Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

Volt mar valakinek olyan problemaja, hgoy nem lehet lerakni hivas kozben? CM10. Az tortenik, hogy - fuggetlenul attol, hogy lezart allapotbol inditottam vagy sem, hivtak vagy en hivtam - a hivas megszokott kepernyojere raul pluszban a lezart kepernyonel bejovo hivas koros-csusztatos feloldasa. Namarmost ez me'g aktiv is, tudom huzogatni, de csinalni semmit nem csinal ertelemszeruen a vegpontokban sem, viszont eltakarja alatta azt a piros savot, amivel normalisan lerakhatnam.
    A jelenseg lehet, hogy a pin kodos kepernyozarral kezdodott, de most mar ha leszedem, akkor is megmarad. Akkor tudom letenni, ha bekapcs gombbal altatom majd vissza, pin kod beirasa, es a redonyon van hivas megszakitasa lehetoseg a hatterben folyamatban levo beszelgeteshez... ami nem kicsit macera, foleg ha nem veszi fel addigra es rafut a hangpostara, ami meg mar fizetos.
    (A CM10 tavaly decemberi, de nincs update, azt mar megneztem. 10.1 amig nincs mobilnet wifire megosztas, nem johet szoba, es a gyari 2.3 se.)

Új hozzászólás Aktív témák