Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szőröscica #4199 üzenetére
Hat nekem nem kell navi arra ott a garminom (az se tokeletes, sot ott a lo tuloldala hogy heti 2 updatet kapunk, mar tobb hete fel se teszem kovetni se birom).
Ebreszto pontos, igaz neha van ez a hatterbe kerul az ablaka dolog es akkor macerasabb leloni.
A wifi nalam 2 halora van automatan beallitva. Altalaban mukodnek is. Neha homokorazik akkor nyomok egy wifi on-off ot aztan csok bar lehetne stabilabb is.
Headsetem nincs, akkurol se sokat tudok mondani, meloban meg otthon is cuppan a toltore.
Az en telom angol, 2.1-el jott. Az u1 konnyen felment. Szoval nekem annyira nem veszes bar a palmot meg mindig visszasirom (igaz hiaba mert a webos kb olyan mint az android). -
wolruf
őstag
válasz
szőröscica #4199 üzenetére
Őőőő igen, a wifit kihagytam, pedig napi szinten egerészek a beállításokban hogy épp' fellépjen
Köszi az emlékeztetőt
Akkor még pár dolog, ami eszemben jutott:Autóban GYÁRI töltővel Sygic-el GYÁRI tartón folyamatos 3 órás navigáció alatt LEMERÜLT!
) Azt hittem viccel. Nem. Komolyan gondolta
Bluetooth nekem sem mindig csatlakozik a MOTOROLA headsetemhez
De a hardver, az remek. Lekopott kameragomb, nekem gyárilag nem világító érintőgombok
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest