Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
YikeSS
tag
válasz
postajoska
üzenetére
Én MIUI-t használok és nekem nagyon bejön. Aksival is jól bánik, memória is van elfogadható mennyiségű.
-
Rickazoid
addikt
válasz
postajoska
üzenetére
1.: USB Webcam a(z egyik) program. Ennél többet nem tudok, nekem nem sikerült életet lehelnem bele, Linuxon kicsit komolyabb hegesztést igényel a dolog telefonon és PC-n egyaránt, mint egy program feltelepítése, de talán Windows-ra ezt is megírták, nem tudom.
2.: CM6-ban volt ilyen funkció
5.: kopik, illetve lepattog a bevonat, Shrike7973 is írta, új hátlap a megoldás -
Shrike7973
senior tag
válasz
postajoska
üzenetére
1. Ha lehet, akkor ahhoz app kell amiről nem tudok.
2. Egyáltalán nincs, ahogy észrevettem
3. Erre senki nem fog tudni így választ adni. Próbáld meg soft resetelni (aksi ki be bekapcs)
4. Nem (iAudio U5 többre visz, árban ugyanott vagy)
5. Új hátlap beszerzése
6. Takács GSM -> HTC keményfedeles bőrtok (2990 Ft) -
gretzky77
veterán
válasz
postajoska
üzenetére
nokiaprogramok.hu -ról töltöttem le felraktam majd telepitettem ennyi nekem megy!
-
gretzky77
veterán
válasz
postajoska
üzenetére
annyit hozzàtennék nekem gyàri 2.1 van root és app2sd nekem müködik simàn a jack sajna nekem recseg màr (1éves) viszont stereo bt fülest hasznàlok igy engem nem érdekel,ahogy olvasgatok én jól jàrtam mert amiket itt olvasgattam bugokt,ébresztö,ujraindulàs fagyàs nekem semmi ilyen nem volt,mondjuk nem is babràltam romokat!
-
Rickazoid
addikt
válasz
postajoska
üzenetére
1.: elvileg lehetséges, gyakorlatilag nem láttam még programot, amiben lett volna ilyen funkció. De ez nem zárja ki a létezését, ha van türelmed, nézz körül a Marketben a lejátszók közt. Ami biztos nem tud ilyet, az a Winamp, a MixZing, a PowerAMP és az AndLess.
4.: én egy bebújtatós bőrtokot használok, ami pont jó méret a telefonra, így nem csúszik ki, de se cipzár, se tépőzár + szabadon van a jack. Ingzsebben hordom így, kényelmes.
6.: én ezt sokszor tapasztaltam a gyári ROM-mal, esetemben a hálózatról esett le folyton. Valaki nem normális programozó úgy írta meg a szoftvert, hogy ilyenkor is PIN kódot kér. Ezen nem lehet segíteni, de telepíthetsz programot, ami hangjelzést ad, ha elveszti a hálózatot, igaz a gyári ROM-mal az leszívhatja az akkut. Az újraindulások ellen viszont nincs védekezés, az mindig ott lesz a Milestone-ban, de ha kikapcsolod a PIN-t, akkor talán sosem fogod észrevenni.
8.: megoldható, de jobban jársz a CM6-tal. Stabilabb, mint egy App2SD-vel működő Éclair.
11.: overclock-ra gondoltál? Megoldható, Androidiai OR kell hozzá, amivel rootolható és beállítható. Esetleg Marketből is le lehet tölteni a Superuser programot, majd a Milestone Overclock-ot, bár én az OR-t preferálom, futás közben úgysem állítgatom.
12.: 2.3 a CM7, nem olyan stabil, mint a gyári Éclair (bár én azt se nevezném stabilnak), a RAM kezelés még sok csiszolást igényel, illetve a "stabil" kernelre várunk a Motorola-tól (bár kétséges, hogy lesz, állítólag Kínában a hibás béta lett a végleges, de ugye egy párszor már kiszivárgott a végleges, de eddig mindig kiderült utólag, hogy nem az volt). -
Cyberpunk
félisten
válasz
postajoska
üzenetére
7. Én is a Dolphin HD-ra esküszöm, de a Skyfire is elég gyors.
9. Viszi, de nem túl jól Youtube 320p már szaggat élvezhetetlen. Javaslom a Skyfire böngészőt annak van saját beépített lejátszója azzal nincs gond.
13. Ja kopik ez elég gyakori hiba. -
petipetya
nagyúr
válasz
postajoska
üzenetére
7. Meglestem, hogy ugyanazon oldal (apple.com) betöltésekor ha a home gombbal a háttérbe rakom a böngészőt, akkor mennyi memóriát jelez a futó alkalmazások listája:
- Browser: 3,23 MB
- Dolphin HD: 3,47 MB
- Dolphin Mini: 2,22MB9. Igen, habár flash alapú játékokat még nem hoztam be vele. Utálom a flasht, a gépen is le van tiltva.
12. Nem, hiszen még hivatalos 2.2 sincs rá. Ennek ellenére a főzött 2.3-as cyanogenmod már alkalmas lehet a mindennapi használatra.
13. Tavaly augusztus óta van meg a teló, de nem kopott le a kamera gombja. Igaz, hogy nem is igazán használom, mert:
- A benyomásától mindig berezgett a teló a kezemben, még ha csak kis mértékben is.
- A főzött romokban általában a képernyőre való koppintással lehet ellőni a fotót - az előző pont végett ezt részesítem előnyben. -
szőröscica
addikt
válasz
postajoska
üzenetére
1.: passz
2.: nem túl jó minőségű, én kb. 10szer használtam, de már recseg néha, 1 éves a telefon
3.: nekem nem
4.: a speedshopnál kaphatók közül szemezgess, én nem használok
5.: igen
6.: néha újraindul, és van mikor kér pin kódot, bug... Talán a .36-os végződésű szoftver javított ezen valamennyit
7.: gyárit használok, de sokat a dolphin hd-re esküsznek
8.: nem
9.: nem próbáltam, gyári romom van
10.: a memóriakártya nem ram, ennyi van
11.: nem tudom mi ez
12.: community developed modról beszélünk, soha nem lesz egyik sem igazán stabil szvsz
13.: teljesen lekopott kb. 2 hónap alatt -
lacafaca
addikt
válasz
postajoska
üzenetére
root uninstaller-marketről
-
Djuree
félisten
válasz
postajoska
üzenetére
igo

-
Cyberpunk
félisten
válasz
postajoska
üzenetére
Sajnos nincs

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest