Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló!
Hát végül még csak nem vettem meg, de most hogy a notimat eladom őt akarom nagoyn. Ezért adom el a notit! mostmár emészthető árban van.
Fogok róla írni mihelyst meglesz
De én csak ilyen lüke technokrata gyerek vagyok :d Kezdek mostmár megállapodni gépügyileg ahhoz gépest hogy alig használom őket

A notim is most három hónapos azt úgy adom el. -
NagyVillany
tag
Ja, tényleg 70-75 körül már reálisabb lenne az ára, de én még akkor sem venném meg a 768-as függőleges felbontás miatt, ültem már olyan előtt és kicsit kényelmetlen volt netezni. Aki picit konyít a komputerhez, ennyiből (kb75e) összelehet rakni ezt egy 20.1 colos normális monitor hátuljára is, ami szebben is néz ki ennél a vastag aljú böszménél, legalább csinálták volna parafából a felszínét hogy faliújságnak jólegyen.
Amúgy írtam erről a dologról az IMAC hírhez is, de ehhez a témához jobban passzol, szal áthuzom ide a lényeget,
AtomLap 16e, 2gbDDR2 5e, 12cmventis táp (asztal mögött elosztonál) 5e, 320gb 11e, notbukDVDiro 9e, 20.1 col monitor 30e, billegér 3e = 46+30 = 76 ezer ft körül. Én még ősszel hugomnak 58 ból kihoztam, ráadásul a 2 magos atommal, de pár használt cuccal körítve, (pl 250hdd, 22col tft) Nameg egy tartókaron lebeg az egész és odalehet hajlitgatni az asztal felett ahova csak akarja
ittni
Még drótmentes billegér meg vmi kicsi táp és webcam dukálna hozzá, de elvan igyis jóideje.Szóval jó dolog ez az MSI is, talán beindulnak a gyártók ezzel a kategóriával, és lesz jobban árverseny, meg eltűnik a faliujság a tft panel alól aztán ja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Pánik a memóriapiacon
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung kuponkunyeráló
- LEGO klub
- Horgász topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- CES 2026: Szimplán jól áll ez a sportóra
- További aktív témák...
- Eladó gamer PC i7-7700K / GTX 1070 STRIX / 16GB RAM / Win10 Pro
- HP Pro 400 G9 SFF Új, 2 év helyszíni garancia! I5-13500 + Számla
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest