- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
szőröscica #4199 üzenetére
Őőőő igen, a wifit kihagytam, pedig napi szinten egerészek a beállításokban hogy épp' fellépjen
Köszi az emlékeztetőt
Akkor még pár dolog, ami eszemben jutott:Autóban GYÁRI töltővel Sygic-el GYÁRI tartón folyamatos 3 órás navigáció alatt LEMERÜLT!
) Azt hittem viccel. Nem. Komolyan gondolta
Bluetooth nekem sem mindig csatlakozik a MOTOROLA headsetemhez
De a hardver, az remek. Lekopott kameragomb, nekem gyárilag nem világító érintőgombok
-
szőröscica
addikt
Plusz az ébresztés hibái, illetve ne feledkezzünk meg arról sem, hogy sok wifi hálózattal nem szeret barátkozni, továbbá nekem már csinálta azt is, hogy bluetooth kihangosítás után kiszálltam az autóból, megszűnt a kapcsolat, majd elindította magától a zenelejátszót és elkezdett bömböltetni egy számot. -.-
-
törölt tag
igen azt en is olvastam hogy a 2.2 sokat javit sebessegben is, meg ugye menni fog a flash.
de ilyen dolgokban mint amiket irsz az enyim nem bugzik. nekem is alap minden. persze mar jol teliszortam marketes progikkal. de a toltottseget jol mutatja, ebreszto is jo, idaig 1xer indult ujra. neha belassul de az sem veszes.
-
wolruf
őstag
válasz
#18379748 #4194 üzenetére
Bugok, amikkel én egyre kevésbé tudok együtt élni:
Össze-vissza akku jelzés és zabálás (gyári FW-el, nem különböző modokkal, nincs tele akksiterhelő widgetekkel)
Rapszodikus újraindulások
Megfelelő szabad memória esetén is lelassulások (gyári launcher és egyebek)A többi nyűgömet már korábban csepegtettem a fórumban.
Egyszóval a gyári, hivatalos cuccokkal vacakol. Én azért várom a 2.2-t, mert remélem javulnak ezek is a kernelszinten optimalizált erőforrás kezelés miatt. Mindegyik kollégámnál látom, hogy a 2.2-től szárnyra kaptak a telcsik (Galaxy S-ek, HTC Legend, Nexus).
-
törölt tag
válasz
Seraf723 #4193 üzenetére
ugy tom ha mukodik a wifi es a mobilnet akkor is eloszeretettel a mobilnetet hasznalja.
nekem elso dolgom volt hogy kikapcsoltam az apn beallitast hogy ne tudjon felmenni ra. igy gyakorlatilag wifin hasznalom csak. 1 ho alatt volt osszvissz 1.3Mega mobilnetem (az elso szinkron a gmail-al), utana csak wifi. -
Rickazoid
addikt
válasz
Seraf723 #4193 üzenetére
Ha bekapcsolod a WiFi-t és felcsatlakozol vele egy hálózatra, akkor a mobiletet nem használja. Viszont a kijelző lekapcsolása után a WiFi lekapcsol, ROM/MOD-tól függően ezt lehet állítani, hogy ilyenkor se kapcsolja le, ha online akarsz maradni. Vagy része a menünek (ha van, akkor: Settings - Wireless & network - WiFi settings - menü gomb - Advanced - Wi-Fi sleep policy) vagy külsős program, Marketben biztos találni ilyet. Illetve a mobilnet is lekapcsolható, ROM/MOD-tól függően APNDroid, PowerWidget (a ROM része), Widgetsoid vagy kikapcsolás a menüben (ha van, akkor: Settings - Wireless & networks - Mobile network - Data enabled).
-
törölt tag
mi az a sok bug? komolyan kerdem. nekem kb 1 honapja sincs meg meg es eddig nem volt veszes. inkabb funkcionalitas az ami hianyzik, amit egy ilyen kategorias keszulektol elvarnek (tekintve hogy a 6-7-eves palmban is alap dolog volt hogy kezeli a proxyt, nem kell kulso alkalmazas jegyezteleshez, mukodik a kepernyorol screenlock, stb). en azert varom a 2.2-t mert latom hogy api szinten van erdemleges fejlesztes nem csak ui-ben, azt letojnam.
-
Seraf723
csendes tag
na ma előfizetek mobilnet-re, de azér előtte megkérdezem, hogy van-e valami olyan beállitás hogy mindenképp a wifi-t/mobilnetet preferálja még mielött megin ilyen baleset történik velem, hogy lehúzza az összes pénzem
-
bejmuller
aktív tag
tegyétek fel a legújam CM-ot. sokkal (értsd SOKKAL) jobb az akksi.
az ezelőtti szoft egy Cronos 1.7.0 volt, az még régi kernellel volt, gondolom azért ekkora a különbség.
tegnap kb délben 12-kor vettem le a töltőről, sok wifi, szinte állandó sync, 2G(mikor nem volt wifi), 5 képernyő widget, köztük Fancy Widget, Facebook. Ma reggel szólt hogy tegyem toltőre. Éjjel kb 2-kor feküdtem le.
Nálam ez már jónak számit. Régi szofttal, ilyen használattal nem bírta estig. -
wolruf
őstag
válasz
szőröscica #4187 üzenetére
Basszus itt nem erről van szó. Lesz@rom a verziószámot, ha nem egy rakás BUG az egész. Ez itt a bibi. Ha pedig szervizbe viszed a drága pénzedért megvette kütyüt, rávágják hogy ja, az nem javítható, az nem a Motorola sara, az az Android miatt van, meg minden miatt, csak ne kelljen felelősséget vállalni. Na ez az én bajom. Ha megvettem valamit, elvárom hogy működjön. Nem működik. Pont. Ennyi. Ezután pedig húzzam fülem-farkam és örüljek, hogy megvehettem? Na ne már. Nem itt tartunk.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#18379748 #4186 üzenetére
Hát ja mindenki telhetetlen
A tökéletes telefon nem létezik sajnos...
joamilestoné: tudod mi frissítésbuzik vagyunk. Erre áll fel ha látjuk az újabb szoftver verziót
Az hogy téged nem érdekel van ilyen is te tartozol az átlag felhasználó közé, mert a többség tesz rá hogy milyen verzió fut a készülékén.
Csak egy drága készüléknél ha nem indokolt a nem frissítés például gyenge elavult hardver, akkor legyen már hozzá. -
törölt tag
sztetek melyik az amarka/tipus ahol a hozzaszolasok nagy resze nem ugyanez a sohatobbet sonokmothtclgsamsesatobbit?
-
Cyberpunk
félisten
Hát ja a készülék beépített szoftver frissítője meg sosem talál semmit. Egyszer frissítettem a S.U.-val akkor felismerte minden okés. De azóta semmi. Ha jön a frodo akkor nem tudom mi lesz.
Ha egyikkel sem megy fel rá.Én már úgy ahogy az egész androidból kiábrándultam. A rendszer az jó csak a support az ami bosszant. A többi gyártó sem jobb sajnos max azok akik nem zárják a bootloadert, mert akkor lelkes modderek adják rá a főzött rom-okat, de így
Az a gyártó tudna engem hűségesé tenni aki ezt felismerné és nyomatná a készülékeire a frissítéseket. Előbb vagy utóbb úgy is vennék másikat. Mert elavul a készülék nem elég gyors, vagy csak szimplán meguntam. -
wolruf
őstag
válasz
Cyberpunk #4183 üzenetére
Dettó, ugyanez. Nem ismeri fel a típust. Néha azonban nyöszörög, hogy ehhez az imeihez van update, rákötöm és közli hogy nincs
Nekem már semelyik Motorola kütyü sem tetszik. Egyszerűen nem, mert hányingerem van a logójuktól.
Telcsim kikapcsolt 3G-vel, kikapcsolt GPS, BT, WIFI, minden (kijelző is, alig használtam bármire), semmi widget nem fut kb és tegnap 5 óra alatt 70%-ot merült az akksi. Anyád. -
Cyberpunk
félisten
Hát ez az de semmi. Én már kezdem azt hinni hogy nem is lesz belőle semmi. Majd két hónap múlva benyögik hogy ilyen meg olyan technikai akadálya van a dolognak, aztán kész.
És így akarják megtartani a vásárlókat, szép kis üzletpolitika. Pedig tetszenek a majdani Tegrás készülékei is, de lehetnek akármilyen jók ezek után már elvből nem veszek Motorolát.Egyébként a Software Update nekem is cseszik felismerni most a készülékem IMEI számot beolvassa azt kész
-
Cyberpunk
félisten
válasz
gretzky77 #4180 üzenetére
Ja leszívta az akkut tegnap délután raktam fel 100%-os volt még akkor a telefonom. Ma reggelre meg totál le is merült (kikapcsolt). GPS, wifi nem volt bekapcsolva csak az elején kapcsoltam be hogy tudja magát belőni. Bár nem vagyok benne 100%-ig biztos hogy az volt a ludas mert szedtem le egy RSS olvasót is valami RSSDemon nevezetűt. Mindegy mind kettőt letöröltem már
-
törölt tag
mire ez a nagy izgalom? en arra emlexem 2011-Q1 volt megadva, az meg meg tart legalabb 2 honapig...
mondjuk johetne mar -
Cyberpunk
félisten
Na megy eladó sorba a kavicsod?
Nem vállalnák túl nagy rizikót ha fogadást kötnék arra hogy nem lesz Froyo januárban, bár igaz még nem telt le a nap
Viszont más ti milyen időjárás widget-et használtok, ha használtok? Nekem a Fancy widget úgy leszopta a telefonomat hogy öröm volt nézni
-
gretzky77
veterán
Hàt a mai az utolsó lehetöségük,hogy januàr végén megjöjjön a froyo,bizom benne,hogy a héten màr megjön!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
GodHeart #4169 üzenetére
Én már nem remélek semmit. Kizárt hogy januárban legyen Froyo igaz még holnap 31-edike van. De nem tartom valószínűnek hogy lesz belőle bármi is. Szóval kacsának bizonyult az a hír hogy a hó végén lesz frissítés. Én már azon sem lepődnék meg hogy ha tavaszig elodáznák. Mindig ez a hamarosan. De már nem izgat különösen a nyáron cserélem úgy is.
-
GodHeart
senior tag
hát én komolyan besírok ezen..
ma gondoltam újra megpróbálom frissíteni a telefonom.. ma meg nem talál hozzá semmilyen frissítést..
-
eami
veterán
válasz
szőröscica #4166 üzenetére
előttem hozzászóló már megírta a frankót, annyit tennék hozzá hogy be lehet állítani hogy csak már meglévő contactokoz synceljen a FB app
Egyébként örülök hogy sikerült megoldani. Igaz jópár extra felesleges körből, de a lényeg hogy most már okés
-
válasz
szőröscica #4166 üzenetére
Hmm, nálam a telefonkönyvben is lehet manuálisan össze illetve szétbontani kapcsolatokat, akár FB, akár google accountról legyen szó (edit contact - separate vagy join).
Amúgy ha bejelölöm, hogy csak azokat jelenítse meg, akiknek van telefonszáma, akkor nem lesz felesleges juzer, ilyen esetben azokhoz is hozzácsapja a FB infóját, akiknek csak a telefonkönyvemben van meg a száma (telkönyvben display options - only contacts with phones bepipa).
-
szőröscica
addikt
De az nekem nem hiányzik, hogy telecsessze a többszáz telefonszámos névjegyzékemet még jópár facebook kontakttal.
De megtaláltam a programot. Syncmypix.
Automatikusan felismer és összepárosít, utána pedig ha valamit elcseszett, akkor átrakhatod más emberre, és akiket nem tudott magától párosítani, azt te megcsinálhatod kézzel. Tökéletes. És még a profilképből is tudsz vágni vele, hogy ideális képet tegyen be. -
joooooe
csendes tag
Helló Mindenki!
Nemrég vettem az ebayen egy motorola droidot. Megszivattam magam, vagy van rá valami mód, h gsm hálózatra tudjak csatlakozni vele?
Előre is köszi a választ!!
Joe -
Seraf723
csendes tag
én speciel nem vagyok úgy megrökönyödve pedig 4napja még nekem is 5800 volt -
Seraf723
csendes tag
köszi
Cyberpunk: nagyon gáz hangminőség?nekem kb leszedi a fejemet a CX400-asommal
amúgy nemtudom de pl én a PowerAMP-ba nem tudok megtalálni kb egy számot sem, kerestem egy M betűs előadót azt azért láttam h aszerint van rendezve de nem volt ott aztán feljebb mentem egy 50-60 számot egyszercsak ott volt az előadó meg egy zenéje de már full összevissza volt rendezve az egész (amúgy természetesen probálgattam a sorting beállitásokat
)
ja és bocs hogy igy össze-vissza kérdezek de valahogy nem jön egybe az egész
szóval, azt le lehet tiltani valahogy, hogy lezárt állapotba is lehessen hangerőt módosítani? mer jóhogy rappet hallgatok, de azér nem hordok 2számmal nagyobb gatyát és már nem egyszer előfordult h lehalkult a zsebemben és kicsit idegesít.
-
válasz
Rickazoid #4158 üzenetére
Ha jól emlékszem powerampot felteheted, pár napig trial módban meg lehet nézni, hogy bejön-e. Külön kell az unlockert megvenni Marketen.
Nekem extra igényeim nincsenek, de az tetszik, hogy könyvtárak szerint is lehet rendezni, többféle widgetje van, van lockscreenre is.
Bővebb infó itt.
(a leírása szerint APE-val is elboldogul, megerősíteni nem tudom) -
Rickazoid
addikt
válasz
Seraf723 #4154 üzenetére
Én MixZing-et illetve Winamp-et használok, mikor milyen kedvem van. Mindkettő boldogul OGG-gal és FLAC-kel is. MixZing mondjuk nekem már fagyasztotta le a telefont, illetve előfordult, hogy random megállt vagy elindult a háttérben. A többi ilyet sosem produkált, pedig a Winamp a béta. Winamp akkor lehet még hasznos, ha a számítógépen is az van, lehet vele szinkronizálni (nem próbáltam). Viszont a MixZing-ben van EQ, igaz FLAC-nél nem működik, bár ott normális esetben hülyeség is lenne a használata (sajnos a hangszórók minősége már más kérdés..). APE-re pedig andLess-t használok. Amit viszont nem szeretek, hogy az andLess kivételével egyiknél sincs kilépés gomb, mindegyik a háttérben marad, normális esetben nem is lehet leállítani a lejátszást, csak adott helyen a menüből egy Clear Queue paranccsal, csak pillanatmegállító gombjai vannak. Persze lehet, hogy ez csak engem zavar. Fizetős programokat még nem próbáltam.
-
-
Seraf723
csendes tag
ti milyen zenelejátszót használtok?
csak most látom h ez a poweramp nem is annyira ingyenes -
GodHeart
senior tag
Nekem mér nem ismeri fel a motorola programja a telefonom? Elvileg mindent úgy cisnáltam ahogy a neten megvan írva.. de mikor azt kéri csatlakoztassam a telefont.. akkor letelik a 60sec és kiírja, hogy nem talált semmit..
-
válasz
Phoenix0523 #4149 üzenetére
Egy esetben volt, hogy félre küldte eddig, status reportban nem az a név szerepelt, mint akinek írtam
Lehet van több is, de 500 SMS-t nem válogatok át.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #4144 üzenetére
Megvan az oka:
Update:
28.01.2011 0.07-11.01.28
- proprietary files update (boot.img=>kernel, modules etc from SHOLS_U2_05.26.0)
- the infamous SMS bugs fixed (the OS version should actually read 2.2.2, sorry, I left 2.2.1 there)
- Greek support added to LatinIME 2.3 (including dictionary)
- ext4 module included (can be used to mount ext2 only - writing to journalled ext3/4 is not working correctly yet)
- new separate BPSW update.zip package (same as in SHOLS_U2_05.26.0/SHLA_U2_05.0C.0) -
Azért abba éreznék némi anyázásfaktort, ha a hivatalos Froyo-t úgy adja ki a Moto, hogy az SMS bug bennevan, közben CM meg 2.2.2-nél tart a telefonra :]
-
Cyberpunk
félisten
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #4143 üzenetére
Kár érte. Ezt a shadow mod-ot láttam én is, de nem mertem feltenni, másrészt nem akartam megszakítani a ho!no-t.
"Androidiani OR-t használtam, átállítottam a baseband-et németre a biztonság kedvéért (német a telefonom), a billentyűzet kiosztás cserével se volt gond, memhack is felment."
Ugyanebben az OR-ben nekem mehet a görög, ha onnan van a teló? Mert most frissítettem rá a HO!NO-ra és nincs kedvem emiatt OR-t cserélni a baseband idejére - itt van minden az SD-n, de akkor sem.
Nekem ugyanúgy 2.2.1-et mutat az android verzióra a ho!no.
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #4138 üzenetére
CM6 már át is állt rá, épp ezzel az árnyékkal szórakoztam, amikor megláttam, illetve frissebb kernelt és ext4 támogatást is kapott, ami egyelőre csak ext2, de a naplózók támogatása is készülőben.
Sajnos a ShadowMOD nem vált be igazán, az első benyomás nagyon rossz lett.
Telepítettem. Először nem tapasztaltam semmi különöset, felment a MOD, elindítva portugálul fogadott, de természetesen van angol nyelve, a internetet nem ismerte fel, de még bejelentkezés előtt hozzáadtam az APN-t, így nem volt gond vele, egyből meg is kezdte a szinkronizálást és a hiányzó programok telepítését. Utóbbi nem volt teljes, két programra kiírta, hogy nem sikerült letöltenie, de rájuk nyomva egyből a Marketre vitt és második nekifutásra már sikerült a dolog. Felrakott viszont egy olyat is, amit korábban már töröltem, ez fura volt, nem teljesen értem miért töltötte le, bár gondolom ez nem a MOD hibája, inkább a Marketé. Viszont a frissítés végével Titanium Backupba belépve kiderült, nem telepített 18 programot, bár lehet ez betudható annak, hogy CM-et és a frissebb Marketet használtam, ami nem biztos, hogy mindig megfelelően kommunikál a Google szervereivel, ellenőrizni sajnos nem tudom, bár lehet benne valami, mindegyik újabb program volt, amit CM alatt kezdtem el használni szerintem. De legalább egy Update all a Marketben megoldotta.
Androidiani OR-t használtam, átállítottam a baseband-et németre a biztonság kedvéért (német a telefonom), a billentyűzet kiosztás cserével se volt gond, memhack is felment.
Amúgy ez egy "tiszta" MOD, nem látni benne egyéni módosítást, mint a CM6-nál például, egy csupasz Androidnak tűnik, csak persze 2.2.2-es verzióval.
Viszont el is kezdődtek a gondok. Észrevettem ugyanis, hogy a LauncherPro még hiányzik. Megnéztem Marketben, letöltötte, de nem települt. Ha rányomtam a Cancel-re, lefagyott a Market, FC után újraindult, majd megint lefagyott. Hiába lőttem ki, ezt játszotta. Reboot, és nem indult el, az M logónál ácsorgott. OR-ben csináltam Dalvik és Cache törlést, de nem segített. Az újratelepítés se segített, csak az újratelepítés, Data törlés és érintetlen indítás. Egyelőre most inkább megnézem a friss CM6-ot, aztán hétvégén lehet adok még egy esélyt az árnyéknak. -
bwoay
nagyúr
válasz
Cyberpunk #4141 üzenetére
pedig ezt is nagyon szeretted volna már, wolruffal zsörtölődtök itt nekem, hogy nincs bugfix...
hát nekem még telefonom sincs
bár ma szóltak a vodától, hogy megérkezett a szervizből, így jövő hét elején kiderül, ezúttal sikerült-e használható készüléket kalapálni belőle. ezúton szeretnék köszönetet mondani a Motorolának, mert annyira tekintettel voltak rám, hogy direkt nem adták ki a várva várt update-et, amíg a telefonom a szervizben volt, tudván, hogy így kimaradnék a buliból, amit nyilván senki sem szeretne
akartam is írni, hogy addig ne is számítsatok Froyora, amíg nincs a kezemben a Milestone, csak féltem, hogy meglincseltek.
-
Cyberpunk
félisten
Én most frissítettem. Na sajnos nem Froyo-ra valami bugfix lehetett
Így legalább megvolt a frissítés igaz sajnos nem arra amit annyira szeretnénk már
-
eami
veterán
válasz
szőröscica #4134 üzenetére
próbálgasd még a gyárit mert úgy tűnik nem vizsgáltad meg elég alaposan....
a facebook sync (telefonon) meglévő kontaktokhoz fűzi hozzá az új facebokos kontaktokat. Már ahol rájön hogy ki kivel van. Amit nem tud, azt csak simán hozzáadja a listához. Ezeket a csellengő kontaktokat manuális fűzheted hozzá ahhoz akihez akarod. Nem kell hozzá semmi app, alap OS tudja...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Phoenix0523 #4136 üzenetére
Hát konkrétumot nem mondanak megint csak hogy hamarosan
-
Phoenix0523
tag
válasz
Cyberpunk #4135 üzenetére
Ez sajnos Motonál mindig így volt, amerikába megkapnak minden frissítést EU-ba meg semmit...
Moto Amerikára és Kínára összpontosít, Európát leszarják...Ez talán jó hír...
Harry Vafias:
I hear from people on blogs or friends that motorola will delay again the froyo update dates or cancel them for motorola milestone in Europe.So i would like to know if all these speculations have even the tyniest possibility to come true.
Motorola Europe
Hi Harry, thanks for the note. We are proceeding as planned as as per the software update site. We will update you soon. -
szőröscica
addikt
Helo!
Egy Facebook szinkronizáló programra lenne szükségem.
A gyári alkalmazás nem nyerő, egyrészt magától csinálja, ami nem nyerő, ha több azonos nevű ismerősöm van, másrészt nem mindenki ugyanúgy van a telefonkönyvemben, mint a facebookon, harmadrészt meg amit jól csinál, azt is hajlamos elcseszni azzal, hogy Nagy Bélából Béla Nagyot csinál, de fura mód nem minden esetben.
Szóval olyan program kellene, amivel én párosíthatom össze a névjegyzékben lévő nevet a facebook profillal. Egyenként, kézzel.
A Facebook sync nevű appot is próbáltam, az csak fotók szinkronizálására jó, de az sem tud manuális módot, így hamar megáll a tudománya. Nekem elég lenne, ha csak a fényképeket magam válogatnám ki, a 600 féle elérhetőség, meg news feed nem érdekel. -
Olajozzuk a tűzet? Az USA Droid-ra megint jön egy update, no nem 2.3 persze, esélyesen a 2.2.2-es javítás (SMS bug pl.).
-
Cyberpunk
félisten
Miért mi a baj a 7 Pro-val
Igen a komolyabb rendszerfrissítések esetében. Csak hogy az Apple az rendszeresen adja ki a kisebb javításait. Még ez a Motorola esetében nem épp megszokott dolog. Nekem például még mindig megvan az ébresztő bug 2.1 update1-el. Nem nagyon izgat mert nem a telefont használom ébresztőnek, csak hát na
-
wolruf
őstag
Hja, csak az iPhone-ok nem trágya szoftverrel vannak. Ami a Milestone-okban volt bug (és van!!!) az brutális. Ezek után nem ,,csak'' frissítést, hanem javítást várunk. Na ez a nagyon nem mindegy. A Motorola javítást se nagyon ad ki, amit pedig kiad, azt kb. úgy teszi, mintha valami orbitális kegyet gyakorolna. Egy gyárilag hibásan portolt oprendszerrel kiadott, nem minden funkciójában használható készülék kimeríti a hibás teljesítés fogalmát. És ezen még javítani sem akar a T. (nem tisztelt, inkább trágya) gyártó. Grrr
-
bwoay
nagyúr
válasz
Cyberpunk #4119 üzenetére
"Hát én HTC-ből egy HTC 7 Pro-t tudnák elviselni" huhuhúúú
ami a frissíthetőséget illeti: lehet, hogy én látom rosszul, de a Milestone 2.0-val jelent meg, most pedig a 2.2-t várjuk rá. Ez nálam 2 update, pont annyi, amennyit az iPhone-ok is kapnak egy életciklus (azaz 2 év) alatt.
-
Rickazoid
addikt
válasz
addamka #4120 üzenetére
Memóriakártyáknál gondolom nem csak a besorolás számít, mert az egy maximális érték, ami elvileg elérhető, hanem a származás és a gyártó, a minőség is.
+1 a masszív nehéz dögöknek
Shadowmod-br-t (portugál főoldal) próbálta már valaki? Én most ezt néztem ki, amint feltöltődött a telefonom felteszem és próbálgatom kicsit. 2.2.2 alapokra helyezték egyébként a legfrissebb verziót.
-
GodHeart
senior tag
Lehet volt már róla szó.. de a hangminőséget valami rejtett opcióban nem lehet állítani? Lehet csak persze nekem van vele gondom, de alig értem ha a másik beszél, pláne ha háttérzaj is van, még ha kicsike akkor is..
-
Ez a frissítési hozzáállás máshol sem jobb. Van ismerős akinek sokmilliós autója van gyári navival, 3 év garanciával. Aztán 1 év után mondták neki navi térképfrissítésért csengessen, mert a 20 milliós autóhoz csak félév support jár ilyen téren : )))))))
Ma gondoltam tesztelem a memóriakártyát. Van egy autós kamerán 16gigás kártyával, class2-es. Elvileg a Milestone-hoz is class2-est adtak, de az enyém pár pl class4-es, mint kiderült kiszedés után. ehhez képest 8 gigás class4-es kártya olvasás átlag 8200ksec, írás átlag 3980ksec. Class2-es 16gigás kártya olvasás 9180ksec, írás 4590ksec.
HTC nálam nem alternatíva, az ő dizájnviláguk tőlem távol áll, maradi vagyok és a szögletes nehéz dögöket kedvelem. Meg eddig amiket taperoltam androidos telefonok, a Moto tűnt a legmasszívabbnak. Persze mindenkinek más a szempont, aki tud rá vigyázni 100%-osan annak ez nem gond, pedig én sem háztetőn pakolom a cserepet : )
-
Cyberpunk
félisten
válasz
petipetya #4118 üzenetére
Hát én HTC-ből egy HTC 7 Pro-t tudnák elviselni. Az tetszik mind kinézetre és a qwerty gombsora is sokkal használhatóbbnak tűnik mint a Milestone-nak. Csak hát WP7 ugye
Én is tervezem a cserét csak hamarabb a nyáron. S az is egyre biztosabb hogy nem android-os lesz a következő készülékem. Nekem fontos a frissíthetőség ha már kiadok 100k+ot egy ketyerére akkor ez szerintem abszolút elvárható dolog. Az android meg jelenleg ezt nem nyújtja nekem. Persze tudom a gyártók a sárosak, de akkor is.
A HTC valamivel jobb mint a Motorola ebből a szempontból, s főleg lehet rájuk pakolászni custom rom-okat is.
Valószínűleg iPhone-t fogok venni, nem divatból! Persze sokan veszik pusztán csak ezért mert milyen menő, még akkor is ha marhára nincs szűksége egy okostelefonra.
Persze nem szabható annyira át a rendszer mint egy androidnál sokkal kötöttebb az iOS, de felhasználói élményben magasan veri az android-ot. Jó nincsenek widget-ek ugye de gyakorlatilag mindent meglehet vele csinálni úgyan úgy. Na jó flash az nem lesz rá az biztos, ez az ami fájó. De van rá Skyfire -
petipetya
nagyúr
válasz
Cyberpunk #4117 üzenetére
Köszi! Kicsi off, hogy miért kérdeztem. Mert idén nem tervezek telefont cserélni, max. december környékén, de amikor megteszem, akkor az egy qwerty-s HTC lesz. A frissítési statisztikában élen jár, és nyílt a bootloader, ergo könnyebben írnak hozzá rá optimalizált főzött rom-ot. A megbízhatóságát meg sem említem.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
petipetya #4116 üzenetére
Ja ott nyílt, lényegében a bootloadert akarják feltörni hogy custom ROM-okat is fel lehessen rá dobni.
Amúgy jó lenne ha ezt lehetne mert egyre fogy a remény meg a türelmem a 2.2-es frissítésüket illetőleg. Ma sem lesz belőle semmi, pedig mindjárt lejár a hónap.
Kezdem azt hinni hogy soha nem látunk hivatalos Froyo-t a készülékünkön
-
Napster
tag
Én mióta megvettem a telót CM 6 al használom,ez sem teljesen 100% os , de a fent említett egyik problémával sem találkoztam.
Most viszont a Laucher témán kattogok... ADW laucher volt fenn eddig viszont ebben az AppDrawer nemigen tetszik, feltettem a Go Lauchert itt ez a rész tökéletes, DE itt a widgetek átméretezése enyhén szólva is el van cseszve landscape/portrait nézet váltáskor főleg látszik egyszerűen nem átméretezi hanem levágja a widgetet vagy összecsúsznak ehhh...
[ AndrOINC. BOINC project for Motorola Milestone freedom]
Akit érdekel mi ez, a linken megtalál mindent! -
Seraf723
csendes tag
na mostmár nagyon fasza a teló kb már minden megy egyböl mi merre hány méter nekem még a sebesség is jó igy, hogy csak 2napja van meg meg hogy mondjuk direkt kb a 2.2 frissités elé terveztem a vételt
ellenben a sebessége jó de van játék aminél akadozik, szóval az lenne a kérdésem ha felhúzom mondjuk 800ra a processzort ahhoz ugye root-olni kell a telót és az lenne a kérdésem, hogy ez befolyásolná-e a froyo felrakását majd ha kijön, mert akkor már inkább kivárom ezt a (remélhetőleg) pár napot/hetet... -
gretzky77
veterán
Hàt ez a nap is eltelt froyo nélkül,a héten ebböl màr nem lesz szerintem semmi,de inkább lehet hogy a januàrból sem lesz semmi
-
törölt tag
válasz
szőröscica #4107 üzenetére
hehe en ugyanezt vegigeltem nehany evig es jopar keszuleken keresztul a pamOS-el. azt is huztak halasztottak, volt update de inkabb nem. aztan ott volt a legujabb os, mukodott (cobalt), fejlesztok fejlesztettek ra ezerrel, mukodott a szimulator, libek, apik minden ment. aztan pofra esett tobb szaz v ezer fejleszto mikor nem adtak ki a kesz rendszert, karbaveszett rengeteg munka hisz a debutalasra mar keszen allt volna egy csomo progi.
aztan jott az szetvalasegyesuleseladas saga, no meg hogy az accesbol lett hp meg webos is elegge kesett, es az hogy keszuleket gyakorlatilag usan kivul sehol nem adtak betelt a pohar. iphone elvbol nem. winmobil meg egy vicc (nem is ertem emberek millio hogy birjak hasznalni 2 napnal tovabb) igy maradt az android mint nyilt os (bar annyira nem is nyilt). most meg megy ez a froyozas, ha lecseng jon a ginger es akik nagy penzeket toltak a hw-be hoppon maradnak... -
-
Cyberpunk
félisten
válasz
drzsoo1 #4104 üzenetére
szerintem is ez a cél. De az MM2 az újabb erősebb hardver stb. Szóval amúgy is inkább azt veszik már. Nem nagyon állít konkurenciát. Az MM1-es tulajok többsége meg ezt a szívatást látva nem nagyon fog MM2-re váltani. Sőt Motorola telefont sem nagyon fog ez után venni. Legalább is ha magamból indulok ki.
Minden esetre kíváncsi vagyok hogy hogy fog alakulni az MM2 sorsa frissítések szempontjából lehet hogy nem mostanában kapja meg a 2.3-at
-
-
Rickazoid
addikt
válasz
fpatrik17 #4096 üzenetére
Én most CM6-ot, ez vált be eddig a legjobban, bár ez se tökéletes, tapasztalataim szerint az akku töltöttségének kijelzése még mindig hibás (akármit is csinálok), képes tartani a 90%-ot fél napon keresztül, majd leesni 50%-ra, 40-ről meg esett már le 10 perc Angry Birds-zel 15%-ra épp a napokban. Ráadásul próbálgattam MIUI-t is a napokban, feltöltöttem a telefont CM6 alatt, reboot, nandroid backup, MIUI install, bekapcsolás után volt 80%-on MIUI szerint, nyúztam kicsit... gyors csalódás látván, hogy a Market linkjeim elvesztek és programok, mint a HandcentSMS Forse Close-t igényeltek, úgyhogy reboot, nandroid restore, CM6 ismét, 90%-os töltöttséggel. Érdekes. Nem feltűnő, mert elmegy egy napig, a töltés lehet már jó, csak a kijelzés rossz szerintem... aztán ki tudja, nem mértem le.
Kéne írni egy programot, ami semmi mást nem csinál, mint lemeríti a telefont, hogy össze lehessen hasonlítani a merülési időket... vajon mennyire lenne biztonságos a telefonra nézve?Egyébként a többivel (IceandFire, The FroyoMOD, MIUI) az volt a bajom, hogy vagy a memhack nem működött (vagy sokadszorra, de meguntam végül), vagy FC-t igényeltek programok, vagy a Market nem látta a feltelepített programjaimat velük.. meg nem tudom, mindegyikben volt valami apróság, ami lehet csak engem zavar, érdemes pár napig használni mindegyiket (már amennyiben a vállalkozó kedv megvan és nem vár rajta fontos hívást vagy sms-t az ember), utána lehet pontosan megítélni, szerintem egyénfüggő, hogy melyik jó.
A HO!NO! se rossz, már nem is emlékszem, mi miatt álltam vissza CM6-ra... amúgy nincs sok különbség, vagyis inkább mondjuk úgy, hogy a lockscreen-en kívül nem szúr szemet, maximum egy hackernek.
Benchmark meg sosem mérvadó, elég átírni a build.prop-ban pár sort és máris duplázódnak az eredmények.Nos, szerintem.
Bár most megint a MIUI-t akarom megpróbálni, ezúttal Titanium Backuppal állítom vissza a programjaimat, hátha úgy a Market linkek is helyreállnak, meg talán segít a FC-n is.
A hivatalos Froyo-ban egyre kevésbé bízom, az elmúlt hónapokat biztos nem bugok keresésével és javításával töltötték, fél év is bőven elég lett volna arra, nemhogy.. 8-9 hónap? Egy gyerek is elkészül annyi idő alatt, pedig az bonyolultabb kicsit..(#4100) petipetya: "power widgeten vibrate módra állítva a settings/sound/vibrate only in silent mode-on van, ez nem jó!"
Ha vibrate módra állítod, akkor lekapcsolja a csengést, ergo néma, de rezeg. Így gyakorlatilag mindegy, hogy always vibrate vagy only in silent, mert a telefon silent módban van. Nekem eddig nem volt gondom vele. Én inkább azt vettem észre, ami kellemetlen, hogy a lehúzható kontrollok nem mindig követik a power widget állapotát és fordítva.
-
Cyberpunk
félisten
Na nem rég keltem már kezdek kilábalni a betegségből. Mondom ez egy szép nap talán végre megkapjuk a fagyos joghurtunkat. Erre még mindig semmi
Miért van az az érzésem hogy ebből minimum február lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest