- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Más is tapasztja ezt?
A legújabb (01.15-i) ho!no van fent, de a legújabb cm6 alatt is ezt csinálta. A panelen lévő power widgetben szoktam állítgatni a hangerőt a silent-vibrate-sound+vibrate között.
Észrevettem azt, hogy ha bemegyek a settings / sound / vibrate részbe, és közben a power widgetben állítgatom a hangerőt, akkor ez történik:
- power widgeten sound+vibrate módban a settings/sound/vibrate always-on van, ez rendben.
- power widgeten silent módra állítva a settings/sound/vibrate never-en van, ez rendben.
- power widgeten vibrate módra állítva a settings/sound/vibrate only in silent mode-on van, ez nem jó!Na ez itt gond, miért csinálja ezt? Ha vibrára állítom, akkor elvárom, hogy vibráljon is, ezzel régebben nem volt semmi gond.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Seraf723 #4089 üzenetére
Ahogy a felhasználói kézikönyv is írja, wifi csatlakozáskor megjelenik a jel a panelen, de a menüben is le tudod ellenőrizni. Amíg ezt nem olvasod át, nehéz lesz kezelned a telefont...
-
fpatrik17
senior tag
Amugy ki milyen ROM-ot használ?
Nekem valami olyan kéne, amiből minden kivan semmizve, sok hely felszabaditva, és gyors, stabil működésre képes..
Kíváncsi lennék ki milyet nyúz. Én CM6-al használtam, nem volt rossz, de a HO!NO!-t akartam feltenni, mikor beszart a telóm(előtte történt nem sokkal)
Érdekelnének vélemények, tapasztalatok, kinek mi fexik ;P -
gretzky77
veterán
ok de ha ùgy nézzük,hogy a màsodik a moto azért az nem rossz,a HTC-nek kicsit több telója van,igy könnyebb elérni nem? hajrà moto várjuk màr nagyon a froyot.
-
Seraf723
csendes tag
válasz
Kiki7809 #4091 üzenetére
igen legutóbbi frissités, láttam is h belehet kapcsolni only 2g módot de gondoltam ezen az egy műveleten nem fog múlni semmi, mivel utána már kellett volna hisz rendeltem volna be mobilnetet egyből
dehát a hibáiból tanul az ember és nem fogom feladni még mindíg maximálisan örülök a telónak
-
Kiki7809
csendes tag
http://www.technet.hu/telefon/20110126/android-frissites_trehanyak_a_gyartok/
Tessék nem is áll a mi kedves Motonk olyan rosszul!
Persze gondolom ez nem nyugtat meg itt senkit. Amúgy én tök jól elvagyok a CM-es Froyoval, és hátradőlve várom a hivatalosat.
U.i.: Azért akkor is vérlázító amit művelnek...
-
Seraf723
csendes tag
nos a szívás már megvolt, felléptem marketre (miután elvileg csatlakoztam wifihez nemtudom, hogy ilyenkor kéne-e kapjak vmi "success" vagy hasonló üzenetet de pl behúzott új maileket utána a cucc) és konkrétan húde óvatos akartam lenni ezér kiléptem, hogy csekkoljam az egyenlegem erre 0ft! 2600ból kb fél perc alatt, fizikai képtelenségnek gondolnám alapból
igy most még a mobilnetre se tudok befizetni, pedig gondoltam nyugodtan lehúzogatom a progikat wifin amivel majd korlátozom netet és utána küldöm az sms-ben a rendelést... hát majdnem igy sikerült
-
Seraf723
csendes tag
kösz mindenkinek
egy élmény lesz megtanulni ezt a telefont kezelni az 5800 után
már itt az elején behúztam weather widgetet reménykedtem h még régi szép idők vannak úgyse tud csatlakozni nethez beállitás meg előfizetés nélkül... erre nem lehúzta kapásból, hogy hány fok meg mi merre hány méterrányomtam az hourly-ra én naiv h gondolom majd beállítom h azér ne nagyon frissitgessen max naponta erre meg behozza böngészőbe az oldalt... le is szurkoltam egyböl egy 300ast egyenlegböl
-
petipetya
nagyúr
válasz
Phoenix0523 #4082 üzenetére
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Ja akkor lesz a világvége legalább az ucsó napon kiélvezhetjük
-
gretzky77
veterán
válasz
köszi ez jó addigra tudod hol lesz màr a mérföldkö!?
-
gretzky77
veterán
Hàt ezekszerint ma sem kapunk froyot!
-
bejmuller
aktív tag
válasz
Washwillah #4067 üzenetére
En nehanyszor aludtam rajta, mert hat megesett hogy ittasan hazaerve netezes kozben elaludtam
De nem ilyen utan tortent az eset.
Tobben irtak tobb forumon hogy mas tolto hasznalatatol is megtortenhet. Nalam eloszor igy jelentkezett, ha most jol emlekszem vissza. A gepem front usb-jerol toltottem(mar feltunt hogy ez az usb port eleg szar, nem mindig erintkezett rendesen), es hasznaltam kozben HSDPA modemnek. Nem tudom hogy tenyleg ettol tortent-e, mindenesetre erdekes egybeeses.Osszefoglalva: aludtam is a telon (kinyitva is, becsukva is), toltottem rossz USB portrol, ugyhogy nem lepodok meg. Mas kerdes hogy egy ilyen draga cucc egy fos usb porttol nem kellene tonkremenjen.
-
Babss
csendes tag
Sziasztok!
Már 1 hete nyúzom a legutolsó cm6-ot ami nagyon tetszik is, minden működik jól, viszont ha feldugom tölteni vagy pc-re akkor iszonyat belassul a telefon, néha még miután lehúztam kábelről akkor is, és csak akkor áll helyre ha reload-olom az adw launchert. Más tapasztalt ilyet? -
wolruf
őstag
válasz
Seraf723 #4074 üzenetére
Szia!
Gratula a telefonodhoz! Ne cseszd fel az agyad attól, hogy nincs update, azt megtesszük mi, régi Milestone-osok
)
Nekem 150 megás netem van hozzá, nagyon ritkán használom, mert zömében wifin lóg (amikor épp' fel óhajt csatlakozni a routerhez
), amikor ,,sokat'' használtam, tudtam kemény 50-80 megát forgalmazni. Ebben aztán volt youtube meg minden kacat. Szerintem 100 megával, ha oldalakat nézel, némi gtalk, google maps, stb, simán elleszel. Youtube már zabálja a dolgot, de a többi, szinte semmit.
-
-
Seraf723
csendes tag
szevasztok
ma én is boldog tulajdonosa lettem egy Milestone-nak, nem konkrétan a telefonnal kapcsolatban van kérdésem csak úgy általánosságban, hátha használ valaki Net 100mb mobilnetet, arra lennék kiváncsi, hogy ez kb mennyire elég, tehát alap, hogy marketröl programokat nem ezzel húznék, de esetleg kb napi 2oldal megnézése, emailek elolvasása heti 2x2óra msn-t elbír-e a 100mega, illetve, hogy milyen programmal lehet "lelőni" az adatforgalmat, hogy nehogy itt pörögjön a háttérben valami miatt (mint látszik első androidos teló)
köszi előre is a válaszokat -
fpatrik17
senior tag
Nah.. Sajna holnapra tevődik a szervizesdi, mert elfoglalt a csóka ma nem ér rá a picinyemre
Holnap írom hogy mire jutottunk. Ha addigis valakinek plusz ötlet, hogy mit nézzünk még meg rajta, írjatok plix
Köszi! -
Cyberpunk
félisten
válasz
Washwillah #4069 üzenetére
Hát igaz én nem szoktam vele sokat irkálni, de legtöbbször a virtuális bill.t használom. Menet közben a fizikai a jobb. Viszonylag nagyok az ujjaim, és elég szar a billentyűzet is. G1 után mindenképp visszalépés számomra
-
válasz
domedee #4064 üzenetére
Kérdéses pl. egy quadrant mennyire megbízható, egyik CM-mel volt 900MHz-en 1400 pont, most 1290 a legújabbal, appjaim nem változtak 1 grammot sem.
Egyik arc írja, hogy ezzel a test release-zel húzva sem megy neki a 720p-s filmek lejátszása (mondjuk minek egy ekkora kijelzőn azt sose értettem), CM-mel meg ment, ez talán azért reálisabb eredmény.
Megy az összeesküvés elmélet gyártás, hogy a Moto direkt fogta vissza a sebességét, mert azért mégis csak a piacon van már a Milestone 2
Lesz még itt anyázósdi, ezért nem kell várni, mint a messiástEddigi leírások alapján semmi olyan extra nem lesz a végleges Froyo-ban, amitől hanyatt kéne esnem egy CM után, az meg, hogy rámegy a friss market nem túl nagy érv :]
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Washwillah #4067 üzenetére
Nekem is fél éves körül van napi kétszer kinyitom, átlagban eddig semmi jele az efféle hibának.
-
bejmuller
aktív tag
válasz
fpatrik17 #4056 üzenetére
par helyen meg volt rajta szakadva a szigeteles, es ujraszigetelte
szerintem ez csak akkor ervenyes, amikor meg osszevissza ugrabugral a kijelzo
nalam az mar nem tortenik meg, csak stabilan nem megy fel centis sav a bal szelen,ugyhogy valszeg az en esetemben nem csak a szigeteles szakadt meg, hanem a kabel is :-<
-
domedee
senior tag
-
Cyberpunk
félisten
Hát akkor kitérek a hitemből az biztos. Én még várok szerintem iPhone 5 lesz majd. 4-est már nem akarok venni amikor fél év és jön az új.
Androidban csalódtam meg a gyártókban jelenleg nem kéne egy androidos készülék sem.
WP7 az szerintem ronda, és agyonkorlátozott. De talán 1 év múlva ha kiforrt érdemes lesz számításba venni azt is.
Meego-ban bízok még, talán idén meg is jelennek az első fecskék vele -
Cyberpunk
félisten
Persze jó telefon ez csak ajánlani tudom. Ha nem zavar az hogy ma már nem egy csúcs készülék. Viszont szépen megállja a helyét.
Basszus ma sem lesz Froyo update
Nem értem mit szívatják ennyire a népet. ajánlom hogy jó és főként ne legyen tele buggal ha már ennyit ülnek rajta.
-
_seth_
veterán
Érdemes még ilyen telefont venni? A tesztet olvasva és neten is videókat nézve nekem tetszik a telefon. I900 omniáról váltanék
Magyar nyelvet lehet valahogyan varázsolni rá? Ha nem az sem baj csak érdekelne
+ Mitől függ, hogy melyikre megy fel frissítés és melyikre nem?
-
fpatrik17
senior tag
válasz
#18379748 #4050 üzenetére
Nah.
Muternak telefonszervíz ütlete van, de sajna ott se tudnak nagyon mit mondani annyira új a kütyü, azért írtam ide, hátha van valami tipp. Mert mire én fölöslegesen szétszedetem a szerelővel, annyi idő alatt a Bolt igen sok profitot elveszít... Remélem értitek
Ezért kérdeztem hátha valaki tud valami fixet, h mi az anyám kínja ez.. Nagyon szomoru vagyok, mert nem mondanám magam valami pénzes gyereknek. Minden álmom ez a telefon volt, erre spóroltam elég rég óta, és ezt kaptam minden összekuporgatott pénzemért
Akkor nincs más választás, holnap beviszem a boltba és megkérem édesanyámat, hogy homi felárért tartsa ott a szervizest, hogy szedje szét mozgassa át, nézzen bele... Talán még egy ultrahangos mosást is bepróbáltatok, hátha valami párásodás nyírta ki. Ha semmi se használna megrendelem a Touchpanelt amerikából, és azzal próbálkozok.
Majd írok folyamatosan, mert ugylátom elég sok embernek segítene az ilyen téren szerzett tapasztalat
Eléggé idegesít, hogy mindenhol csak jókat hallottam a telefonról és egy ilyen drága "Kütyü" a semmitől így megadja magát... Mindenesetre teljesen elkápráztat ez az egész android dolog, elég megszállott lettem, csak az a baj, hogy nincs mire cserélni a milestone-t.. Ezek után én tuti nem bízok benne, első és utolsó motorolám volt.. Több mint 60 telefonom volt eddig, de ekkorát még sohasoha nem szoptamCsak szurkolni tudok, hogy ti ne járjatok így! Majd írok ha tudok bármi hasznosat.
Köszönöm, Patrik voltam.. -
bejmuller
aktív tag
no, talaltam valamit a nem mukodo touchscreen-nel kapcsolatban, amit eddig nem
pedig kerestem sokat. ugy tunik megvan a megoldas:
[link] -
törölt tag
válasz
fpatrik17 #4047 üzenetére
hat ha nem sajnalod meg ugyismindegy mert a szervizben arany aron csinalnak (azert kerdezz ra) akkor en szetszednem. atmozatni a csatikat hatha csak elmozdult vagy kh-s lett. ez a 22 dolcsis csucc lehet hogy gyogyir, de meg ha nem is jon be akkor se egy nagy penzkidobas...
-
törölt tag
válasz
len0423 #4045 üzenetére
van itt valahol egy m2 topic. ott sokan azt irjak hogy nem nagy elorelepes az m2 sot sokan azt is hogy visszavaltanak/visszavltananak m1-re ha lehetne. a billentyujerol hianyzik a D pad, meg az m1 masszivabb, plusz rajta van a motoblur (ami sztem a mienken is rajta lesz.)
-
fpatrik17
senior tag
Üdv! Problémám részletesen:
Balról a második gomb nem működik alul, és felette az egész kijelzőn végig halad egy kb 1 cm-es csik, ahol nem érzékel semmi érintést... Dev Tools nevű programmal Pointer Locationnal teszteltem, és nem észlel abban a sávban semmi érintést(vagy ha észlel is, azt a "sávomnak" a két szélén egyszerre érzékeli.. Szóval az a bizonyos függőleges csík "elhalt".
Ha esetleg tudtok valamit, hogy mi lehet, írjatok már légyszi, mert az enyém sajna már nem garis. És ha netán magára hagyom, néha elkezd magától mindenféle marhaságot csinálni, lépked a menükben, névjegyzékben, számokat irkál magától, ki-be kapcsolgatja a Power panelen a dolgokat stb.. Ennek is utánajártam, hogy miez a "Ghostscreen" feeling.. Letöltöttem a "Paint" nevű programot, és mikor ilyen "szellemes" kedve volt a telómnak, valahogy sikerült elinditanom. Nem nagy meglepetésre, ugyanabban az említett sávban érzékelt érintéseket magától. Videót sajna nem tudok mivel csinálni, de remélem érthető azért miről beszélek... A paintet úgy hagyva leraktam a telefont az asztalra, ő csak rajzolgatott magától. Fél perc múlva a kijelzőn az egész sávocskám full ki volt festve...Hát mondom beteg ez a kütyü. Ha sikerülne megcsinálni lehet akkor is félnék megtartani...
Jelenleg ilyen vételen tűnődöm:
[Touch screen..]Ez megoldhatja a problémát, vagy kár is ilyet venni?
Köszönöm! Remélem ti nem fogtok így járni... -
gretzky77
veterán
válasz
len0423 #4045 üzenetére
nekem gyàri 2.1 van fent semmi gondom nincs vele,stabilan húzható ez is 800-1000ig teljesen hasznàlható és elvileg a napokban érkezö (remélhetöleg ) 2.2 még jobb és gyorsabb lesz! A milestone 2 azért még lényegesen dràgàbb,de igaz még nem volt a kezemben igy arról nem tudok nyilatkozni,nekem tökéletesen bejött az elsö,amikor megjelent màr tudtam ilyet akarok,de sajna csak 1-2 hónapja sikerült beszerezni,én tökéletesen elégedett vagyok vele és vàrom a 2.2öt de ha nem jön akkor sem döl össze a vilàg,én igy is szeretem!
-
len0423
csendes tag
Nekem eddig még nem volt Androidos, sőt semmilyen nyílt rendszeres telefonom, de papíron minden készülék tudásával tisztában vagyok, valamint jónéhányat taperoltam is, de tartós tapasztalatom nincs, viszont már unom a várakozást a Milestone2 hivatalos megjelenésére a szolgáltatóknál, ezért szeretném a tulajoktól megkérdezni, főleg akiknek van mellette esetleg második telefonként vagy családtag telefonjaként más Androidos felső kategóriás telója, hogy az 550 MHz-es proci manapság mennyire gáz, mennyire folyamatosak az animációk, a multitouch zoom böngészéskor és kép nézegetéskor? Megéri még esetleg 1-2 hónapig kínozni magam az 1 GHz-es proci miatt vagy simán megéri inkább a közeljövőben venni egy Milestone 1 - et?
-
Phoenix0523
tag
"Your system is currently up to date."
ARRRGGHHHH -
GodHeart
senior tag
hát látom senki sem okosabb senkinél a témát illetőleg..
Amúgy a mában bíztam én is..
-
gretzky77
veterán
Kivàncsi leszek ki lesz az elsö szerencsés aki megkapja! Simàn el tudom képzelni,hogy a szerviz azért vàr,hogy már rátehesse!Elvileg szerviz màr megkapta,ugye màr van egy szerencsés aki szervizben megkapta a froyot,csak akkor nem tudom a moto mire vár miért nem engedi a frissitést!
-
bwoay
nagyúr
mondjuk az én telefonom még mindig szervizben van, tehát ha holnap lenne Froyo, akkor sem tudnám felrakni. vagy lehet, hogy a szerviz azért tartja vissza, mert ők is a frissítésre várnak?
-
Cyberpunk
félisten
Motorola Milestone - nem adták fel? Feladtuk
Na majd holnap talán lesz Froyo
-
Én a fordított megközelítést választom: úgy se lesz frissítés, vagy ha lesz egy adag trágya lesz, így csak pozitívan tudok csalódni, ha esetleg még sem :]
Mondjuk túl sok extrát kéne hoznia CM-hez képest, hogy feltegyem, mert az engem jobban idegesít, hogy újra belakjam a telefont, mint az, hogy 1 fokkal kevésbé akad meg -
gretzky77
veterán
Azt esetleg tudja vki,hogy egyszerre jön az összes milestonera vagy szàmit hogy honnan van a telo? Az enyém gsmline bol és olasz
-
gretzky77
veterán
nem tudom miért csinàl nektek ilyet,nekem gyàri 2.1 van fent és soha nem csinált még csak hasonlót sem,kop,kop,kop! Nem fagy,rendesen ébreszt szóval nekem tök jó de azért jöhetne màr froyo! bizzunk benne,hogy a legkésöbb a héten megjön,remélem OTA lesz nincs kedvem szervizbe menni
-
törölt tag
nekem tegnap keyboard unlock kozepen resetelt egy nagyot...
2 napja meg azzal szorakoztat hogy az alarm clock ugyan ebreszt, de nem birom lekapcsolni. nem jelenik meg az ablaka vagy hatterbe kerul, elobb fel kell oldanom a kepernyozarat majd bemenni a notification areaba es ott megkeresni az ebresztest, ettol elojon az ablaka es meg tudom nyomni a dismisst.
ez garantalt ebredest jelent, csak az a baj hogy a csaladnak is.
azt se ertem hogy ezt az alarm clockra miert nem birtak feltenni, hogyha epp folyamatban van egy ebresztes akkor azt allitsa le? no persze ha nyomogatom a ki be csekboxot az baromira nem zavarja, csak a notificationban levovel lehet kinyomni. -
szőröscica
addikt
Helo!
Ma olyat csinált ez a dög miután kiszálltam az autóból, és megszakadt a bluetooth kapcsolat, hogy elkezdett kihangosítva zenét lejátszani!
-
Phoenix0523
tag
hogy az android 2.5-re...* (nem tudom az a valami miért van ott xD)
Már nem volt szerkeszthető. -
törölt tag
válasz
Phoenix0523 #4023 üzenetére
az nem az android szama csak az update-e:
https://rsddownload.motorola.com/download/Motorola_MILESTONE_MR2.5_Release_Notes_Final.pdf -
Cyberpunk
félisten
válasz
Phoenix0523 #4023 üzenetére
2.5?
Úgy látszik lemaradtam a 2.3-nál
-
Phoenix0523
tag
A spanyol Fro-Yo...
Az angolok szerint már 2.5-ös verzio van: -
Vikunya
tag
Úgy érzem magam,mint gyerekkoromba karácsony előtt egy nappal.
-
wolruf
őstag
válasz
Cyberpunk #4017 üzenetére
Az enyém hivatalos, magyarországi származású, mégsem ment fel egy tetves update sem. Még a régiek közül az update1 fix sem. Utána raktam fel a .36-os update-et, hogy legalább az idióta ébresztő működjön. Idegesítő ez a várakozás/időhúzás/halasztás. Már csak 1 hete van, azt' megy eladásra a kütyü (ha nem lesz gyártói update).
-
Cyberpunk
félisten
válasz
petipetya #4016 üzenetére
Szóval a spanyolok már megkapták, helyes. Remélem hogy gyorsan max a héten megkapjuk mi is.
Ezeknél a régióknál mi számít? Az hogy a készülék helyileg hol tartózkodik vagy van valami régiókód? Például én hiába vettem idehaza, mivel szürke importból származik (ez speciel görög), nekem akkor lesz elérhető mikkor a görögöknek frissítenek -
Az eddigi kiszivárgott végleges froyo infók alapján kapunk valami extrát is (HD videó rögzítés pl.), vagy csak a jó iparosmunka örömét?
Utolsó CM nekem nem bejövős, wifi-re fellép simán, de a weboldalak felét tölti le a gyári böngésző (netes adatforgalom ok, más frissül rendesen), aztán elgondolkodik, és kb. 20. refreshre tölti csak le az oldalt. 3G alatt tökéletes, router hiba kizárva, nem nyúltam hozzá, másik telefonnal/laptoppal ok.
Visszatettem előző CM-t, azzal jó. -
gretzky77
veterán
hello mki,szép froyoban gazdag hetet kivànok mindenkinek!Nagyon bizom benne,hogy a héten végre megkapjuk a frissitést,nagyon kiváncsi vagyok màr! Froyo-t mindenkinek!szép estét
-
petipetya
nagyúr
A legújabb ho!no szépen muzsikál, és a baseband elvégzése után a metróban is van térerő.
-
pappgaba
tag
Akinek a procija magasabb órajelen ketyeg mennyivel meríti jobban az aksit?
-
petipetya
nagyúr
Nem volt jö ötlet feltenni a cm-re a ho!no marketet, mert a fekete gmail nem mindig hajlandó szinkronizálni. Gyalulom is le a fenébe.
-
Phoenix0523
tag
válasz
Cyberpunk #4001 üzenetére
Motoker Kft.
"A korábbi hírekkel ellentétben, és megerősített Motorola információk alapján, a hivatalos Milestone 2.2 Froyo frissítés 2011 január végén lesz elérhető. A 2.2-es szoftver hivatalossá válásáig kérnénk a türelmeteket. Amint elérhető a szoftver, informálunk Benneteket, de ellenőrizhetitek a telefon manuális szoftverfrissítésének keresésével is. Amint elérhető az update, a telefon kérésetekre letölti és installálja azt."
Január 6.
Több infót nem tudok, de remélem jan.24 vagy 25-én kezdődik, mert már nem tudok várni én hétfő óta napi 20-szor keresek frissítést. -
Cyberpunk
félisten
Hát ma már 21-edike van. Szóval lassan lejár ez a hónap. Már nagyon türelmetlenül várom azt a Froyo-t. Már minden nap rákeresek a telóval a frissítésre hátha
Jó lenne ha csepegtetnének némi információt hogy mikor is indul az OTA-s frissítés.
Vagy egy ROM-ot feldobhatna valaki a nettre akinek már sikerült frissítenie szervizben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest