Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Nálam a vizes projekt sajnos csúszik még talán 2 hónapot is, addigra csak megjelenik. Igazából a VGA még akkor sem lesz fontos, a HD4350 elvan a passzív bordájával, a 7870 meg jó ha karácsonyra összejön.

Valószínűleg a PCH-ra egy bármilyen blokk is jó lenne, de ennek van egyedül tényleg univerzális rögzítése. Nekem a PCH körül rengeteg egyéb alkatrész magasodik, így mást (az Aquatuning kínálatából) nem is tudnék fölszerelni szerintem.
-
Pista0001
addikt
Fura hogy milyen kicsi a különbség. A terhelt jónak tűnik, de az idle lehetne alacsonyabb. Nálam egy Ninja Mini egy fél 120-as ventivel hasonlót tud. Persze terhelten már más a helyzet

Jó tudni hogy van olyan merevítő ami kiváltja az eredetit. Az enyém igazából használhatatlan. Gyakorlatilag ez az összes hűtőhöz jó, úgyhogy szerintem mindenképp veszek egy ilyet.
Vágásról szó sem lehet.

-
Pista0001
addikt
Milyenek a hőmérsékletek? Ha az előlap betétjét kicseréled perforáltra, az 5,25 takarót is megoldod, vagy az marad az eredeti? A prociblokk hátlapja a foglalat eredeti hátlapjára fekszik fel, vagy azt is kiváltja egyben?
Utóbbi nekem azért is nagyon fontos mert nekem még ilyen műanyag hátlapja van a foglalatnak, és ez szerintem vastagabb mint az újabbak fém hátlapja. Magában is kb 6,5 mm, mint az átlagos alaplap távtartók, sok házban így is hozzáér az alaplap tálcához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Nintendo Switch 2
- MIUI / HyperOS topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- HP Omen gamer szék Citadel
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Csak a pumpát kéne megfordítani, a tartályos vége látványosabb mint a segge. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)