Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
Edzett üveg van a kijelzőn, ha nem próbálod direkt karcolgatni, akkor minimális eséllyel karcolódik meg. Én valamikor szeptember táján vettem le enyémről a fóliát, hatalmasat javult a felhasználói élmény, mert nélküle könnyebb kezelni, nem olyan csúszós, illetve bár az ujjlenyomatokat nehezebb letörölni, bekapcsolt kijelző mellett sokkal kevésbé látszanak (konkrétan fény felé kell forgatni hozzá, míg fóliánál ilyen szivárványos hatást keltenek többségében - vagy csak az én bőröm zsírosabb az átlagosnál), emellett az ujjamon kívül mással nem érintkezik, vigyázok hogy ne kerüljön kapcsolatba mással, itthon csak a bőrtokon pihen, ha meg viszem valahová, akkor beteszem a bőrtokba. Egy apró karc nincs rajta sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc Raiders
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest