- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
válasz
#18379748 #4050 üzenetére
Nah.
Muternak telefonszervíz ütlete van, de sajna ott se tudnak nagyon mit mondani annyira új a kütyü, azért írtam ide, hátha van valami tipp. Mert mire én fölöslegesen szétszedetem a szerelővel, annyi idő alatt a Bolt igen sok profitot elveszít... Remélem értitek
Ezért kérdeztem hátha valaki tud valami fixet, h mi az anyám kínja ez.. Nagyon szomoru vagyok, mert nem mondanám magam valami pénzes gyereknek. Minden álmom ez a telefon volt, erre spóroltam elég rég óta, és ezt kaptam minden összekuporgatott pénzemért
Akkor nincs más választás, holnap beviszem a boltba és megkérem édesanyámat, hogy homi felárért tartsa ott a szervizest, hogy szedje szét mozgassa át, nézzen bele... Talán még egy ultrahangos mosást is bepróbáltatok, hátha valami párásodás nyírta ki. Ha semmi se használna megrendelem a Touchpanelt amerikából, és azzal próbálkozok.
Majd írok folyamatosan, mert ugylátom elég sok embernek segítene az ilyen téren szerzett tapasztalat
Eléggé idegesít, hogy mindenhol csak jókat hallottam a telefonról és egy ilyen drága "Kütyü" a semmitől így megadja magát... Mindenesetre teljesen elkápráztat ez az egész android dolog, elég megszállott lettem, csak az a baj, hogy nincs mire cserélni a milestone-t.. Ezek után én tuti nem bízok benne, első és utolsó motorolám volt.. Több mint 60 telefonom volt eddig, de ekkorát még sohasoha nem szoptamCsak szurkolni tudok, hogy ti ne járjatok így! Majd írok ha tudok bármi hasznosat.
Köszönöm, Patrik voltam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux Mint
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest