Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fpatrik17

senior tag

válasz #18379748 #4050 üzenetére

Nah.
    Muternak telefonszervíz ütlete van, de sajna ott se tudnak nagyon mit mondani annyira új a kütyü, azért írtam ide, hátha van valami tipp. Mert mire én fölöslegesen szétszedetem a szerelővel, annyi idő alatt a Bolt igen sok profitot elveszít... Remélem értitek :)
    Ezért kérdeztem hátha valaki tud valami fixet, h mi az anyám kínja ez.. Nagyon szomoru vagyok, mert nem mondanám magam valami pénzes gyereknek. Minden álmom ez a telefon volt, erre spóroltam elég rég óta, és ezt kaptam minden összekuporgatott pénzemért :(
    Akkor nincs más választás, holnap beviszem a boltba és megkérem édesanyámat, hogy homi felárért tartsa ott a szervizest, hogy szedje szét mozgassa át, nézzen bele... Talán még egy ultrahangos mosást is bepróbáltatok, hátha valami párásodás nyírta ki. Ha semmi se használna megrendelem a Touchpanelt amerikából, és azzal próbálkozok.
    Majd írok folyamatosan, mert ugylátom elég sok embernek segítene az ilyen téren szerzett tapasztalat :O
    Eléggé idegesít, hogy mindenhol csak jókat hallottam a telefonról és egy ilyen drága "Kütyü" a semmitől így megadja magát... Mindenesetre teljesen elkápráztat ez az egész android dolog, elég megszállott lettem, csak az a baj, hogy nincs mire cserélni a milestone-t.. Ezek után én tuti nem bízok benne, első és utolsó motorolám volt.. Több mint 60 telefonom volt eddig, de ekkorát még sohasoha nem szoptam :)) Csak szurkolni tudok, hogy ti ne járjatok így! Majd írok ha tudok bármi hasznosat.
    Köszönöm, Patrik voltam..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés