- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
na igen, nálam ez nézne ki úgy, hogy még egy 25 fokos nyári éjszakán is bevágnám a kandallóba! ;D
először is respect a kitartásért, kíváncsian várom, hogy mi lesz a vége. az a baj, hogy én a képekből annyira még nem látom mi lesz belőle, de amit látok, hogy szépen vannak megcsinálva az illesztések, úgyhogy gyanítom az eredmény is hasonlóan igényes munka lesz.
-
MrThompsoN
csendes tag
Igyekezni fogok a végeredményről is beszámolni.
A ma délelőtti munkaórákkal együtt 214 óránál tart a famunkákkal töltött idő, ehhez hozzájön még a kis alkatrészek (pl fogaskerekek) vadászatával és a szoftver alapjainak megírásával eltöltött idő. Mondjuk olyan 225-230 óra lehet eddig benne.
Akkor érdemes nekiállni, ha van motiváció és kedv hozzá. Szeretek fával dolgozni, így nekem mindkettő megvan, bár néha már kicsit sok volt, olyankor egy hosszabb pihenőre küldtem az egészet.
Köszi a tippet, az 1151-es platform szimpatikus, egy i3-mal. (Azért ne haljon bele, ha Visual Studioban fordítok, ami virtuális gépen fut.
Ha nem kéne programozáshoz, akkor egy Celeron/Pentium is bőven elég lenne, de a virtuális gépek miatt azt nem erőltetném.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest