Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)

Új hozzászólás Aktív témák
- 

axioma
veterán
Volt mar valakinek olyan problemaja, hgoy nem lehet lerakni hivas kozben? CM10. Az tortenik, hogy - fuggetlenul attol, hogy lezart allapotbol inditottam vagy sem, hivtak vagy en hivtam - a hivas megszokott kepernyojere raul pluszban a lezart kepernyonel bejovo hivas koros-csusztatos feloldasa. Namarmost ez me'g aktiv is, tudom huzogatni, de csinalni semmit nem csinal ertelemszeruen a vegpontokban sem, viszont eltakarja alatta azt a piros savot, amivel normalisan lerakhatnam.
A jelenseg lehet, hogy a pin kodos kepernyozarral kezdodott, de most mar ha leszedem, akkor is megmarad. Akkor tudom letenni, ha bekapcs gombbal altatom majd vissza, pin kod beirasa, es a redonyon van hivas megszakitasa lehetoseg a hatterben folyamatban levo beszelgeteshez... ami nem kicsit macera, foleg ha nem veszi fel addigra es rafut a hangpostara, ami meg mar fizetos.
(A CM10 tavaly decemberi, de nincs update, azt mar megneztem. 10.1 amig nincs mobilnet wifire megosztas, nem johet szoba, es a gyari 2.3 se.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
 - BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
 - Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest