- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
Shrike7973 #5199 üzenetére
Gyári szoftver van rajta igaz? Mert akkor amiatt van.
Most próbáltam ki miui alatt automatikus és a leggyengébb fényerőre állítva külön-külön, és felvillantak az érintőgombok illetve a fizikai is, majd a képernyő lekapcsolása után szépen kialudt a fény mindenhol. Ha jól emlékszem, cm illetve ho!no alatt sem volt gond ezzel.
-
Shrike7973
senior tag
Hali!
Elso negativ észrevételem a telefonnal kapcsolatban:
Bekapcsolom a telefont egy mostani lámpa nélküli sötét szobában, képernyö rendesen halvanyabb lett, nem vakított. De a 4 érintögomb nem kapott vilagítast, ezert bementem menube, automata fenyero ki/be, es akkor kapott vilagitast. Aztan kinyitom a telefont, billentyuzettel ugyanez… sot, ha becsukom, akkor ha benezek a ket reteg koze, latni, hogy a bill meg mindig vilagit. Hogyvan ez??
-
gretzky77
veterán
Sziasztok
Tudom nem ide valò de ha esetleg érdekel valakit van egy garis gyàri Milestone dokkolom,multimedia station! -
Phami
tag
válasz
petipetya #5196 üzenetére
Köszi a tippet
Amúgy rájöttem, hogy ha kicsit logikusabban gondolkodom meg van pár pillanat alatt, de vannak napok amikor a profik is lámaként viselkednek
Tényleg köszi mindent
Jó a miui Launcher-e. Eddig nem volt azzal Force Close és akárhány widget van kint, így is gyorsan működik. A Lancher Pro mondjuk sokat elgondolkodott... A Launcher = tetszik még nagyon.
-
Phami
tag
-
petipetya
nagyúr
Mindig ebben a topicban találod meg a legfrissebb linket. A rom mellett töltsd le és telepítsd fel a Hotfix update-t is.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Shrike7973 #5189 üzenetére
Nett tiltáshoz az ingyenes APNdroid. Vagy a Quick Settings-t is tudom ajánlani. Azzal legalább mindent elérsz egy helyen bt, wifi, GPS, fényerő állítás stb..
-
válasz
Shrike7973 #5189 üzenetére
Switchpro widgetet használom net kapcsolgatásra, mondjuk pénzes, de valami 1 euro volt.
Motonavot nem venném meg, anno megtettem kedvezményes áron 30 valamennyi euroért, azóta volt 0 frissítés a programhoz, a térképeket véletlenszerűen nem ismeri fel a PC-s program.
-
Shrike7973
senior tag
Hello!
Tegnap óta én is milestone felhasználó lettem
Lenne pár kérdésem:
Lehet állítani a négy alapgomb keltette rezgèsek intenzitását?
Hasonló: kamera hangjait szeretném lejjebb venni, mert fülsikító a fókusz, stb. Effekthang…
Magyar userként tudok vásárolni motonav license-t (60 day trial…)?
Másik lehetöség a sygic lenne, de arról azt olvastam, hogy pontatlanok a térképei.
Mennyibe fáj egy ilyen license?Szerk.: Lehet valahogy blokkolni a 3G internetet? Szeretnék majd elöfizetni egy 100 MB-os havi csomagra, és nagyon nem akarom, hogy véletlen átlépjem a hatart. Valami powerwidget-es wifi lekapcsologombhoz hasonlo kellene nekem.
-
petipetya
nagyúr
Szerintetek a rom-ok telepíthetőek Milestone 2-re? Józan paraszti ésszel végiggondolva nem látom semmi akadályát...
-
Feltettem a mai CM7 riliízt, egész jó eddig, szabad memória 45-50mb, ami a 15-25 után vállalható, így csak néha reloadol a Zeam.
Mivel 2.3 alatt nem ment a navitel, ezért elkezdtem keresgélni van-e már újdonság openmaps fronton (openstreetmapsra sok app van, de nem jó túrázásra), találtam ingyenes programot, az OsmAnd-t, van hozzá openmaps térkép, egész vállalható. Bár a túraútvonalakat nem különíti annyira el, mint a navitel, de legalább elindul...
-
Phami
tag
válasz
Rickazoid #5176 üzenetére
KÖSZÖNÖM!!!!
Akkor bennem volt a hiba, mert ezeket nem találtam meg még angolul sem. De köszönöm előre is, holnap dobom is fel a miui-t. Esetleg még annyi, hogy egy link, ha volna egy frissebb illetve általad legstabilabbnak vélt miui-hoz azt is megköszönném, mert szeretném nekem egy régebbi verzió van meg.
-
tesopapa
aktív tag
Sziasztok.
[stock-rooted-gingerbread GPA13]
Ezt a ROMot ismeritek? Ha jól értem, akkor egy átírt kerneles (nagyon jó) 2.3.3-as ROM. Már 600-on is nagyon tutin szalad. De felrakni nem tudtam. Valahogy a Clockworkmod recoveryt kellene rágyilkolnom a telóra, de nem akar sikerülni.
Valaki tud rá megoldást, megpróbálnám ha megy.
Köszi -
Vikunya
tag
cm7-re melyik google apps-os zip kell?
-
Rickazoid
addikt
válasz
Cyberpunk #5171 üzenetére
"Nem vidéki."
Tehát budapesti?- Bocsi!
(#5175) Phami: Itt kezdj nézelődni. Nem tudom meddig jutottál vele, röviden annyi, hogy egy vulnerable recovery-s Froyo telepítése után felteszed az Androidiani OR-t (vagyis bemásolod a microSD gyökerébe az update.zip fájlt és az OpenRecovery mappát), bemásolod a MIUI .zip-et a microSD-re az OpenRecovery/updates mappába, OR-ben pedig Apply update és ott kiválasztod a korábban bemásolt .zip-et. Attól függően, hogy német telefonod van-e, az OR-ben a Settings/Keyboard layout részben beállítod a QWERTZ kiosztást, illetve a Change baseband alatt a német baseband-et. Utóbbit egyébként is jó ötlet, nem tudom az angol verzió megkapta-e az európai baseband fájlokat, de mivel nem írták, szerintem nem.
(#5173) Cyberpunk: bátor vagy, de akkor végül is jó neked. Én QWERTY nélkül csak 5"-os kijelzővel vennék telefont, de az Opus One majd csak jövőre várható, ha helyesek az információk, amik nemrég szivárogtak ki. Másról meg nem tudok, ami ilyet tervezne gyártani. És sajnos az oldalra kicsúszó QWERTY is kihalófélben lévő kategória lassan.
-
Phami
tag
Hali!
Egy kis segítségre volna szükségem. Szeretném kipróbálni a Miui-t, de valahogy nem találok telepítési útmutatót. Aki esetleg ezt használja megtenné, hogy leírja mit kell tennem vagy egy linket dobna akár personal message-be azt megköszönném
-
válasz
Cyberpunk #5173 üzenetére
Jól hangzik, ha járok valami telefonos helyen megnézem élőben, bár idénre nem terveztem váltást, a kocsi szívja a a vérem meg a pénzem
A qwerty nekem nem a kijelző méret miatt téma, ezen is simán írok ha kell, hanem begyepesedett agyú régi vágású informatikus féle vagyok, és a kijelző által visszaadott minimális rezgés nekem nem egyenértékű egy fizikai gomb lenyomásával. Röviden összefoglalva idióta vagyok, de ez nem hangzik túl jól
-
Cyberpunk
félisten
válasz
addamka #5172 üzenetére
Hát azért ennek nagyobb a kijelzője 0,3"-al
Egy kicsit tartottam tőle én is hogy nem lesz az igazi qwerty-s korszak után, de kellemeset csalódtam, egyszerűen a kijelző méretből adódóan akkorák a gombok hogy nem egyszerű mellégépelni.
És habár méretes, de nem vastag elég vékony. S meglepően könnyű. A Milestone az nehezebb szerintem valamivel.Anyaghasználat az kifogástalan nagyon egyben van a cucc. Fém unibody háza van, kivéve az akku és az alján a SIM/SD kártya fedél + az antenna fedél a ledek mellett. Itt van egy kis hiba is nem teljesen tökéletes az illesztés az alsó elemnél. De nem mocorog/nyikorog.
-
válasz
Cyberpunk #5169 üzenetére
Van az tuti, csak én makacsul ragaszkodom a megszokott dolgokhoz, minden ezelőtti okostelefonomon volt qwerty, nem szeretnék lemondani róla egy cég hülyesége miatt sem.
Nyomkodtam Galaxy S-t, annyira nem jött át a nagyobb kijelző élmény, kicsit már PDA kategória, azokat meg nem szeretem. Samu mondjuk eleve tiltólistás márka nekem, HTC-t még nem próbáltam, lehet legközelebb az lesz.Anyaghasználata milyen a DHD-dnak? Mert pl. Samsung azért esett ki eddig mindig, mert akárhogy néztem mindig a kínai fröccsöntött játéktelefonok ugrottak be a ház minőségéről
-
Cyberpunk
félisten
válasz
addamka #5167 üzenetére
Én nem bántam meg a cserét a DHD-ra. Gyors, böngészés alatt is Wifi-n + 3G. Még az agyonanimált oldalakat is elég gyorsan betölti. A Milestone-om sokkal lomhább volt ehhez képest még CM6-al 1200MHz-re húzva is.
A qwerty gombsor sem hiányzik ekkora kijelzőn szinte lehetetlen mellé nyomniRáadásul nekem nem jött be a Milestone gombsora vaskos ujjaim vannak és azok a gombok marhára kicsik.
Szóval van élet a Milestone után is csak erre akartam rávilágítani -
válasz
Rickazoid #5166 üzenetére
Érdekesen áll hozzá a bootloaderhez a motorola. XOOM-nál ha jól vettem ki unlockolható garivesztéssel. Nekem ezekkel a feltételekkel megfelelne Milestone-nál is. Az a gond jelenleg nem látok a kínálatban olyan telefont, amire cserélnék. Milestone 2 kizárva, annyival nem tud többet.
-
Rickazoid
addikt
válasz
GodHeart #5162 üzenetére
Force Close-ra egyelőre nincs megoldás, instabil a kernel és gyakorlatilag nincs szabad memória. Hogy mit tudnak kihozni belőle, az kérdéses, egyre lassabban haladnak hiába, jól jönne egy stabil Froyo alá. De még így is fényévekkel gyorsabb a tempó, mint amit a Motorola produkál, ha nem is holnap, de két-három hónapon belül lesz stabil CM7. Persze jó kérdés meddig lehet fokozni, elvileg ugye a Gingerbread rendszerkövetelményei megegyeznek az Éclair-éivel, de azt szokták mondani, hogy sz@rból nem lehet várat építeni, márpedig a Motorola eddigi munkája nem könnyíti meg a modderekét. Pedig csak egy nyílt bootloader kellene és már lenne normális Gingerbreadünk. <sóhaj>
Videólejátszók nekem is ezt csinálják, egyedül Rock Player és VPlayer futnak rendesen, utóbbi lényegesen jobban, mint a Rock Player, amin nagyobb felbontású videóknál csúszik a hang és akadozik a videó. Persze 720p-t VPlayer is csak szaggatottan visz, de még így is többet tesz, mint a RP. 6 csatornás audioval egyik se boldogul, de ez lehet szoftveres hiba, nem tudom.
ShadowMOD se frissült már egy hónapja lassan, az ugyan ez, csak több újraindulással.
-
válasz
GodHeart #5163 üzenetére
CM alapban 900on megy
Nem mindenkinek gáz a camera app, de régebbi CM6 verziókkal ugyan így szívtam, aztán egyszer csak jó lett. Mondjuk mivel szökő évente 2x használom túlélem.A wifi érdekes, gyári 2.1-től kezdve mind azt csinálta, hogy csak akkor lépett fel egyből a hálóra, ha bementem a wifi settingsbe, akkor egyből megtalálta amit kell, különben meg 1-5 perc alatt. CM7-tel úgy megy, ahogy kell neki.
Force close nekem nem volt kamerán kívül még, nyomi Navitel nem megy egyedül, az cseszi a csőröm, mert lassan jó idő, és kiránduláshoz hasznos, meg ha már nagy nehezen vettem tőlük licenszet...
Videóra rock playert használom, azzal megy, bár eddig csak egy rémrendes epizódot néztem, szóval nem garancia, hogy minden ok.
-
GodHeart
senior tag
válasz
addamka #5161 üzenetére
Hát nekem moddolt O2 rom szintén 5 másodperc alatt fenn volt a wifin..
amúgy eddig amik nálam nem ok:
- semmilyen videótípus kép része nem megy yxplayer alatt
- gangstar egy diavetítés és eddig ok volt..
- túl sok a force closed.. a háttérben tényleg nem igazán mennek az appok.. -
válasz
GodHeart #5160 üzenetére
CM7-t? Memória kezelése elég bugos, most pl 15 mega szabad, előtte 60 volt, semmi sem megy a háttérben ami előtte ne ment volna
Kamera nálam szétfagy, de ha leveszem 5mpixelről akkor ok, fejlesztő írta CPU húzás nélkül nézzem, úgy is
Amúgy meg kellemes, a magyar nyelv fura, a hanghívás app vicces, le van magyarítva, de attól még angolul várja a parancsokat. Én már megtartom, mert pl. eddig ezzel ment a legtöbbet egy töltéssel, és a wifi-t is 5 másodpercen belül megtalálja, míg CM6-tal 5 percbe is került ugyan ez. -
GodHeart
senior tag
Felment...
És hát.. rosszabbra számítottam.. Nem akartam meghagyni
Túl gyors ez nekem..
MOndjatok már lágyszi sok dolgot ami miatt ne tartsam meg..
-
válasz
GodHeart #5157 üzenetére
Én így csináltam utoljára:
GOT-os 2.2.1 sbf-t feltoltam RDSlite-tal. (Vulnerable nem kell, mert GOT-os ROM-ban alapban tartalmazza.)
Felmásoltam (persze kicsomagolva) az androidiani openrecoveryt az memóriakártya gyökerébe.
A memkártyán az openrecovery/updates mappába kell belemásolni a frissítéseket, tehát oda megy a CM mod zip-je, meg a google appsé is.
Restart telefon recovery módban (X+bekapcs gomb, majd kamera meg hangerő fel ha megjelenik a sárga háromszög)
Ott apply update.zip, betölti az androidiani recoveryt, ott megkeresed apply update menüt, kiválasztod melyiket tegye fel (elsőre CM, aztán google apps), és ennyi.
Friss GOT telepítésre nem árt egy full wipe CM telepítés előtt.
Ha CM verziót frissíted, akkor elég a wipe dalvik cache meg a wipe cache partition. -
Rickazoid
addikt
-
GodHeart
senior tag
válasz
Rickazoid #5152 üzenetére
jóó ez szép és jó, és van is GOT-on meg vulnerable vagy mi a fene recoverym, de anno spicán olyan recovery volt, hogy bármilyen zip fájlt tudtam applyzni és települt, itt ezt hiányolom.. GOT-ból meg úgy tudom nem lehet azt a zip fájlt feltenni.. akkor nevezzem át, és vulnerabléból vagy miből applyzzam, mint anno a GOT-ot?
-
gretzky77
veterán
ok hogy ott 854 de USA ugye màr megkapta a 2.2öt,szerintem mi is megkapjuk bàr djuree kollégàhoz hasonlòan én is elvagyok a gyàri 2.1el semmi gondom vele!
-
djcool
tag
Egyébként-lehet,hogy triviális-de honnan tudhatom meg,hogy az én Milestone-om 855/vagy 854?
Az updater nem ír rá semmi -talán mert rootolt?És ha tényleg USA táblázat,akkor elnézést kérek mindenkitől
-nem akartam rémhírt terjeszteni,csak előtte pár perccel találtam én is...
-
Rickazoid
addikt
A A854 kanadai, de gyakorlatilag a Droid az, még csak eltérés sincs köztük, tökéletesen megegyeznek. Ha az nem kapja meg, valószínűleg a miénk, az A853 sem.
Ezzel szemben a Google azzal nyugtatta az embereket, hogy kötelezni fogják a gyártókat a frissítésre. Ezek szerint ez vagy kacsa vagy csak az 5 éves tervükben szerepel.
Engem most nem érint, már 2.3.3-at használok, de ezzel el is dőlt, hogy a jövőben soha többet Motorola.(#5151) GodHeart: A vulnerable recovery egy .SBF fájl, úgy kell feltenni, mint bármely más teljes ROM-ot. Ez után lehet a micorSD-re tenni az OR fájlt és mappát, amit már el tudsz indítani és utána rootolható a telefon. DE, ha CM7-et teszel fel, egyszerűbb telepíteni a GOT-féle Froyo-t, abban van vulnerable recovery, a MOD úgyis felülírja a teljes rendszert, így csak annyi szükséges hozzá, hogy Froyo legyen, a többit a MOD telepítése elintézi. Illetve CM7 esetében a baseband fájlokkal sem kell foglalkozni, mivel ugyan úgy közép-európai van benne.
-
GodHeart
senior tag
válasz
petipetya #5148 üzenetére
És ezt hogyan kell felrakni? Tudom, hogy hülye kérdés.. de megkérdezem.. mivel ez nem nandroid telepítési fájl, ezt recoveryből install *** from zip fájl kéne lennie.. de vulne.. recoveryből, csak az install.zip -fájlt tudja kiválasztani, nem pedig any zip fájlt..
Akkor msot hogyan is kell?
-
petipetya
nagyúr
válasz
GodHeart #5146 üzenetére
Kezdetnek a sima CyanogenMod 7 RC3 0.07-11.03.04 (Android 2.3.3)
rom-ot ajánlom. -
GodHeart
senior tag
Arra gondoltam, hogy felteszem ma a 2.3-at, nandroiddal kipróbálom, max nem tetszik vissza teszem backuppal ami most van.
Ki mit ajánl?ui: a gingerbreades kérdésemre, köszi a választ
-
djcool
tag
-
Cyberpunk
félisten
Na mától DHD-s lettem.
De valószínűleg a családban marad a Milestone is.
-
Rickazoid
addikt
válasz
GodHeart #5137 üzenetére
Kicsit utána olvastam, úgy tűnik mélyen van integrálva a Gingerbreadbe ami lehetővé teszi ezt is. A fura az volt, hogy olvastam tavaly decemberi fórumokon, hogy egy rakat videó és nyilatkozat ellenére a sokan állították, hogy kacsa az egész és hiába keresik oly sokan. Úgy tűnik megvan a hatása annak, hogy a Google hivatalosan cáfol olyan dolgot, ami később mégis valós lesz.
Viszont semmi továbbit nem találtam, ami használható információ lenne, ha tudja is valaki hogy kell, nem írta le, illetve lehet annyi munka után egy félig Gingerbread ROM-ot kapott. -
GodHeart
senior tag
Lehet hülye kérdés.. de a gingerbread sreen off animációt nem lehet valahogy rátenni a 2.2-es O2 moddolt romra?
-
-
tesopapa
aktív tag
Hali.
Próbálgatom ezt a kinai froyot. Egész kellemes. Kigyomláltam a fölös appokat belõle. Szépen szaladgál, nem fagyizik. Egy furaság van eddig, hogy nem frissít idõjárást lokalizácio szerint, csak ha kézzel megadom neki. HSDPA van. Valami ötlet esetleg? -
gretzky77
veterán
válasz
postajoska #5126 üzenetére
nokiaprogramok.hu -ról töltöttem le felraktam majd telepitettem ennyi nekem megy!
-
gretzky77
veterán
válasz
postajoska #5124 üzenetére
annyit hozzàtennék nekem gyàri 2.1 van root és app2sd nekem müködik simàn a jack sajna nekem recseg màr (1éves) viszont stereo bt fülest hasznàlok igy engem nem érdekel,ahogy olvasgatok én jól jàrtam mert amiket itt olvasgattam bugokt,ébresztö,ujraindulàs fagyàs nekem semmi ilyen nem volt,mondjuk nem is babràltam romokat!
-
Rickazoid
addikt
válasz
postajoska #5118 üzenetére
1.: elvileg lehetséges, gyakorlatilag nem láttam még programot, amiben lett volna ilyen funkció. De ez nem zárja ki a létezését, ha van türelmed, nézz körül a Marketben a lejátszók közt. Ami biztos nem tud ilyet, az a Winamp, a MixZing, a PowerAMP és az AndLess.
4.: én egy bebújtatós bőrtokot használok, ami pont jó méret a telefonra, így nem csúszik ki, de se cipzár, se tépőzár + szabadon van a jack. Ingzsebben hordom így, kényelmes.
6.: én ezt sokszor tapasztaltam a gyári ROM-mal, esetemben a hálózatról esett le folyton. Valaki nem normális programozó úgy írta meg a szoftvert, hogy ilyenkor is PIN kódot kér. Ezen nem lehet segíteni, de telepíthetsz programot, ami hangjelzést ad, ha elveszti a hálózatot, igaz a gyári ROM-mal az leszívhatja az akkut. Az újraindulások ellen viszont nincs védekezés, az mindig ott lesz a Milestone-ban, de ha kikapcsolod a PIN-t, akkor talán sosem fogod észrevenni.
8.: megoldható, de jobban jársz a CM6-tal. Stabilabb, mint egy App2SD-vel működő Éclair.
11.: overclock-ra gondoltál? Megoldható, Androidiai OR kell hozzá, amivel rootolható és beállítható. Esetleg Marketből is le lehet tölteni a Superuser programot, majd a Milestone Overclock-ot, bár én az OR-t preferálom, futás közben úgysem állítgatom.
12.: 2.3 a CM7, nem olyan stabil, mint a gyári Éclair (bár én azt se nevezném stabilnak), a RAM kezelés még sok csiszolást igényel, illetve a "stabil" kernelre várunk a Motorola-tól (bár kétséges, hogy lesz, állítólag Kínában a hibás béta lett a végleges, de ugye egy párszor már kiszivárgott a végleges, de eddig mindig kiderült utólag, hogy nem az volt). -
Cyberpunk
félisten
válasz
7. Én is a Dolphin HD-ra esküszöm, de a Skyfire is elég gyors.
9. Viszi, de nem túl jól Youtube 320p már szaggat élvezhetetlen. Javaslom a Skyfire böngészőt annak van saját beépített lejátszója azzal nincs gond.
13. Ja kopik ez elég gyakori hiba. -
petipetya
nagyúr
válasz
7. Meglestem, hogy ugyanazon oldal (apple.com) betöltésekor ha a home gombbal a háttérbe rakom a böngészőt, akkor mennyi memóriát jelez a futó alkalmazások listája:
- Browser: 3,23 MB
- Dolphin HD: 3,47 MB
- Dolphin Mini: 2,22MB9. Igen, habár flash alapú játékokat még nem hoztam be vele. Utálom a flasht, a gépen is le van tiltva.
12. Nem, hiszen még hivatalos 2.2 sincs rá. Ennek ellenére a főzött 2.3-as cyanogenmod már alkalmas lehet a mindennapi használatra.
13. Tavaly augusztus óta van meg a teló, de nem kopott le a kamera gombja. Igaz, hogy nem is igazán használom, mert:
- A benyomásától mindig berezgett a teló a kezemben, még ha csak kis mértékben is.
- A főzött romokban általában a képernyőre való koppintással lehet ellőni a fotót - az előző pont végett ezt részesítem előnyben. -
postajoska
tag
Köszi a válaszokat, ha valaki tud még valamit segíteni, kérem írjon.
-
szőröscica
addikt
válasz
1.: passz
2.: nem túl jó minőségű, én kb. 10szer használtam, de már recseg néha, 1 éves a telefon
3.: nekem nem
4.: a speedshopnál kaphatók közül szemezgess, én nem használok
5.: igen
6.: néha újraindul, és van mikor kér pin kódot, bug... Talán a .36-os végződésű szoftver javított ezen valamennyit
7.: gyárit használok, de sokat a dolphin hd-re esküsznek
8.: nem
9.: nem próbáltam, gyári romom van
10.: a memóriakártya nem ram, ennyi van
11.: nem tudom mi ez
12.: community developed modról beszélünk, soha nem lesz egyik sem igazán stabil szvsz
13.: teljesen lekopott kb. 2 hónap alatt -
postajoska
tag
Sziasztok! Gondolom senki nem szereti, ha hsz. gyűjtő baromnak nézik, ezért így próbálkozom, mert rengeteg kérdésem van. Kérem, aki válaszol, az írja le a kérdés számát, amire válaszolt.
1. Lezárt állapotban, zsebben (mondjuk hangerő gombok nyomvatartásával) szeretném elérni a számváltást. Megoldható ez?
2. Jack csatlakozóval volt valaha valakinek problémája?
3. Szalagkábellel volt valaha valakinek problémája?
4. Milyen tokot ajánlotok hozzá?
5. Viszi a 16GB-os kártyát rendesen?
6. Néha a telefon lezárt állapotból feloldáskor is PIN-kódot kér. Milért lehet ez?
7. Melyik rá a legjobb böngésző?
8. App2SD 2.1-re megoldható?
9. Flash Player jól fut?
10. Lehet (mondjuk memóriakártyáról) nüvelni ezt a nagyon csekélyke 256MB RAMot?
11. Overscrolling 2.1-re megoldható valahogy?
12. A 2.3 már stabil?
13. A fényképezőgombról nektek is nagyon kopik a festék?
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
Shrike7973
senior tag
válasz
szőröscica #5114 üzenetére
Pár sorral alább írtam, hogy a kínai verzió megjelenéséből következtethetünk-e arra, hogy hamarosan megjelenik a hivatalos angol nyelvű. Innen indult ki az egész.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Cyberpunk #5115 üzenetére
Nincs semmi előfeltétele a 2.1 felrakásának, az SBF fájl szimplán felülír mindent a bootloader kivételével. A microSD utána akár formázható is. De azt azért nézd majd meg, hogy a MSU rendesen felismeri-e a telefont utána, mert különben a jövőbeni tulajdonosának gondjai lehetnek a frissítéssel. Ilyen akkor fordulhat elő, ha eredetileg más származású a telefon, mint a ROM, ami rákerül.
-
szőröscica
addikt
válasz
Shrike7973 #5110 üzenetére
Szerintem várd meg az európait....
-
Rickazoid
addikt
válasz
Cyberpunk #5097 üzenetére
Ezt az RTEU verziót találtam, igaz ez csak a 02.31.0-s (az alarm bugos), de telepítés után egyből frissíthető 02.36.0-ra a hagyományos módon. Sajnos a többi link már mind 404-et hoz vissza, úgy tűnik kipucolták az általam ismert helyeket, ahonnan elérhetőek voltak. Én meg sajnos csak a német vodafone-os verziót tartottam meg, mert az kell a telefonomhoz. Esetemben még szerencse, mert úgy tűnik szép lassan mindegyik eltűnik.
Szerk.: itt megtaláltam a 02.36.0-s verziót az RTEU-ból. Az xda-developers [HOW-TO] Get your Milestone back to stock fórumának 12. oldalán.
-
Cyberpunk
félisten
#5097-re valaki
-
Shrike7973
senior tag
válasz
szőröscica #5109 üzenetére
(#5101) tesopapa
-
szőröscica
addikt
válasz
Shrike7973 #5108 üzenetére
A Milestone esetében a froyo frissítés jelenleg úgy néz ki, hogy ülsz és vársz. Nincs még hivatalos 2.2.
-
Shrike7973
senior tag
Egy Froyo-ra való frissítés egy Androidos, ez esetben a Milestone készüléknél hogy néz ki?
Fel kell menni a motorola oldalára és a software updatert futtatni? Ott láttam, hogy van valami MR2.5 hibajavítás is. -
Kiki7809
csendes tag
Sziasztok!
CM6-nal egyedul a kamera app-val van csak gondom. Valaki tudna adni 2.1u1-es camera.apk-t? Gondolom mennie kell annak is CM6 alatt,nem? -
-
tesopapa
aktív tag
válasz
Shrike7973 #5102 üzenetére
Moto_XT702_Official_Stock_2.2_rooted_OC_ed.zip
Here is a nandroid backup of the stock rom with the following features for people who want to use it.
All apps included. ( nothing removed )
VR applied
Rooted
OC'ed to 900Mhz ( using AOR )
Zipaligned
Few build.prop edits
Added google apps from here. ( CM6 )Valószínű a baseband-et németre kell állítani. Még nem próbáltam.
-
tesopapa
aktív tag
Estét!
[Kínában] megérkezett a hivatalos 2.2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest