- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
művésznő4
senior tag
Nyugalom, nyugalom emberek.....
-
művésznő4
senior tag
Azért nem.
De....mit ne mondjak, ezen után nem szívesen állok meg senkinek sem kocsival. Még akkor sem, ha megpróbál feltartani...
Vakegérkével értek egyet! Ugyanezt csináltam volna!!!
Kit érdekel, ha leesik a kocsim tetejéről, ha már egyszer volt olyan hülye, hogy felmászott rá?? Első dolgom lett volna felhúzni az ablakomat és gázt neki...
-
művésznő4
senior tag
Pont ezen gondolkodtam én is....
Istenem, hogy történhet meg ilyesmi... Emberek, akik állatokként viselkednek... és mindennek tetejében szabadon garázdálkodnak az utcákon, KÖZÖTTÜNK!
Azért nem kis félelemmel tölti el az emberlányát, ha engem kérdeztek...
szerk.: És oké, hogy Kína, meg Miami, de mi lesz a következő...?
-
művésznő4
senior tag
Azt a miami szörnyűséget is belinkeltem, ha megnézitek a bejegyzés elejét. Az legalább ennyire durva, ha nem durvább.....
-
művésznő4
senior tag
Jézusom....
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem szoktam ilyen hírekből bejegyzést csinálni, de ez olyan szinten elborzasztott még engem is, hogy....szavakat sem...
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest