Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Nekem elkezdett nyikorogni a dvd írós oldal amikor gépelek. Elég ideg zabáló.
-
-
_ak_
addikt
160as toshiba van az enyémbe és nem kell driver.
-
_ak_
addikt
Új biosok jelentek meg a notihoz.
-
_ak_
addikt
A megoldást sajnos még mindig nem találtam meg, de rájöttem, h a hot sart gombok sem működnek rendesen, hiába rakom újra a cd-ről.
-
_ak_
addikt
Nem tudom, h h sikerült elérnem, de nem tudom külön kapcsolnia a wifit és a bt-t. Vagy mindkettő on, vagy mindkettő off. Kerestem frissebb scm drivert, de a helyzet ugyan az, ill most már nem is mutatja a kijelzőn azt, h ki-be kapcsolnám (persze a fény és a hangerő működik rendesen). Vmi ötlet erre?
-
_ak_
addikt
Valaki próbálta már, h menyi idő alatt csomagol ki egy felszeletelt dvd-t? Nálam egy 94 dbos fájlt a TC kb 16 percig csomagolt ki, igaz a proci használat 24-26%-os volt. Nem kellene ennek többek lennie?
A másik, valaki esetleg nem tudja, h setup cd-n melyik exe installálja a hot start funkciókat?
-
_ak_
addikt
Gondoltam kipróbálom az évek óta csak tárolt Broken Sword: The Angel of Death-t, deúgy tűnik benéztem.
Bár az ajánlottnál erősebb a hardver, mégis épp kellemetlenül szaggat a játék. Mint utólagosan kiderült problémája van az integrált atikkal,de az 1.1es patchhez, meg nincs semmi "fix".
Pedig lett volna kedvem vmi jó kis kalandjátékhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest