Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
nekem is megvan meg, nem vittem szervizbe mert nincs tartalekom. meg lusta is vagyok leirtani mindent.
pedig kaptam mar felhatalmazast a cegtol hogy hozzak rola szamlat es kifizetik, bar ehhez se annyira fulik a fogam mert zsebbol kell kicsengetni es egy darabig eltart az atfutas hogy kifizessek... ketelyeim is vannak hogy meddig lesz jo.
no mindegy most a kepernyo szelen 1/3-ban nem erzekel. ghost hand mostansag mar nem volt. sztem az olyan lehet hogy mikor mar nem er rendesen ossze akkor prelleg a folia a toresnel es az okozza.elso korben a kovetkezo megoldas van. minden ikont atraktam ugy hogy a kepernyo jobb felso sarkan legyenek, igy vizszintesen es fuggolegesen is elerem oket (9 db kifer). a back gomb hianya a legduhitobb. a fizikain en nem leltem ra helyettesitot. de talaltam egy button savior nevu progit (root-os). ezzel ki lehet valtani es be lehet allitani ugy hogy teljesen hasznalhato marad a gep.
egy dolgot nem tudtam megoldani, a hivasfogadast. nem tudom elhuzni a zold bizbaszt igy nem tudom felvenni, ezert mindig vissza kell hivnom mindenkit. nem tul koltseghatekony, de nem erdekel, ceges
mondjuk nyartol a 2.5ftos adoval mar nem lesz az...erre a xar huzigalora nincs valakinek otlete? gyari 2.2.1-van rajta.
amugy fura mert a keylockot el tudom huzni csak a hivasfogadast nem. pedig a ketto ugyanakkora es ugyanugy mukodik, de megse megy.
-
Phami
tag
Na, full wipe-tól kezdve minden volt. Sosem csinálom OR-ből a Scripteket és full wipe-nál azt is törli, mindig ellenőrzöm. Lehet megjátszom majd, hogy nem használok Battery Monitort elsőkörben, meglátjuk. Jó lenne, ha jobban lehetne használni egy-két beállítást, de neke mondjuk a felsorlt PowerAMP probléma égető, de mocskosul. Nem tudom miért löketheti, de majd most full vájpot tolok megint aztán meglátjuk. Jó lenne, ha fagyi lenne

-
blueMerle
veterán
Nem írok cégnevet (nem a VIP Phone). A Mobilaréna egyik naaagy partnere, többek közt ezért sem. Garanciával nekem még sose volt problémám, tudod, nagyon sok múlik a fellépésen (és a testi adottságokon). Egyébként pedig gyártói garis, itthon Szlovákiában is érvényes a garanciám.
Ott rontottad el a dolgot hogy ezekután megvetted. Én ha személyesen megyek oda akkor kiröhögöm őket a 2GB-os memkártyájukkal, de így nem fogok reklamálni, saját magukat szivatták meg az idióták. (illetve nincs mit reklamálnom mert végülis a dobozban volt az eredeti memóriakártya is)
A telefonnal pedig nagyon elégedett vagyok

-
Rickazoid
addikt
Meggyőző specifikáció, de egy specifikáció papíron meg egy kész termék közt lehetnek különbségek.
Mondok pár példát: ha meghibásodik a gyártás során az alaplap, mondjuk 1500 darab alaplapra tesz 90°-kal elfordítva egy chipet az SMT gép, akkor nem mindegy, hogy azokat a lapokat leselejtezik vagy lejavíttatják egy betanított munkással, akinek ráadásul a munkakedve egyenesen arányos a fizetésével. Előbbi esetben nem vehetsz olyat, utóbbi esetben ha olyat veszel, a meghibásodás esélye megsokszorozódik. Minél fontosabb alkatrészről van szó, annál inkább. És akkor ott van még, hogy mi számít hibának és mi nem. Ha egy SMD ellenállás fejtetőn kerül beültetésre, az csak esztétikai hiba, de van ahol azt is javítani, nagyon durva elvárások esetén selejtezni kell, viszont ha elcsúszik vagy elfordul, akkor nem mindegy, hogy hány mikronos elcsúszástól számítják hibának, hisz egy úgymond elfogadható mértékű elcsúszás is okozhat meghibásodást, értelem szerűen minél nagyobb, annál inkább. És ahol a gyors tömegtermelés a cél, ott az ilyesmikre kevésbé ügyelnek, több dolgot javítanak, amit nem kéne és alacsonyabbak a minőségbeli elvárások is, az elcsúszásokat mikron helyett milliméterben mérik. Ha pedig elromlik és nincs garanciális szerviz a közeledben... bizony te állod a javítás költségeit. Ezt tartsd észben, amikor ilyen telefont akarsz venni.
És akkor a gyártás közbeni tesztelésekről, hibaszűrésekről még nem is beszéltem. -
Djuree
félisten
engem a végén már hívni sem tudtak. ki sem jelezte ha hívnak. meg csomószor beállt a teló, azt hittem lefagyott, de 10mp múlva ment tovább. soha többet miui...lehet pont szar változatot használtam, lehet béta volt csak, de nekem elég volt ennyi is...ja meg hogy a widgeteket nem lehet törölni a főképernyőről, ekkora szart....
-
Phami
tag
Szevast, köszi megnézem mindenképp, meg bepróbázom ezt a superchargert és az auto memory managert
A 2.2-be beleszerettem a 2.3 pedig ott volt nagyon, de meglássuk/sük, hogy miről lesz szó. A 3G Hotpsot azért nem megy, mert sajnos nem tudják garantálni, hogy minden funkció működik. A Wireless Tether for root users-t töltsd le és azzal vidáman menni fog
Na akkor itt folytatjuk majd, hogy kinek mi, hogy működik
Köszi még egyszer. -
mrbig25
őstag
Valószínűleg a Gingerbread nagyobb memóriaigénye és a Milestone 256MB ramja között kell keresni az összefüggést. A 2.3-as Androidot leginkább 512mb (vagy több) rammal rendelkező készülékhez ajánlják.
Külföldi fórumokat böngészve inkább egy jó Froyo alapú romot ajánlanék. Pl.: CM 6.1.2 vagy FroyoMOD v2.7 (vagy egy saját kezűleg kigyomlált Android 2.3 alapú romot)
-
petipetya
nagyúr
Tuti, lesd meg a telefon névjegyénél.
Tényleg gyors! Ne felejtsd el átállítani a baseband-et az openrecoveryben. Persze fel sem tűnik, ha nem teszed, én is csak a metrón vettem észre hogy nincs gprs és akkor nyilallt bele az agyamba a gondolat, meg is tettem. Mindig görögre állítom mert onnan van a telefon, de biztos jó lenne hozzá a német is.
-
Hmm, én sok féle routerrel használom, minden wpa2-psk van, nem volt gond még.
A titkosítás módja mindegy neki, használom AES és TKIP-vel is.
Esetleg a Settings - Wireless & network - wi-fi settings - (menügomb) advanced - Regulatory domain-nál a csatornák számát állítgasd.A legutolsó CM-ben elvileg eszközöltek wlan driver frissítést, lehet neked ez tett be.
Próbáld meg az egyel előttivel, hátha azzal megy. Itt tudod leszedni.Ha előtte ment, akkor az az opciót kizárom, hogy MAC cím szűrés lenne a routeren beállítva, mert az nem változik az új firmware-val.
-
r4pid
tag
Nem tudom szerkeszteni a hozzászólást.. ;\
Szal azóta újraraktam a rendszert http://logout.hu/bejegyzes/manowarkill/motorola_milestone_root_flash-eles/friss.html ez szerint, feltettem a DNS fix-et (ami kiírta h semmi nem változott ,gondolom alapból benne van CM-ben.
Routeren nem tudom milyen beállítást lehet változtatni ami ezt okozza, öcsém galaxy 3-ja simán ment, illetve előtte én is egész nap wifiztem vele.Help pls

-
GOT 2.2.1 elég bugos, nem foglalkoztak vele jó ideje, CM-re váltottam, és azóta őszintén szólva nem nagyon érdekel már a hivatalos 2.2, nekem ez így jó a legutóbbi frissítéssel. Stabil, gyors, akksi is kb. a 2.1 alatt tapasztalt mértékben fogy.
Az meg, hogy a Motorola mit tököl nem izgat, amíg vannak lelkes modderek, legfőképp ezért választottam androidot anno. Valószínű a következő telefonom is Motorola lesz, mert anyaghasználatba nekem bizonyított, sikerült párszor leejteni különféle anyagokra, túráztunk vele számára nem túl kényelmes helyeken, és eddig van rajta 2db 1 milliméteres kopás.
Páromnak Defy-t néztem ki, ha elönt a jólét tavasszal már jöhet navigálni a szabadba
Viszonyítás képen: asszony LG-jét macsek leverte 1 méter magasról padlóra, érintőpanel nyekk

-
GodHeart
senior tag
Hátöö én most nem igazán akarom buhergatni.. pláne hogy lehet a spica-mból téglát csináltam.. 2.2-őt használtam rajta.. majd msot hogy lett másik telefon 2.3-at rátoltam.. na megnézted.. aztá mondom akkor 2.1 és úgy lesz eladva.. hát nem nem akart elindulni.. ok.. 2.2 vissza, az sem indul el.. semmi gond, biztos ext2 miatt.. visszakonvertáltam rfs fájlrendszerbe.. kiírta hogy a konvevrtálás ok.. de aztán 10 percig hagytam és semmit nem csinált, mint aki lefagyott, recovery menü nem jött vissza.. akksi ki.. indít.. már a bootlogóig se jut el.. recovery modba se megy be.. :S most ODIN-nal próbálom one package flasht.. hátha az kezd vele valamit.. jobb 5letem nincs.. :S wááá
-
wolruf
őstag
Még nem biztos az infó. Ezt rakták ki ma, nemrég (Motorola személy) :
"At the moment there is no further news on the 2.2 update for Milestone. We can only tell you that there is no decision at this point, but as soon as we know more, the community will be the first to be informed."
Tehát ez még mindig nem biztos :-S
-
MrTwister
őstag
Ok ez jó hír! De a kérdés, hogy mikor? Jövőre vagy még idén? Mit bírnak ennyit ülni rajta agyam eldobom! Pfff....
Nehogy már hasra essünk itt nekik, emlékeztek, hogy anno a Flash 10.1-et ezen meg N1-en demózták, Ehhez képest már szinte minden komolyabb/újjabb készüléken kinn van egy béta vagy végleges lásd Desire! Ehhez meg semmi! Nyomorult banda! Ka*ják be! 
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Kipróbáltam ezeket is, de semmi. Amúgy elvileg ezekkel már nem is mehet, mert a pgsm még a régi, pannonos, ami már nem használható (elvileg, mivel egy régi Sony Ericsson K300i-vel tudtam MMS-t küldeni, nem tudom, hogy a SIM-kártyám alapján ismerte-e fel a beállításokat, de szerintem az még nem képes erre, bár ez a proxy már a Telenoré, a Pannoné más volt). Viszont nem tudom az autentikációs típust nem beállítani, mert alapértelmezetten a CHAP or PAP szerepel beállítva.
Nem tudom mi lehet a baja, de nagyon nem értem ezt az egészet. -
Cyberpunk
félisten
Ja már menet közben rájöttem kösz

Egyébként nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel nagyon minőségi 100k+ kategóriában már igen is valahogy így kéne mobilt gyártani. Egyedül az a fránya hangerő szabályzó gomb ront bele az összképbe. Nem tudom ez mire volt jó a drága Motorolának
kétlem hogy ezzel spóroltak volna az áron
A kijelző az elvileg karcoló nem? Szóval nem fontos rá fóliát rakni bár a gyárit még nem vettem le mert még nincs tokom hozzá.
-
premete
veterán
[Itt benne van] , hogy mi a memhack, a busybox bizonyos programok futtatásához kell..
Fasbukot nem használom, ebből következően a szinkronizálása sem kimondottan érdekel.
Próbálj meg full wipe-ot, akkor eltűnik minden, és tiszta lappal meg tudod próbálni a témázást ismét, jobb 5letem nincs
App2sd sem forszíroztam, mindent feltettem, ami kellett, és még van 56 Mb tárhelyem a telefonon, akkor minek, csak bonyolítja az újabb romfrissítést.
Ha jól sejtem, ez a .36-os service rom alapból 800 Mhz-en fut, az overclock scripttel lehet 720-ra levenni. -
premete
veterán
1, igen, mindig az update.zip-pel tudod az openrecovery-t aktiválni, ez így fog maradni, amíg az aláírást meg nem hackelik, így volt a skrilaz-féle eredetiben is.
2, Téma telepítése: Kicsomagolás után a könyvtárat az sd gyökerébe másolod, a téma_neve.sh fájlt beteszed a \openrecovery\scripts könyvtárába és a G.O.T. openrecovery indítása után a misc...-ből indítod a kívánt témának megfelelő scriptet. Nem próbáltam, de elméletileg ott indulna az install, vagy upgrade, vagy uninstall is, legalábbis a német forrásban ezt írják. -
Mályki
aktív tag
Szevassz!Nem forditva akartad irni?Ha rádugom a gépre akkor a memóriakártyához nem tud hozzáférni a telo...Akkor a számitógép használja.Legalábbis én nem tudom használni a memóriakártyás dolgokat ezért rak be egy csengőhangot ami nem a memóriakarcsin van..Csak nem tudom melyik...Keresgélek.Van tippetek a ringtones mappán kivól hol található a telon csengőhang?Köszi
-
törölt tag
arra kell vigyázni, hogy a 3G frekvenciák megeggyezzenek, amúgy elvileg igen. meg arra, hogy a Droid firmware-ek NEM azonosak a Milestone-éval, mert teljesen más a rádió rész.
amúgy biztos van olyan is, ami neked van rajta, csak a kiszivárgottak közt nem találtam meg, máshol a neten meg nem látom igazán, hogy melyik hova való. hamisítvány biztos nem lehet, mert nem lehet még custom fw-ket sem rátenni a telefonra a bootloader hitelesítés miatt. -
törölt tag
hmm, ilyen UBT-s firmware-t még nem láttam, de akkor nem hong kong-i és nem szingapúri, mert azoknak más a kódja. (illetve nem francia és nem német
)igen, ezek ismert bugok. pont ma írta valaki a hivatalos fórumon, hogy mindent megtesz, hogy eljuttassa a milestone-os csapathoz őket javításra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Linux kezdőknek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mondjuk nyartol a 2.5ftos adoval mar nem lesz az...

tehát nem 1 évnyi milestone után, hanem 1 évnyi miui után xD

Én nem tapasztaltam ilyet.
Nehogy már hasra essünk itt nekik, emlékeztek, hogy anno a Flash 10.1-et ezen meg N1-en demózták, Ehhez képest már szinte minden komolyabb/újjabb készüléken kinn van egy béta vagy végleges lásd Desire! Ehhez meg semmi! Nyomorult banda! Ka*ják be!