani a kivégzést.
-
Vakegérke
félisten
"Szerintem a topik zárható."
Ezt nem te sütötted el először. Már csak az a kérdés, hogy milyen alapon sugalmazzátok akár az írás szerzőjének, akár a moderátoroknak, hogy most aztán már elég.
Vitatkozni is tudni kell, a sulyok pedig pihenjen a sarokban, nem kell elvetni. Aki megteszi, az számítson rá, hogy bumerángot dobott el, amely akár őt is fejbe kólinthatja.
Részemről úgy gondolom, hogy beszélgettünk egy jót, elmondtuk a véleményünket. Részemről tiszteletben tartom mindenkiét, habár ez az én begyöpösödött véleményemen nem változtat.
Szóval az olyan embernek nem nevezhető lény, aki képes rá, hogy szétmarcangolja egy védtelen nő arcát, nem kívánatos az élőlények sorában.
Pont. -
Remus389
veterán
ha már feljelentesz ird oda, hogy te provokaltal, leidiotaztal es lehulyeztel, ezért kaptál cserébe egy enyhe dörzsit, és egyből rinyalsz
szerintem az zavar téged hogy megcáfollak sorra(előbb a halálbüntetés kézzelfogható szükségessége, azt állítottad, pár szavazat, közbe pár ezer emberélet, ugye és a nevetséges Kína próbálkozásod), meg már nem is tudom mi volt még
-
Remus389
veterán
és az idióta és hülye jelző az mi?
azt kapod amit adsz teljesen fair(sőt kevesebbet ), bár látom erre a szintre még nem jutottál el hogy erre magadtól rajojj
ugyanez a mentalitás figyelhető meg nálatok, hogy egy kegyetlen gyilkos enyhébb ítéletet kapjon mint ami neki jár, azzal eggyütt hogy ezzel megnő a lakosság elleni buncselekmenyek száma
miért baj ha valaki azt kapja amit ad?
én így gondolkodom
miért nem 15 vagy?
-
Remus389
veterán
attól függ hogy makrogazdasági szemmel nézed vagy mikrogazdasagi , de kötve hiszem hogy fingod lenne mit írtam le
nem is hallottál ilyesmiről, bár a hsz-eid értelmi szintjét nézve, nem is érdemes veled vitaznom, 15 éves -nek tippellek, majd megtanulod a főiskolán hogy nem olyan egyszerű
meg a gyilkosokat megkimelni sem olyan egyszerű
-
Remus389
veterán
sajnos nem volt igazad a gazdasági témában sem, mivel így is szokták rangsorolni az országokat gazdagság szerint , bármennyire bizonygatod hogy nem, tehát nyugodtan lehet mondani hogy Kína gazdagabb ország Magyarország -nál, csak te ilyen kispolgári szemmel kozelitesz...
egyáltalán nem volt igazad, az viszont lehet hogy te meg voltál győződve róla, hogy igazad van, dehát sajnos...ebben sem vagy te otthon
azért a gúnyos MR kozgazdasz kicsit enyhébb mint az idióta és a hülye
az nevet aki a végén nevet, haha
-
Remus389
veterán
Remusz911: az megint érdekes dolog, hogy az emberek szerint az adópénzt az Orbán lányának a dzsipjében landol... De ebbe ne menjünk bele
ha tudnál értelmezni, mit mire írtam, akkor nem értetlenkednél
azért lett törölve mert egy pitiáner dolog miatt piszkálódsz, [link] láthatod így is lehet nézni, meg úgy is és mivel semmi másban nincs igazad, mert hülyeséget beszélsz ebbe kapaszkodsz mint egy szalmaszálba, de mint láthatjuk a linken ebben sincs igazad, csak egy kötözködési kísérlet(megspékelve személyeskedéssel, ami nem az intelligens vitapartnerek ismérve, de én nagyvonalú vagyok veled szemben)
és kábé semmi köze a témához hogy ebbe kötsz bele, "Mr Közgazdász"
a véleményemet pedig elmondtam, az ilyen emberek megérdemlik a kivégzést végülis, nincs mentség a kegyetlen tettekre, és életet ment hisz elrettentő hatása van
ha pedig eltörlik, akkor meg csak felszaporodnak a gyilkosságok, a #71-ben általam belinkelt bizonyítékra semelyik bűnözőpárti se tudott érdemben megszólalni, de végülis nekik fontosabb hogy eltartsuk őket, biztonságtalanabbak legyenek az utcák, és megússzák épp bőrrel, mert egyesnek "elveik" vannak
-
Vakegérke
félisten
A fölösleges kiadás mindenhol gond.
Élete végéig ül valaki egy sitten. Jó ez neki? Kétlem.
Élete végéig eltartják becsületes emberek. Jó ez nekik? Kétlem.Aki átlépett egy bizonyos határt, legyen bár gyilkos, vagy hogy témánál maradjunk, magából kivetkőzött kannibál, annak nincs helye a társadalomban.
Az orvosok is kivágják a rosszindulatú daganatot, mert így helyes, egészségessé válhat a test.
Talán szegény daganatocskát is sajnálni kéne?Tegyük fel, hogy lenne egy népszavazás, ahol két beikszelhető négyzet lenne.
1., Ha egyetért azzal, hogy a bizonyítottan halálra ítélhető bűnözőket kivégezzék, ezt a négyzetet jelölje be.
2., Ha egyetért azzal, hogy a bizonyítottan halálra ítélhető bűnözőket letöltendő, életfogytig tartó fegyházra ítéljék, ezt a négyzetet jelölje be. Amennyiben így tesz, vállalja, hogy eltartásuk csak az Ön, és azok kontójára történik, akik Önhöz hasonlóan szavaznak.Ha akarod, tartsd el azokat, akik még szánalmat sem érdemelnek. Az ellenszavazóktól viszont ezt ne várd el.
Nos, tetszik az ötlet? -
horush
addikt
Akik dolgoznak, fizetnek TB-t, adót, ergo saját maguk megtermelik azt a pénzt, ami az ellátásukra kell. Persze aki nem dolgozik, ne is egyék, ne is gyógyuljék. (Nem, nem a gyerekekre, s nem is a nyugdíjasokra gondolok, csak a megélhetési nemdolgozókra).
"Meg a nyugdíjat se fizessem már. Hát mi közöm nekem ehhez?"
Talán az, hogy egyszer talán te is nyugdíjas leszel?
-
Remus389
veterán
megint ferdítesz(millió USD)
Kína GDP(PPP) 10 085 7081
Magyarország GDP 188 403
akkor melyik a gazdagabb okostóni, Mr közgazdász
már elmondtam nem egy főre mondtam!
Közgázból se vagy kompetens, no offense. szerintem nézz magadba
Luxemburgra gondolsz? Vagy Dániára? Esetleg Kanadára? miért a világ leggazdagabb országaival példálózol?? ez megint mi? akiknek aranykanál van a szájukban nem fognak gyilkolászni, normális vagy?
Nagyon sok gazdag, fejlett ország megvan a halálbüntetés nélkül. főleg Európában, meg is van az ára emberéletekben, de úgy látszik te szívesebben látod ha adófizetőket legyilkolnak, csak a lényeg a bűnözőket ne, ezért mondtam Japánt, USÁ-t, Kínát
de oké, leírom mielőtt belémkötnél, tisztában vagyok vele hogy nem minden amerikai államban van halálbüntetés, Japán kipipálva(egyébként a világ egyik legmagasabb IQ-jú országa), és Kínának valóban vannak fejletlenebb régiói, de sokmindent gyártanak és fejlődnek
azt hittem ezt nem kell külön leírni neked, hisze egy értelmes embernek ezek egyértelmű dolgok, de úgy látom utánanéztél és nem bírtad ki hogy kikorrigálj
-
moha21
veterán
"De akkor már ne fizessük a dohányosok, alkoholisták tébéjét sem."
Ezzel több gond is van.
1. Nem tudhatod, hogy attól lesz-e beteg.
2. A magas jövedéki adó miatt talán "megérdemlik."
(#96) Ringman : Ám legyen igazad! Annál jobban örülök. _
Viszont gyilkosokon, akkor sem gondolkodnék kicsit sem. Tehát halálbüntetést olyanokon végrehajtani, akiken már látszik, hogy igazán kiérdemelték.
-
Remus389
veterán
Miután azt olvastam, hogy Kína nálunk gazdagabb, úgy vélem nem nagyon kell bármit is adnom a "tényeidre". Szóval pontosítok: Kína egy szegény ország. Nálunk is szegényebb.
a teljes GDP-re vonatkoztatva jóval gazdagabb(lassan már az USA-t is beéri a világ második legnagyobb gazdasága, hozzjuk képest lepkefing vagyunk), egy főre levetítve szegényebb
gondolkozz már, nincs igazad, én így értettem, te félreértetted, ennyi
mindegy, olvasgass statisztikákat, ahol kivezették és kénytelenek voltak újra bevezetni mert elharapódzott a bűnözés
van értelme, emberéleteket ment, biztonságosabbá teszi az országot, vagy ez nem pozitív?
a mérleg másik serpenyőjében pedig ott van néhány más életét nem tisztelő "ember", nem sajnálom őket
de úgy összességében primitív kérdés, primitív embereknek. neked tettem fel, hol itt a gond?
különben szerintem ha a különbség éves szinten száz főt jelent, akkor már megéri bevezetni, nem is értem miért ne? mi ezzel a baj? akkor van baj ha esetleg ártatlant végeznek ki, de ezt is lehet normálisan csinálni, akinél nincs egyértelmű bizonyíték(pl DNS, több szemtanú, beismerő hang/videófelvétel) arra csak börtön jut(az se jó, nyílván embert elítélni csak egyértelmű bizonyítékkal lehet), így megmarad az elrettentő hatás is, és kétes ügyeknél megmarad a lehetőség az ártatlanság bizonyítására
de mégha 10 év alatt egy embert ártatlanul végeznek ki, és azzal szemben 1000 gyilkosság kerülhető el, ehhez elég kivégezni 100 hulladékot, és a lányodfat is nyugodtabban küldöd el diszkóba, akkor már megéri, vagy nem?
-
Remus389
veterán
meseországban élsz, személyeskedsz (lepereg rólam egyelőre, nem én kezdtem), és a kérdésre sem válaszoltál
kérdés: "na kérdésem: elvek vagy évi 120 áldozat? melyiket választod?"
egyértelmű válasz helyett, 56-os forradalomról hablatyolsz meg Svájcról és Kanadáról
annyira gyenge...
a halálbüntetés életet ment, ezt kéne bevésni az agyadba, amennyiben többre tartod azt a száz vagy ezer emberéletet(attól függ, ha mondjuk teljes Európát vesszük), mint néhány elvetemült gyilkos életét akkor megvan rólad a véleményem, bűnpártoló vagy
Nem azt kérem, hogy szeresd az elkövetőket, vagy hogy ne büntessék őket. De ez az egész halálbüntetés dolog szerintem nettó hülyeség. Dobálóznak vele pár plusz szavazatért és ennyi... látszik hogy fogalmad sincs a dolgokról, nem fogod fel hogy ahogy Amerikában úgy itthon is több ezer áldozat halálát kerülték el vele, milyen pár szavazat?
neked ennyire nem fontos az áldozat, lényeg hogy a gyilkosok megússzák?
az a baj nem fogod fel a súlyát, csak ki akarsz térni, itt emberéletekről van szó és lelki fájdalomról, nem szavazatokról meg teljesen másról
-
moha21
veterán
Igazad van, inkább internetezzenek a börtönben az olyan emberek akik kalapáccsal agyonverik a családjukat. Persze lehet véletlen volt... noo comment.
Az ilyeneket szeretnéd rehabilitálni?
"2002. június 20., Mai Nap: "Több mint húsz kalapácsütéssel mészárolta le kedden egy fiatalember Nagyigmándon a szomszédjában lakó két nőt. – A férfi sokáig pszichiátriai kezelés alatt állt – mondta el a Mai Napnak egy helybéli.""
Azt legózhat a diliházban..
-
moha21
veterán
"Napi 2700 forint. Ennyibe kerül egyetlen börtönben lévő ember a magyar adófizetőknek. A hivatalos statisztikák szerint jelenleg 16500 ember van rács mögött Magyarországon, az ő eltartásuk évente 16,2 milliárd forintot emészt fel." [link]
Tényleg, te nem ismersz személyesen börtönviselt embereket? Mert én sajnos elég sokat....
Semmi visszatartó ereje nincs számukra..
Másik meg 10 évet leül ártatlanul ( ez azért elég ritkán fordul elő...), utána szerinted van az a pénz ami kárpótolja?
-
Remus389
veterán
a hozzád hasonló politikusoknak köszönhetjük és az "európai" elveiknek azt a kb évi 120/240 embert
jah igen, gyengült a gazdaság biztos amiatt van(mert a szociban aztán dúskáltunk a javakban), érdekes azóta sem akar csökkeni ez a szám
érzed hogy igazam van, az egyértelmű bizonyítékok láttan, kihátrálsz ahelyett hogy beismernéd
ismerem az ilyen típusú embereket...
na kérdésem: elvek vagy évi 120 áldozat? melyiket választod?
megérnek az "elveid" 1000-2000(20 év "terméskülönbsége") embert amit a halálbüntetés eltörlésének köszönhetünk?
szerintem nem.azt kell eldönteni hogy mi a humánus, ami a felületes embernek annak tűnik a valóságban az lehet az anti-humánus, kicsit jobban belegondolva, statisztikákat megnézve
és hozzátenném az ilyen arclerágós embereket, meg aztán pláne nem kéne kímélni, már csak elvből sem, nem is értem milyen ember aki ilyenek megtartását pártolja
-
Remus389
veterán
A társadalom 98%-a leszarja mi lesz vele, csak ne köztük rohangáljon, és erre tökéletes a börtön. ebben nem lennék olyan biztos, nagy a demokrácia, akkor miért nem írnak ki erről népszavazást, szerintem 80% támogatná, akkor? tudom nem EU kompatibilis
szidják a szocit, de akkor rend volt, kevesebb volt a gyilkosság is, részben a halálbüntetésnek köszönhetően, meghalt ugyan pár gyilkos, de sok gyilkosság áldozata megmenekült, de még a gyilkosok is megmenekültek saját maguktól
Miért jogosította volna fel a társadalmat? Csak szerinted jogosította fel. mások szerint is, azt kapja amit adott, nem értem hol a gond? teljesen igazságos
az a baj ti azt képzelitek az a humánus és emberiességes ha életben hagyjuk a gyilkosokat, pedig szerintem nem, pont az az arcul köpés ha ilyeneket életben hagyunk és eltartjuk őket
egyrészt nem egy gyilkost szabadlábra helyeznek 20 év után, találkoztam életem során kettő ilyennel is személyesen
a családtagok tuti a halálukat kívánják, nekik miért nem lehet megnyugvást adni egy értéktelen bűnöző megsemmisítésével? kicsit javíthat a kedélyállapotukon
Ha valakit kivégzel, és kiderült, hogy hibáztál? ugyanazt mondom, igazságtalan, és az nem igazságtalan ha megölnek egy embert a bűnözők? dehogynem
oké becsúszik 1-2% ilyen ártatlanul kivégzett is, de a mérleg másik serpenyőjében ott van sok-sok megmenekült ember akit nem gyilkoltak meg
Az fejenként mennyi pénz is naponta? Pár század fillér? Szerintem naponta több aprót vesztesz el... Elhanyagolható közgazdaságilag. azért szorozd fel a sok börtönlakóval, az biztos hogy egy kampó és kötél olcsóbb és igazságosabb, itt elvekről van szó, szörnyeket melengetsz a kebleden
meg a nem mérhető társadalmi megnyugvás
azért vannak a hóhérok, akik stabil lelkiállapotú emberek és helyeslik a halálbüntetést, nincsen lelkiismeretfurdalásuk, hiszen szörnyetegeket végeztek ki, nyílván nem sima civilek végzik
de tessék: Hogy ne menjünk messzire: Magyarországon a halálbüntetés eltörléséről rendelkező 23/1990. (X.31.) AB határozat kihirdetése utáni évtől a korábbi másfélszeresére emelkedett az emberölések száma. Míg 1975 és 1990 között a szándékos emberölések, valamint az erős felindulásból elkövetett emberölések száma 190 és 237 között volt, addig 1991-ben és 1992-ben ez a szám felugrott 307-re, majd ezután 1993 és 1998 között 271 és 313 között mozgott.[link]
körülbelül évi 100 áldozattal több Magyarországon, ha hozzávesszük a gyilkos életét ugye hisz a börtönben csak viszi a pénzt ahogy ott rohad és semmi hasznot nem hajt, akkor évi 200 áldozattal több, még mindig sajkózod a társadalomellenes dumádat?
úgyhogy aki a halálbüntetés ellen van, hogy az úgysem old meg semmit, az igazából a gyilkosságok elszaporodását támogatja, erre mit lépsz, még mindig humánusnak érzed magad? igazából a szövegeddel pont te vagy az antihumánus, a bűnözők életét védve az áldozatokkal szemben, ráadásul mint tudjuk egy gyilkossággal nem egy élet hanem kettő megy veszendőbe(a gyilkosé is), nemszámítva a több milliós költséget se, ezellen tűzzel vassal kell védekezni
nem lepődnék meg ha Magyarországon az évi 300 gyilkosságról lecsökkenne évi 150-180-ra a halálbüntetés bevezetése, hova teszed ezt a 120 menekült embert? várom válaszod
-
horush
addikt
Kb. az egyetlen erős érved a halálbüntetés ellen a hibásan felmért eset. Nyilvánvaló, hogyha valaki betelefonál, hogy a szomszéd Jóska ölte meg a Marist, mert olyan kedve volt épp, az nem elég indok arra, hogy kivégezzük Jóskát. De tegyük fel, hogy készült felvétel térfigyelőkamerával, több, egymástól független szemtanú látta, vagy bármilyen módon 100%-osan bizonyítható az, hogy Jóska követte el, akkor kizárható az ártatlanok kivégzése. Persze itt még mindig kell tárgyalás, hiszen még egy bizonyított gyilkosságnak is lehetnek különböző körülményei, miértjei.
-
Remus389
veterán
te nagyon a bűnözők pártján állsz
miért nem állsz az áldozatok, családtagok pártján?
ha neked megölné valaki a családtagodat kegyetlenül és bebizonyítják DNS tesztel meg minden, meg szemtanúk is vannak, akkor is így védenéd?
nem hinném
a szemet-szemért elv pedig jogos, aki elveszi más életét az milyen jogon várja el hogy az ő életét ne vegyék el? azáltal hogy ő átlépte a határt és valakinek elvette az életét azáltal feljogosította a társadalmat arra hogy az ő életét is elvegye
ő nem tartotta értékesnek a másik életét, de elvárja hogy az ő élete értékes legyen a bíróknak, milyen jogon?
egy gyilkos élete miért ér többet az áldozatnál? az áldozat nem biztos rossz ember volt, de a gyilkos biztos az
miért érdemli meg hogy az adófizető emberek napi 7-8000Ft-ból eltartsa élete végéig, ha mondjuk még 40 évet elél szorozd csak fel, százmillió Ft felett van
egy olyan ember aki semmit se tett, csak roncsolta a társadalmat és a börtönbe tovább károsítja azzal hogy el kell tartani
abban van valami hogy elfordulhat hogy ártatlan embereket végeznek ki, ez tény, de nagyon ritka és a fejlett technológiák segítségével egyre ritkább, ugyanakkor ez sajnálatos viszont a halálbüntetés sok száz vagy ezer ember életét mentheti meg(akár kisgyermekekét is) az elrettentő erejével, ne magadból indulj ki. a legtöbb gyilkos primitív bűnöző, legalább 2* is meggondolja kit tesz el láb alól ha a saját bőrét viszi a vásárra
-
vhunor
őstag
Ha az én feleségemmel történt volna ez, darabokra szedném a faszit szépen lassan, és leülném ami jár érte. Ennyi.
+
Elég erősen önbíráskodó, bosszúálló szaga van, ami nem igazságszolgáltatás.Sosem volt igazságszolgáltatás. Jogszolgáltatás az igen, mert csak az van közel az objektívhez. Igazságból kb. 6 milliárd futkoz ma ezen a bolygón.
++
Mostani történet, expasi 2 szekrényajtóval nekiment a lánynak, ököllel, kés volt náluk stb. A mostani pasija a védelmére kelt, elverte őket mint szódás a lovát (hangsúlyozom, kés volt náluk!), most ellene folyik az eljárás. Hát ez az igazságszolgáltatás ma Mo-n. -
Remus389
veterán
Hagyjátok már ezt a rimánkodást, erőszak mindig vol és mindig lesz. Sőt, történelmünk egyik legerőszakmentesebb korát éljük... térjünk erre vissza akkor ha egy tőled erősebb vadállat neked ront, leüt és megzabálja az arcodat
utána nem lesz életed, láttad hogy néz ki a Miami áldozat? szerinted vakon, undorító arccal lesz öröme még az életben?(oké az egy hajléktalan volt, de egy normális embert képzelj el)
és ezek után jó életet fogsz neki kívánni a börtönben?
aligha
én már leírtam mit kell ezekkel csinálni, cseppnyi szánalmat vagy megértést se érzek ilyenek iránt
ha választanom kéne hogy csontig zabálja le az arcom a szemeimmel valami 2 méteres vadállat, vagy simán lőjjenek le, utóbbi
gondolj bele, egyből nem leszel ilyen liberális meg elnéző, akkor sem ha valamelyik hozzád közeli emberrel történik
Remusz: civilizáltabb országokban nem szokás kínzással egybekötött kivégzéseket tartani (főleg nem tárgyalás nélkül, vagy tisztességes nélkül). Egyszerűen nem fogom fel, hogy elítélitek a másik arcának leharapását, de te is megkínoznád őt... Csak én látom itt a logikai ellentmondást? Ja, hogy a nagyobb jóért? Mert ezekből az eszmékből sosem lett baj.. én nem azt írtam le mit írnak le a jogszabályok, hanem mi az igazságos
az az igazságos aki akkora fájdalmat okoz egy embernek(amit hosszú ideig haláláig el kell visenie), kapja meg ő is ugyanazt, illetve legalábbis megközelítőleg ugyanazt
ha ad valaki neked egy pofont csak úgy minden előjel nélkül, ha te ugyanúgy pofán vágod nem igazságos? viszont ha nem mersz visszaütni akkor benned marad
ugyanígy joga van a társadalomnak is éppúgy visszaütni, nem pedig enyhébb ítéletet adni
régen így volttárgyalást pedig megérdemel, miért ferdítesz? kaphat egy rövid tárgyalást persze, utána pedig ízlelje meg mit is művelt
-
Vakegérke
félisten
Igen, a gyilkosoknak is vannak jogaik. Én azonban hasonló helyzetekben inkább a törzsközösségi törvénykezés híve vagyok.
Ami az illeti, megúszhatta volna a csaj a dolgot, csak bepánikolt.
Dong "egy közeledő kocsi elé állt, megállásra kényszerítve azt. A férfi ezek után felugrott az autó tetejére, artikulátlanul üvöltözve ütlegelni kezdte azt, miközben a kocsiban ülő nő segítségért kiabált, majd megpróbált elmenekülni."
Amikor Dong felugrott a kocsira, de legkésőbb amikor ütlegelte, egyes sebesség, padlógáz, probléma némi anyagi kár árán letudva.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem szoktam ilyen hírekből bejegyzést csinálni, de ez olyan szinten elborzasztott még engem is, hogy....szavakat sem...
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest